Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 08:16   #2371
carmenn85
Raczkowanie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Witaj Carmen
Taaak dla mnie tutaj też skarbnica wiedzy, będę mamą po raz pierwszy i gdyby nie bardziej doświadczone dziewczyny nie wiem jak bym sobie to wszystko ogarnęła

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Aha... to poszukam tańszego albo będą mi z Pl paczki przysyłać

U mnie to już drugie dziecko ale tyle lat minęło że dużo rzeczy będę musiała sobie poprzypominać
Najbardziej to się boję cc. Myślałam że może teraz uda mi się rodzić normalnie ale lekarz stwierdził ze będzie cc.
carmenn85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:20   #2372
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Myboy, tak, jak już siedział w pociągu

Na szczęście to taki niezajmujący człowiek, już poszedł zwiedzać

Ale czasem potrafi do nas przyjechać czteroosobowa rodzinka. Do niedawna mieliśmy sypialnię i dwie kanapy w salonie. Teraz mamy tylko jeden narożnik + w byłej sypialni lezy stary materac, ale już niedługo tam poleży i wtedy będziemy musieli odmawiać
To chyba trochę irytujące, tym bardziej, jak bez zapowiedzi. Jeszcze jedna osoba by uszła... może zacznijcie im robić tak samo, to się oduczą
Ja z kolei wynajęłam celowo trochę większe mieszkanie, 3pokoje zamiast 1,5, bo wszyscy chcieli przyjechać zwiedzać, a póki co były tylko nasze mamy i raz ciotka z rodzinką, ale to już była porażka, bo chyba myślała, że my w baraku mieszkamy i konserwy jemy, teraz to się do nas nie odzywa.
Stary 2015-01-12, 08:21   #2373
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Niby tak ale to za chwilę urośnie i jakieś większe łóżko i nasza sypialnia się skończy a mamy wielkiego komandora i jakoś tak żal będzie. Chyba szybciej zmienimy mieszkanie
My mamy tak samo. Jak mała urośnie albo pojawi się drugi maluch to nie ma bata, trzeba zmienić mieszkanie. Nie wyobrażam sobie nie mieć sypialni i łóżka i przenieść się na kanapę
Stary 2015-01-12, 08:23   #2374
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carmenn85 Pokaż wiadomość
U mnie to już drugie dziecko ale tyle lat minęło że dużo rzeczy będę musiała sobie poprzypominać
Najbardziej to się boję cc. Myślałam że może teraz uda mi się rodzić normalnie ale lekarz stwierdził ze będzie cc.
Ja też cały czas mam nadzieję, że będę mogła urodzić sn Mam takie plany co do mojego porodu

Kiedy połówkowe? W sensie, że około 20 tc, ale od kiedy już można iść? 19? Czy dopiero OD 20?

Marei my z tych co nie lubią się narzucać, a nasze mieszkanie wiecznie pełne... Nawet jak wyjeżdżamy na wakacje, to ludzie tylko czatują żeby zgłosić się "do pilnowania" mieszkania A głupio tak rodzinie odmawiać, jak mieszkają gdzieś w Lublinie i nad morze tak daleko mają, a tu drogo...

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-01-12 o 08:25
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:27   #2375
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Mehja jak dla mnie część pierwsza najlepsza, ale 3 też bardzo dobrze im wyszła

Masija też bym odłożyła te ciuchy, albo wrzuciła do pck źle bym się czuła w takich ciuchach

Ja nie rozumiem ogólnie podejścia, że w ciąży to już trzeba się nie malować, kucyk, dresy itp. zachodząc w ciążę nagle magicznie przestajemy być kobietami? ja maluję się codziennie, pazury pomalowane, na obcasach śmigam, nie wiem dlaczego nagle bym się miała zmienić tylko ze względu na brzuch
Dokładni, a potem się dziwić, że kobiety mają kompleksy, depresje i łe nastroje

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Hej Carmenn!

Znam toysRus ale tylko z reklam zagranico wiec nie pomogę...

My mamy gościa, przyjechał kuzyn Tz... Położyliśmy go w pokoiku dziecięcym... Ludzie nadal traktują nas jak hotel nad morzem...
Dramat Oby jak najszybciej dali Wam spokój i oby się ogarnęli jak dzidzia się urodzi.

Zrobiła mi się wczoraj delikatna linea negra
Stary 2015-01-12, 08:29   #2376
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też cały czas mam nadzieję, że będę mogła urodzić sn Mam takie plany co do mojego porodu

Kiedy połówkowe? W sensie, że około 20 tc, ale od kiedy już można iść? 19? Czy dopiero OD 20?

Marei my z tych co nie lubią się narzucać, a nasze mieszkanie wiecznie pełne... Nawet jak wyjeżdżamy na wakacje, to ludzie tylko czatują żeby zgłosić się "do pilnowania" mieszkania A głupio tak rodzinie odmawiać, jak mieszkają gdzieś w Lublinie i nad morze tak daleko mają, a tu drogo...
Połówkowe chyba miedzy 18 TC a 21 albo 22
Jakoś tak

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:29   #2377
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
A co sądzicie o takich poduszkach klin? http://allegro.pl/poduszka-klin-60-x...954666020.html
Jest sens kupować czy nie bardzo?

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość

Oo jaki kupujecie?
Mój tz nie potrafi robić zdjęć. ale w szpitalu jest fotograf, który robi dziecku fotki. Jak już leży w łóżeczku. Takue słodkie ujęcia, a to uśmiech, a to nóżka.
My taki zwykły, mały cyfrowy.. Ogólnie to nie tyle kupujemy co wymieniamy bo nam się zepsuł a miałam ubezpieczenie. Nie znam się na aparatach, chce po prostu robić zdjecia w danej chwili, a dla mnie telefon nie jest aparatem

Cytat:

Wczoraj mama przywiozła mi jakąś torbę ubrań ciążowych od mojej dalekiej kuzynki. Głupio mi to mówić ale myślałam, że padnę jak je zobaczyłam.. Tak brzydkich ubrań nie widziałam chyba w życiu
Głupio powiedzieć, że nie, dzięki, nie podobają mi się. Jeszcze moja mama najeżdża na mnie, że zobaczę, jak będę miała większy brzuch to podziękuję jeszcze bo w nic się nie zmieszczę, itp. itp
No ale bez jaj-nie będę chodziła w ciuchach które wręcz mnie odrzucają
Nie jestem jakąś srańcią pańcią ale lubię ładnie wyglądać a to nie mój styl.

Kurde no-przesadzam?

Tż jak wieczorem zobaczył te ubrania to powiedział, że mogę je ubierać w dni, w które nie mam ochoty na seks
Nie przesadzasz.. Mnie ogólnie okropnie wkuuurrrza jak oglądam te ciuchy dla ciążarnych i co widze? Marne wory, brzydkie fasony, kolory, takie jak nosiło sie kiedyś. Że co.. kobieta w ciąży to już nie może wyglądać pięknie i modnie? Albo te dziecinne ubrania i piżamy z misiami Mam wrażenie że ktoś robi sobie jaja z cieżarnych :/

Cytat:
My też mamy działeczkę, stoi sobie od ponad 3 lat i pewnie sobie postoi, bo moj Tż nie wyobraża sobie mieszkać poza dużym miastem Ale może kiedyś...
hyhyhy to tak jak nasza

Cytat:
Byliśmy w sobotę oglądać wózki, ale nie było ciekawych. Za to były ubranka w cenie jak na Niemcy całkiem znośnej. Na metece były też ceny w złotówkach, więc ten sklep musi być też w Polsce. Czy znacie ubranka ToysRus? Jakiej są jakości? Bo wyglądają ładnie. ..
Kojarzę i z tego co kojarzę to i okrutnie wysokie ceny

Witam Was po weekendowo

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:31   #2378
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Carmen
Taaak dla mnie tutaj też skarbnica wiedzy, będę mamą po raz pierwszy i gdyby nie bardziej doświadczone dziewczyny nie wiem jak bym sobie to wszystko ogarnęła

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Aha... to poszukam tańszego albo będą mi z Pl paczki przysyłać
Może u was w porównaniu z innymi ceny są ok. Ja mowie o porównaniu w pl

[/RIGHT]
Stary 2015-01-12, 08:32   #2379
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie gin mówi, że 20-22. Ale w necie widziałam gdzieś, że 18-24?
Stary 2015-01-12, 08:34   #2380
tassia
Zakorzenienie

Powiem wam ze ja większość ciuchow ciazowych na jakie trafiał to na naprawdę fajne i ładne ubrania. Ceny owszem powalaja ale rzadko kiedy widzę te szare wory.
Poza tym ja jestem za tym żeby kupować normalne ciuchy które pasują na brzuch a takich naprawdę jest pod dostatkiem.
Tuniki, sukienki, luźniejsze bluzeczki...
Tylko leginsy i spodnie zostają.
Spódnice biodrowki tez pasuja

[/RIGHT]
Stary 2015-01-12, 08:34   #2381
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Masija też bym odłożyła te ciuchy, albo wrzuciła do pck źle bym się czuła w takich ciuchach

Ja nie rozumiem ogólnie podejścia, że w ciąży to już trzeba się nie malować, kucyk, dresy itp. zachodząc w ciążę nagle magicznie przestajemy być kobietami? ja maluję się codziennie, pazury pomalowane, na obcasach śmigam, nie wiem dlaczego nagle bym się miała zmienić tylko ze względu na brzuch
Odłożyłam je do szafy
Chyba, że chce któraś z Was zielone, sztuksowe ogrodniczki 7/8?
I do tego zielony sweterek w czerwono-różowe kwiatuszki?
Za darmo!

Aaa, bo my powinnyśmy już przyzwyczajać się do stereotypu matki polki uciemiężonej Dlatego przestań się malować !
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzieki Ja tam mysle
optymistycznie i wiem ze powolutku damy rade sie wybudowac. Nie musze mieszkac w swoim domku juz za rok, moze byc i za 3. Byle sie wprowadzic zanim Julek pojdzie do szkoly (choc mam nadzieje ze tak dlugo to nie potrwa). A swoj dom z ogrodem to duza wygoda przy dzieciach
Zazdroszczę tym które budują/mają własny dom

My też byśmy chcieli ale u nas większym problemem jest to, że nie wiemy, gdzie zostaniemy. Wszystko zależy od pracy tż'ta. Bardzo możliwe (chociaż nie chcę zapeszać), że może w tym roku uda mu się dostać do pracy, zgodnej z jego wykształceniem. Czyli przed nim mn.w. 2-3 zdobywania doświadczenia i (wstępne plany) przeprowadzka do innego miasta.
A znowu kupić działkę i uwiązać się to nie dla nas.
Przeraża mnie ten fakt, że nie mamy sprecyzowanego miejsca stałego pobytu bo nie bardzo mogę robić plany..
Cytat:
Cześć
Można się jeszcze przyłączyć do wątku?
Jestem już mamą a teraz oczekuję kolejnego maluszka- dziewczynki termin porodu wypada mi na koniec czerwca.
Tak Was podczytuję i widzę że dużo cennych uwag macie
Hej
Cytat:
Hej Carmenn!

Znam toysRus ale tylko z reklam zagranico wiec nie pomogę...

My mamy gościa, przyjechał kuzyn Tz... Położyliśmy go w pokoiku dziecięcym... Ludzie nadal traktują nas jak hotel nad morzem...
Ale czemu tak macie? Piszesz już o tym kolejny raz

Witam się w 19 tygodniu

Wczoraj jak leżałam na łóżku i trzymałam rękę na brzuchu to tak coś mnie puknęło delikatnie w dłoń, nie jak trawiące jelita ale tak inaczej..
Nie wiem czy to 'to'-chciałabym

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:38   #2382
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Powiem wam ze ja większość ciuchow ciazowych na jakie trafiał to na naprawdę fajne i ładne ubrania. Ceny owszem powalaja ale rzadko kiedy widzę te szare wory.
Poza tym ja jestem za tym żeby kupować normalne ciuchy które pasują na brzuch a takich naprawdę jest pod dostatkiem.
No ja niestety widuje w większości takie ciuchy.. :/

Szukałam teraz spodni, no to ciężko mi było znaleźć. no ale znalazłam

Ja całą poprzednią ciążę przechodziłam w zwykłych jeansach, teraz mam brzuch jakby niżej i mi nie jest tak zbyt wygodnie jak siedzę w pracy. Nic więcej nie zamierzam kupować własnie typowo ciążowego, bo wiem ze u mnie to wywalenie kasy w błotko

Lena
Stary 2015-01-12, 08:42   #2383
masija
Zakorzenienie

Ej powiedzcie mi czy jak zakładacie spodnie z tym panelem to też Wam tak majtki zjeżdżają?
Mnie szlag jasny trafia jak mam ubrać jedyne spodnie ciążowe które mam! Muszę chyba sobie jakieś wysokie majtki kupić bo nie dam rady

A co do ubrań to ja nie widzę przewagi ładniejszych ciuchów.
Tak, na allegro są-ale ceny powyżej 60 zł to dla mnie za dużo.
Natomiast sklepów typowo ciążowych nie uświadczę u siebie w mieście-jest jeden z cenami z kosmosu.
Jak już kupuję tuniki/bluzki to 1-2 rozmiary większe, żeby mi brzuch zakrywało

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-01-12 o 08:44
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:47   #2384
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Odłożyłam je do szafy
Chyba, że chce któraś z Was zielone, sztuksowe ogrodniczki 7/8?
I do tego zielony sweterek w czerwono-różowe kwiatuszki?
Za darmo!

Aaa, bo my powinnyśmy już przyzwyczajać się do stereotypu matki polki uciemiężonej Dlatego przestań się malować !

Zazdroszczę tym które budują/mają własny dom

My też byśmy chcieli ale u nas większym problemem jest to, że nie wiemy, gdzie zostaniemy. Wszystko zależy od pracy tż'ta. Bardzo możliwe (chociaż nie chcę zapeszać), że może w tym roku uda mu się dostać do pracy, zgodnej z jego wykształceniem. Czyli przed nim mn.w. 2-3 zdobywania doświadczenia i (wstępne plany) przeprowadzka do innego miasta.
A znowu kupić działkę i uwiązać się to nie dla nas.
Przeraża mnie ten fakt, że nie mamy sprecyzowanego miejsca stałego pobytu bo nie bardzo mogę robić plany..

Hej

Ale czemu tak macie? Piszesz już o tym kolejny raz

Witam się w 19 tygodniu

Wczoraj jak leżałam na łóżku i trzymałam rękę na brzuchu to tak coś mnie puknęło delikatnie w dłoń, nie jak trawiące jelita ale tak inaczej..
Nie wiem czy to 'to'-chciałabym

która by nie chiała

oo całkiem mozliwe, ze to "to"

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Ja całą poprzednią ciążę przechodziłam w zwykłych jeansach, teraz mam brzuch jakby niżej i mi nie jest tak zbyt wygodnie jak siedzę w pracy. Nic więcej nie zamierzam kupować własnie typowo ciążowego, bo wiem ze u mnie to wywalenie kasy w błotko

ja pomyślę o ciążowych spodniach jak będę miała większy brzuch ale jakiś typowo ciażowych ubrań raczej nie planuję kupować
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:48   #2385
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ja w sumie jedyna rzecz, w jaką planuję zainwestować typowo ciążowa to właśnie spodnie i legginsy. A tak to standardowo sukienki, tuniki, koszulki, teraz się zmieszczę a potem też będą ok. Spódnic już nie noszę bo się nie mieszczę i nie kupuję żądnych ciążowych, mało spódnicowa jestem, kocham sukienki
Stary 2015-01-12, 08:49   #2386
carmenn85
Raczkowanie

Ja badanie połówkowe mam umówione z 22 tc.
Teraz zaczęłam 17 tc.
co do ruchów to wydaje mi się że od jakiś 3 dni je czuję...
Pamiętam z poprzedniej ciąży że też tak zaczynałam czuć- takie uczucie że coś "smyra" od środka w brzuchu lub bąbelkuje. Zwłaszcza gdy leżę lub długo siedzę.
W poprzedniej ciąży brzuszek widoczny miałam gdzieś dopiero około 19 tc a teraz już widać. Gdzieś czytałam że przy drugiej ciąży szybciej brzuszek wyskakuje. Ale nie wiem czy to reguła. u mnie akurat się sprawdziło.
A z ciuchów ciążowych to jedynie co kupiłam to legginsy i jeansy a resztę w normalnych sklepach kupuję trochę luźniejsze. Bo w typowo ciążowych kolekcjach te luźniejsze bluzki, tuniki itp wydaje mi się że mają mega zawyżone ceny.
carmenn85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 08:50   #2387
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

Ja moje jeansy biodrówki jeszcze noszę, jak chodzę to jest nawet nawet ale jak siedzę dramat, od razu odpinam. Chyba to ich ostatni czas już
Stary 2015-01-12, 08:50   #2388
myboyismine
Zakorzenienie

ja mam połowkowe w przyszłym tygodniu i będzie to 21tc
Stary 2015-01-12, 08:51   #2389
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
Można się jeszcze przyłączyć do wątku?
Jestem już mamą a teraz oczekuję kolejnego maluszka- dziewczynki termin porodu wypada mi na koniec czerwca.
Tak Was podczytuję i widzę że dużo cennych uwag macie
Hej

Szuu ta twoja rodzina to ma z toba dobrze
Co do ciazowych ciuchow mam tylko legginsy i kupilam dresowa sukienke ciekawe czy szybko dojde do formy po porodzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-12, 08:51   #2390
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość

która by nie chiała

oo całkiem mozliwe, ze to "to"

ja pomyślę o ciążowych spodniach jak będę miała większy brzuch ale jakiś typowo ciażowych ubrań raczej nie planuję kupować
Ja też, kupię jedne jeansy w HM ale to jeszcze nie teraz. Na raze się na legginsy przerzuciłam i sukienki + iążowe rajstopy
Stary 2015-01-12, 08:52   #2391
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Hej

Szuu ta twoja rodzina to ma z toba dobrze
Co do ciazowych ciuchow mam tylko legginsy i kupilam dresowa sukienke ciekawe czy szybko dojde do formy po porodzie

też zaopatrzę sie w jakieś sukienki
Stary 2015-01-12, 08:55   #2392
Princesika
Zakorzenienie

Widziałam wczoraj szpilki w rozmiarze 34 Mój rozmiar nie trzeba dawać wkładek Chyba po nie wrócę
Stary 2015-01-12, 08:57   #2393
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
też zaopatrzę sie w jakieś sukienki
Sukienek i spodniczek na lato to mam w chu... :P na teraz nie mialam cieplejszej,ale wiecej nie kupuje

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Widziałam wczoraj szpilki w rozmiarze 34 Mój rozmiar nie trzeba dawać wkładek Chyba po nie wrócę
Jaka ty masz malutka nozke

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-12, 08:58   #2394
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja moje jeansy biodrówki jeszcze noszę, jak chodzę to jest nawet nawet ale jak siedzę dramat, od razu odpinam. Chyba to ich ostatni czas już
Ja też jak idę np na zakupy, gdzieś tak to zakładam moje jeansy, ale do pracy już rzadko. Ja ogólnie nawet i bez ciąży nie lubiłam siedzieć 8h i kisić tyłka w jeansach i nosiłam najczęściej sukienki. I teraz też tak robię. w 90% chodze w sukienkach.. Ale kliknęłam czarne rurki ciążowe, bo nie zawsze mogę założyć sukienkę, a leginsy nie wszędzie pasują

Lena
Stary 2015-01-12, 09:00   #2395
tassia
Zakorzenienie

Ja mam jedne dzinsy i jakieś eleganckie czarne z poprzedniej ciąży których nawet nie wyciagnelam bo teraz nie pracuje. A tak to mam masę sukienek letnich wiec na ostatnie 2 miesiące będzie jak znalazł

[/RIGHT]
Stary 2015-01-12, 09:05   #2396
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
ale malutki rozmiarek a ile masz wzrostu??

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Sukienek i spodniczek na lato to mam w chu... :P na teraz nie mialam cieplejszej,ale wiecej nie kupuje

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Jaka ty masz malutka nozke

a ja własnie planuję wprowadzic zmiany w tym roku i częściej nosić sukienki wiadomo teraz jakąs cieplejszą będę musiała kupić a tak w lecie prawie w cale nie ubieralam sukienek

Cytat:
Ja też jak idę np na zakupy, gdzieś tak to zakładam moje jeansy, ale do pracy już rzadko. Ja ogólnie nawet i bez ciąży nie lubiłam siedzieć 8h i kisić tyłka w jeansach i nosiłam najczęściej sukienki. I teraz też tak robię. w 90% chodze w sukienkach.. Ale kliknęłam czarne rurki ciążowe, bo nie zawsze mogę założyć sukienkę, a leginsy nie wszędzie pasują
ja myślę jakieś spodnie ciążowe kupić raczej w przyszłym miesiacu, myślę, że w tych co mi zostały jeszcze pochodzę w tym miesiacu
Stary 2015-01-12, 09:13   #2397
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakiegoś linka? Ja właśnie potrzebuję jeszcze czarncyh rurek bo jeszcze jakieś mam targi i sympozja przed sobą, na bankiety sukienka ale na targi przydałyby się z jedne kalsyczne spodnie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
ale malutki rozmiarek a ile masz wzrostu??
154 cm
Stary 2015-01-12, 09:15   #2398
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakiegoś linka? Ja właśnie potrzebuję jeszcze czarncyh rurek bo jeszcze jakieś mam targi i sympozja przed sobą, na bankiety sukienka ale na targi przydałyby się z jedne kalsyczne spodnie

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

154 cm

a to akurat rozmiar adekwatny

u mnie koleżanki przy podobnym wzroście jak ja (172cm) mają rozmiary 38-40 i zawsze mi mówiły, że mam za małe stopy (36-37). Ale ja jakoś nie widzę, żeby było to źle, wyglądają zgrabnie
Stary 2015-01-12, 09:18   #2399
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

154 cm
Wiesz co ja używki klikałam oo takei http://img19.allegroimg.pl/photos/or.../00/4974340051

Lena
Stary 2015-01-12, 09:20   #2400
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co ja używki klikałam oo takei http://img19.allegroimg.pl/photos/or.../00/4974340051
Ładne - zwykle klasyczne i chyba w idealnym stanie.?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości