Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 22:07   #571
aggo_di
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Ja jestem chetna od 16.02 na poród
poszlabym do kina na greya , spokojnie kupila fotel do karmienia.... skonczyla szkole rodzenia bo do konca stycznia mamy
tensa mam miec od 1.lutego wiec bym se go w domu pouzywala

jej Tymciu czekaj tam jeszcze troszku
O miałam Ci pisać o tym tens "
Ja go używam na rehabilitacji kręgosłupa (tego i jeszcze jakiegoś inne stymulatora). Facet obsługujący sprzęt zawsze się zachwyca, jakie to super przy porodzie jego żony było, że nie tylko przy kontuzjach pomocne i w ogóle och i ach

Ja do końca stycznia mam sporo pracowych rzeczy i uczelnianych, więc wolałabym jednak je zrobić, żeby potem mieć spokojną głowę...

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
u mnie tez sajgon w sypialni, małż już drugi miesiąc ociepla strych, a wszystkie dupierele stamtąd są w koło łóżka
eh te remonty
ja do sypialni nie "wpuszczam" remontowych rzeczy u mnie zawalone " tylko" korytarz, łazienka i kuchnia

Mi semestr na uczelni kończy się 23.01, a potem sesja

LUI- dobrze, że ok na wizycie! Mogę się podzielić moim ciśnieniem z Tobą, bo u mnie wczoraj to 80/45... Dzisiaj tylko troszkę wyższe
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:09   #572
emdzik
Zakorzenienie

Ja mogę oddać trochę swojego ciśnienia bo przed chwilą miałam 142/82 :/

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:18   #573
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Aggo, te dwa artykuły odzwierciedlają naszą rzeczywistość...

Pomału, pomału, a będziesz miała wszystko przygotowane
W sumie, to bałam się, że tak tego dużo do zrobienia jest, a jakoś się uwinęliśmy. Mąż nawet ostatnio powiedział, że jak coś to jesteśmy prawie gotowi
Jak przyjdą paczki i je rozpakujemy to już na prawdę będzie koniec listy "to do"

Dobra idę pod prysznic, bo cały wieczór przeleżałam z komputerem
Jutro z rana jedziemy na konsultacje na patologię ciąży, potem do endokrynologa, a na koniec jeszcze do dentysty
Mam lekarski dzień
Dobrej nocki!

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

MADZIA Aż sobie zmierzyłam ciśnienie- mam 85/48 możesz mi oddać, ale puls mogę ja dać, bo mam 102.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Ah i jeszcze mam pytanie:

Jakie pieluchy kupowałyście na początek?
1? Jakiej firmy?
Stary 2015-01-12, 22:19   #574
AGATA2605
Rozeznanie

monnnia80- moje gratulacje trzymajcie się ciepło!!!
Stary 2015-01-12, 22:22   #575
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Monia gratulacje

Ale ruszylysmy

To kto rodzi jutro?
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:23   #576
maciejka1987
Zakorzenienie

mała co do auta to trzeba jakis papierek do us zanosic, zdaje się, ze jat gdzies na stronach us do znalezienia. Podatku - gdy dotyczy osób z pierwszej grupy- nie płaci się, ale zgłosić trzeba

85jjaa nad morzem pełno tych koni było i jak dla mnie masakra

monnnia80 gratulacje dla Ciebie i córy

Tuli duży synuś

następna wg mnie Ewa

Mam pytanie do tych co rodziły ... przed porodem czyści tóż przed tylko, czy też może czyścić przez dłuższy okres?? bo mnie znów dziś przeczyściło ( 3 dzien w ciągu 5 dni ) I srednio widzę to, jeśli miałoby mnie tak czyścićć przez miesiac cały ale jak sobie pomyślę, że miałaby to być oznaka porodu to aaaaaaaaaaaaaaa

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:26   #577
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Aggo, kciuki za jutrzejszy dzień.
Większość dziewczyn na początek kupuje pampersy jedynki w białym opakowaniu. Ja tez albo pampersy w zielonym opakowaniu.

Maciejka, uuu
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:26   #578
maladT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
W sumie, to bałam się, że tak tego dużo do zrobienia jest, a jakoś się uwinęliśmy. Mąż nawet ostatnio powiedział, że jak coś to jesteśmy prawie gotowi
Jak przyjdą paczki i je rozpakujemy to już na prawdę będzie koniec listy "to do"

Dobra idę pod prysznic, bo cały wieczór przeleżałam z komputerem
Jutro z rana jedziemy na konsultacje na patologię ciąży, potem do endokrynologa, a na koniec jeszcze do dentysty
Mam lekarski dzień
Dobrej nocki!

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

MADZIA Aż sobie zmierzyłam ciśnienie- mam 85/48 możesz mi oddać, ale puls mogę ja dać, bo mam 102.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Ah i jeszcze mam pytanie:

1? Jakiej firmy?
happy 1 paczka bo maja wyciecie na pepola i 2 szt zielonych pampersa

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:31   #579
wegielek
Rozeznanie

O kurczaki chciałam się w końcu znów pokazać, bo nie wiem co ostatnio się ze mną dzieje, ale kompa prawie nie włączam...a tu takie niespodzianki
Tuli i Monia - najserdeczniejsze gratulacje!!! Dużo zdrowia dzieciaczkom i Wam oczywiście też
Powiem Wam szczerze, że ja też już marzę o tym, żeby się rozpakować...w pierwszej ciąży czułam się super do końca...teraz jestem wycieńczona, obolała, rozdrażniona...i wyglądam już tylko końca...
i dobry żarcik...która jutro??
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 22:52   #580
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Aggo, kciuki za jutrzejszy dzień.
Większość dziewczyn na początek kupuje pampersy jedynki w białym opakowaniu. Ja tez albo pampersy w zielonym opakowaniu.

Maciejka, uuu
Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
happy 1 paczka bo maja wyciecie na pepola i 2 szt zielonych pampersa
Dzięki
jeszcze dopytam- ile sztuk będzie wystarczająco?

Ostatnio w poczekalni do gin współoczekujące na wizytę mówiły, że 1 mała paczka wystarczyła w szpitalu, druga w domu, a potem przeszły na 2. I polecały te biedronkowe. A jedna mówiła o babydream, że tylko 1 jej pasowały, a potem dada na przemian z happy. Siostra używała pampersów na początku, a potem dady, bo ma pod nosem biedronkę

Jutro będziemy mijać rosmana, więc zastanawiam się, czy nie wejść i nie kupić od razu i mieć z głowy
Stary 2015-01-12, 22:55   #581
martu_la
Rozeznanie

Monia80 Gratulacje!!! Super ze mała Olusia jest już z Wami. Kciuki żebyś jak najszybciej miała ja przy sobie.

Tuli Twój wcześniaczek całkiem spory oby szybko był przy Tobie i kciuki za laktację.

Ja bym chciała po 22 stycznia rodzic coby ciąża była odnoszona
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:01   #582
maladT
Zakorzenienie

mnie czysciło tylko w dniu porodu przez jakies hmmm 7h

ja juz nie pamietam ile potrzebowałam

wiecie co jest najlepsze? ze robiac zamowienie na pampki z neta kliknełam nie te i zamowiłam zamiast 2 to 3... i teraz mam 3 opakowania 1 i 2 duze 3... dwojek brak. o Panie gdzie jest moj mozg

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:11   #583
emdzik
Zakorzenienie

Ja do szpitala biorę pampersy 1 białe małe opakowanie całe.
A co będzie dalej to się zobaczy...

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:29   #584
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Aga ja to już nieraz nawet nie piszę, jak coś opisujesz jakąś swoją sytuację, czy coś bo już mi głupio
Naprawdę wiele nas łączy, aż strach się bać!
A te nerwy to hormony, spoko loko

Moja Siostra w weekend stwierdziła, że na bank urodzimy w tym samym czasie
hehehe
jak tak bedzie to ja nie wiem co zrobie :P:P

Cytat:
O miałam Ci pisać o tym tens "
Ja go używam na rehabilitacji kręgosłupa (tego i jeszcze jakiegoś inne stymulatora). Facet obsługujący sprzęt zawsze się zachwyca, jakie to super przy porodzie jego żony było, że nie tylko przy kontuzjach pomocne i w ogóle och i ach
o kurcze, to dalas mi nadzieje,

Cytat:

1? Jakiej firmy?
Pampers premium care biale 1.
Na razie mam jedna paczke tylko kupiona. P0tem dokupie jeszcze jedne jedynki, a potem juz dwojki tez z premium care mam zamiar.

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Ja do szpitala biorę pampersy 1 białe małe opakowanie całe.
A co będzie dalej to się zobaczy...
ja wzielam 20szt , bo mi za duzo miejsca w torbie zabieraly maz dowiezie w razie W jak sie beda konczyc

Ale sie nagadalam z przyjaciollka przez telefon, godzine gledzilysmy Stwierdzila,ze jestem nienormalna, ze nakrecam sie tym co kto powie, czy przyjdzie do szpitala, czy zajrzy mi w cycki, mowi,ze normalnie szok
mam isc na zywiol - bo opowiadalam jej o mojej niecheci do odwiedzin itd ;p;p

ide sie kapac niedlugo
mam nadzieje,ze zasne kolo 1 ..wtedy spie najlepiej,bo do 6

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Moją Antkową czyściło również, ale już po sączących się wodach - jak pojechała do szpitala. ponoć z 3 razy była w toalecie, przy czym ten ostatni raz, to juz z rozwarciem 7-8cm

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:38   #585
85jjaa
Raczkowanie

wow gratuluję Monika!! proszę jak się u nas zaczęło)

ja w sumie w piątek będę mieć donoszoną ciążę, więc też w powoli mogę rodzić - tak sobie wkręcam, że jak szybciej urodzę to synuś będzie mniejszy i będzie łatwiej nie??

a ogólnie macie też tak ostanio z wizażem, że po jakimś czasie z wizażu wywala Was na stronę Men's Health? czy ja musiałam coś kliknąć? bo teraz jedną stronę wątku mogę przeczytać, a potem mnie przerzuca i muszę czyścić historię przeglądania i od nowa wchodzić, bo jak nie to nie mogę dalej czytać...
85jjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:46   #586
buu007
Zakorzenienie

Migotka cos jest z tym kultem jablek dla matki karmiacej,bo moja tesciowa mi tylko to wciskala do dzis jak widze kompot jablkowy to ma odruch
ladna ta Twoja kuchnia,podoba mi sie

emdziku to dobrze ze sie kurujesz
ja tez bralam amotaks,to z tej samej grup co duomox

Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje ze moja Oleńka urodziła się dziś o godzinie 13.00 przez cesarskie ciecie. Waży 2600g i ma 48 cm, dostała 9/10 pkt
Było bardzo nerwowo, od samego rana mialam podwyższone cisnienie i mimo lekow nie dało się go zbić. Ok 10 lekarz mi powiedział ze mam już nic nie jeść ale najpierw zamierzali mi przebić pęcherz. Ok 12.30 cisnienie skoczylo do 160/120 i wtedy już poszło wszystko ekspresowo.
Na razie Ola jest w inkubatorze ze względu na to ze muszą ja ogrzać, może jutro rano mi ja przyniosą. Strasznie mi bez niej, widziałam ja tylko przez chwilkę na sali operacyjnej a potem ja zabrali, maz zrobił tylko kilka zdjęć. Ja czuje się dobrze, dostalam cos przeciwbolowego i zaraz ide spac:-D
kochana gratulacje !!!
sie zaczyna dziac,hehe wykrakalam,jak szlam rano pisalam czy sie ktoras jeszcze do wieczora rozpakuje
odpoczywaj duzo,niech malutka rosnie
jej ale to fajnie miec juz dzieciaczka

Tuli a synek ma ladna wage

alunia o rany,najgorsze chyba jak tak braknie kawaleczka czegokolwiek
a z wozkami,dla mnie to juz jest chore,zeby ukrasc wozek dzieciecy

lui gratki za wizyte
a lekarz taki pewny ze przenosisz?teraz to juz nic nie jest pewne

wegielku lacze sie w bolu zle znoszonej drugiej ciazy
jak tam swedzenie brzucha,przeszlo cos?

aggo dajecie rade z tym remontem?
cos mialam Ci pisac no i zapomnialam,eh

asia,aga tez bym sie nie zdziwila jakbyscie w ten sam dzien na porodowce wylądowały

olcia wiesz ja rozumiem ze w zyciu roznie jest,ale szkoda ze rodzice jednak cos tam narzucaja w kwestii takiej jak slub i wesele
ja mialam przeboje,ale nie z rodzicami ani tesciami tylko strzelajaca fochy zona mojego chrzestnego ale tez to sie nie nadaje do opisywania tutaj

mala widzisz jak sie corcia o Ciebie troszczy,woli zostac w domu z mama i pomagac

ja to sie zglosze do kolejki do rodzenia jak ogarne semestr,sesje,i jak auto z naprawy wroci-a jeszcze do niej nie pojechalo

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez 85jjaa Pokaż wiadomość
wow gratuluję Monika!! proszę jak się u nas zaczęło)

ja w sumie w piątek będę mieć donoszoną ciążę, więc też w powoli mogę rodzić - tak sobie wkręcam, że jak szybciej urodzę to synuś będzie mniejszy i będzie łatwiej nie??

a ogólnie macie też tak ostanio z wizażem, że po jakimś czasie z wizażu wywala Was na stronę Men's Health? czy ja musiałam coś kliknąć? bo teraz jedną stronę wątku mogę przeczytać, a potem mnie przerzuca i muszę czyścić historię przeglądania i od nowa wchodzić, bo jak nie to nie mogę dalej czytać...
ostatnimi czasy wizaz ostro swirowal
masz moze add blocka?
albo wejdz na forum techniczne,problemy z forum moze ktos mial podobny problem i jest wyjasnienie

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:52   #587
85jjaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Migotka
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

[/COLOR]
ostatnimi czasy wizaz ostro swirowal
masz moze add blocka?
albo wejdz na forum techniczne,problemy z forum moze ktos mial podobny problem i jest wyjasnienie
o właśnie zainstaluję sobie tego add blocka i może wystarczy dzięki
85jjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 23:59   #588
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 85jjaa Pokaż wiadomość
coś w tym jest

Buu już Ci pomogła z add blockiem Ja już nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez tego

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
asia,aga tez bym sie nie zdziwila jakbyscie w ten sam dzien na porodowce wylądowały

ja to sie zglosze do kolejki do rodzenia jak ogarne semestr,sesje,i jak auto z naprawy wroci-a jeszcze do niej nie pojechalo
no , byłyby jaja Ale my planujemy Asiula dopiero w lutym,prawda ?

No widzę, że Ty też masz sporo planów przed rozpakunkiem Więc oby te nasze dzieci nas posłuchały

Ja w ogóle mam teraz taką schizę jak się kładę i powtarzam w myślach: "oby mnie dziś w nocy nie złapało"
hehehe

Jej po prysznicu czuję się jak bogini Nawet brzuch nie ciągnie , wysmarowalam olejkiem arganowym, niech ma- złoto maroka bebzonik

Stary 2015-01-13, 01:00   #589
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Nadrabiam.
Calosci nie dam rady, jutro dokoncze ;*

Witaj Uera
Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny potrzebuję porady ... otóż piekę muffiny i znów nie wyszły idealne, tj chodzi o wyrastanie. WYrośnie mi góra, potem z tej góry pęka ciasto i wychodzi jeszcze surowe i znów rosnie..brzydko to wygląda i nie wiem jak zmienić ustawienia pieczenia aby było dobrze... Piekę na góra-dół termoobieg. Teraz chwię piekłam góra-dół termoobieg a potem dół termoobieg i też wylało się ;/
Mysle ze termoobieg ci je psuje. Spieka ci za szybko gore, a srodek surowy. ja nigdy nid pieke na termoobiegu ciast. Wlaczam go np pod koniec pieczenia pizzy albo hot doga jak chce przyrumienic a wiem ze ciasto jest gotowe.
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
bu dobrze że jutro masz lekarza. uspokoisz się
robię mufinki od hope

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Ckekawa jestem jak ci poszlo. Ja dzis kupilam jeszcze inna make i w wolnej chwili bede robic.
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
asia dziękuje

ja wam pokaże po porodzie. będę cały czas pisać o smakołykach i będzie wam ślinka ciec jak mi teraz

Dokladnie... teraz widze jak to jest czytac o tych slodkosciach i zschciewajkach jak tu dieta trzyma, napraawde szacun i pelne uznanie dla was ktore wiekszosc ciazy na diecie. Szcxescie zd te mufiny moge jesc.

DZIEWCZYNY bierzecie rozki i kocyki do szpitala? Czy obie rzeczy? A moze tylko jedna z tych?
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 01:10   #590
wegielek
Rozeznanie

Buu, dzięki...to chyba taki końcówkowy kryzys:/ swędzenie niestety nie przeszło, a nawet się rozniosło na uda, plecy...już chyba się "pogodziłam" że pewnie zostanie tak do końca. Teraz chyba to (nie) spanie i ten ból w pachwinach bardziej mnie wykańcza. ..Wczoraj w nocy spałam jakieś 2,5 godziny. ..teraz też próbuję, ale tż zaczął okropnie chrapać a ja nawet zmęczenia nie czuję...a rano jak zombie:/ i przez to wszystko robię się cholernie nerwowa, bo już wszystko mnie wkurza...No nic - spróbuję zasnąć-jak będę pisać /czytać to z pewnością nic z tego nie będzie; )
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 04:07   #591
201704210903
Konto usunięte

lui gratulacje wizyty

---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

ewa bu kciuki za wizyty

---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:07 ----------

20 dni do cc

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 04:52   #592
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Mlebi jeszcze troszkę

Ja już nie śpię od 3, w końcu wstałam, właczyłam sobie amerykański mam talent i zrobiłam herbatę
Tż spojrzał na mnie jak na ufo ale no ja juz się wyspałam

---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:51 ----------

Hope ja na pewno biorę rożek. Myślę, że wystarczy. Jakby co to do auta wezmę też kocyk- bo i tak przyda się na wyjscie
Stary 2015-01-13, 04:57   #593
1141655
Zakorzenienie

Ja oko otworzyłam grrr man nadzieje ze dospie zaraz do 6 chociaż :-( byłam siusiu,brzuch taaaaki twardy grrrr
Ja na pewno biorę kocyk a czy rożek to nie wiem zapytam na sr czy przydatne. Mówiły coś ostatnio ze w rozku gorąco na oddziale...

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2015-01-13 o 04:59
Stary 2015-01-13, 05:04   #594
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Hmm ale jakby co to rozłożę rożek i będzie jak kocyk

Ja też mam twardy brzuch, jak kamień ;/ i nie wiem czy mały tak się wypina czy może mi się brzuch stawia
Stary 2015-01-13, 05:23   #595
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Hej ja pospalam do 2 i leze... W domu bym sobie TV puscila..a tu mam sufit

Ja biorę i rożek i cieniutki kocyk.

Mel u mnie 27 dni..ciekawe czy dotrwamy
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 05:27   #596
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Hej ja pospalam do 2 i leze... W domu bym sobie TV puscila..a tu mam sufit

Ja biorę i rożek i cieniutki kocyk.

Mel u mnie 27 dni..ciekawe czy dotrwamy
Dobrze, że chociaż neta masz
Stary 2015-01-13, 06:03   #597
1141655
Zakorzenienie

Ja chyba jednak też wezmę to i to ze spania juz nici.. No nic. Czekam do 6 aż mąż się będzie budził i pójdę sobie zrobić bułkę
Potem będę spała dalej. Jej strasznie z tym spaniem..
Daria, Tobie też współczuję pobudki :-(

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

Tadam.. 6:09 - Mlebi smacznego!

Boże jak nasz pies pierdzi :-( zaraz umrę..
Mąż oczywiście przelaczyl komórkę na drzemkę... Niech już wstaje i zabiera kundla na spacer bo można umrzeć!

Z takim zamiłowaniem do spania to ja sobie mojego męża wstajacego do dziecka w nocy nie wyobrażam... Masakra jestem załamana. Juz mu to wczoraj mówiłam.. A on na to,że i tak w nocy w większości chodzi o cyca i łóżeczko po mojej stronie lozka będzie, wiec przeżyje ta.. Już ja mu pokaże cycka i piękne nocki

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2015-01-13 o 06:05
Stary 2015-01-13, 06:12   #598
Tutti1234
Zadomowienie

Witam ja już od 30 min nie śpię. Weszłam na tel. Czy czasem któraś się nie rozpakowała Kurcze szkoda że macie takie problemy ze snem. Ja na szczęście przesypiam jakieś 7 godzin i tylko czasem jakaś pobudka na siusiu się zdarzy.

Ja mojego tez sobie nie wyobrażam ze wstawanie w nocy on śpi jak zabity i do tego po 12 godzin potrafi spać jak go nie obudze.

Edytowane przez Tutti1234
Czas edycji: 2015-01-13 o 06:17
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 06:12   #599
201704210903
Konto usunięte

dziękuje. już zjadłam
ja biorę rożek i kocyk bo tak na stronie szpitala pisze

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 06:17   #600
Kinqaa
Zakorzenienie

Dobry. Styczniowka się kłania. Widzę, ze nietylko mnie męczy bezsenność kurde az płakać się chce.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości