|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
|
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawilżający krem na noc "Witalność Natury" - 4,90zł kod 13896
|
|
|
|
|
#423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brzoskwiniowy znam i był dla mnie rewelacyjny (mimo przetłuszczającej się skóry) dlatego pytałam o porównanie nowego z nim. Aloesowy miałam ale był okropny - zero nawilżenia, skóra ściągnięta bleh Cytat:
Cytat:
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam do avonu o produkt przeprosinowy z powodu braku skarpetek...oto odpowiedź:
Szanowna Konsultantko, Przykro nam z powodu niedostępności produktu. Informujemy, że produkty niekosmetyczne produkowane są poza granicami kraju, a wznowienie produkcji wymaga ustalenia dostępnego terminu dodatkowej produkcji przez firmy zewnętrzne. W związku z długim okresem dostaw i oczekiwania w agencjach celnych nasze produkty mogą być dostępne z opóźnieniem. O fakcie braków niekosmetycznych poinformowani są Menedżerowie na najwyższych szczeblach i pracują, aby okres niedostępności był jak najkrótszy. Do kolejnego zamówienia dołączymy produkt dla Pani i dla Klienta, wyjątkowo na wystosowaną prośbę. Informujemy, że dołączenie produktów przeprosinowych nie jest sytuacją standardową w naszej firmie. Z pozdrowieniami, Mariusz Rogowski Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska i wreszcie mam podgląd fakturki z kat 12...wszystko przyjdzie..poza pędzelkami z oferty netto |
|
|
|
#425 |
|
Doncia
|
QUOTE=martusiawilczek;496 7355]krem na dzień "Witalność Natury" SPF 20 - 4,90zł kod 27276
nawilżający krem na noc "Witalność Natury" - 4,90zł kod 13896 [/QUOTE]dzięki serdeczne ![]() [
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro dostanę paczkę z K10, nie mogę się doczekać
![]()
|
#427 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Regeneracyjna odżywka do paznokci (nail builder) - nakładać na czyste, suche paznokcie 2-3 razy w tygodniu. -w buteleczce jest koloru mlecznego, na paznokciach bezbarwna, jak dla mnie bardzo szybko wysycha -trudno coś więcej powiedzieć po jednym razie (zobaczę jak będzie później) -moje paznokcie są po kuracji Strong Results i trochę się wzmocniły Na przestrzeni lat miałam z Avonu chyba wszystkie odżywki do paznokci, ale dla mnie najlepsze były: 1. multikompleks odżywczy (kilka lat temu - zobaczymy jaki będzie ten reaktywowany) ![]() 2. Strong results (odżywka w formie olejku) Hosenko* - przepraszam, ale przeoczyłam Twoje pytanie o tą odżywkę
|
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jutro - albo w sobote. Dla mnie tylko maseczka do stóp z internetowej
ale i tak jestem ciekawa
|
#429 |
|
Konto usunięte
|
Na II termin nie mam braków. Napisałam im w poniedziałek, że nie chcę zestawu do pedikiru 4w1 ale jeszcze nie odpisali i jest jeszcze na fakturze ale przy nim na szczęście nadal 0
Dla mnie mydełko get ready, summer burst się kończy
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#431 |
|
Przyczajenie
|
http://www.speedyshare.com/755458317.html
nowy katalog nr 13
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to za tekst w ogóle. Że wyjątkowo dołączają !!!
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro będę miała paczkę. Zamówiłam Lśniącą z netto - kolor Mauvelous Shine. Mogę wkleić fotkę
|
|
#434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O prezent przeprosinowy w związku z brakiem skarpetek też pisałam do avonu i otrzymałam odpowiedź bardzo miłą, że przepraszają za braki i oczywiście dołączą prezenty dla klientek, ale wiadomo odpowiedź zależy od osoby która ją pisze, może ta po prostu miała zły dzień, albo ta moja miała wyjątkowo dobry ![]() mam pytanie do netto z k13, ma ktoś może torebkę Kithira? ( nie mogę dokładnie przeczytać nazwy więc jeśli źle napisałam nazwę to przepraszam) Byłabym wdzięczna za fotki bo bardzo mi się podoba, ale kolor mnie intryguje trochę, bo na zdjęciu jest fiolet a w opisie niebieski. Widział ją ktoś może?
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinno być tak, że jak tylko się nie pojawi produkt to dostaje się drobiazg w ramach przeprosin...a nie MY czekamy tyle czasu i jeszcze musimy się o to prosić!! na całe szczęście w mojej historii bycia konsultantką nie miałam wielu braków i pierwszy raz pisałam do nich o dołączenie czegoś za to |
|
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item221015524_...hira_avon.html Kiedyą zamówiła u mnie tą torebkę koleżanka. Bardzo ładny kolorek, ale spora jest większa niż A4
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie do Was dziewczynki
Czy moze wie ktoras z was czy w katalogu 12/2007 bedzie dalej maseczka do wlosow z serii naturals ?ta pomaranczowa?marakuja i cos tam?Dziekuje z gory za odpowiedz![]() |
|
|
|
#438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napewno mieśli się a4 do niej? bo zwykle mam taki problem z a4 że niby się mieśli ale zamek się nie zamyka
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
w katalogu 12 nie ma ale za to w 13 jest
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
Dzis dostalam moje zamowienie z katalogu10
![]() -puder roswietlajacy z true grow-drobinki rzeczywiscie sa bardzo delikatne,zapach nie jest wgole wyczuwalny -plyn do demakijazu oczu-zamawiam juz ktorys raz z kolei i jestem bardzo zadowolona -kremik naturals-swietny,bardzo ładnie pachnie ![]() -zele pod prysznic-zapach jak dla mnie za ostry,mdły -perfumki Always-prześliczny zapach
|
|
#441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli dobrze pamietam do nie bedzie jej niestety Ale jest napewno w K11
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może mi wyjkasnić różnicę pomiędzy tymi dwoma opakowaniami? pierwsze jest z KWC, drugie z Allegro. Czy to ten sam podkład? Który odcień jest jasniejszy(typ chłodny) Ivory czy Nude? Patrząc na palete i porónując próbku wydaje mi się, że Nude... Czy ten podkłąd jest w ogóle jeszcze produkowany?
|
|
#443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękujemy, ale już mamy - dokładnie ten sam ![]() |
|
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
to jest ten sam podklad tylko ma poprostu inne opakowanie
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
Ja odebralam tez zamowienie z katalogu 10/2007 w poniedzialek
![]() -polyskujacy true glow - jest super,bardzo dlugo sie utrzymuje na ciele,poza tym slicznie sie mieni no i ma delikatny zapach -lawendowa maseczka do stop - slicznie pachnie,szybko sie wchlania,stopy po jej uzyciu sa miekkie i takie delikatne w dotyku -woda perfumowana Crystal Aura z naszyjnikiem no i serduszko na flakonie -to wiadome naszyjnik i serduszko to wiedzialam ze sa sliczne,a woda to zalezy od gustu mnie sie podoba i mojej mamie tez To by bylo na tyle z nowosci zamowionych przeze mnie,a Crystal Aura to bylo dla konsultantek taniej bodajze 64,90 a teraz w katalogu 11 jest w katalogu za 99,90 z naszyjnikiem to polecam Mam rowniez pytanie do Was jakie jest promienny blyszczyk do ust z katalogu 11/2007 za 19,90 ze str.44 Czy ich kolory sa takie jak w katalogu?Czy sa troche inne?wysuszaja usta?jaki macie kolor?fajny jest?na dlugo starcza? Pozdrawiam |
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
wielkie dzieki za odpowiedz,bo nie wiedzialam ile zamowic czy lepiej i zamowic na zapas i zamowie
a nie wiesz ile kosztuje w katalogu 13?jesli nie wiesz to nic tak tylko spytalam.Bardzo lubie ta maseczke,choc moje kumpele jej nie lbuia,bo mowia,ze dla nich jest za lekka i malo im pomaga
|
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
ta odzywka do paznokci jest beznadziejna...poniewaz bardzo odpryskuje sie ten lakier,bo on jest bezbarwny...poza tym uzylam jej tylko z 3-4 razy,ale niestety od razu mam ta odzywke do polowy paznokcia,bo tak sie odpryskuje i nie wyglada to estetycznie...moze poprostu mam wadliwa buteleczke
|
|
|
|
#449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#450 |
|
Przyczajenie
|
Hejka! Jestem początkująca w Avonie i chciałabym zapytać skąd macie katalog 13??? Na formularzach jest dostępny dopiero 11. Czy można go obejrzeć w necie? Na jakiej stronce?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Jestem tu nowa więc okażcie odrobinę wyrozumiałości

Co to za tekst w ogóle. Że wyjątkowo dołączają !!! 
Maniaaa wizazowaniaaa

Ale jest napewno w K11