|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Tesciowej chyba nie jest do smiechu
![]() Kobita tak sie poswieca, a ten takie numery wyczynia, o! Ale co ja poradze, ze on poza mama woli facetow? Dziadka akceptuje zawsze i wszedzie, chrzestnego tez bardziej lubi niz chrzestna. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Tzn ja moge polecic tylko to, co mam (no bo jak moge cos, czego nie uzywalam? ![]() On ok 300zl kosztuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zadomowienie
|
hop hop, jest tu kto jeszcze? gdzie Bokeh?
![]() naklejam klawiaturę rosyjską.... Nudna robota ![]() Jak u Was po świetach z tz-ami? U Nas coraz gorzej, równia pochyła ![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- nawet wizaż mnie porzucił ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- no to sama siebie żegnam, - paa Tress, - pa, dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego najlejasz klawiature rosyjska? Nie da sie zainstalowac oprogramowania i z poziomu polskiej klawiatury pisac? W japonskim jest i jedna i druga opcja. Pamietam jak z lenistwa nie chcialo mi sie naklejac (akurat cos mi sie przestawilo i nie umialam sobie z tym poradzic) i nauczylam sie ukladu japonskiego na pamiec! Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Od 23.30 nie spie. Daria co chwile płacze. Znów jej wzrasta temp. Dwa razy zwymiotowała
![]()
#3395 |
Zakorzenienie
|
Biedna Daria
![]() Lenova dzisiaj chodził ksiądz po kolędzie. Powiedział że w następnym roku na wiosnę będzie już przedszkole (katolickie) no i że będzie zatrudniał TYLKO młodych ludzi z parafii. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Zakorzenienie
|
Pstryku Twoja przepowiednia się nie sprawdziła
![]() Do Zuzii wczoraj babcią przychodziła. Tłumacze jej, babcią przyjdzie, mama pójdzie. A ona baba, baba wola z uśmiechem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle taka kumata się zrobiła ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wygląda ok.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wczoraj miałam kiepski dzień. Wróciłąm do domu z dreszczami, zjadłam rosołek i położyłam się z Oliwką bo jeszcze spała. Jak wstała to wogóle nie miała humoru, nie chciałą na ręce do mnei, poplakiwała, doła złapałam jak nie wiem. W rezultacie ona siedział u teściowej a ja taka zdołowana lezalm na kanpie, przychodziłą co chwilę ale podejść nie chciała, w końcu się przemogłam ja i ona i zavczęłyśmy sie porządnie bawić i jakoś poszło. Tylko cholera Mała wogóle usnąć ne chciała, męczyłyśmy się jak nigdy do 21:30. W pewnej chwili mówię że idę i żeby sama zanęła, wracam po chwili, ciuchutko ale leży z otwartymi oczkami, dałą mi jeszcze buziaka i w końcu zasnęła.
![]() |
#3398 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj wpół do 3 się kładłam, liczyłam, że Ola pospi do 9/10, otatnio tak miała! A dziś pobudka przed 8....... Ach te dzieci ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Zakorzenienie
|
Tress my wstałyśmy o 5
![]() Gdzie bokeh?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
Ifwka : calosciowych fot nie da się zrobić jeszcze , bo np nie mam szafy: P tzn drzwi z niej itp
Ale szafki mogę. Też się martwię o Bokeh. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prawie sobie lapka kawa zalalam z rana ![]()
![]() |
#3403 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Silver, jak Daria ?
Biedna , współczuję wam wszystkim tych choróbsk |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
Co do taniego odkurzacza to ja polecam zelmer dot.
Moj tt w kiosku czeka. Jak na zlosc spryskalam skore glowy kozieradka i zaraz bede wlosy myla. Nosz kurde, nie mogli 10min wczesniej sms wyslac? Teraz musze czekac. A ciekawosc mnie zrzera. Tez tak macie, ze jak nie ma to spoko, ale jak juz cos zamowie to chcialabym miec na juz? Neti jak Twoje postepy? Ja dalam ciala i dopiero od dzis zaczynam. Wczoraj kumpela wspomniala, ze mnie na slub zapraszac bedzies. Musze schudnac do tego czasu.wazylam sie z rana mam 69.4. Pomiary zrobilam. I nawet mam 60cm jak u modelek😄 to nic ze w udzie a nie pasie hehe dobra ide, bo glupoty pisze😄 ide wrzuce cwiczenia na pendriva i trzeba pocwiczyc dopóki. Mam wene. Dzis Tiffany i melb na brzuch plus rozciaganie i rozgrzewka. Do tego 40przysiadow. Az boje sie jutra😄
#3405 |
Zadomowienie
|
z tym wstawaniem dzieci to wszystko zależy od pory, w której usną. Bo ja najbardziej lubiłam jak wstawała, (te 1,5 roku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam za 345 stanleya odkurzacz, nie jestem zadowolona, wręcz wkur.wiona;/;/
Bosh, jak mnie napitala brzuch! masakra jakaś! ![]() Nawijko;/ współczuje takich nerwów;/;/
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
Little : (kontakty do dokonczenia itp na razie taka chamska dziura w kamieniu który też brudny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Hania już znacznie lepiej ![]() silver jak Daria? ![]() nawijko Hania zawsze jak wchodzi do teściów to mówi- o nie tu nie ![]() Ifwka zdrowia! a do nas dzisiaj przyjezdzają moja Siostra z Antosiem i Rodzice ![]()
#3409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
o Little, nie dodało mi, bo z aplikacji, włączyłam kompa na te 3 minuty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu obrócone, ja je widzę normalnie.
No więc niedoróbek dużo jeszcze ale szafki są takie. Kolor mi zawsze na zdjęciach bardziej różowy wychodzi a jest w fiolet. |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Lurker ;)
|
Ladnie wygladaja
![]() ![]()
#3413 |
Zakorzenienie
|
Ok, może się nie rozsypia: p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Wtajemniczenie
|
ja zawsze się w duchu śmieje i cieszę
![]() Cytat:
![]() co myslicie o takiej kuchni?- http://www.pikinini.pl/dziecko_gotuj...a_z_naczyniami
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2015-01-09 o 09:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam : kuchnia ślicZna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jakości, my mamy fronty lakierowane: drogi super wypas wg Tż a już w kilku miejscach lakier uszkoadzony - podejrzewam moją mamę i Młodą. Nic z tym zrobić nie można, fronta nie wyminiesz bo gość minm metr kwadratowy maluje.
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
debrah super kuchnia, zaimpregnowaliście kamień? bo jak Ci tłuszcz poleci żebyś nie miała problemu z doczyszczeniem ale świetnie to połączyliście, bardzo mi sie podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |||
Zakorzenienie
|
wyglada na oryginal
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kuchnia świetna, sama na nią patrzyłam. Ale cena to chyba przesada. My coś na wzór tej będziemy sami robić. A widziałaś tą, którą kiedyś pokazywałam? Tylko, że nie ma garnków. dużo tańsza, choć i kolory nie te.http://allegro.pl/kuchenka-drewniana...907760568.html Coś na wzór tej będę robiła jak tylko tż się trochez terminami ogarnie. Nie wytrzymałam. Wysuszyłam włosy suszarką, tzn nie myłam, z tłustymi poszłam- pod czapką i tak nie widać. Tylko po tej kozieradce wysuszyłam. Szczotka w owieczki prześliczna, różowa taka oczoj...na. Szkoda, ale to tylko szczotka. Zakochałam się w niej, ta biedronkowa podróbka to nic w porównaniu do oryginału. Gumki invisibooble też fajne. Szkoda, że nie zauważyłam, że oni w Lbn mają siedzibę, brat by mi odebrał, ale nastepnym razem już skorzystam z tej wiedzy ![]() Ledwo przyszłysmy do domu, a dziecie współpracować nie chciało, a tu dostaje sms, że mój telefon z naprawy wrócił. Ech i znowu trzeba sie ubierać i nakombinować się coby dziecko chciało iść. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Zadomowienie
|
U mnie Ania śmiga po schodach w obie schody, czasem nawet trzymając coś w łapach. Grześ tak robi więc ona też musi. Oczywiście że mam zawał i nie pozwalam ale co poradzę jak jakiś czas temu małpiatka naśladując starszaka nauczyła się otwierać i zamykać bramkę... Staram się pilnować ale przynajmniej ze dwa razy dziennie i tak ucieknie w którąś stronę. Zwykle trzyma się barierki albo ściany ale parę razy przyłapałam ją na wychodzeniu bez trzymanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zrobię to. Ta imitacja kamienia to stąd ze miało być nie drogo a dość ładnie a kamień kosztował tyle co jakieś brzydsze flizy których nie chciałam. A do takiego mieszkania nie ma co ładować drogich rozwiązań. Wymyśliłam sobie ze szary kamień dobrze będzie wyglądał z białą szafka, potem trochę spanikowałam czy mi się to zgra z fioletem, czy nie przedobrzylam. Jeszcze mam w jednym miejscu kamień tylko jasny,tam gdzie się kończy fiolet a zaczyna beżowy. Jest kamień jasny jako 'przejście ' takie, mój Tata to wymyślił, ja byłam sceptyczna Ale kamień ten drugi jasny 10zł paczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.