![]() |
#4261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Hej
![]() Wstałam po kolejnej ciężkiej nocy. Wszystko mnie dalej boli, pachwiny, brzuch ciągnie, Aga w Bożenie też mi chrupie i kuje! Kolejna noc na siedząco! Mąż też jak zombi, bo co ja się próbuję orzekręcić to on się budzi i mi pomaga ![]() No nic tyle narzekań o poranku ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Kasiula, Ilona kciuki za wizyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję że po porodzie też będę z kimś normalnym Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Daria znam ten ból
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Iskra cieszę się, że w końcu się odezwałaś, bo myśmy się tu martwiły o Ciebie
![]() ![]() a i ![]() ![]() Mlebi mi lekarz nic nie mówił o odstawieniu magnezu czy nospy... nawet nie pytał czy dalej biorę ![]() nospe i tak biorę strasznie rzadko a magnez sobie jeszcze pobiorę MamaZuzi cieszę się że po ktg dobrze.. wiesz jeszcze nowego wątku nie ma dlatego Madziula nie chce wychodzić ![]() Monia .. eh z tym ciśnieniem ![]() Inco ale zazdroszczę bujaczka... a ten zestawik też słodki ![]() Hope bardzo Ci współczuje sytuacji z mężem.. sama nie wiem co bym zrobiła gdyby mój z czymś takim wystrzelił... To jest w końcu ojciec dziecka.. ojcem nie był tylko w momencie zapładniania... to właśnie teraz w najbliższych tygodniach i po porodzie i Ty i Dziecko będziecie potrzebować go najbardziej! Oby to chłop zrozumiał bo to naprawdę przykre ![]() ![]() Ewa współczuje ciężkiej nocy... ![]() Daria tak samo ![]() Myśmy wczoraj przez Ilonkę oglądali "Seks w wielkim mieście" ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze biedny latał to robił mi coś jeść.. to pić... tak mnie gardło męczyło ![]() A dzisiaj już nie śpię od 4 w sumie, mąż o 5 wstawał do pracy a ja go już wcześniej budziłam że mnie strasznie gardło boli ![]() a teraz siedzę i zaczyna mnie męczyć już kaszel :/ i brzuch mi się cały spina... ja tego nie chcę ![]() Ilonka i Kasia trzymam ![]() ![]() Obyście się dowiedziały samych dobrych rzeczy jakich chcecie ![]()
#4265 |
Zakorzenienie
|
Noo ja juz pojedzone, oglądałam wiadomości w tv, zaliczyłam znowu wyciek hehe i mogę iść spać
![]()
#4266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. tak poza tym pisałam do AMARANTUS... bo też się długo nie odzywała i się martwiłam.
Odpisała mi wczoraj, że wszystko dobrze, tylko z czasem kiepsko. Wczoraj akurat miała wizyte też.. Mały waży 2780gram ![]() ![]() No ale zaciska jeszcze nogi ![]()
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje spanie się oddala bo synek nie lubi mamy i tak sie wypycha w Bożene ze aż sycze... Jakkolwiek się położę to on wariacje urządza....
![]() |
#4268 |
Wtajemniczenie
|
Ejjjj jestem zła. Chciałam Wam trochę pogratulować, trochę powspółczuć, trochę pozazdrościć i co? I wcięło mi całe cytowanie grr! A o tej porze kalafior nie pracuje dobrze.
Ja wczoraj zmyłam piętro i klatkę na kolanach i się spojenie rozszalało że szok, ale spać było lżej niż ostatnio. W ogóle Bożena wygląda jakby trądzik dostała! W życiu mnie tak nie podrażniło na trzeci dzień po goleniu! Cała łąka krostek. Mąż wysmarował sudocremem. Może przejdzie. A ja przerzuciłam się na jego bokserki bo są wyższe i luźnejsze i chyba w nich chodzić będę. Dziewczyny czy odchodzący czop lub wody zawsze wiążą się z jakimś rozwarciem czy przez taką szczelinę 2 mm też wszystko odejdzie? Mi też chrupało w bozenie. Jak zaczną was tam kości boleć to znak że spojenie może się rozchodzić i to jest wskazanie do cc więc wtedy do gina lub ortopedy. Naczytałam się o tym i sama mam stracha ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- No i gratulacje za wszystkie wczorajsze udane wizyty ![]()
#4269 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Zasnęłam ok 2:30, obudziłam się o 7 i koniec. Koty już szaleją, żadnego dosypiania. Współczuję wam bóli spojenia. Mnie biodra po spaniu bolą. A tak poza tym, miałam wam napisać, że wczoraj przyszło to wc kici i zaczęliśmy uczyć koty załatwiania się na kibelek ![]() Kciukasy za wizyty dzisiejsze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Dzięki dziewczyny za kciuki ![]() Za mną również koszmarna noc, strasznie mnie moje wargi tam na dole swędziały i piekły ![]() Dobrze, że dzisiaj mam tego mojego gina to mam nadzieję, że mi coś zapisze
#4271 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny kciuki za wizyty!
My dzisiaj jedziemy do teściów. Chyba nie musze mówić jak się cieszę ![]() miałam nadzieję że sam pojedzie, no ale nie chce mnie zostawiać juz teraz. ale zapowiedzialam ze w niedziele to ja chcę wracać jak najszybciej, bo jest WOŚPi fajne koncerty u nas. Mam nadzieje ze pojął. A i T. Kupiła nam materacyk don łóżeczka wiec oświadczam ze mamy juz wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- nam tylko wózka i samochodu brakuje:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja. Zmęczona wczoraj byłam i po 22 się położyłam ale zasnąć nie mogłam wiec prawie dwie h się krecilam. W nocy o 3 jedno siku i spanko dalej. Właśnie wstałam.malej dzis do szkoły nie dałam bo znowu akcja glowa. Dziś umowie się na pobranie jej krwi bo to zatoki raczej nie są.
Maz w Toruniu juz,ale oczywiście zarabisty szef wysyła go gdzieś dalej także pewnie jutro go zobaczę. Powiem Wam ze tak po 18to juz tak mi zle bez niego ze nie pytajcie. Wczoraj córka przyszła od sąsiadów cala ryczaca bo jej o rok mlodsza koleżanka na wstępie jak przyszła powiedziała ze skoro wiki glowa boli to ona nie chce się z nią przyjaźnić. No i moja córka bawiła się trochę z jej starszym bratem ale przez 3h miala nadzieje ze bedzie ta koleżanka się z nią bawić. Jak mi mloda opowiedziała to to tak było mi przykro ze gowniara ja zraniła ze szok. Niech się tylko dzis pokaże ze chce się bawić to juz ja jej dam do wiwatu. Rozpieszczone to strasznie, nawet dzień dobry nie powie tylko albo część do mnie i do męża albo jak do obory ani me ani be. Moja mloda dzis wstała też zalamana
#4274 |
Zakorzenienie
|
Lui no to teraz możesz już rodzić
![]() A my wczoraj w końcu sprzedaliśmy stare auto ![]()
#4275 |
Zakorzenienie
|
h0pe nie dziwię CI się, że jesteś zła. Mam nadzieję, że jakos się dogadacie..
![]() lui_89 radość aż tryska z Twojej wypowiedzi. Od razu widać, że lubicie się z T ![]() ![]() kciuki za wizytujące dziś ![]() Mnie coś dziąsło pobolewa... mam takiego zwiska przy 8 i nie wiem czy nie przygryzłam, bo właśnie w miejscu gdzie zaczyna się ząb jest mała ranka. Normalnie nie boli ale jak nie chcący źle zagryzę to już tak. Narazie nie panikuję, bo tak czasem miałam i przechodziło, także jak przez weekend się nie zagoi to w poniedziałek podejdę do mojej dentystki ( dziś i tak nie przyjmuje). Ale coś czuję, że po ciąży będę musiała te zwisy poobcinać ![]() Mój tż też mnie wkurza... mówi, że mam nie sprzątać i jak najmniej robić, żeby się nie przemęczać. Ale ocywiście zapomniał, że nie mamy podłóg, które same się sprzątają. A ja już nie mogę na nie patrzeć ![]() Wczoraj poprałam i poprasowałam część ubranek zostało mi jeszcze 1-2 prania ![]() Jesteś w 36 tygodniu ciąży (35 tyg. i 0 dni) Miesiąc: 9 Trymestr: 3 Wiek płodu: 33 tydzień Data porodu: 13 lutego 2015 (pozostało 35 dni)
#4276 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Właśnie zaczyna się piękny dzień: nic nas nie będzie bolało, nic nie będzie łupało i puchło,a my będziemy zrelaksowane, uśmiechnięte i spokojne! A co, pomarzyć nie wolno? ;-)
Dziewczyny ze szpitali (lub będące tam wcześniej): szykuje się na tę moją wizytę i mam głupie pytanie. Czy w szpitalu mogę chodzić w dresie, czy muszę w piżamie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
mozesz w dresie. kumpela u nas chodziła wiec spokojnie pakuj
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4279 |
Konto usunięte
|
inco ja miałam getry i bluzę
do badania ściągałam Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- maciejka gratulacje ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Ewa a Ty bedziesz juz do terminu cc w szpitalu?
emdzik oo ale wiesci od amarantas,to juz sie cos powoli chyba u wiekszosci zaczyna dziac Cytat:
![]() Kasiulka rowniez kciuki za wizyte,niech maly sie obroci!! lui no koniec wyprawkowy ![]() ![]() haha a ja jak sobie pomysle,ze ja dopiero do sklepu po wszystko pojade po wizycie u lekarza ![]() mala o kurcze przykre sa takie sytuacje zwlaszcza dla rodzicow ![]() ![]() maciejka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- inco mysle ze spokojnie mozesz,czemu nie? ![]() w ogole to dzien dobry ale jestem zmeczona i niewyspana,mam swoje siedzenie wczorajsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny! Strasznie nie lubię tak chodzić w piżamie/koszuli - od razu wtedy czuję się chora :-D Dlatego planowałam je tylko na noc, a tak to właśnie getry i bluza. Zwłaszcza, że ja w łóżku nie usiedzę :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
Madzia zmieniłam wizytę na 22 na 17:10, zmień proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ja też miałam masakryczną noc, od wczoraj wieczór boli mnie podbrzusze i krzyż, skończyła mi się nospa, kilka razy byłam w wc i ciągle mnie ciśnie, nie wiem co z tego wyniknie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Rozeznanie
|
Inco ja tez w dzień getry, a tylko na noc pizama
![]() Mała matko! Jaka mała wredota! Az bym sama ta Twoja przytulila... Wytlumacz jakoś miedzy wierszami swojej malej ze na pewno jest wiele fajniejszych koleżanek od tej ![]() Wiecie ze mój Malý nie toleruje ktg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Konto usunięte
|
a jak poznam że wody odeszły? w poprzedniej ciąży lunelo jak z wiadra a czy może być że one tak po mału wypłyną?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zadomowienie
|
powiem Wam, że cieszę się, że mamy chwilowy przestój w wydatkach
![]() ale z drugiej strony to pisanie listy co nam potrzebne, porównywanie cen na allegro, kto ma co ładniejsze... echhh fajne to bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i powodzenia w projekcie... znam ten ból - drogiego gustu... a potem zderzenie z cenową rzeczywistością ![]() ![]() Cytat:
Może poszukaj w necie jakiegoś programu o połogu i mu pokaż, albo jakieś artykuły? Mój TZ nie wyobraża sobie, żeby zaraz po szpitalu miał chodzic do pracy i zostawić mnie samą z dzieckiem! od początku roku rozmawiał z szefami, ze projekt który teraz robi jest ostatnim, bo w lutym to on bieże urlop dłuższy i go nie ma. Dlatego teraz tez strasznie duzo pracuje w domu, żeby wszystko pokonczyć w terminie i mieć spokój... my jeszcze nie wiemy jak dokładnie to zrobimy - czy weźmie opiekę na mnie, czy tacierzyński czy zaległy urlop, ale będzie ze mną na pewno! On z resztą już się nie może doczekać aż mały będzie w domu. Wczoraj przyszła wanienka i się zaczął rozpływać, że jak fajnie, że on będzie małego kąpał i że to będzie takie fajne ![]() Cytat:
my dzisiaj w SR mamy połóg, ale nie wiem czy TZ pojedzie, bo zależy o której z pracy wróci i nie wiem czy zdąży... Cytat:
![]() ciekawe, czy któraś się rozpakuje przed Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Kciuki za wizyty. Jejuuu jak mnie głowa znowu boli, to przez pogode, wieje i sie ociepliło, to ja już wolałam mruz i śnieg ![]() Przykra sytuacja z TZ. Tule mocno. Moj na początku też po co on ma brać wolne ale potem zmienił zdanie więc głowa do góry. |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.