|
|
#1261 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LV
Doczytałam szczegóły, jak super czytać, ze ktoś trafił na kompetentnego lekarza! Pal licho koszty, na zdrowie akurat (moim zdaniem) warto.
Cytat:
![]() Się nie powstrzymam i zapytam: a cóżeś nimi robił...? ![]() Mam od rana świetny humor i głupawkę - ciekawe, co piep.rznie dla równowagi?
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
też sobie wczoraj zrobiłąm mały spacer do sklepu
Tak zmarzłam, że zanim doszłam do domu, to zeżarłam kebaba i chipsy Brzuchol rośnie coraz większy, od poniedziałku dieta już na bank, bo ostatnio się obżeram jak durna i tyję (i to kompulsywnie, głównie przez doła edit: chyba mnie dzisiaj miłe babskie spotkanie czeka, od razu mi się humor poprawił ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-08 o 10:17 |
|
|
|
#1263 |
|
Piers do przodu
|
Miłego dnia Baru
|
#1264 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Weź mi nie przypominaj o jutrze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1265 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi trochę jak moja endo, tez jest bardzo dociekliwa i spędzam u niej zawsze z 0,5 godziny (a wcześniej z godzinę w kolejce bo zapisy są co 15 minut stąd zawsze opóźnienia ) Ja praktycznie chodzę wyłącznie prytanie do lekarza, więc jak już chodzę i płacę to wymagam i w związku z tym raczej z wszystkich specjalistów jestem zadowolona, jakbym nie była to bym zmieniła Cytat:
Cytat:
człowiek jedzie sobie spokojnie, uważa, a tu ci taki w letnich oponach na lodzie w ciebie w jedzie i po ptoktach Cytat:
Cytat:
Uwielbiam moją firmę co przychodzę z urlopu/l4 to się okazuje że czegoś nie ma. Ostatnio jak wróciłam to skończył się cały toner we wszystkich drukarkach a dziś się okazało że nie ma papieru, było ładnych kilka ryz jeszcze przed moim urlopem i wyparowały
|
|||||
|
|
|
#1266 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Brak papieru to jest jeszcze małe miki - jak mnie w październiku szefowa na siłę na tydzień urlopu wysłała, to jeszcze się w grudniu okazywało, ze a to pisma z KNF-u na oczy nikt nie widział, a to jakiejś deklaracji na czas nie wysłali....
|
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak mi się nie chce, a muszę do pup ![]() i po wyniki erytrocytów i innych takich... Cytat:
![]() Cytat:
![]() wody świeconej próbowałaś? ![]() ale on jest z salicylem, mnie uda po nim piekły i swędziały, a mieszków mi nie naprawił ![]() mocznik sobie za to kupiłam na goremi i dodaję na oko do zalegających balsamów. ad lekarki to ![]() ale muszę przyznać, że moja laryngolog z nfz ma podobne podejście. przyszłam tylko sprawdzić co to za krwawienie z ucha miałam i czy nic tam nie zalega, a ta mnie dokładnie przebadała, z dokładnym wywiadem etc. niestety widać, że fundusz ją ogranicza ![]() chuop odleciał ![]() ale mogę już kwasem przywalić i końcówki sama podciąć
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-01-08 o 12:00 |
||
|
|
|
#1269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru, snad bubla dzbanowego
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=ALP2ZFypnHY ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
2 Kurna mnie też to wkurza ale co robić.... ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- No jak ? W odlewkach się nie psują ?
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja nie tego Pana Kazika miałam na myśli tylko tego https://www.youtube.com/watch?v=mVq1J5KSy7I |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Aaaaaaaa też dobry!!!!!
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1275 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
etam..nie lubie robienia afer z niczego, z milionow wypowiedzi na forach łatwo wyłapac kilkadziesiąt głupich ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- potrzebuje porady! co mozna kpic na prezent z okazji unauguracji łazienki? jakos mały gadzet nie ingerujący w wystrój ,nie mam pomysły ani co to ma byc,ani gdzie to kupic ![]()
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1277 |
|
Nindżopesz
|
Papier toaletowy
![]() Polly, kup wypaśne mydło typu Savon. Macham znad wkurfa bo gościu z Allegro miał mi wysłać w pon lub środę Etro poza aukcją i ciszaaa. I nie wiem, brać gdzie drożej ale jest, czy czekać na panicza aż łaskawie odpisze, ech. A wysyłka za pobraniem to żebym się w dwie flachy naraz nie wpakowała
|
|
|
|
#1278 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Coś pachnącego do kąpieli ale nie żel/ olejek tylko jakieś fikuśne babeczki itepe.
|
#1279 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad tym razem chlapy
![]() Cytat:
No i didzkie zwyczaje się zmieniają z wiekiem może spróbuj ją uśpić w dzień na dwie-trzy godziny , wtedy później się położy wieczorem i do rana prześpi .Cytat:
2. Cytat:
![]() 2.antybakteryjny killer się nazywa antybiotyk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to samo w mniejszym czy większym stopniu dzieje się niezależnie od rządu , ponieważ groźby strajowe to nieodłączny element negocjowania nowych kontraktów z narodowym funduszem zagłady , który jest monopolistą , nie ma nad nim żadnej kontroli i może robić co chce ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ad sinupret murszowego maila i karty onko - nie ma jeszcze wzoru karty w necie , ale już wiadomo , że ma mieć 8 stron (prawdopodobnie formatu A4) , które to 8 stron wracz musi odręcznie wypełnić podczas wizyty pacjenta , potem skserować , potem wprowadzić do rejestru chorób nowotworowych , potem oryginał oddać pacjentowi . Który jak znam życie zaraz połowę z tych kartek pogubi zanim dotrze tam gdzie powinien No i w wypadku didów jest to projekt idiotyczny , bo ma zapewnić diagnostykę w czasie do 9 tygodni , a wwypadku didzkich nowotworów może już być po didzie , bo idą o wiele szybciej . Neska - mnie się jak na razie odlewki nie psują , ale może za krótko je mam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1280 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale jak to sie ma do zalecen ze "celem do ktorego należy dązyc jest wyłaczne karmienie piersią do ukonczenia 6 mz" ? i nie zebym była jaka nawiedzoną pirsiomaniaczką, moj did ma 5,5 m, od miesiaca dostaje jeden dodatkowy posilek, a od wczoraj drugi, ale zeby niespełna polroczne dziecko musiało jesc 4 posilki to mi sie nie widzi ![]() a co do spania-to ona w dzien nie spi wogole albo po 10 minut,wiec uspienie w dzien na 3 godziny by raczej nie pomogło na nocne spanie, pozatym jak uspic dziecko na 3 godziny jak po 10 minutach sie budzi wyspane?
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Mi też nie , jak na razie
|
|
#1282 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() co do 4 posiłków - to są posiłki pozapiersiowe , rano kasza plus pierś na dopchanie , potem np owoce plus pierś , potem obiad , potem sama pierś , wieczorem znowu kasza przed snem , a jeżeli w międzyczasie jeszcze chce pierś to prosze bardzo . 2.a na dworze nie śpi , jak ją na długi spacer wywieziesz ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-01-08 o 15:07 |
|
|
|
|
#1283 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to polski schemat zywienia z 2014 mowi o tych 6 mies na cycku. o widzisz! nie wiedzialam ze po zupie czy kaszy nalezy dopchac cyckiem! to cenna wskaquwka. mh jm yuuuuuuuuuuuuu(to did) co do zebow to u nas ni widu ni sychu i pewnie dopieror ok 10 mz wyrosno.... co do zarełka, to jak pisalam wprowadzam od 4,5 mz w kwesti spacerow..no ciz..czasem spi czasem nie...ale to nie problem moze nie spac w dzien,tylko niech w nocy spi ![]() bo mi sie to wydaje niepokojace-w dzien nie spi lub krotko (łacznie z godzina by sie zebrala) i w nocy yes zxie budzi na pare godzin....mozew to jakis choroboey obkaw? ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
co do ostatniego posiłku...to musi byc cyc bo inaczej nie usnie...i usypia przy piersi,wiec w łozeczku sie nie bardzo da uspic po pokarmieniu odkladam do łózeczka ![]() co d orozwoju...to moj dd juz raczkuje i robi pompki , te pompki to jakis normalny etap? u strszej nie pamietam nic takiego
|
|
|
#1284 | |||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Robię zaoczny kurs "fakir & połykacz ognia" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1285 |
|
Nindżopesz
|
Nie ma kto próbki Diptyque L'Ombre dans l'Eau na zbyciu? Odwdzięczę się czym chata bogata
|
|
|
|
#1286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm odniosłam wrażenie, że nie, bo to autoimmuno, i nie ma mocnych, więc źródła nie zniesie, jedynie tymi hormo się manewruje celem utrzymania pożądanych norm hormonalnych ale jak mówię, szczegółowo się na tym nie znam, nie czułam potrzeby rozwijania tematu, który mnie jeszcze nie dotyczy. Niemniej to dobre pytanie, next tajm Cytat:
The body shop ma genialne mandarynkowe ale mało ozdobne, za to wydajne, pachnące i neiwysuszające. TK MAx ma zestawy mydło i krem z pompkami. Reszta w Home &You to już głównie dekor. Elegancki zapach typu Yankee ? Cytat:
2. No czaję, ale miejscowo pewnie coś w mniejszych zakażeniach też działą? 3. Rozumiem, masz rację. Straszne to i smutne Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-08 o 16:18 |
||||
|
|
|
#1287 |
|
Piers do przodu
|
O widzę, że moczary nadrzeczne Cię nęcą? poszukam, kiedyś miałam ale nie obiecuję bo dawno próbka mi nie wlazła w oczy ....
|
#1288 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1289 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czy ja dobrez czytam ze jest jakas rejoniizacja na nocną opieka?
po my jeźdximy od dzwien dawna nie do swojego rejonu i nie ma problema ,czy to znowu jakis noworoczny nius?ad sinupret-u dzicka moje sis lekarz nie zauwazył prze pare miesicy ze dziecko ma alergie na gluten, a ryłko całe czerwone i szorstkie jak tarełko , no ale mu nie przyszło do głowy ze to alergia jakas moze byc,no komentsu mojego lekarz nie zauwzył asymetri-a potem w rehab sie pytaja czemu tak późno...tak poźno bo se sama zdiagnozowac musialam kurde...
|
|
#1290 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
kiedyś był schemat cyc co trzy godziny z zegarkiem w reku choćby g... z nieba leciały , nawet jak did ryczał z głodu , więc teoria teorią a praktyka mówi co insze . Didy trzymane do końca szóstego miesiąca wyłącznie na cycu raz że mają anemię chętnie , dwa że bardzo niechętnie akceptują nowe jedzenia i w ten sposób się od razu produkuje problemy jedzeniowe . Nie ma żadnych dowodów na to , żeby trzymanie na samym cycu do końca 6 miesiąca cos pozytywnego dawało , zwłaszcza że znakomitej większości didów już w piątym sama piers nie wystarcza , bo za mało , i przestają przybierać na wadze albo chcą jeść co dwie godziny w dzień i w nocy i trzeba je dopchać czymś . 2.po każdym posiłku można dopchać cycem jeżeli did wyraża chęć 3.did 4.chorobowy absolutnie nie , natomiast może jest za mało dotleniona na dworze , wtedy też są problemy ze spaniem . Na dwie-trzy godziny dziennie trzeba dida na dwór wystawiać , nawet jak jest mrozik . 5.no to na noc kasza i dopchać cycem NO i didy zmieniają z wiekiem zwyczaje ![]() 6. w porządku Cytat:
2.też antybiotyk albo organizm walczy sam . 3.no niestety syfoza magna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

no cóż, mi to nawet nie przeszkadza, od czego są książki 

Choć tak an prawdę, to Ci poprzedni TEŻ mieli rację, na moje szczęście, ale pozstawili mnie w niewiedzy totalnej
Podoba mi sie odfajkowywanie spraw
człowiek jedzie sobie spokojnie, uważa, a tu ci taki w letnich oponach na lodzie w ciebie w jedzie i po ptoktach 

i - ileś tam