|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
Chce telefon z klapką a Tż mnie tu przegonuje że bez internetu będzie o blaaa blaaa a ja chce z klapką
![]()
#3933 |
Zadomowienie
|
dziewczyny gratulacje i super ze z dzieciaczkami wszystko ok
![]() duszona nie martw się szyjka jeszcze ma czas Paulinka nie smutaj się ![]() Sorki że nie poodnosze się do was bo z telefonu to mi to jakoś kulawo idzie Dziękuję wam wszystkim za mile slowa ![]() wlaśnie miałam drugie ktg i na tym brak skurczy ale za to tętno Agatki skakało nawet do 190 |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | ||
Zakorzenienie
|
A ja znowu podczas kąpieli zaliczyłam krwotok z nosa :/. Na szczęście już jest ok.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja do pupy na co dzień biorę mustelę, później przerzuce się na linomag. A na odparzenia bepanthen. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Anielka na razie nie wybrałam żadnego kremu, planuję ją smarować olejem kokosowym lub kremem Bambino dla noworodków. Przyjaciółka mi mówiła, że jest fajny i że ina używa i jest super. Sudokrem- przyciężki do codziennej pielęgnacji, on już raczej jest na odparzenia, jak się pojawią.
I nie kupuj, pewnie na Parkowej dadzą Ci małe opakowanie. Pępek- mam octenisept ale też zwykły spirytus salicylowy i gaziki jałowe. Dziś przyszła paka z Gemini, więc jestem zaopatrzona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Ewa, oj ...to chyba wysokie miała tętno :/. Mam nadzieję, ze już tętno Małej sie uspokoiło... Trzymajcie sie dzielnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczynki gratulacje za wizyty... ja tez podobno mam wizyte 28... ciekawe ktora dotrwa Cytat:
Cytat:
ogladam srial,musze cos zjesc, zaliczyc wanne na szybko i spaccccc. juto krew i MOOOOOOCZZZZ (mama Zuzi specjalnie dla Ciebie)
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Mala, ja też jutro jadę na badania. Krew, mocz, kiła i tak do zaje... chania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Wtajemniczenie
|
Ewa i co powiedzieli na tętno Agatki?
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Mała no ![]() ![]() ![]()
#3940 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biała Maciejka Nicki gratki wizyt ![]() Daria trzymam kciuki żeby malenstwo posiedziało w brzuszku no chyba że chcesz być pierwsza na naszym wątku. hmm coś miałam jeszcze pisać mam nadzieje że nic nie pomyliłam. Po wizycie u diabetyka dobrze powiedział że cukry dobre wyniki moczu i z krwi wzorowe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Mała, Alunia dzięki
![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-07 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tuti, wiec wizyta u diabetyka udana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3946 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie obraze sie,no cos Ty znalazlam ostatnio zdjecie ktore zrobil mi szwagier,wygladam na nim tak,jakby mi jakis pies nasral pod lozko,taka mam mine ![]() ![]() biala ja Ci ciagle zapominam napisac,ze fajnie z tym szpitalem jak sie ma taka mozliwosc,to czemu nie skorzystac z lepszej opieki i warunkow? i dobrze ze wizyta udana ![]() maciejka wyobrazilam sobie Twojego gina na wc odbierajacego tel ![]() no to sie moze zaczac dziac juz,aaaa ![]() szkoda ze dzidzius pupka ulozony,czasem sie zdarza ze sie w ostatniej chwili odwraca,ale nie ma co ryzykowac tak,wiec jak by bylo cc to dobrze ![]() Duszona ale Ada juz duza ![]() ![]() niki gratki za wizyte ![]() ![]() wiadomo ze nic na sile,ale moze sie sama sytuacja rozkreci? anielka sudocrem do codziennej pielegnacji nie jest wskazany,mocno wysusza,on jest dobry jak juz sie cos powaznego dzieje,mysle ze podstawowo to tak jak pisaly dziewczyny,alantan linomag czy bephanten mamazuzi,alunia a kysz zle humory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Własnie obiło mi się o uszy że jest przyciężki temu pytam widziałam jeszcze z Oilatum i Emolium kremy może o tych znacie opinie? a jutro też planuję na gemini zakupy ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Buu, ja też nie chce zdjęć ani odwiedzin w szpitalu. tylko mój mąż. A już u mnie zapowiedziały się siostry mojego Tż :/ |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
ja zagladam jak gole... a tak no czuje ja po prostu jakbym takie dwa paluchy miała zamiast warg... makabra jak ja tego nie zrzuce... sa jakies ćwiczenia odchudzajace na Bożene?
kto mi zrobi cos do jedzenia? bo mi sie nie chce
#3951 |
Zadomowienie
|
Paulina być mi nie powiedzieli, siostra teraz jak byłam na brzuszkach powiedziała żeby się nie denerwować, że doktor podbila wyniki, czyli ze ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
laski niedługo mamy 4 tysiace postów... do końca tygodnia wykończymy ten watek?
#3953 |
Rozeznanie
|
Nadrobilam Was ale na telefonie ufff...
![]() Gratuluje udanych wizyt i grzecznie siedzących bejbikow ![]() Ewcik gorzej by było gdyby przy porodzie dziecko było narażone na ten gbs, a tak juz go wyleczysz ![]() Duszona dużo seksu ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje za wszystkie słowa wsparcia ![]() Ten śluz jest gesty, klejacy, żółto białawy... Ta gęstość mi właśnie dawała do myślenia juz od kilku dni... Ale myslalam ze czop odchodzi w całości.. Biała jestem bardzo zaskoczona! Ewa ja na kosciuszki bede. Trzymaj się dzielnie ![]() Paulinka nie doluj ![]() ![]() Emdziku bidulko obys się lepiej poczuła ![]() Aga mój z butami to samo..zresztą z ciuchami podobnie... Wiec od jakiegoś czasu jakoś bardzo w niego nie inwestuje...bo szkoda...właśnie najlepiej buty z lidla takim...bo przynajmniej nie szkoda... Ja nie widziałam tych koszul w biedrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę małą myła naszym firmowym mydełkiem oliwkowym o podwyższonym poziomie natłuszczenia do 15%. Bardzo delikatny produkt. Dodam mydlin parę do kąpieli no i po ciałku też. To w zasadzie oliwa w kostce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() juz doczytałam o co chodzi z tymi fusami, sama bym na to w życiu nie wpadła! a o siemieniu pomyślę ![]() Cytat:
szyjka ma jeszcze czas, może będzie bardziej współpracowała jak przyjdzie co do czego ![]() i jaka Adusia już duża! ![]() Cytat:
![]() u mnie na wizycie też wszystko ok ![]() jeszcze nie rodzę - szyjka zamknięta i trzyma, chociaż skróciła się nieco (ale nie było dokładnego mierzenia) Mały glówką w dół, chociaż ponoc główka dość wysoko - a ją ją czuję nisko, ale lekarz powiedział, że to może ucisk na pęcherz. Z małym wszystko ok, przepływy i tętno ok wymiary też, chociaż ma główkę większą nić pozostałe wymiary i mam nadzieję, że już nie będzie rosła bo jak ja ją wycisnę? ![]() Lekarz pobrał wymaz na paciorkowca, jutro muszę zawieźć do lab, przy okazji badania posmyrał małego po główce i chyba przy okazji kawałek czopa mi wygrzebał bo w domu miałam taki większy kawałek zielonkowatego gluta? ![]() kolejna wizyta 29.01 - o ile dotrwam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Daria, jeszcze oprócz Biedronki jest Towaroteka Biedronki. Tam są różne rzeczy z wyprzedaży i końcówki z magazynów. Ja właśnie tam ta koszule kupiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o tym bobo a+e czytałam pozytywne opinie na blogu srokao ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dokładnie masz rację, bardzo je chwalą w naszej szkole rodzenia ![]() Dziękuję za radę. A ty u Arciszewskich będziesz rodziła? Poród naturalny? Ja byłam dziś u lekarza i maluszek ładnie leży już do porodu naturalnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.