|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
No ja to w ogóle nie zamierzam wstawać :/ zreszta czuję się jak g....no więc tym bardziej..
Aaaa właśnie dojrzałam, że są nowe kolory JEDO.. idę oglądać
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Iva o jaaaaa... oby do mnie nie doszła taka zima
![]() Madzia nooo ale wiesz, że niby tak bez bólu praktycznie zrobiło mi się, że 4 cm i że niby nawet o tym nie wiem ![]() Bo boję się, że trafię na porodówkę skręcając się z bólu a tam się okaże 0,5 cm ![]() Duszona haha Ja też chodzę i plotę trzy po trzy a Tż się tylko śmieje
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik gdzie mozna obejrzec nowe kolorki? na str ?
|
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
iva jejku! u nas -8 było rano.
Emdzik zdrowiej |
|
|
|
#3756 |
|
Raczkowanie
|
ja narazie tylko pokój z grubsza ogarnęłam
aż mi wstyd za mojego lenia...a za niecałą godzinke wymarsz po dziecie me...
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na ich oficjalnej...
Dziwne te kolory
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, Ty już rodzisz?
czy po prostu tak o...
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
ooblukałam, ale chyba nic ciekawego,co Madzia? Wpadlo Ci cos w oko> Takie mocno jesienne te kolory <i mowi to ta, co ma czarny wozek
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja przed chwilą umyłam zlew w łazience, umyję jeszcze włosy i będę po robocie
![]() O i wiecie co? Chyba wrzucę do pralki moją kurtkę zimową, normalną, z zeszłego roku, co by była świeża na mój niedługi come back ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Hahaha nieee, ja tu wypisuję swoje pobożne życzenia Że jak pójdę na wizytę w piątek to bym chciała usłyszeć, że już się u mnie coś tam dzieje
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie nic specjalnego..Wiadomo, że na żywo mogą inaczej wyglądać... ale tak jak teraz tu widzę to nic do mnie nie mówi specjalnie ![]() Te z exclusive bym chciała ew na żywo zobaczyć, ale one i tak by były za drogie Ilona no ładnie ładnie, ja bym co najwyżej chciała mieć 2 cm.. ale 4 ![]() No i ile juz zrobiłaś.. ja to tylko naczynia noszę do mycia, mam nadzieję, że ktoś umyje
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- uciekam w te zimno brrr |
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z exclusive widzialam tylko caly bialy eco skorka u tego pana co mial na stanie i byl ladny mojemu M sie bardzo podobal, nawet chwile sie zastanawialismy jej dziewczyny wstyd, tez musze wstac chociaz naczynia do zmywarki wstawic, ale nie lubie w niej tego,ze jest nisko i musze sie schylac zmywarka powinna byc na wysokosci piekarnika w zabudowie
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Eee a co się będę czaić
Ooo w sobotę leci "Seks w wielkim mieście" kooooochammm Tż znowu będzie burczał pod nosem, bo on jakoś nie lubi tego filmu hihi
|
|
#3765 |
|
Rozeznanie
|
A ja się właśnie obudziłam, usnęłam jak mąż wychodził.
Wypadało by zjeść jakiś obiad a w lodówce pustka, do mojego tż dodzwonić się nie mogę bo na nartach sobie jeździ, fajnie tylko jakbym zaczęła rodzić to ciekawe co by było. Mój to czasami zero pomyślunku ma
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
Uporałam się ze zdjęciami, no częściowo bo są poukładane do włożenia w albumy
I chyba jutro pojadę do domu to zrobić żeby nic mi nie zalegało Jeszcze po drodze album będzie trzeba kupić bo braknie hahah Ja kocham zdjęcia uwielbiam je oglądać ale nie tak przed kompem. Jak dziewczynki dorosną to cały regał będę miała albumów A mi jakoś tak głupio ze gin nie kazał się już umawiać. Ciekawe co mi powie za tydzień, Jutro idę na ktg będę słuchała serduszka Naukładałam się tych zdjęć i nie chce mi się szukać śrubek, wydaje mi się że to jakoś za dużo jak na jeden dzień grzebania A na obiad będzie kiełbaska na ciepło, Zuzka tak zadecydowała mi pasuje a chłopaki nie będą mieli nic przeciwko hi Lenistwo górą ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- A ja sobie chciała wymusić pierwszeństwo z parkingu, faceta nie zauważyłam i było by buummm. Jestem niebezpieczna. A pani w przedszkolu jak mnie zobaczyła to mówi no nie już myślałam że siostra po Zuzie przyjdzie z panią a tu jeszcze. Podniosła mnie na duchu.
|
#3767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze że mi tatko pozmywał przed wyjściem do pracy. Widzę że wszystkie mamy leniucha w sobie dzisiaj
Ewa ściągam Cie myślami.
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
A my nie mamy zmywarki i tak Wam dziewczyny zazdroszczę
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona ojj tam, i tak z Tobą obejrzy
![]() Mój nie chciał wczoraj zbytnio filmu oglądać, a później prawie ze mną płakał.. znaczy on tylko był wzruszony ja ryczałam jak głupia ![]() Aga noo kurczę jestem ciekawa kiedy te wózki w sklepach będą w sumie.. bo czytałam coś że się torba zmieniła, że hamulec też.. ahh fajnie by bylo se porównać.. Mój tż jest uparty na ten szary... zobaczymy jeszcze co powie jak te zobaczy.. Ale tak czy siak ten szary został w kolekcji MamaZuzi fajnie z tymi zdjęciami też lubię zdjęcia... teraz nie mam gdzie tego trzymać, ale jak już będziemy na swoim to też chcę ładnie wywołać zdjątka i poustawiać ![]() Ja wstaję i muszę się chociaż umyć... żeby te bakterie wykurzyć a nie żeby rosły we mnie ![]() A później wracam do wyra
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam Moj ukochany film- uwielbiam Samathe ![]() Cytat:
![]() Bym chyba padła zmywając- więc zainwestowałabym w jednorazówki Cytat:
![]() ![]() posprzatalam w kuchnu, zmylam lakier z pazurow ,bo musze pomalowac na nowo obiecalam sobie juz nie malowac, co by do porodu byc gotowa, ale jako,ze nie przewiduje ze bede rodzic (nigdy w zyciu ![]() zaraz posciele w sypialni i pewnie juz bede miala dosc, a chce jeszcze na odkurzaczu sie przejechac i nie wiem czy to brzuch mi twardnieje - te braxtony cale, czy dzidź sie wypycha ale to chyba twardnienie cos tak mysle bo jest inaczej niz zawsze. no zaczyna sie cholerka ;] a tak sie cieszylam,ze mnie to jeszcze nie dotyczy
|
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki ja zostalam przyjęta na oddział, na razie miałam wstępne badania, rozwarcie na 2,5 cm, więc nie ma tragedii, serducho slychac, teraz czekam na usg i ktg i wtedy może coś więcej będę wiedzieć
|
|
|
|
#3773 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak nalicze to ruszam na miasto po wage kuchenna bo za nic nie mam wyczucia w gramach... |
|||
|
|
|
#3774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teeż, bardzo. Tym bardziej, że za chwilę idę zmywać cały zlew.... już mi się słabo robi. M zrobi obiad, ale musi mieć czysty zlew, to pomogę. Pierwszy zakup w nowym mieszkaniu- zmywarka, 60tka!
Ewcia, trzymam kciuki! |
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Aga noo ja jestem ciekawa jak ta torba niby wygląda
a tam jej nigdzie nie pokazali ![]() A paznokcie właśnie od stycznia sobie powiedziałam że już nie maluje bo w razieeeee blabla nie chcę mieć dodatkowej rzeczy do robienia, już i tak znając moje szczęście jak się coś zacznie to będę cała nie ogarnięta i mi wystarczy, że będę musiała się ogolić i umyć włosy... nie chce mi się jeszcze paznokci zmywać Ewa cieszę się, że jest dobrze
|
#3777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciagle za malo ![]() uffffffff padam na ryjek , znow wskoczylam na wyro masakra troche posprzatalam i jestem jak sapiacy parowóz ![]() zaraz jeszcze pranie sie skonczy to bede musiala rozwiesic w miedzy czasie nawet bułę pochłonęłam i w ogoleeeeeeee to wlasnie wsadzilam do smieci buty mojego M. za ktore jestem tak piekielnie na niego zla, ze to sie w pale nie miesci rok temu na swieta czy cos tam kupilam mu z T.Hilfigera zimowe buty. Kasy poszlo full, ale tak mi sie podobaly,ze MUSIALAM. Jemu to raczej nie robi, co na nogach nosi, a mi tak ![]() no i pierwsza zima super bomba W listopadzie je wyciagnelam teraz i wszystko fajnie, dopoki moj leniwy malzonek nie sciagal ich wiecie...za pietke podptrzymujac drugim butem i sie urwala podeszwa z tylu ok poszly do szewca 80zł zgarnal ![]() ok se mysle a teraz..... niedawno poszedl w nich z psem- a prosilam by zakladal stare zimowki wlazl w bloto błoto zassało buta i oderwalo mu całą podeszwe nie ide juz ich kleic choc szkoda mi ich one kosztowaly 799zł- mialam rabat wiec wyszlo troche mniej....nie wiem...chyba nie ma sensu juz od tej pory juz mu zapowiedzialam,ze najwyzej dostanie buty z Lidla bez kitu choc z drugiej strony buty za taka kase powinny wytrzymac bloto nie :/
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, kciuki !
![]() Ale zimno na dworze brrr, gdyby nie ten wiatr to fajna pogoda by była 20 min w jedną stronę musiałam isć, a tak wymarzłam brrrrrr |
|
|
|
#3779 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa trzymajcie sie
Właśnie opierniczyłam listonoszkę!!! Gdzie dzwoni? Pod 1! Jak wszyscy!! Wychodzę pytam czy ma coś dla mnie a ona że nie!! To po jakiego grzeba do mnie dzwoni!!! 20 mieszkań ale trzeba pod 1. Rano facet dzwoni odczyt liczników, za chwile dzwonek i głupek się pomylił bo myślał że to światło !!!
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Aga a buty gwarancji nie miały ?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
aż mi wstyd za mojego lenia...a za niecałą godzinke wymarsz po dziecie me...