Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-06, 09:39   #4291
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Mam poduszkę, ktoś z HR ma się do mnie zgłosić i mi ustawić fotel Choć czekam już ze 2 tygodnie To fakt, 8 godzin wytrzymać ciężko, już pod koniec dnia to odczuwam... Na lunch wychodzę sobie na spacer, więc tyle dobrego... A do oracy jeżdżę autem z TŻ-em, więc jest znośnie... Choć przyznam, że zdecydowanie wolałabym być już na zwolnieniu...
U nas niestety tez do konca ciazy sie pracuje do 8 msc. bardzo rzadko lekarz wystawi zwolnienie wczesniej, naprawde to musialaby byc ciaza zagrozona. I dziwnie tu patrza jak kobieta po zwolnieniu woli zostac w domu z maluszkiem zamiast wrocic i robic kariere, po tym przepisowym zwolnieniu po porodzie co jest..... jak od tego sa opiekunki a kobieta powinna sie spelniac wg nich a nie siedziec w pieluszkach

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
hej

Polecam melise wypic jakos 20 min przed snem
A może też zda egzamin położenie sie w nogach, też da ske usnąc. Ja kombinuje ze wszystkim by tylko odleciec i tej noc spałam jak niedzwiedz
Tż mnie obudził i Zosie też hehe

Super, dawaj fotke jak złożycie;-) co wzieliście?

smv mi też kiedys dr powedział chamsko na samym poczatku ciąży, dzien dzien plamiłam i po mimo6 dupków dziennke nadal nic. Powedział mi,że na tak wczesnym etapie ciąży nie są w stanie nic innego zrobic. No ok, racj bo to był 8tc Zosia była malutka. I do mnie,że zzpstawia mnie na oddziale to jedynie njem sie za darmo ich tabletek

Pewnie nerwa miał bo to było ok 1w nocy, i ciul chciał spać

Co tam dali Wam na śniadanko??
ja ide wstawic barszczyk biały to moge podesłać

A mój tż spakowałby mnie w reklamówke. Bo my ani plecaka ani torby;-) faceci są tacy zaczarowani
Super przynajmniej ze w Polsce podtrzymuja ciaze, i staraja sie ja zatrzymac, ale bezszczelnosc naszych lekarzy nie zna granic, tez kilka razy w Polsce trafilam na takich nie milych, ale ja pyskata hi hi .....
barszczyk ale bym zjadla hi hi
A ja wczoraj zrobilam cala patelnie sphagetti to na dzisiaj bedzie wiec mam wolne od gotowania
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:54   #4292
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Nie do mnie ale ja kupywalam hartmann, na blogach kilka dziewczyn polecało.
Ja właśnie też zamawiałam na allegro dwie pary hartmanna na próbę, ale jeszcze nie doszły i nie wiem jaka jakość I tak myślałam czy nie dokupić jeszcze z dwóch z apteki jakieś innej firmy.
Stary 2015-01-06, 09:54   #4293
smv
Zakorzenienie

Dziś na śniadanie 4 kromki i serek topiony. Cała noc mnie brzuch bolał i oka nie zMruzylam a jak po 5 zasnelam to przyszła kroplowka i pobieranie krwi i nie zasnelam w ogóle. Teraz może się drzemne coś.
Stary 2015-01-06, 09:57   #4294
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dziś na śniadanie 4 kromki i serek topiony. Cała noc mnie brzuch bolał i oka nie zMruzylam a jak po 5 zasnelam to przyszła kroplowka i pobieranie krwi i nie zasnelam w ogóle. Teraz może się drzemne coś.
Trzymaj się. Dobrze że jesteś pod opieką. Będzie dobrze.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 09:58   #4295
smv
Zakorzenienie

Musi!
Stary 2015-01-06, 09:58   #4296
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest zle sniadanko odpoczywaj oby cos poradzili na te bole.
Stary 2015-01-06, 10:02   #4297
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Może podepna cie potem pod ktg i sprawdza czy sa skurcze i co z maluszkiem. A kopie?
W domu tez byś nie spała a do tego stres co sie dzieje by doszedł.
Niech ci tż jedzenie przywiezie bo na szpitalnym to nam schudniesz.

Też właśnie wywar do barszczyku białego wstawiłam. Potem zrobie karpatke a wieczorem sałate i pizze bo teściów zaprosiłam.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:08   #4298
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Może podepna cie potem pod ktg i sprawdza czy sa skurcze i co z maluszkiem. A kopie?

Też właśnie wywar do barszczyku białego wstawiłam. Potem zrobie karpatke a wieczorem sałate i pizze bo teściów zaprosiłam.
Pizza i karpatka wpraszam sie hi hi
Stary 2015-01-06, 10:15   #4299
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Zapraszam
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2015-01-06, 10:23   #4300
nouvelle2
Zakorzenienie

Witajcie!

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość

o, taką domową pizzę to bym zjadła

Cytat:
ta lama wygląda jak skaczący penis

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 10:37   #4301
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość

myśmy wczoraj byli w USC zgłosić ojcostwo- prawie dwie godziny czekania w kolejce a później zakupy w Ikei kupiliśmy mebelki do dziecinnego cieszę sie bardzo.
które mebelki kupiliście?
Cytat:
jestes pod dobra opieką, pisz z namijak najwięcej bo pewnie Ci sie nudzi
ja jestem zasypana śniegiem i tak soboe mysle, że taki wózek z dużymi kołami był by idealny na takie zaspy sory za dywagacje ciężarnej
Stary 2015-01-06, 10:37   #4302
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

Super, dawaj fotke jak złożycie;-) co wzieliście?
skłądać będziemy w czwartek bo wtedy też z rana przyjeżdza firma by wykładzine wyprać. Kupiliśmy mebelki takie oto o:
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf Planner STUVA - Pokój dziecięcy - IKEA.pdf (463,6 KB, 38 załadowań)
Stary 2015-01-06, 10:44   #4303
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

głodnemu chleb na myśli ?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość

Wszystkie macie piękne brzuszki załączę też swój

Ostatnio byłam na wizycie i wyszło mi wysokie ciśnienie 140/90. Lekarz kazał mi mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać jak skoczy do 160 to mam jechać do szpitala. Na razie na szczęście w normie zobaczymy jak dalej
śliczny

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Trzeba było mu powiedzieć, żeby Ci znalazł czynną o tej godzinie przychodnię... Co za lekarz...

A może ten masaż Ci zaszkodził??? W sumie nie wszystkie miejsca można uciskać w ciąży. Mam koleżankę rehabilitantkę i ona mi mówiła, że się nie podejmuje masowania ciężarnych...
ja dostałam pod choinke voucher do spa i tam mają masaż dla ciężarnej ale sie dygam właśnie i chyba wykorzystam na inne przyjemności

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
malutki
moj ostatnio urosl
czaaderski [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------
Stary 2015-01-06, 10:47   #4304
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
skłądać będziemy w czwartek bo wtedy też z rana przyjeżdza firma by wykładzine wyprać. Kupiliśmy mebelki takie oto o:
bardzo fajny kompet mebelków mi się podobał ale TZ kręcił nosem, a sama bym ich nie złożyła
Stary 2015-01-06, 10:47   #4305
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
A tu ubrane łóżeczko
pięknie!!!! mam taką samą karuzele
Stary 2015-01-06, 11:05   #4306
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

o, taką domową pizzę to bym zjadła

lamopenis

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
piekne

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
głodnemu chleb na myśli ?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

śliczny

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

ja dostałam pod choinke voucher do spa i tam mają masaż dla ciężarnej ale sie dygam właśnie i chyba wykorzystam na inne przyjemności

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

czaaderski [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------
dziekuje
Stary 2015-01-06, 11:07   #4307
smv
Zakorzenienie

Tez chce karpatke i pizze domowa. Pod ktg byłam podłączona na szczęście skurczy nie miałam. Teraz mnie puścilo trochę nawet siku wychodzę w miarę wyprostowana wiec chyba ku lepszemu idzie. Jeszcze dziś ten zastrzyk na płuca dla małego mi dadzą chyba. Faktycznie tu czuje się bezpieczniej nawet jak boli to boli inaczej bo wiem ze jest lekarz. Idę spać pepsi bym się napila hehe

Łóżeczko i karuzela śliczne

A ja oo masażu jak nowo narodzona zero bólu w plecach
Stary 2015-01-06, 11:17   #4308
EdithS
Zadomowienie

Dzień dobry,

wczoraj kurier przywiózł torbę do szpitala, więc mam już się w co spakować, czekam tylko na zamówione koszule i na ostatnią paczkę z pieluchami i bajerami do Maleństwa. Wtedy już spakuję torbę i będzie czekać na "ten" moment. Alunia79 chyba zacznę robić sobie te okłady o których pisałaś na krocze, poczekam jeszcze ale na początku lutego może już zacznę

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dzisiaj oglądaliśmy "Ocalony" a wczoraj "zaginiona dziewczyna", polecam oba na liście mamy już jakieś następne
a w przyszłym tygodniu chcemy iść do kina na "Uprowadzona 3", 2 pierwsze części mi się bardzo podobały

co do wagi to ja myślę, że mam jakieś 9-10 kg na plusie, ale w sumie jakoś się tym nie martwię, myślę, że szybko dojdę do siebie po

super ta koszula z biedronki! ja przedwczoraj kupiłam 3 na allegro, a dzisiaj dostałam 2 używane i żałuje, że kupiłam napisałam do nich może się jeszcze uda anulować...
"zaginiona dziewczyna" oglądaliśmy również, także polecam! A kilka dni temu "Wolny strzelec" i strasznie mi się też podobał...nie do wiary do czego ludzie są zdolni i jak tv nami manipuluje, polecam!

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
A ja nie śpię przez TŻ, on pijany smacznie śpi, a ja z nerwów nie mogę, nawiwijał, że szkoda gadać Mnie też właśnie boli i jeszcze gardło trochę.
Ale może Ty odpoczywaj, żeby szybko do domku wrócić

---------- Dopisano o 03:21 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ----------

To ja próbuję zasnąć, Tobie życzę miłych snów bez jakichkolwiek dolegliwości
Kochana, mam nadzieję, że nerwy już Cię opuściły a TŻ ma już wyrzuty za swoje zachowanie

smv jak dzisiaj po obchodzie? dowiedziałaś się czegoś więcej czy to za wcześnie? odpoczywaj Kochana

nusiekowa za zakup mebli!

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Tez chce karpatke i pizze domowa. Pod ktg byłam podłączona na szczęście skurczy nie miałam. Teraz mnie puścilo trochę nawet siku wychodzę w miarę wyprostowana wiec chyba ku lepszemu idzie. Jeszcze dziś ten zastrzyk na płuca dla małego mi dadzą chyba. Faktycznie tu czuje się bezpieczniej nawet jak boli to boli inaczej bo wiem ze jest lekarz. Idę spać pepsi bym się napila hehe

Łóżeczko i karuzela śliczne

A ja oo masażu jak nowo narodzona zero bólu w plecach
aa, teraz doczytałam Twój post. To dobrze, że idzie ku lepszemu, oby tak było te zastrzyki to się chyba 2 dostaje, ja dostałam 2 dni pod rząd, szykuj ładnie pupkę a w tym szpitalu, w którym jesteś będziesz rodzić? jesli tak, masz okazję poznać personel i podpatrzeć trochę jak inne Mamuśki po porodzie itp
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 11:30   #4309
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Myślę że w ciągu dnia odespie. Ja tez Tobie życzę jeszcze spokojnej nocy bo zostało mało godzin tej nocy A TŻ pijanym w dodatku się nie przejmuj... Mój jak popije to idzie do drugiego pokoju spać a co! Teraz mi alkohol śmierdzi
Ja już nie pamiętam dnia, żeby mi alkohol nie śmierdział (zresztą nawet jedno piwo wystarczy), jakby tylko się znowu spił to pół biedy...
Dziś straszę swoim wyglądem, mama dzwoniła, żeby przyjechać na obiad i musiałam ściemnić, żeby jej nic nie mówić, więc siedzę sobie dziś w mieszkaniu i tyle
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 11:32   #4310
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dzień dobry,

wczoraj kurier przywiózł torbę do szpitala, więc mam już się w co spakować, czekam tylko na zamówione koszule i na ostatnią paczkę z pieluchami i bajerami do Maleństwa. Wtedy już spakuję torbę i będzie czekać na "ten" moment. Alunia79 chyba zacznę robić sobie te okłady o których pisałaś na krocze, poczekam jeszcze ale na początku lutego może już zacznę

"zaginiona dziewczyna" oglądaliśmy również, także polecam! A kilka dni temu "Wolny strzelec" i strasznie mi się też podobał...nie do wiary do czego ludzie są zdolni i jak tv nami manipuluje, polecam!

Kochana, mam nadzieję, że nerwy już Cię opuściły a TŻ ma już wyrzuty za swoje zachowanie

smv jak dzisiaj po obchodzie? dowiedziałaś się czegoś więcej czy to za wcześnie? odpoczywaj Kochana

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

aa, teraz doczytałam Twój post. To dobrze, że idzie ku lepszemu, oby tak było te zastrzyki to się chyba 2 dostaje, ja dostałam 2 dni pod rząd, szykuj ładnie pupkę a w tym szpitalu, w którym jesteś będziesz rodzić? jesli tak, masz okazję poznać personel i podpatrzeć trochę jak inne Mamuśki po porodzie itp
ja tez mam w planach je robic wczesniej zaczne z olejkiem, bo te z kawy to przed samym porodem z tego co czytam. i cos wyczytalam o herbacie z lisci malin, jak uda mi sie znalesc taka to bede pila pod koniec lutego.
Stary 2015-01-06, 11:35   #4311
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry,

Na szczęście wyrzuty miał już wczoraj, a dziś pewnie tzw jego moralniak go zjada i dobrze mu tak, żeby na takie stresy mnie narażać i to w ciąży... ale dzisiejszy dzień wypomniałam mu już przez tel, że zaczął od załatwiania tego, co nabroił, a nie od rozmowy ze mną na trzeźwo, ajjj tam szkoda gadać
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 11:54   #4312
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Też mam te meble u córki w pokoju. Bardzo fajne. Teraz dokupie tylko dwie szafeczki z tej serii dla synka.
Synek tp. 15.03.2015
Stary 2015-01-06, 12:01   #4313
Magnifica
Zakorzenienie

Mam pytanie, macie łóżeczka z szufladą czy bez?

Ja się zastanawiałam nad turystycznym, ale chyba jednak wybiorę normalne drewniane i przeglądam właśnie allegro
Stary 2015-01-06, 12:12   #4314
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
ojustyna nie płaczemy, szkoda naszych łez jak o peirdułke to jutro będzie już oki!!

Super ta koszula z biedronki!!

oj jeśli chodzi o wagę to ja z tych z górnej półki Ale po okresie połogu biorę się za siebie, dwójka brzdąców na świecie będzie- więcej chyba nie planujemy, więc będzie czas żeby zadbać o siebie
i masz rację dzisiaj już jest ok, ja chyba muszę czasami popłakać jak coś na mnie najdzie, ale TŻ zawsze utuli pocałuje pocieszy i powie coś miłego taki opiekuńczy, będzie cuudeńko tatuś, tylko do szału mnie doprowadza swoim bałaganiarstwem, a ja chodzę za nim i patrze gdzie co odłoży ale przynajmniej nie jest nuudno

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
dajcie sobie buziaczki i nie krzyczec na siebie hormony kochana
były buziaczki, a hormony u mnie straszne, czekam z niecierpliwością aż to się wszystko unormuje, bo chyba nie zostane taką płaczką na zawsze
Stary 2015-01-06, 12:12   #4315
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość

Ja się zastanawiałam nad turystycznym, ale chyba jednak wybiorę normalne drewniane i przeglądam właśnie allegro
My zamówiliśmy łóżeczko Radek II firmy klupś. Bez szuflady żeby się kurz nie zbierał szuflada i tak jest mała - fakt jeśli ktoś ma malutko miejsca to każda półka przyda się na składowanie można tam włożyć przecież pampersy

Zamówiliśmy dodatkowo komodę - mam nadzieję że w czwartek przyjdzie, póki jest Mężuś to od razu by ją złożył .

http://kwejk.pl/obrazek/2197337/kobi...cie-ciazy.html taka ciekawostka

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami

Edytowane przez szkrabeniek
Czas edycji: 2015-01-06 o 12:25
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:20   #4316
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Pozdrowienia ze szpitala... Bóle się nasiliły TŻ się na mnie jeszcze wkurzył ze na IP chce jechać a jednak trzeba było... Z młodym wszystko ok. Chlopak będzie - jaja widziałam. Eh smutno mi oczywiście poplakax musiałam ze do Szpitala musze iść ;( ciekawe jak długo ;/
dobrze że pojechałaś, zawsze swpokojniej dla samj siebie, a TZa w pupe nabić, za to że jeszcze jakieś ale, do pionu postawić, żeby następnym razem to nie jechał do szpitala, tylko od razu po karetke dzwonił ! zdrówka dla ciebie i Szymcia

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:

zboczuszek

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:

ja mam bez szuflady i właściwie to nie wiem po co ona? na pościel? pościeli najpierw wogle nie będzie, a później pewnie ciągle w łóżeczku, chyba że się składa na dzień ją jak dla dorosłych? :P

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
ojustyna, niunia, crystal, asiulek8 - dziękuję za miłe słowa... pocieszyło mnie to, bo czasami łapie się na tym, że mam strasznego doła z powodu tego przyrostu wagi, rozstępów itd. wiem, że noszę w sobie dwie cudowne istotki, ale jednak jak tak patrze w lustro i widzę tego wielkiego słonia to aż mi smutno
jeszcze miesiąc słonikiem pobędziesz a później powrót do ciałka sprzed i będziesz fit mamcią, kiedy np. taka ja będę znowu przybierać kg w następnej ciąży i mnie czeka odchodzanie razy dwa, a ty masz 2w1 suuupcio

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
My zamówiliśmy łóżeczko Radek II firmy klupś. Bez szuflady żeby się kurz nie zbierał szuflada i tak jest mała - fakt jeśli ktoś ma malutko miejsca to każda półka przyda się na składowanie można tam włożyć przecież pampersy

Zamówiliśmy dodatkowo komodę - mam nadzieję że w czwartek przyjdzie, póki jest Mężuś to od razu by ją złożył .
o widzisz o składoweaniu nie pomyślałam, ale to nic powiedzmy że bardziej zatroszczę się o swójkręgosłup, jako że nie mam szuflady to nie będę się do niej schylać

a wczoraj TŻ mi lapka zabrał bopowiedział że oglądanie wózków to u mnie już obsesja a od wizażu jestem uzależniona i jest o was zazdrosny

Edytowane przez ojustyna
Czas edycji: 2015-01-06 o 12:22
ojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:33   #4317
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Na szczęście wyrzuty miał już wczoraj, a dziś pewnie tzw jego moralniak go zjada i dobrze mu tak, żeby na takie stresy mnie narażać i to w ciąży... ale dzisiejszy dzień wypomniałam mu już przez tel, że zaczął od załatwiania tego, co nabroił, a nie od rozmowy ze mną na trzeźwo, ajjj tam szkoda gadać
mam nadzieję, że wyrzuty go czegoś nauczą i oby Cię ładnie przeprosił my, kobiety czasem musimy robić dobra minę do złej gry. Jak Maluszek przyjdzie na świat to trzeba tych mężczyzn naszych angażować we wszelkie zadania, żeby głupoty im powychodziły z głowy na dobre

Cytat:

ja będę mieć z szufladą od siostry i zamierzam tam trzymać np. właśnie pieluchy.

Cytat:
ja tez mam w planach je robic wczesniej zaczne z olejkiem, bo te z kawy to przed samym porodem z tego co czytam. i cos wyczytalam o herbacie z lisci malin, jak uda mi sie znalesc taka to bede pila pod koniec lutego.
jejku, trochę sceptycznie podchodzę do rezultatu tych okładów, ale może się stanie cud i nie popękamy! Byłabym przeszczęśliwa, bo tego pęknięcia się panicznie boję i jego konsekwencji.

ojustyna mi też czasami hormony buzują, tak że nie panuję nad sobą, przeszkadza mi ostatnio wszystko, np. jak ktoś jedząc przy mnie mlaska bałagan robiony przez tż doprowadza mnie do szału, bo on uwielbia brać rzeczy i wyciągać i nie chowa ich nigdy na swoje miejsce
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:44   #4318
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam z szufladą, na razie poupuchałam tam poszewki na pościel, ale będę tam trzymać jeszcze paczki z pieluchami tak jak dziewczyny już pisały

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-06, 12:48   #4319
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:

ojustyna mi też czasami hormony buzują, tak że nie panuję nad sobą, przeszkadza mi ostatnio wszystko, np. jak ktoś jedząc przy mnie mlaska bałagan robiony przez tż doprowadza mnie do szału, bo on uwielbia brać rzeczy i wyciągać i nie chowa ich nigdy na swoje miejsce
oo jak świetnie cie rozumiem, mnie ciamkanie od zawsze wyprowadzało z równowagi, a i mój TŻ nie umie odłożyć nic po sobie, powyciaga powyciąga zrobi swoje przy okazji tam nakruszy a jak wyciera to na ziemię, ale jak się już nie odzywam i nie komentuje to wie co ma robić i bierze się za mopa
Stary 2015-01-06, 12:54   #4320
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
i masz rację dzisiaj już jest ok, ja chyba muszę czasami popłakać jak coś na mnie najdzie, ale TŻ zawsze utuli pocałuje pocieszy i powie coś miłego taki opiekuńczy, będzie cuudeńko tatuś, tylko do szału mnie doprowadza swoim bałaganiarstwem, a ja chodzę za nim i patrze gdzie co odłoży ale przynajmniej nie jest nuudno

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

były buziaczki, a hormony u mnie straszne, czekam z niecierpliwością aż to się wszystko unormuje, bo chyba nie zostane taką płaczką na zawsze
przejdzie napewno

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
mam nadzieję, że wyrzuty go czegoś nauczą i oby Cię ładnie przeprosił my, kobiety czasem musimy robić dobra minę do złej gry. Jak Maluszek przyjdzie na świat to trzeba tych mężczyzn naszych angażować we wszelkie zadania, żeby głupoty im powychodziły z głowy na dobre

ja będę mieć z szufladą od siostry i zamierzam tam trzymać np. właśnie pieluchy.

jejku, trochę sceptycznie podchodzę do rezultatu tych okładów, ale może się stanie cud i nie popękamy! Byłabym przeszczęśliwa, bo tego pęknięcia się panicznie boję i jego konsekwencji.

Ja tez podchodze do tego sceptycznie, ale jesli nic nie zadzialam to bede sie obwiniac jesli mnie potna....ze niczego nie probowalam, zeby do tego nie doszlo..... wiec nic sie nie traci robiac te rzeczy, a moze uda sie ominac to czego sie boimy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości