|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Rzadko mnie coś uczula, więc mam nadzieję, że ta odżywka się sprawdzi
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Głośno w necie było swojego czasu na temat tej odżywki. |
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to w sumie lepiej ![]() mam piaseczka ![]() oczywiście polecam zdjęcia na blogu, bo tu to masakra jakaś zapewne wyjdzie... |
|
|
|
|
#3904 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Regeneracja mi nie służy, dzisiaj poszedł róg kwadrata.. Nie szło uratować, więc chyba będę musiała spiłować wszystkie.. A tak dobrze się w nich czuję
|
|
#3905 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
spoko, nie boli mnie odp po raz drugi ![]() Tak, ozdoba zachowuje kształt. zdecydowanie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3906 | |
|
Raczkowanie
|
Śniegowa, śliczne pazurki! Co jedne to lepsze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3908 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tobie również wszystkiego dobrego Wszystkie mani mi się bardzo podobają,ale najbardziej to chyba wigilijne ![]() Cytat:
Cytat:
Umieram,a to dopiero początek za☠☠☠☠☠☠☠u... Nie wiem co się podziało,ale moje paznokcie rosną jak oszalałe.Zawsze je piłowałam co drugie mani,a teraz przed każdym malowaniem muszę je piłować bo inaczej tracą kształt. Edytowane przez 5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa Czas edycji: 2015-01-07 o 18:01 |
||||
|
|
|
#3909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też środkowe bardziej ![]() Cytat:
Cytat:
a jak to wygląda? Zamówiła własnie z CC dwa jakieś płyny.. bo sh to w nowej wersji jakoś juz nie działa tak dobrze. Kiedyś jak miałam starą wersję o tą to była bajeczna..
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Bardzo mi miło ![]() No właśnie sama nie wiem jak go ogarnąć Dziękuję ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49643115] O jaaaa ale fajne [/QUOTE] Dziękuję ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3912 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
hej spamerki
![]() Cytat:
właśnie, jak tam idzie rozgrywka? ![]() ale piękne ![]() dziękuję zbiorczo za oba mani ![]() a avek.. no cóż - nowy rok to i nowy avek się przyda.. podpis też poszedł do wymiany ![]() Cytat:
jak zamknę oko i nie widzę tego największego kryształka to mi się bardzo podoba świetne połączenie
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
gdzie, co, jak?
![]() spoko jest specyficzny [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49643115] Przyjemny piasek [/QUOTE] podobny do Wibo 5 Cytat:
no już raz pisałyśmy o sh, ja mam tę wersję co Tobie mniej pasuje, więc nie wiem czy ten GR by Ci pasował. Wydają mi się na podobnym poziomie, chociaż ciężko określić dokładnie. Muszę jeszcze potestować. http://goldenrose.pl/produkty/paznok...-rose-254.html jeszcze się nauczysz zresztą paznokcie też się nam jednak zmieniają ![]() |
|
|
|
|
#3914 | ||||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ładne, dziewczęce i eleganckie Cytat:
no właśnie, chęci też się liczą! ja też nie bardzo, niehigieniczne to.. chociaż ja jestem zbzikowana na punkcie mycia rąk, niedługo się zrobię, jak Rysiek z Klanu ja też, ale chyba będzie rozdziewiczanie Cytat:
kurczę, tych krówek nie pamiętam, ale drugie tak podobały nam się wtedy bardzo, teraz pewnie już miałybyśmy jakieś uwagi ![]() pewnie wyczarowałaś coś niesamowitego ![]() Cytat:
pięknie wyszły ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- rany, ta gównoburza wtedy była nieziemska ale ja nie rozumiem takiego srania, bo jeżeli widać, że coś się dzieje to się odstawia szkodzący produkt, a nie dalej go używa.. czasami aż się pewne epitety cisną na usta ![]() Cytat:
kurczę, nie bardzo.. jeden z nielicznych lakierów, które mi nie podchodzą ![]() Cytat:
może jak spiłujesz i je poregenerujesz to będzie lepiej ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49643115]Nie wiem co się podziało,ale moje paznokcie rosną jak oszalałe.Zawsze je piłowałam co drugie mani,a teraz przed każdym malowaniem muszę je piłować bo inaczej tracą kształt.[/QUOTE] może to od nauki tak rosną a do mnie przyszły dzieciaki od Viv, jutro wrzucę foto
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3916 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3917 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dziwak taki, ale śliczny. Dziękuję Dawno tylu komplementów nie zebrałam Cytat:
![]() Niby tak, ale może być to nieco irytujące ![]() Muszę wytestować. Może utrzymają się dzięki temu jeszcze dłużej Bardzo to miło czytać. Dziękuję [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49643115] Tobie również wszystkiego dobrego Wszystkie mani mi się bardzo podobają,ale najbardziej to chyba wigilijne ![]() .[/QUOTE] ![]() Dziekować Takie w Twoim stylu są trochę. Cytat:
![]() Jesteśmy obecnie u Krasnoludów. Podobny ma klimat faktycznie, ale różnica jest. A podpisu nie zauważyłam. Mój avek na razie zostaje. Hehe Tak czułam, ze na fotkach nie każdej się to spodoba. Zawsze kamyczki zdają się wtedy większe. Cytat:
Hehe. Na 100%, choćby pościągany lakier czy skórki Pomijając szponowatość Dokładnie. Z każdym słowem się zgadzam. Jak by takie efekty były od 1 zastosowania, to można by faktycznie zrobić szum, ale tak.... Ech |
||||
|
|
|
#3918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, podstawa to umyć porządnie dłonie przed robotą, ale co ma do tego długość? powiedziałabym, że nawet trudniej doczyścić króciaki, które nie wystają poza opusek, a wolny brzeg jest cofnięty niż długie, które na dodatek mają przyrost na równo z opuszkiem ![]() spoko ![]() Cytat:
Cytat:
Nom dokładnie baza w typie piaskowego Wibo 5, tylko ten ma dodatek fioletowych większych hexów, według mnie ciekawy efekt, bo do tej pory w poprzednich piaskach miały one zawsze kolor bazy, a tu się odróżniają
|
|||
|
|
|
#3919 |
|
leśny stwór
|
czy dłużej, to nie wiem... Ja robiłam przedwczoraj mani, wczorajszy dzień w pracy przetrwany, zobaczymy, jak dziś. |
|
|
|
#3920 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak sobie gdybam. Spróbuję jutro robiąc mani dla Młodej. ![]() Na klej przeżyło spokojnie 4 dni. |
||
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Oby
![]() Dziękuję
|
|
|
|
#3922 |
|
Rozeznanie
|
oj jak ja tu dawno nie wchodziłam
pozwolę sobie pokazać dość stary, ale jeden z moich ulubionych mani wybaczcie niedociągnięcia, ale robiłam go półtora roku temu
W poszukiwaniu życiowej drogi. 12.02.19 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
|
|
|
#3923 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3924 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;49652261]Że ja o tym wcześniej nie pomyślałam
Super,pokazuj! ![]() Miłego dnia wszystkim no widzisz, znalazłam powód będzie foto na końcu posta ![]() Tobie również ![]() Cytat:
ja sobie Krasnoludów zostawiam zawsze na koniec, zawsze zaczynam od magów (uwielbiam podróż po Pustce ![]() zdjęcie się z bliska robi, więc to też inaczej, w realu z różnych odległości/kątów można pooglądać ![]() pewnie wtedy marudziłaś na pościągany lakier, ale nie pamiętam w każdym razie cały zamysł mani i długość nam odpowiadała, teraz by to chyba nie przeszło ![]() no cóż, niektórym nawet jakbyś napisała na czerwono, wielkimi literami o szkodliwości to i tak może to nic nie dać ![]() Cytat:
czy ja wiem, jak miałam w trakcie praktyk krótsze paznokcie to dużo łatwiej mi się ze wszystkim obchodziło. ale z drugiej strony jak nakładasz farsz do pierogów to zazwyczaj robisz to łyżeczką (no przynajmniej ja tak robię, z domu to wyniosłam ), zgniatanie brzegów ciasta przy pierogów to rola opuszków (dlaczego do cholery podkreśla mi to słowo ), a nie paznokci. jedynie mały problem może być przy zagniataniu ciasta, mieszaniu mielonego. ja do doczyszczania paznokci przed i po pracach kuchennych używam zawsze małej szczoteczki do paznokci, żeby mieć pewność, że wszystko jest na tip-top pokazuję dzieciaki od Viv
|
|
#3925 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() I nie wiem jak wrócić. Tak. Masz rację ![]() Pewnie nawet na to nie zwróciłam wtedy uwagi ![]() Cieszę się, ze podzielasz moje zdanie, ze były nie do zaakceptowania. Nie wrócę do takich. Oj to fakt... Ja nie wiem czemu Viv się tego pozbyła
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-01-08 o 15:17 |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Meeow bardzo ładny ten pierwszy z lewej, a ten Orly widziałam u mojej kosmetyczki, też ciekawy choć wolę jaśniejsze kolory. Nie mogę się doczekać jak zapuszczę w końcu na odpowiednią długość moje "ogryzki".
|
|
|
|
#3927 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
to dało się zawalić Pustkę? dla mnie właśnie najfajniejsza była Pustka i zdobycie prochów Andrasty, będę się musiała jeszcze wybrać na tę górę i smoka przywołać ![]() nie pamiętam, musiałabym się cofnąć kilka (jak nie kilkanaście ![]() najważniejsze, że teraz wiesz jaka długość Ci odpowiada i tego się trzymasz każda miała swoje lepsze i gorsze momenty, o tych gorszych pewnie nie chcemy pamiętać też sobie zadaję to pytanie, szczególnie jeśli chodzi o Space Cadet ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
dziękuję oj tam, posiadanie ogryzków wcale nie oznacza, że nie możesz ich malować, może to choć trochę pomoże Ci je zapuścić, lakier w jakiś sposób zabezpiecza płytkę przed uszkodzeniami
|
|
#3928 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
W Pustce ratowaliśmy jakiegoś smarkacza tylko. Znaczy Morri tam weszła. Dużego smoka ominęliśmy nie wywoływaliśmy ![]() Tak. Masz rację. Tamtymi ciężko się pisało na klawiaturze nawet. Nie cofaj się. Co by "oczów" nie wpaliło. Dokładnie o tym myślałam |
|
|
|
|
#3929 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Jedno było moim przez chwilę
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
to z prochami idźcie do Redclife, do arla ![]() ja też jeszcze go nie wywołałam, ale mnie kusi i prawdopodobnie to zrobię ![]() oj tam zaraz wypali, kiedyś czytałam którąś ze starszych części wątku, ile się od tamtego czasu pozmieniało to nam tylko Viv może powiedzieć w sumie ja na Cadeta miałam ochotę od kiedy Medi go u siebie pokazała, pourywało mi wtedy no pewnie po siostrze nawet wiem które pewnie będziesz lecieć i go szukać dla siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

widać teraz

a jak to wygląda? Zamówiła własnie z CC dwa jakieś płyny.. bo sh to w nowej wersji jakoś juz nie działa tak dobrze. Kiedyś jak miałam starą wersję o

), a nie paznokci. jedynie mały problem może być przy zagniataniu ciasta, mieszaniu mielonego. ja do doczyszczania paznokci przed i po pracach kuchennych używam zawsze małej szczoteczki do paznokci, żeby mieć pewność, że wszystko jest na tip-top