|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
dokładnie ...
Jeżeli jezyna+wanilia tak super pachną jak piszecie, to chyba wezmę jeszcze żel pod prysznic (wtedy wezmę ze sprayem w promocji 2 za 15,90 w K13) zamiast samego sprayu w K12. Oj w K13 szykują się wydatki Cytat:
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj godzinę siedziałam nad kat.10 i 11 i wymłodziłam uwaga! aż całe 1 zamówienie
Z kat. 11 chcę serum na końcówki, bo ma promocyjną cenę a z kat. 10 dalej nie wiem co wziąć
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...ja juz ostatnio wariuję z tym Avonem i Ori, głownie zamawiam kosmetyki do mycia, czyli żele pod prysznic, szampony itp. a ostatnio mam tego już nadmiar i nie wiem co wziąć
![]() Kolorowka mnie nie kręci narazie, balsamy zużywam jak tylko mogę a już czekam na Sake z Avonu(kolejny do kolekcji)... ![]() Jeszcze wczoraj dostałam darmowe próbki z Bielendy, przedwczoraj z YR i mam takie zapasy że szok To wszystko przez wątek "Free samples"
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Asiuchna dziękuję bardzo za poświęcony nam czas . Mam juz fakturę i zero braków, coś niesamowitego. Z 10 wzięłam dla siebie żel pod prysznic cukier i orzech włoski bo zapach mnie zniewala. Szkoda, że już wycofali tę serię. Muszę zejść trochę z zapasów.
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
bez sensu zamykac co chwile. moze jest jakas opcja by np zostawiac iles tam postow i te stare by znikaly.
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4962037]Zaraz składam na II termin z k10 i co prawda wzięłam już trochę rzeczy w I terminie ale mydełko w płynie się kończy i teraz wezmę get ready. Myślę, że będzie ok, zresztą to tylko mydło a nie żel, mydła zaraz nie czuć
Cień pojedynczy Orchid, którym dzisiaj się smarłam zgiął się w załamaniu powiek, ale tylko przy samym kąciku, po 6 godzinach Kredka big colour chyba dłużej się utrzymuje, no ale nic Nie narzekam za bardzo, bo nawet podkładem się pod niego nie smarnęłam i w ogóle troszkę za mało. A tak to wyglądało -dla zainteresowanych (przy dolnych rzęsach też jest ten cień)[/quote]Wlazłam tu z zamiarem zapytania czy ktoś już wstawiał zdjęcia tego cienia. A tu taka niespodzianka Z pewnością go wezmę
|
#368 |
|
Doncia
|
... mam pytanko, czy do k. 12 jest jakis program motywacyjny, bo nie pamietam, a nie moge znaleźc na forum panoramy do 12?? Interesuje mnie szczególnie krem przeciw oznakom fotostarzenia i nowa woda Rouge - bo w 13 jest program motyw. do wody, ale wolałabym ją z zagarkiem niz z kosmetyczką
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
od tej zastraszającej liczby postów w ostatnim czasie nie pamiętam czy była o tym mowa chodzi o kosmetyczkę z Różową Wstążką w kat.10 na str.94 podane są nie właściwe rozmiary -napisałam w tej sprawie do mojej OMS -wymiary kosmetyczki to 10x20cm
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
Zamieszczam tu fotki SHINE SUPREME kolor Buffest Brown. Zdjęcia autorstwa Amaretty Pomalowalam tylko usta i wyszlam do ogrodu popstrykac fotki - nie mam makijazu." Mam nadzieje ze wam pomogą
|
|
|
|
#371 |
|
Rozeznanie
|
Asiuchna,złota kobieto!Ty wiesz jak umilić poczatek dnia
No,no,no,w avonie coś pozytywnego zaczyna siędziać,tyle ciekawych programów motywacyjnych,jestem pod wrażeniem! I bardzo podoba mi sie oferta demo,dawno juz nei było rzeczy z tańszych kosmetyków ![]() Co do oferty netto,to poprostu zmowu moim zdaniem wyprzedaż biżu,ale niezła!Sporo taniej niż w aktualnej ofercie Miło tak zacząć pracę
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
z kat.13 zaciekawiła mnie oferta Solutions ,podkład w płynie, żel do twarzy za 50gr Solutions ,płatki peelindujące do twarzy Planet Spa, scrub do stóp z nowej serii Foot Works oraz nowy żel Senses
|
|
|
|
#373 |
|
Rozeznanie
|
a mnie zaciekawił ten krem do ciała na zimę SSS (demo do k13) - mam nadzieję, że będzie fajnie pachniał!
mała sonda: który preparat do mycia twarzy (z Avonu ofkors) polecacie najbardziej (cera mieszana). używałam już kilku z przeróżnych serii. kończy mi się powoli pianka Pure Pore Fection i nie wiem na co teraz się zdecydować... chodzi mi głównie o dobre oczyszczanie... proszę o Wasze opinie!!
|
|
|
|
#374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki asiuchna za netto itp ![]()
|
|
#375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie bierz, proste , przynajmniej dla mnie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
Hejka!!!
Jestem tutaj nowa ale z avonem mam do czynienia już od dawna.... ![]() Do oczyszczania twarzy z avonu polecam Ci nawilżająco-oczyszczającą piankę do twarzy z serii solutions, preparat ten jest bardzo wydajny, gęsty i dobrze oczyszcza twarz, zmywa nawet makijarz.... Ja osobiście bardzo sobie chwale. Pozatym bardzo dobry jest też żel myjący do twarzy z biała herbatą z serii planet spa, jest on z dozownikiem i oczywiście droższy. Używałam go swego czasu i jest tak dobry jak cała linia z białą herbatą. Wybór należy do Ciebie!!!
|
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
nie miałam tego kremu brzoskwiniowego, ale miałam aloes i avokado, i ten nowy wydaje mi się zdecydowanie lepszy i mniej tłusty
|
|
#378 |
|
Zadomowienie
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam krem brzoskiniowy i był troszkę tłusty po posmarowaniu ale dośc szybko się wchłąniał i skóra wygladała normalnie, zapach mnie tylko drażnił był taki jak " mąka" brzoskwiniowa, bleh ale ogólnie dobry krem
|
#380 | |
|
Rozeznanie
|
no właśnie niezła ta pianka, ale się zastanawiam że może jest jeszcze coś lepszego...
Cytat:
|
|
|
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak samo serii z limonką tak ślicznie pachniała ta seria, miałam na nią spore zamówienia zawsze, była taka świeża ...
|
||
|
|
|
#382 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziękuję, chyba tez się skuszę. Jest kosmetyczka Cudowna Podróż. Teraz nie wiem czy wziąć, bo mam kilka mniejszych kosmetyczke i jeszcze kuferek Sama nie wiemDziękuję za skany Cytat:
![]() Tak jest genialna Poprostu nie chcę używać ciągle jednego specyfiku
|
||
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 |
|
Doncia
|
... próbuje znaleźć oferte na zakup próbek z tej nowej serii LIIV i nie widze w internecie kodów, czyżby nie było próbek w sprzedaży??
|
|
|
|
#385 |
|
Adwokat diabła
|
Hej moja kochane dziewczyny
![]() Wiecie co dostałam dziś pakę a powinnam jutro
|
|
#386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Asiuchna wielkie dzieki za dodatki do katalogu
|
|
#387 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sposobal mi sie wlasnie cooper i ten jasny, kremowy Cytat:
Zauwazylam,ze Avon wprowdzil kilka produktow, ktore byly w amerykanskim katalogu puder mineralny balsam care do suchej skory no i w demo ten balsam do ciala na zime 'winter soft'
|
|
#388 |
|
Adwokat diabła
|
Dostałam cynk z Avonu że ostrza mają być dostępny od poniedziałku (13.08) więc uważajcie bo jeszcze je dostaniecie, jeśli chcecie podbijać... :P
Powiedzcie mi czy do Was paczuchy też przychodzą wczesniej np. przed dzien terminu zamówienia?
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dzień wysyłkowy D paczki powinnam dostawać w poniedziałki ale zdarza się, że dostaje je już w sobotę
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz mam pierwszy raz ten żel i uwazam ze jest swietny. Dobrze oczyszcza i oczka nie szczypia a ja nosze soczewki. Myje nim cala twarz i oczy, bo potem duzo łatwiej mi zmyc resztki makijazu z oczków. Na pewno jeszcze kiedys wezme ![]() Mam pytanie w jakiej cenie jest naszyjnik Panama w netto13 bo na moim monitorze w pracy nie widac. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

To wszystko przez wątek "Free samples" 
Nie narzekam za bardzo, bo nawet podkładem się pod niego nie smarnęłam i w ogóle troszkę za mało. A tak to wyglądało -dla zainteresowanych (przy dolnych rzęsach też jest ten cień)[/quote]Wlazłam tu z zamiarem zapytania czy ktoś już wstawiał zdjęcia tego cienia. A tu taka niespodzianka

Boshee!!!... faktycznie ale ze mnie sierota- mialam ciezki dzien... 

dwa sobie wezme na bank teraz tylko pytanie ktore.