Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-09, 19:47   #391
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Cóż mogę o sobie napisać za 2 tygodnie kończę 27 lat, od ponad 4 lat jestem żonką cywilną a od 2,5 kościelną :P
To nasze pierwsze dziecko, synek, na 90% Mateusz.
Ciąża przebiega dobrze, co prawda biorę luteinę bo progesteron od początku nie chciał sam rosnąć, ale ogólnie przechodzę ją dość bezobjawowo
teraz pieknie rosnie i juz niedlugo marzec mamy, wiec bedziemy tulic nasze dzieci
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:49   #392
kasia_adm
Rozeznanie

Cześć, jestem. Padam po zakupach. W moich biedronkach lipa, totalnie nic. Ale za to płyn do kąpieli Hipp kupiłam Małej, chusteczki huggis i płyn do hig intym dla siebie. Wszystko zgodnie z sugestiami Srokí
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:51   #393
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Kochana kapcie mozna pojsc kupic jeszcze jutro
A TZ nie wzial soku, to ty go wypij
gorzej z rodzina, ale wiesz co moj TZ tez duzo rzeczy mowi ojcu, a ja go zawsze prosze zeby nie rozmawial o naszych sprawach, zwlaszcza o pieniadzach, a i tak zawsze gada Wiec to olewam, ale kiedys jego tata zadal mi pytanie o moje zarobki to powiedzialam, ze nie rozmawiam o takich rzeczach, bo ja nikomu w portfel nie zagladam ( nawet z moja rodzina nie rozmawiamy o tym kto ile zarabia i co placi, co kogo to interesuje haaaaaloooo :/ )
z drugiej strony, nie mozna sie tak tym przejmowac, chce niech gada, ale jazde bym robila, jakby sie wtracac zaczeli, czy cos, z tym gorzej, bo ja pyskata strasznie jestem
mam dość jak wszystko wszyscy wiedzą

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Ja podejrzewam, że oni większość wiedzą, tylko nie chcą się do tego przyznać. Wiedzą, że my i tak wszystko za nich zrobimy a oni w tym czasie sobie odpoczną. To my jesteśmy głupie, nie oni
pewnie masz rację jakie to smutne!! niby drobiazg a jak wkurza.....

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:53   #394
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
tylko ja bym chciała chociaż raz poczuć ze on sobie poradzi ze wszystkim jak będzie trzeba załatwiać sprawy , a nie że się będę martwić czy ma wszystko zaniesione i wg
Moze przestan robic pewne rzeczy, az sam zauwazy i cos zrobi Bez mowienia i popedzania ze cos jest do zrobienia
Ja rozumiem ze ja nie pracuje, a moj TZ tak, ale mial urlop tydzien, to ja musialam robic prawie wszystko, poczulam sie troche jak przyniesc zrob podaj..... wiec mu pokazalam. a ogolnie po tej akcji wyjasnilam czego od niego oczekuje, bo przyjdzie dzien porodu, i chce wiedziec ze on zrobi co trzeba, albo jak mu powiem.... bo ja licze na to ze nie bede musiala miec glowy w kuchni przy garach przez pierwsze kilka dni, a przy dziecku....
ale powiem szczerze, mieszkajac w innym kraju, nie wiele sama zalatwiam, bo nie znam sie na sprawach urzedowych. Wiec to nalezy do TZ, czy placenie za mieszkanie, itd. ciezko u niego z tym, robi wszystko na ostatnia chwile. Zapomina itd. oni chyba tacy juz sa z natury Moj TZ potrafi mnie spytac gdzie lezy cos tam, a mieszka ze mnaw tym samym domu.
Stary 2015-01-09, 19:53   #395
aroli
Zadomowienie

Cytat:
teraz pieknie rosnie i juz niedlugo marzec mamy, wiec bedziemy tulic nasze dzieci
Tak, już bliżej niż dalej , tak czytam, że większość Was ma już dużo rzeczy dla bobasów a my w sumie jakoś nie możemy się zabrać za kompletowanie rzeczy dla synka...

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:55   #396
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie potwierdziłam córunie wiec proszę o wpis Nouvelle na pierwszej stronie , zaczynam dziś 30 tydz i mała ma 1,360 wiec trochę mało ale pierwszy synek urodził się z waga 2820 g wiec niw spodziewam się teraz 4 kg dziecka
za to mi po siwetach przybyło w miesiąc 4 kg załamałam się mam już 9 kg do przodu a tu jeszcze dwa miesiące
Mamusie , które maja H&M u siebie jest cos fajnego na wyprzedażach dla maluszków czy szkoda się fatygować
za wizyte schudniemy nie martwmy sie waga
ja mam 11, a od grudnia przytylam tylko 1 kg. a to nie koniec przeciez maluszek tez musi podrosnac i przybrac na wadze

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Tak, już bliżej niż dalej , tak czytam, że większość Was ma już dużo rzeczy dla bobasów a my w sumie jakoś nie możemy się zabrać za kompletowanie rzeczy dla synka...
ja przyznaje Mam prawie wszystko, kupie w tygodniu reszte ubranek, komplet do lozeczka do spania, sobie do szpitala koszule, i to chyba wszystko
Nie moglam sie powstrzymac, a dwa stresowalabym sie ze jeszcze nic nie mamy
Stary 2015-01-09, 19:55   #397
żona_marcina
Rozeznanie

Pozwolicie, że zmienię temat. Zdecydowała się któraś na przechowywanie krwi pępowinowej?

Ja się zdecydowałam. W przyszłym tygodniu podpiszę umowę. I już mogę rodzić, nawet zapakowałam do torby do szpitala wodę mineralną i przekąski

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:56   #398
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Moze przestan robic pewne rzeczy, az sam zauwazy i cos zrobi Bez mowienia i popedzania ze cos jest do zrobienia
Ja rozumiem ze ja nie pracuje, a moj TZ tak, ale mial urlop tydzien, to ja musialam robic prawie wszystko, poczulam sie troche jak przyniesc zrob podaj..... wiec mu pokazalam. a ogolnie po tej akcji wyjasnilam czego od niego oczekuje, bo przyjdzie dzien porodu, i chce wiedziec ze on zrobi co trzeba, albo jak mu powiem.... bo ja licze na to ze nie bede musiala miec glowy w kuchni przy garach przez pierwsze kilka dni, a przy dziecku....
ale powiem szczerze, mieszkajac w innym kraju, nie wiele sama zalatwiam, bo nie znam sie na sprawach urzedowych. Wiec to nalezy do TZ, czy placenie za mieszkanie, itd. ciezko u niego z tym, robi wszystko na ostatnia chwile. Zapomina itd. oni chyba tacy juz sa z natury Moj TZ potrafi mnie spytac gdzie lezy cos tam, a mieszka ze mnaw tym samym domu.
tyle że jak go nie ruszę gadaniem to siedzi jak głupia cipaaa..
a czasem naprawdę trzeba szybko działać a nie się ociągać , a człowieka ciężko zmienić, oby bylo lepiej jak mała będzie z nami..

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-09, 19:58   #399
Uliczkaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Cześć, jestem. Padam po zakupach. W moich biedronkach lipa, totalnie nic. Ale za to płyn do kąpieli Hipp kupiłam Małej, chusteczki huggis i płyn do hig intym dla siebie. Wszystko zgodnie z sugestiami Srokí
Mądrych trzeba słuchać, masz rację
Ja kupiłam chusteczki Tami, te z Maluszkiem o pięknych, zielonych oczach

I zauważyłam, że wybrałyśmy ten sam wózek Jaki macie kolor?
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 19:58   #400
kasia_adm
Rozeznanie

Za jakieś dwa tyg czeka mnie przeprowadzka, a po dzisiejszym dniu, to ja níe wiem jak dam radę. Ciągle czegoś brakuje. A jeszcze pakowanie przede mną. Też mam chyba doła dziś í spadek formy. Dobrze, że jutro sobota, śpię do 10.
Stary 2015-01-09, 19:59   #401
niunia_ona
Zakorzenienie

mikakrolikowa
za wizytę

tak tak nie martwimy się wagą
ja 2 dni i wizyta ciekawe czy moj lekarz będzie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Za jakieś dwa tyg czeka mnie przeprowadzka, a po dzisiejszym dniu, to ja níe wiem jak dam radę. Ciągle czegoś brakuje. A jeszcze pakowanie przede mną. Też mam chyba doła dziś í spadek formy. Dobrze, że jutro sobota, śpię do 10.
ja za 3 tyg przeprowadzka
a za 7 tyg mała na świecieale dam radę kto jak kto ale ja dam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-09, 20:01   #402
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
mam dość jak wszystko wszyscy wiedzą

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

pewnie masz rację jakie to smutne!! niby drobiazg a jak wkurza.....
nie denerwuj sie tym, nie zmienisz tego, bo nie da sie..... ale ty nic mowic nie musisz.... ja mojemu TZ powiedzialam raz, uslysze cos o nas ze strony jego rodziny, albo padnie pytanie w moja strone to sie wypowiem, ale nie jak moj TZ ktory rozmawia o nas.
Nie wiem jak u was, ale TZ ojciec potrafil cale zycie zle im mowic, nigdy dobrze, nawet jak cos dobrego zrobili, czy skonczyli szkoly, nigdy nic dobrego nie uslyszeli od ojca, i ja mysle ze przez to on wszystko mu mowi, bo chce zeby ojciec byl z niego dumny chociaz raz, ze synowi sie uklada. Przykre ale ja to tak widze. TZ raz z bolem przyznal mi racje. Wiec dlatego ja nie mowie za duzo, jak chce z nim o wszystkim rozmawiac. Ale jak zaczna sie wtracac, czy cos, to tego to ja tolerowac nie bede nigdy.
Stary 2015-01-09, 20:01   #403
ojustyna
Zadomowienie

dzięęękuje kochaniutkie uspokoiłyscie mnie trochę, bo już myślałam że tylko u mnie z cycolinek nic nie cieknie i że już będę "bezmleczna"

Białostoczanki, co do biedronkowych skarbów to ich brak :na Ryskiej, na Chrobrego i na Piastowskiej na więcej siły nie miałam. Jutro jeszcze chyba polatam troszkę i poszukam, bo taka okazjaaa... ale jak coś to są koszulinki po 20 zł w Realu, takie z kopertową górą czyli do karmienia w sam raz ale ich nie macałam, to nie wiem jak jakościowo
Stary 2015-01-09, 20:01   #404
żona_marcina
Rozeznanie

niunia_ona - Ty masz chyba mój charakter. Ja robię wszystko szybko, jestem ciągle w ruchu, muszę mieć wszystko pod kontrolą, nie lubię opóźnień i niedopóbek. Za to mój mąż jest zupełnym przeciwieństwem - robi wszystko w w swoim czasie, niczym się nie denerwuje, taka ślamazara.

Stary 2015-01-09, 20:02   #405
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Pozwolicie, że zmienię temat. Zdecydowała się któraś na przechowywanie krwi pępowinowej?

Ja się zdecydowałam. W przyszłym tygodniu podpiszę umowę. I już mogę rodzić, nawet zapakowałam do torby do szpitala wodę mineralną i przekąski
Ja się nie zdecydowałam.
A co do torby to ją też muszę kupić... żeby było w co się spakować.
czuje, że czeka mnie dużo zakupów

A łóżeczka u Was już stoją złożone ?

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:03   #406
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
tyle że jak go nie ruszę gadaniem to siedzi jak głupia cipaaa..
a czasem naprawdę trzeba szybko działać a nie się ociągać , a człowieka ciężko zmienić, oby bylo lepiej jak mała będzie z nami..
ale go kochasz niunia to sie liczy wazne ze dba o was, i o wasza przyszlosc
Stary 2015-01-09, 20:03   #407
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:

Co wybrałaś na przekąski?
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:04   #408
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie zdecydowałam.

Moje w lutym przyjedzie do mnie
Stary 2015-01-09, 20:05   #409
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Mądrych trzeba słuchać, masz rację
Ja kupiłam chusteczki Tami, te z Maluszkiem o pięknych, zielonych oczach

I zauważyłam, że wybrałyśmy ten sam wózek Jaki macie kolor?
Kolor granatowy night blue, Tż marudził że bardziej dla chłopca. Ale mi pasuje. Fotelik czarno-szary. A Twój jaki?
Stary 2015-01-09, 20:06   #410
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Ja się nie zdecydowałam.

Łóżeczko ciągle w pudle. Ale korci mnie, żeby je skręcić

Stary 2015-01-09, 20:06   #411
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
niunia_ona - Ty masz chyba mój charakter. Ja robię wszystko szybko, jestem ciągle w ruchu, muszę mieć wszystko pod kontrolą, nie lubię opóźnień i niedopóbek. Za to mój mąż jest zupełnym przeciwieństwem - robi wszystko w w swoim czasie, niczym się nie denerwuje, taka ślamazara.
Piona! zupełnie jakbym czytała o mnie i TŻ.

Cytat:
Ja się nie zdecydowałam.

O ile z torbą do szpitala jestem już ogarnięta o tyle łóżeczko złożymy dopiero po remoncie, który będzie miał miejsce w lutym
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:07   #412
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
dzięęękuje kochaniutkie uspokoiłyscie mnie trochę, bo już myślałam że tylko u mnie z cycolinek nic nie cieknie i że już będę "bezmleczna"

Białostoczanki, co do biedronkowych skarbów to ich brak :na Ryskiej, na Chrobrego i na Piastowskiej na więcej siły nie miałam. Jutro jeszcze chyba polatam troszkę i poszukam, bo taka okazjaaa... ale jak coś to są koszulinki po 20 zł w Realu, takie z kopertową górą czyli do karmienia w sam raz ale ich nie macałam, to nie wiem jak jakościowo
U mnie nic a nic i szczerze powiem, ze nastawienie ma duze znaczenie tak wyczytalam, wiec nie wiem jak ze mna to bedzie ale napewno nie bede uwazala siebie za zla matke! moj lobuz bedzie kochany przez nas jak nie wiem co , a to wazniejsze niz moje denerwowanie sie co do kp. ,
Stary 2015-01-09, 20:07   #413
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Mnie dwa dni przed ślubem męczyły spięcia brzucha i lekki ból dolnego odcinka na plecach, leżałam i tłumaczyłam dziecku, żeby się jeszcze trochę wstrzymało ale po odpoczynku mi przeszło, więc to reakcja na trochę stresu (bo 2 dni przed okazało się, że mój TŻ nie dopina się w koszulę i jednak woli kupić nowe buty do garnituru ).

Wiem, że nie powinnam tak mówić ale dzisiaj Nadia doprowadza mnie do szału bo rusza się NON STOP. Przysięgam. Nie ma godziny w której nie czułabym wiercenia od samego rana... Wczoraj na USG była zgięta wpół, dzisiaj chyba jej się to znudziło i próbuje się wyprostować.
Jeszcze za oknem jakaś dzika pogoda, wieje niesamowicie, leje... drażni mnie dzisiejszy dzień

A jeśli chodzi o kosmetyki dla maleństwa to podeszłam do tematu minimalistycznie, na początku zamierzam kąpać młodą w samej wodzie a po kąpieli jeśli zajdzie potrzeba to stosować jakiś olej. Nawilżane chusteczki głównie podczas wyjść. Z typowych produktów wzięłam tylko Linomag w aptece. W razie czego mam trochę próbek kosmetyków od 1 dnia życia więc jeśli zajdzie konieczność włączenia czegoś to poratuję się próbką i wyślę TŻ po zakup
podejrzewam, że ja ze stresu też będę 'szaleć'. Chociaż póki co poziom stresu przedślubnego jest u mnie zerowy Być może dlatego, że mam miliony innych spraw do ogarnięcia i to mi zajmuje myśli.

Cytat:
Fakt, pannie młodej wypadałoby przyjść na własny ślub. Poza tym chyba nie chcesz mieć nieślubnego dziecka. Zatem od teraz masz zakaz schodzenia z kanapy, bo jak nie to
dzisiaj już tylko odpoczywam I jutro o dziwo, mam w miarę luźny dzień, muszę tylko jechać po panele
i po jakieś lampy

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie potwierdziłam córunie wiec proszę o wpis Nouvelle na pierwszej stronie , zaczynam dziś 30 tydz i mała ma 1,360 wiec trochę mało ale pierwszy synek urodził się z waga 2820 g wiec niw spodziewam się teraz 4 kg dziecka
za to mi po siwetach przybyło w miesiąc 4 kg załamałam się mam już 9 kg do przodu a tu jeszcze dwa miesiące
Mamusie , które maja H&M u siebie jest cos fajnego na wyprzedażach dla maluszków czy szkoda się fatygować
zaraz Cię pokoloruję
I tym sposobem już cała lista będzie różowo-niebieska

Cytat:
Ja podejrzewam, że oni większość wiedzą, tylko nie chcą się do tego przyznać. Wiedzą, że my i tak wszystko za nich zrobimy a oni w tym czasie sobie odpoczną. To my jesteśmy głupie, nie oni
u mnie jest to samo... do mojego tżta chyba nie dochodzi, że ja jestem w ciąży i naprawdę mogę mniej.. może to się bierze z tego, że mam mały brzuch, jestem sprawna i on tej ciąży jakoś nie widzi czy co
dzisiaj latałam mu co chwila dwa piętra w dół, a to po szmaty, a to pędzle, wiadro. Nie mówiąc o tym, że stojąc na taborecie, malowałam rury śmierdzącą farbą

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-09, 20:09   #414
ojustyna
Zadomowienie

Krew pępowinowa, żeby to kosztowało 100 zł a gdzie nam sie na to porywać z jednej wypłaty tyle bym chciała, a takie ograniczenia finansowe

dziewczyny od przeprowadzek, ja wam nie zazdroszczę, mam to za sobą i caaałe szczęście, bo i tak nie wszystko jest na swoim miejscu i nie mamy np. szafki na ciuszki dla córci nie mam pomysłu gdzie kupić piękną duużą białą komodę do 200 zł max i to najlepiej gdzieś blisko domu, a nie ikea itp..
Stary 2015-01-09, 20:09   #415
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
no w każdym zdaniu masz rację , tak to właśnie wygląda!
a mnie to wkurza bo bym chciała choć chwilę czuć że on sam sobie poradzi , beze mnie , ale marzyć mogę
muszę go gonić a jeszcze jego brat mówi że ja go mam pod pantoflem , no ale jak go tu nie mieć, czasem doprowadza mnie do szałuuu!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-09, 20:11   #416
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
Krew pępowinowa, żeby to kosztowało 100 zł a gdzie nam sie na to porywać z jednej wypłaty tyle bym chciała, a takie ograniczenia finansowe

dziewczyny od przeprowadzek, ja wam nie zazdroszczę, mam to za sobą i caaałe szczęście, bo i tak nie wszystko jest na swoim miejscu i nie mamy np. szafki na ciuszki dla córci nie mam pomysłu gdzie kupić piękną duużą białą komodę do 200 zł max i to najlepiej gdzieś blisko domu, a nie ikea itp..
a masz yjsk?
Stary 2015-01-09, 20:11   #417
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Co wybrałaś na przekąski?
Suszone morele bez siarki, batoniki Babydream i jakieś inne z musli i owocami suszonymi bez chemii, acha i jeszcze małe herbatniki orkiszowe. Wszystko z Rossmana. Nie powinno zaszkodzić małemu przy karmieniu piersią.
W moim szpitalu żarcie jest okropne a znając mojego męża to przyniósłby mi cytrusy, czekolady i jogurty

Stary 2015-01-09, 20:11   #418
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
podejrzewam, że ja ze stresu też będę 'szaleć'. Chociaż póki co poziom stresu przedślubnego jest u mnie zerowy Być może dlatego, że mam miliony innych spraw do ogarnięcia i to mi zajmuje myśli.

dzisiaj już tylko odpoczywam I jutro o dziwo, mam w miarę luźny dzień, muszę tylko jechać po panele
i po jakieś lampy

zaraz Cię pokoloruję
I tym sposobem już cała lista będzie różowo-niebieska

u mnie jest to samo... do mojego tżta chyba nie dochodzi, że ja jestem w ciąży i naprawdę mogę mniej.. może to się bierze z tego, że mam mały brzuch, jestem sprawna i on tej ciąży jakoś nie widzi czy co
dzisiaj latałam mu co chwila dwa piętra w dół, a to po szmaty, a to pędzle, wiadro. Nie mówiąc o tym, że stojąc na taborecie, malowałam rury śmierdzącą farbą
serio ja bym nawet nie tknela tego.
Stary 2015-01-09, 20:12   #419
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
mikakrolikowa
za wizytę

tak tak nie martwimy się wagą
ja 2 dni i wizyta ciekawe czy moj lekarz będzie

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

ja za 3 tyg przeprowadzka
a za 7 tyg mała na świecieale dam radę kto jak kto ale ja dam
Pewnie, że damy radę Sama się uparłam na przeprowadzkę zamim Maja síę pojawi. Teraz się nie poddam Ale síł coraź mniej.
Stary 2015-01-09, 20:13   #420
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ja malowałam, ale moje farby nie śmierdziały inaczej bym nawet nie ruszała, jeszcze się otruć czy coś a za ręce w górze to tylko w dupe nalać, ja sobie mogłam pozwolić bo wysoka a mieszkanie niskie i jak na taboret wchodziłam to ręce wcale w górze nie były, mam nadzieje że i ty nie przeginasz !

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości