|
Notka |
|
W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2791 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 451
|
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 401
|
Cytat:
![]() A z polecanych przeze mnie rzeczy to mo¿e sajgonki wegañskie albo kotleciki jaglano-dyniowe? Dawa³am na Wiza¿u przepisy na nie: przepis na sajgonki i przepis na kotlety jaglano-dyniowe ![]()
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 549
|
Je¶li chcesz blond na poziomie 8, to niestety najpierw rozja¶niæ.
Ja Ci poleca³am kolory 7.0 lub 8.0, ale w³a¶nie jako pierwszy rzut po rozja¶nianiu, bo najbezpieczniejsze, ¿eby nie uzyskaæ glonowatego koloru. Sama te¿ 2 pierwsze farbowania zrobi³am na 7 i 8 pó³ na pó³ (niestety bez pog³êbienia natur, tj. bez zer po kropce), ale teraz bêdê prawdopodobnie robiæ 7.2 i 8.1 wymieszanym pó³ na pó³. .1 neutralizuje rudo¶ci, .2 neutralizuje ¿ó³cie Ja mam jedno i drugie, dlatego muszê zmieszaæ. Niektóre marki maj± w ofercie .21 lub .12, tego te¿ mo¿na u¿yæ. |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 3 203
|
zagubiona - To przekona³a¶ mnie, dok³adnie o to mi chodzi. Najbardziej bym chcia³a kasztanowy br±z ale to ju¿ bym musia³a farbê do rozja¶nienia, a chcia³abym tak nieszkodliwie to chocia¿ sobie ocieplê maseczk±
![]() ![]() Chatul - Te placuszki z kaszy uwielbiam, tylko bez dyni robiê. Muszê znale¼æ przepisy z awokado bo mam awokadow± fazê, ale dyniowe dania te¿ na pewno spróbujê, dziêki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 37 060
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, bior±c siê za rozja¶nianie, mia³am cud miód malinê, a¿ psioczy³am, ¿e te w³osy "za" zdrowe s±. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 451
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 37 060
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 861
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 | ||
Kazar Lady
Wiadomo¶ci: 22 900
|
Cytat:
sorki, mam alergiê na zwrot " powoduj± raka mózgu" moje dziecko nie pi³o aspartamu a zachorowa³o. Gdyby tak ³atwo mo¿na by³o znale¼æ przyczyne nowotworów, to my¶lê, ¿e by³oby ich coraz mniej, bo ludzie unikaliby substancji je wywo³uj±cych. Wiadomo, ¿e mówi sie o czynnikach, które mog± siê przyczyniæ do okre¶lonych chorób, ale to nie jest podstawa do ich wywo³ania. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2015-01-11 o 16:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 219
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj w nocy kiedy wpad³a do nas s±siadka z wa³kami to jeszcze mówi³a ¿e niektórzy to nie musz± wa³ków u¿ywaæ haha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Moderator
|
Miska - Dlatego pisa³am, ¿e zdania naukowców s± podzielone i grupa która robi³a badania na szczurach podaj±c im czysty aspartam dosz³a ¿e te szczury w³a¶nie dostawa³y guzów od tej substancji i zdycha³y, a u wiê¼niów którzy testowali wyst±pi³a ¶lepota. Przecie¿ nie wziê³am sobie tego z kosmosu, po prostu pokazali swoje badania co nie znaczy ¿e musz± mieæ racjê
![]() ![]() ![]() Z rozja¶nianiem to interesuj±co wygl±da, mo¿e Ci siê przyda: http://kosmetyczna-hedonistka.blogsp...ny-sposob.html zagubiona - no ale to za parê miesiêcy pewnie zrobiê, chyba ¿e znajdê od¿ywkê farbuj±c± na br±zy której u¿ywa³am kiedy¶ i dzia³a³a ![]() Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2015-01-11 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
perfumowe ADHD
Wiadomo¶ci: 3 255
|
Cytat:
![]() I tak zauwazy³am ¿e moje w³osy przyciemnia olejek rycynowy , wiêc bêdê go katowaæ ![]()
Edytowane przez handzia600 Czas edycji: 2015-01-11 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 820
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 174
|
Przeje¼dzi³am wczoraj prawie 3/4 Biedronek w moim mie¶cie ¿eby dorwaæ maskê Romantic w promocyjnej cenie. Uda³o mi siê znale¼æ tylko t± z jedwabiem. Podobno daje bardzo pozytywne efekty. A ¿e nie jestem restrykcyjn± CG - powinno byæ OK
![]() Muszê siê te¿ Wam pochwaliæ, ¿e w koñcu nauczy³am siê robiæ koczka ¶limaczka w taki sposób, ¿e nie ci±gnie mi cebulek...ostatnio zawinê³am tak mokre. Jak je rozpl±ta³am to siê napatrzeæ nie mog³am ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() A przyciemniaj± mocno ³upiny z orzecha w³oskiego, praktycznie jak farba i trzeba uwa¿aæ by r±k nie zabrudziæ. Podlinkujê jakby kto chcia³: http://blogeve-evel.blogspot.co.uk/2...iego-moja.html Chcia³abym tego spróbowaæ, ale w tym kraju to ciê¿ko jakie¶ takie drzewa znale¼æ, w Polsce to na podwórku mia³am ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
perfumowe ADHD
|
Cytat:
ju¿ doczyta³am ![]()
Edytowane przez handzia600 Czas edycji: 2015-01-11 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 889
|
Mo¿e dla was to jest nic i zignorujecie ten post ale chcia³am siê pochwaliæ to co dokona³am dziêki waszej wiedzy g³ównie z dzia³u dla zakrêconych i tego w±tku pierwsze zdjêcie zrobione w wakacje 2013 drugie wczoraj niestety prze¶wietlone lamp± a szkoda bo straci³y na uroku. Jeszcze nie jest to idea³ ale skoro tyle da³o mi siê osi±gn±æ to my¶lê, ¿e mo¿e byæ tylko lepiej. Z tej "imponuj±cej objêto¶ci" ³ysego przedzia³ka, prze¶witów i wygolonego boku do tego co jest dzi¶ w³osy oczywi¶cie kilka razy podcinane zazwyczaj co 6 tygodni a oko³o 2 temu pozby³am siê jakie¶ 5 cm
![]() Wszelkie wskazówki mile widziane, póki co nie wiem co zrobiæ z t± grzywk± zawiniêta mi siê nie podoba a prosta tym bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 866
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do grzywki - zapu¶æ w takim razie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 889
|
Daleko im do idea³u ale na pewno s± lepsze nie ¶wiecê ju¿ ³ys± czaszk± i nie straszê suchymi piórami. Grzywkê póki co podpinam do góry bo na krem do loków stoi prosto bo zbyt krótka ale jak zapu¶ci³am ³ysy bok zapuszczê i to a z wasz± pomoc± pewnie jeszcze poprawiê ogólny stan w³osów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Konto usuniête
|
A ja mam ostatnio wyrabane na loczki, od sylwestra wrocilam do prostownicy i jest to o niebo wygodniejsze przy krotkich wlosach
![]() Zdjecia skomentuje z kompa, bo na telefonie nie wyswietla. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2015-01-12 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 472
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 861
|
Na frisørsaks.dk. Profesjonalne nozyczki fryzjerskie online. Ten model akurat kosztowal 268 koron, razem z przesylka nieco ponad 300 DKK.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |||||||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 099
|
Cytat:
![]() Moje przewa¿nie, jak s± tej d³ugo¶ci, nie chc± falowaæ, ³api± skrêt wraz z d³ugo¶ci± ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Specjalnie ten mój puszek zamie¶ci³am, ¿eby¶ nie czu³a, ¿e jeste¶ sama hehe ![]() S±, s±, choæ ju¿ nie takie rude - i tak je kocham ![]() Cytat:
![]() Do br±zu, jak mia³am jeszcze naturalki - da³y mi takie delikatne, z³oto-br±zowe refleksy, ciep³e. Nie bardzo mocno widoczne, ale kilka osób zwróci³o mi uwagê ![]() Do czerwieni u¿ywa³am ju¿, jak robi³am hennê, podkre¶la kolor do¶æ wyra¼nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2818 |
perfumowe ADHD
|
Przysz³y
![]() teraz trzeba powa¿nie zastanowiæ siê jak tu siê ¶ci±æ ![]()
![]() |
#2819 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Dziewczyny porad¼cie mi co¶ na zbyt obci±¿one w³osy. Myje od dwóch zmyæ szamponem z chamskim SLS i od¿ywki nawet nie daje, a one dalej tak ¶liskie, ¿e gumka spada i t³uste po 24h! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 820
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie, co do picia oleju lnianego, to o wiele wiêcej dobrego jest w ziarenkach ![]() sandra1515, super efekty! ![]() ![]() paulownia, a jaki model kupi³a¶? :P handzia600, piêkne te Twoje no¿yczki! ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Doe Czas edycji: 2015-01-12 o 15:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.