Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-07, 16:13   #1111
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=x5JFPirpT24 a o łobuzach to już nikt nie pamięta :<

Karolina bardzo źle się zachowuje w sklepach.

Możecie polecić jakiś peeling do ciała z mocnymo scierającymi naskórek drobinkami?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:17   #1112
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
to ten puder Ci ciemnieje, też miałam bell i pamiętam, że robił się pomarańczowy.
Polecam Ci max factor sypki - nie jest tani, ale wspaniały

Powiem Ci z doświadczenia, że pudry w kamieniu bardzo ciemnieją, nie wiem czemu
tego uzywam KLIK

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Hm, to może spróbuj jakiegoś innego. Ja teraz też mam suchą skórę jak wiór, bo jestem w trakcie kuracji izotretynoniną i ten korektor + (czasami colorstay) + StayMatte z Rimmela dają radę spokojnie, tylko ja pod to wszystko daję dość sporą warstwę kremu nawilżającego. Z pudrów to właśnie StayMatte polecam
Rimmel StayMatte matowil mi skore na 3 godziny :/
Stary 2015-01-07, 16:18   #1113
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
tego uzywam KLIK
no to właśnie on mi ciemniał
avon mi ciemniał
inne mi ciemniały

i wszystkie były w kamieniu

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-01-07 o 16:24
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:23   #1114
TheDocha
Dossisława I

https://www.youtube.com/watch?v=jHjxHJfV43E

Anna Durka na YT.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:30   #1115
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Karolina bardzo źle się zachowuje w sklepach.

Możecie polecić jakiś peeling do ciała z mocnymo scierającymi naskórek drobinkami?
Cukier, kawa, ulubiona oliwka/olejek - mieszasz do konsystencji mokrego piasku i już
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:31   #1116
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
No to mnie zdziwiłaś, jajaja - u mnie tworzył efekt jak po mące ziemniaczanej - strasznie mi się wszystko rolowało
Ale co człowiek to opinia
a tego max factora kiedyś używałaś?

A w sumie to bardzo wiele dziewczyn mówiło, że catrice to ich ulubiony - to musi być ze mną coś nie teges
U mnie taki brzydki efekt tworzył chwalony przez wszystkich puder ryżowy Paese. Musiałam się postarać, żeby było ok. Jeszcze trochę go mam i czasami podejmuję walkę. Fakt, co człowiek - to opinia.
Tego max factora nie miałam.

Cytat:
kawowo-solny
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:31   #1117
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Cukier, kawa, ulubiona oliwka/olejek - mieszasz do konsystencji mokrego piasku i już
Ja mam inny, choć podobny, skład - cukier + kawa + dużo miodu + cynamon + oliwka
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-07, 16:33   #1118
201607131110
Konto usunięte

Lavi92, Rozyczkadzessi, kashmirka, cooone, Ishya, Venin, jajajamajka, anja415 - dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa

Żeby wciąż nie myśleć i nie płakać, próbowałam sobie podsumować ten rok na YT.
Z subów wyleciały - Panna Joanna, Stylizacje, Digital Girl... za nudę, reklamy, tandetę i hipokryzję, za kiepskie makijaże i przekonanie, że są naj...
Oleska wyleciała i wróciła.
Polubiłam Szusz - głównie za vlogi z podróży, oby więcej ich.
Pokochałam Czarszkę - super kobieta, ma swoją niszę na YT, dzięki niej przestawiam się na naturalne kosmetyki.
Przestałam oglądac CTFxC, zaczęłam Shaytards (swoją drogą, czemu zachowanie Shaya w różnych miejscach publicznych nie razi, a Karoliny już tak? Czemu dużo więcej wybaczamy Amerykanom? Mam wrażenie, że to tak jak z filmami, zagranicznym łatwiej dać nam tę "10", a do polskich filmów zawsze trzeba się przyczepić ;])
Tęskniłam i tęsknię za Inez, szkoda, że tak rzadko nagrywa.
Do Boogie mam mieszane uczucia, bardzo sympatyczna dziewczyna, fajnie, że jest ktoś tak pozytywny na naszym YT, nie mogę znieść za to jej hauli o tego, jak opowiada o produktach.
Zaczęłam zaglądać do Juszes, przy czym lubię jej "gadane" filmiki, stroje dnia mnie nużą.
LGS - super laski, naturalne, zabawne, profesjonalne.
Nissiax lubię, miła dziewczyna, profesjonalnie podchodzi do tego, co robi, dba o widza.
Gabrysia - ostatni sub, nie przeszkadzają mi zabawne błędy ("miałam wielki zgryz" ), bardzo lubię Twoje pozytywne nastawienie, uśmiech i naturalność.
Cremedelacreme - zawiodłam się trochę, chyba brak jej weny, bardzo lubię tę kobietkę, ale zdaje się, że nie lubi słuchać sugestii widzów.

Naj, naj, naj - Czarszka, LGS, Inez, LS
Pozytywne zaskoczenia - Szusz, Gabrysia
Nie dziękuję - Pannie Joannie, Stylizacjom (a tak ją lubiłam...) i Hance XS

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-01-07 o 16:36
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:33   #1119
noisette25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Niestety nie. Książki Bogumiły Wiktorii też nie czytałam.
Szkoda Byłam ciekawa czy to tylko 30 sekund epizodu czy może jakaś większa rola

W ogóle w jej CV poza "aktorką" pozycje jak np..:

Kreowanie własnego PR
od stycznia 2003 (od 12 lat i 1 miesiąca)
udział w programach telewizyjnych i radiowych w stacjach: TVN, Polsat,
TVP1, TVP2, TV4, Polonia, Radio 1, radio BIS oraz radio Pomony (New York) (wystąpienia na żywo oraz wcześniej przygotowywane programy)
Organizowanie wieczorów autorskich, spotkań z dziennikarzami i eventów a także wsparcie organizacji i fundacji w zakresie medialnym

Dziennikarz Freelancer
styczeń 2005 - grudzień 2011 (przez 7 lat)
Współpraca z :Polityka, Super Expres, Metro, Angora, Fronda oraz Nowy Dziennik (Nowy Jork) Tworzenie i redagowanie tekstów

Ona naprawdę redagowała teksty? Wyobrażam sobie jej artykuł z błędami i bez interpunkcji

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Restauracja super, jestem zachęcona i zaciekawiona.

Karolina strasznie dziecinnie się zachowuje, biega po sklepach, krzyczy, nosi wielkie pluszaki i chowa się za nimi, każe je całować...
Odniosłam takie wrażenie jak Ty... Chyba przy DG tak zdziecinniała.
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:36   #1120
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
U mnie taki brzydki efekt tworzył chwalony przez wszystkich puder ryżowy Paese. Musiałam się postarać, żeby było ok. Jeszcze trochę go mam i czasami podejmuję walkę. Fakt, co człowiek - to opinia.

kawowo-solny
Dzięki za info, jajaja
Stary 2015-01-07, 16:39   #1121
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
No to mnie zdziwiłaś, jajaja - u mnie tworzył efekt jak po mące ziemniaczanej - strasznie mi się wszystko rolowało
Ale co człowiek to opinia
a tego max factora kiedyś używałaś?

A w sumie to bardzo wiele dziewczyn mówiło, że catrice to ich ulubiony - to musi być ze mną coś nie teges
Catrice kamuflaz to najgorszy kosmetyk ever. Tragedia pod kazdym wzgledem. Kit 2013/14. Dzizas!
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:41   #1122
201605301559
Konto usunięte

mifik, nawet nie wiesz, jak mi Ciebie szkoda, cały dzień mi smutno, zawsze przeżywam każdego zwierzaka, nawet, gdy nie jest mój

Ale dobrze zrobiłaś, że znalazłaś sobie zajęcie, żeby nie myśleć

Zgadzam się z Twoimi przemyśleniami odnośnie jutuberek - stylizacje wywaliłam już dawno, może zamiast patrzeć na irytującą mnie Joannę też ją wyrzucę

Gabrysia też jest moim odkryciem i to nawet nie przez to, że tu z nami rozmawia - bardzo sympatyczna dziewczyna z dużą lekkością wypowiedzi (słodzę Ci tu kobieto, doceń to :P)
Stary 2015-01-07, 16:42   #1123
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:

kawowo-solny
A nie chciałabyś go za coś wymienić? Bo ja go wielbię, skończył mi się i tęsknię
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:48   #1124
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Ja mam inny, choć podobny, skład - cukier + kawa + dużo miodu + cynamon + oliwka
O jeszcze cynamon, no przecież! Zapomniałam

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Lavi92, Rozyczkadzessi, kashmirka, cooone, Ishya, Venin, jajajamajka, anja415 - dziękuję Wam bardzo za ciepłe słowa

mifik, chaotycznie dziś przebiega moje nadrabianie wątku i wielu innych rzeczy, mam dzień na wariackich - teraz się zorientowałam, o co chodzi... ślę uściski, bardzo mi przykro, trzymaj się ciepło.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:49   #1125
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość

Odniosłam takie wrażenie jak Ty... Chyba przy DG tak zdziecinniała.
i całą otoczkę YT tam wszyscy są jacyś dziecinni, zauważyłyście?
dla mnie to jakieś takie.. smutne
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 16:50   #1126
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
O jeszcze cynamon, no przecież! Zapomniałam

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

mifik, chaotycznie dziś przebiega moje nadrabianie wątku i wielu innych rzeczy, mam dzień na wariackich - teraz się zorientowałam, o co chodzi... ślę uściski, bardzo mi przykro, trzymaj się ciepło.
Dziołchy, Wy uważajcie z tym cynamonem - raz po nim dostałam takiej palącej czerwonej wysypki a'la pokrzywka, że szokito. Lubi uczulać

tak ostatnio pisałam o malinowym kremie do rąk Bale z pompką, który nic mi nie urwał i dzisiaj dokonałam odkrycia roku - cztery pory roku poziomkowy! Pachnie jak prawdziwe poziomki jest cudowny
o ten:
https://polki.pl/najnowsze-trendy-od...r_03_page_no=7

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-01-07 o 16:53
Stary 2015-01-07, 16:51   #1127
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda Byłam ciekawa czy to tylko 30 sekund epizodu czy może jakaś większa rola

W ogóle w jej CV poza "aktorką" pozycje jak np..:

Kreowanie własnego PR
od stycznia 2003 (od 12 lat i 1 miesiąca)
udział w programach telewizyjnych i radiowych w stacjach: TVN, Polsat,
TVP1, TVP2, TV4, Polonia, Radio 1, radio BIS oraz radio Pomony (New York) (wystąpienia na żywo oraz wcześniej przygotowywane programy)
Organizowanie wieczorów autorskich, spotkań z dziennikarzami i eventów a także wsparcie organizacji i fundacji w zakresie medialnym

Dziennikarz Freelancer
styczeń 2005 - grudzień 2011 (przez 7 lat)
Współpraca z :Polityka, Super Expres, Metro, Angora, Fronda oraz Nowy Dziennik (Nowy Jork) Tworzenie i redagowanie tekstów

Ona naprawdę redagowała teksty? Wyobrażam sobie jej artykuł z błędami i bez interpunkcji
Pisałam już tutaj kiedyś, że czasami zazdroszczę ludziom takiego wyolbrzymiania swoich umiejętności. Wtedy to było o RGP, ale o Bogusi można powiedzieć to samo.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3586

Ja tak nie potrafię, no po prostu nie umiem. Mówiąc/pisząc o sobie w ten sposób czułabym się jak idiotka. Znowu mam też na myśli życie zawodowe i podnoszenie każdej zrobionej bzdury do rangi "kreuję własny PR od dwunastu lat" - mnie to cholernie żenuje. Niektóre rzeczy po prostu powinno się pomijać.

Bogusia wpisała sobie aktorka - tvp - rola w serialu, kwiecień 2007 - kwiecień 2007 (przez miesiąc).
Może był to mały epizodzik i przewijała się w kilku odcinkach, faktycznie przez miesiąc uczestniczyła w zdjęciach do serialu. Może przejechała raz wózkiem w tle czy nawet machając powiedziała "Katowicom już podziękujemy!" i na tym koniec PRACY AKTORKI TVP. A co miała wpisać, przecież nie "aktorka - 20 kwietnia od 13:10 do 14:10, z dojazdem i przerwą obiadową", no to sobie podciągnęła do miesiąca. Póki ktoś nie znajdzie tego odcinka - nie dowiemy się. :P
Aktorka - nie statystka, spodziewam się więc, że coś tam zagrała, a nie tylko była.
Stary 2015-01-07, 16:51   #1128
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny moglybyscie mi polecic jakis korektor na niedoskonalosci, przebrawienia w miare jasny ktory nie odznaczal by sie "pod pudrem"? uzywam z catrice kamuflazu ale on jakis taki suchy i po nalozeniu pudru matujacego odznaczaja mi sie suche jasne placki :/
osławiony Collection

Cytat:
chyba ze u mnie to kwestia pudru ze tak mi wszystko podkresla :/ a uzywam z bell matujacego.. sama nie wiem co robic z ta skora, mam suche skorki, przebarwienia a jak naloze podklad Astor Skin Match i przebrawienia pokrywam catrice kamuflazem m.in. na obszar miedzy oczami i przypudrowuje pudrem to ten korektor w tym miejscu strasznie widac i jest ciemniejszy niz podklad a kamuflaz catrice mam najjasniejszy :/

polecam Lumene Natural Code matujący. Lepszego nie miałam, zużywam 4 opakowanie. Poza świetnym działaniem upiększającym, nie zapycha nic a nic.

Cytat:

Yves Rocher - z pestek moreli. Do tego pachnie tak, że mam ochotę go zjeść.

Przyszła mi kolejna kredka Zoevy i paleta Smokey. Booooskie Na pewno będą kolejne. A cienie mają aż 36 mcy ważności od otwarcia, rzadkość. I tak się☠zastanawiam, czy czasami reszta producentów sztucznie nie zaniża daty przydatności do użycia. Kilka razy słyszałam, że produkty suche orientacyjnie nadają się do stosowania bez szkody dla skóry właśnie przez 3 lata - a tu większość mam po rok, czasem nawet pół
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:13   #1129
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
no to właśnie on mi ciemniał
avon mi ciemniał
inne mi ciemniały

i wszystkie były w kamieniu
mowisz o tym Max Factor?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...se-powder.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-07, 17:16   #1130
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Tak szperam po insta Madzika i widze,ze Ona w Polsce juz drugi miesiac. Cos dlugi ma ten urlop jak na prace opiekunki. Myslalam,ze to jest 2 miesiace w Niemczech i 1 miesiac w Polsce.
<tak nudzi mi sie ,ze sie zajmuje takimi ☠☠☠☠☠☠☠ami>
Czemu Cię to dziwi? Przecież jeśli ma stałe miejsce, do którego jeździ pracować i zmienia się z kimś, to ta druga osoba pracuje zwykle tyle samo (2 miesiące).

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:19   #1131
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Dziękuję Munia dziękuję wszystkim, którzy pomyślą ciepło o moim Spike'u ;] Dożył 14 lat - to prawie połowa mojego życia, myślę, że miał u nas dobrze... Długo nie będę mogła sobie znaleźć miejsca.

PS
Bardzo mi się podobało Twoje podsumowanie roku, takie konkretne, przejrzyste, co Ci będę słodzić, jestem fanką i tyle
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:21   #1132
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
A nie chciałabyś go za coś wymienić? Bo ja go wielbię, skończył mi się i tęsknię
Zaraz wystosuję PW.
Stary 2015-01-07, 17:22   #1133
noisette25
Raczkowanie

Cytat:
Pisałam już tutaj kiedyś, że czasami zazdroszczę ludziom takiego wyolbrzymiania swoich umiejętności. Wtedy to było o RGP, ale o Bogusi można powiedzieć to samo.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3586

Ja tak nie potrafię, no po prostu nie umiem. Mówiąc/pisząc o sobie w ten sposób czułabym się jak idiotka. Znowu mam też na myśli życie zawodowe i podnoszenie każdej zrobionej bzdury do rangi "kreuję własny PR od dwunastu lat" - mnie to cholernie żenuje. Niektóre rzeczy po prostu powinno się pomijać.

Bogusia wpisała sobie aktorka - tvp - rola w serialu, kwiecień 2007 - kwiecień 2007 (przez miesiąc).
Może był to mały epizodzik i przewijała się w kilku odcinkach, faktycznie przez miesiąc uczestniczyła w zdjęciach do serialu. Może przejechała raz wózkiem w tle czy nawet machając powiedziała "Katowicom już podziękujemy!" i na tym koniec PRACY AKTORKI TVP. A co miała wpisać, przecież nie "aktorka - 20 kwietnia od 13:10 do 14:10, z dojazdem i przerwą obiadową", no to sobie podciągnęła do miesiąca. Póki ktoś nie znajdzie tego odcinka - nie dowiemy się. :P
Aktorka - nie statystka, spodziewam się więc, że coś tam zagrała, a nie tylko była.
Nie wiem nawet co mogłabym dodać do Twojej wypowiedzi (tej i tej podlinkowanej), bo wszystko jest tak trafne i wszystko w 100% odzwierciedla mój pogląd
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-07, 17:23   #1134
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
ooo dokładnie ten!
koniecznie go obadaj, będziesz zachwycona
Stary 2015-01-07, 17:24   #1135
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Może przejechała raz wózkiem w tle czy nawet machając powiedziała "Katowicom już podziękujemy!"

nieszczęsne Katowice, na wieki w kartach wizażu
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:27   #1136
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem nawet co mogłabym dodać do Twojej wypowiedzi (tej i tej podlinkowanej), bo wszystko jest tak trafne i wszystko w 100% odzwierciedla mój pogląd
Stary 2015-01-07, 17:34   #1137
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Tak szperam po insta Madzika i widze,ze Ona w Polsce juz drugi miesiac. Cos dlugi ma ten urlop jak na prace opiekunki. Myslalam,ze to jest 2 miesiace w Niemczech i 1 miesiac w Polsce.
<tak nudzi mi sie ,ze sie zajmuje takimi ☠☠☠☠☠☠☠ami>
A niech mi tu siedzi jaaaak najdłużej
Kurcze te włosy naprawdę podkreślają różowy odcień jej cery...jakoś tak nie bardzo.
Madzik na twarzy już jak księżyc w pełni,to co zrzuciła w pracy nadrobiła siedząc w domu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-07, 17:34   #1138
loczek88
Wtajemniczenie

Drogie wizażanki, czytam was i czytam.. i czytam...
chyba nigdy nie skończę, więc postanowiłam się dołączyć, jeśli można .

To co mnie sprowokowało do ujawnienia się na waszym wątku, to to Bogusiowe CV....matko przenajświętsza, co to jest? Ona jest rocznik '89, coś około? Jestem bardzo ciekawa jak w wieku 13-14 lat rozpoczęła swoje "Kreowanie własnego PR"? wśród koleżanek? na podwórku? Przepraszam jeśli jestem okrutna, ale to nawet nie wygląda zabawnie, a to bycie "aktorką" ...haha, to ja też jestem w takim razie "aktorką", ba, grywałam w filmach oscarowych! komedia omyłek.
Oczywiście - ona jest w ciężkiej sytuacji i chce się odnaleźć w świecie, coś zadziałać, pijar jest tu jak najbardziej potrzebny. Ale zamiast iść na kolejne zakupy, mogłaby zgłosić się do jakieś agencji.. a może jakiś kurs pijaru zamiast wizażu? Nie mówię tego złośliwie, bo dziewczyna ma ambicje, duże parcie na szkło (co jest oczywiście potrzebne), ale gubi się w podstawach jakichkolwiek strategii.
Toż sobie ulałam jak ta lala.

Swoją drogą, mam wrażenie że mało ostatnio bubli u naszych youtuberek?... lubię tę kategorię filmików .

Oczywiście w moim dziewiczym poście życzę Wam dziewczęta udanego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wielu ciekawych ,ew. bulwersujących (nigdy nudnych!) filmików na YT!

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2015-01-07 o 19:36
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-07, 17:37   #1139
cattt
Mrs Mrau

Niech mnie ktoś oświeci, co u Madzika stoi na parapecie? To metalowe coś
od 10:41
http://youtu.be/nSok613WtvI?t=10m41s

Hej loczek
Stary 2015-01-07, 17:42   #1140
Krzaki_w_stodole
Zadomowienie

Pewnie już pytałam ale ma ktoś porównanie podkładów revlon colorstay do tłustej z rimmelem stay matte w kolorze 103 true ivory? Chcę kupić mamie revlon ale nie wiem jaki kolor brać żeby nie był za jasny. Musi byc ciemniejszy odrobinę od tego rimmela.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości