![]() |
#1891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() |
#1892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1893 |
Konto usunięte
|
Ja biorę Aspargin https://www.e-apteka-niezapominajka....-tabletek.html
Ja miałam przez te miesiące leżące zwolnienie. Uczciwie leżałam, prawie jobla dostałam. Teraz mam "2", jeśli dalej mam siedzieć na dupsku to po co te oznaczenia na zwolnieniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraz w Interwnecji będzie o poczynaniach zusu akurat tutaj pan chce isć na urlop macierzyński bo matka się zrzekła praw do malucha. Niestety procedury nie przewidują takiej możliwości bo pani nie pracowała przed ciążą czy w czasie ciąży. Ciekawa jestem jak się będą tłumaczyć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Zakorzenienie
|
masakra z tym zusem... ja mam chodzone l4, ale zdążyłam być w miedzyczasie niemal tydzien u rodziców, a od początku stycznia zmieniłam adres, ale na szczeście jutro podam nowy na zwolnieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Jeju dziewczyny nie zdawałam sobie, że kontrole z zusu są tak częste
![]() ![]() O 19.30 mam wizytę, proszę o kciuki, żeby nie było gorzej ![]()
#1898 |
Zakorzenienie
|
używki prałam na 60 z dodatkowym płukaniem. z proszków długo używaliśmy dzidziusia, na wątku mamusiowym też sporo dziewczyn używało, nigdy nie słyszałam o uczuleniach na niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wiem, że mam kod choroby 026 czyli "Opieka położnicza z powodu stanów związanych głównie z ciążą" idę smażyć naleśniki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |
Zakorzenienie
|
Na tvp2 o 17:25 leci cykl o In Vitro. Matko, jak się zryczałam...
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam filmik: 5 oznak zbliżającego się porodu
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/183...ego-sie-porodu Podziwiam tą kobitkę za spokój i pogodę ducha. ![]()
Jaś 20.06.2015 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2015-01-08 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Zakorzenienie
|
ja już wariuję
![]() Ale kobitka ma rację, żeby nie czytać, nie oglądać i nie słuchać o porodach ![]() ![]()
#1905 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Czy Was też boli/ bolał pępek? Kurczę, boli mnie i zaczyna mi się robić taka gulka, trochę się spłycił, może będzie mi go wywalać na zewnątrz?
![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja szwagierka jest w krusie i jak była na l4 w ciązy to na komisji miała pytania typu, jakie ma warunki w domu i czym przyjechała, jeśli autem to jaki model itp. ![]() Ja mam masakre ostatnio, przeziębienie mnie kompletnie zwaliło z nóg. Dziś byłam u położnej żeby coś dopisała do karty ciąży i powiedziałam jej, że przez ten czas przeziębienia nie czuje ruchów (wcześniej już czułam) dlatego podsłuchałyśmy serduszka maleństwa i bardzo ładnie sobie bije ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | ||
Zakorzenienie
|
no na pewno nie ma się co nakręcać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale mi się nudzi....a jak mnie głowa boli od południa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kaja dziękujemy za listę ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() Edytowane przez Domincia_1987 Czas edycji: 2015-01-08 o 18:19 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1910 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysyłam jutro tż'ta. Pójdzie, zapyta czy zostawić ksero. Jutro będę miała też wyniki morfologii więc jak będą chcieli to też im dam. Zła jestem i z tyłu głowy mam cały czas tą złość i strach, chociaż tż mówi, że przecież nic się wielkiego nie stało/nie stanie. Ale dla mnie to taka trochę..porażka. Wiem, że to głupie ale ja biorę do siebie często takie sytuacje.. Nie lubię czegoś takiego. Idę na allegro poszukać jakichś ubranek dla malucha. Jak zobaczyłam ostatnio body na 50 i 56 to zamarłam-takie to malutkie ![]()
![]() |
#1913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w szpitalu dają Magnezin i teraz takie biorę ale gin polecał też Asmag i Magne B6 trzymam mocno! ja się dziś u okulisty wyczekałam równe 3 godziny!!! ![]() ale głowa mnie nie przestała boleć...wrr Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-01-08 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś bez cytowania bo na telefonie nie mam nerwów do tego..
![]() Natalka witaj, fajnie że tez jesteś z moich okolic ![]() ![]() Widziałam, że pisałyscie o witaminach i że Was mdli po tym. Otóż ja nie biorę, tylko cały czas przyjmuje kwas foliowy. Po witaminach wymiotuje dalej niż widzę ![]()
#1915 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny z tym zusem to czytałam ( ponoć info potwierdzone u jakiegoś pracownika zus), że te niezapowiedziane kontrole/naloty mają na celu jedynie sprawdzić, czy kobieta przypadkiem nie pracuje w trakcie l4. Kontrole mające na celu sprawdzić zasadność zwolnienia są już zapowiedziane, bo trzeba przygotować odpowiednie dokumenty i głównie pisma są wysyłane do lekarzy prowadzących o przygotowanie dokumentacji.
Masija nie martw się tak tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mogę sobie przypomnieć tej strony...:/ Cytat:
![]() Obyś miała rację ![]() Cytat:
Takie kulki zaczęły się pojawiać, pępek bolał, chodziłam po lekarzach i nikt oczywiście nie wiedział co to jest. Dawali jakieś maści itp. Teraz powiem o tym ginowi, zapytam czy to przez ciążę i jakoś wypychający się brzuch czy coś innego. A Ty kiedy masz wizytę? Bo ja nie chcę niczego sugerować-lepiej sprawdzić jak jest u Ciebie ![]()
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
nie, ale w poprzedniej ciąży nie wylazł mi na zewnątrz. niektórym kobietom dosłownie wyłazi, mój był tylko płaski, ale to raczej pod koniec ciąży się robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") Edytowane przez Charlotta83 Czas edycji: 2015-01-08 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.