|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Moje dziecko przez pol nocy szalalo. Jak nic podobne do brata. Zjadlam wieczorem pomarancze.. syn po cytrusach, owocach i sokach tez niezle imprezowal. Zadna czekolada, slodycze, nic nie dzialalo tak jak pomarancze.
|
|
|
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
Melduje się po week ![]() Nie było mnie kilka dni a tu tyle napisane, tyle czytania muszę nadrobić zaległości ![]() Wczoraj byłam u lekarza w związku z moją wątrobą ( będąc dzieckiem wszczepili mi wzw b) i w sumie na razie póki co wszystko ok, przed rozwiązaniem wyznaczyła mi jeszcze badania i kolejną wizytę kontrolną. Dziś wizyta u ginki, mam nadzieje, że będzie wszystko pięknie Po cichu liczę na to, że poznamy płeć Wczoraj po lekarzu byliśmy na rekonesansie wózkowym i pani w sklepie polecała firmę Bebetto a z fotelików to maxi cosi My się wciąż zastanawiamy ![]() Witam nowe koleżanki ![]() Dziewczyny a waszym zdaniem jest sens kupować łóżeczko z opcją kołyski, pomocne przy dziecku??
|
|
#2583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no to oby tak zostało Cytat:
ale jak wpiszesz w google hasło "sypialnia w salonie" to wyświetli ci duużo fajnych pomysłów Ja tez chcę parkę jutro mam pierwszą wizytę u lekarza na nfz- ale nie wiem czy zrobi mi usg- jeśli tak to pomęczę go o płeć albo sama sobie zobaczę
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-01-13 o 07:57 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
Moje kondolencje. Ufff nadrobilam ostatnie 2 dni. Jakis tydzien temu poszlam do h&m kupic jeansy ciazowe. Wzielam dwie pary to przymierzalni w jedna ledwo sie wcisnelam, druga lezy spoko. Zaplacilam, wracam zadowolona do domu. Wczoraj chce je ubrac a tu zonk, ledwo sie wcisne. Okazalo sie, ze przez pomylke kupilam te mniejsze. Normalnie ta ciaza mi papke robi z mozgu. Metke oderwalam, kwit wywalilam do kosza wiec juz ich nie oddam. Moze na ebayu sprzedam. Dzieki dziewczyny za gratulacje, naprawde mam nadzieje, ze sie nic nie zmieni. Od zawsze mi sie marzyla dziewczynka. Witam nowe mamy
Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-01-13 o 08:02 |
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja - dzieki, poszukam sobie. Chociaz... wczoraj tak rozejrzalam sie po pokoju i jak by to jakos rozdzielic to nic nie zostanie chyba bo pokoj wcale nie jest taki duzy. Ale przemysle to jeszcze.
|
|
|
|
#2586 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i ![]() Cytat:
żebyś zobaczyła
|
|||||
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! wczoraj już nie pisałam, bo powizycie jeszcze na zakupy jechaliśmy, potem znajomi przyszli i tak zleciało
![]() Ale oznajmiam, że będzie chłopak ![]() ![]() Pokupiłam już parę rzeczy, body w dinozaury ![]() Polecam też wyprawę do tesco, bo jest przecena na body f&f na metce długi rękaw po 8zł, a krótki po 6zł, a przy kasie się okazało, że są po 3,5 i 4,80 jakbym wiedziała, to bym wzięła więcej a tak tylko 7 sztuk ![]() Lecę nadrabiać... |
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() Tż zadowolony?![]() w f&f mają w miarę dobrą jakośc? bo nigdy nie miałam z tąfirmą do czynienia
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Gabisun wow gratuluję! kolejna parka! ale fajnie
|
|
|
|
#2590 |
|
Rozeznanie
|
Coś- gratuluje parki, super wiadomość
![]() Kaja- gratuluje synka ![]() Aika- gratuluje córeczki ![]() Życze wszystkim mamusiom poznania płci pociech A ja witam się w 5 miesiącu, brzuszek coraz mocniej widoczny i 6kg na plusie ale tak strasznie tego nie widać. Ostatnio byłam nawet na balu choinkowym z firmy organizowanym dla dzieci i wszyscy pytali gdzie ten brzuch, bo nic nie widać, więc nie wiem gdzie te kg poszły. Ta ciąża jest zupełnie inna od pozostałych...piersi mi rosną od początku a w tamtych ciążach wyskoczyły dopiero do krmienia. Myślałam też że przy 3 ciąży to brzuch mi szybciej wyskoczy, a tu niespodzianka powoli rośnie, także się ciesze ![]() Mam tylko nadzieje że rozstępy znowu mnie ominą i wróce do swojej figury jak zawsze ![]() Pozdrawiam mamusie i trzymam kciuki za kolejne wizyty
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
Gabisun- gratki za syneczka
I znowu siusiaczki wygrywają
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
Buu a kiedy ja poznam płeć
![]() Czy z macicą po prawej stronie a nie na środku można urodzić sn? Bo mojego lekarza to o poród mam nie pytać przed 30 tc... EDIT: W sumie bez sensu to pytanie bo skąd macie wiedzieć Kalafior...
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-01-13 o 09:02 |
|
|
|
#2594 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak zawsze tam kupuję produkty babydream i hipp, a pewnie pampersy też w promocji się zdarzą to się przyda Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aż mi się śmiać z niego chciało jak pojawiło się "coś" na usg, jeszcze ginka nie zdążyła nic powiedzieć, a ten już banan na twarzy, bo wiedział już co to a tak się zarzekał, że mu obojętnie jaka płeć itp. Ginka mierzy mi tam obwody, główkę itp. i zgadnijcie kto pierwszy zapytał czy widać już płeć? faceci ![]() A ubranka są bardzo dobrej jakości dzięki dziewczyny
|
|||||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Bardzo dobra jakosc. Jak dla mnie najlepsze marketowe. |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
jak będę na siłach to podjadę do tesco pooglądać co tam mają
|
|
|
|
#2597 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też dziwnie jest patrzeć na inny dział Cytat:
Dziękuje za gratulacje ![]() Wcale nie byłam zaskoczona jak gin powiedział ze chłopak, za to Tż tak się ucieszył, siedział z takim bananem że nie mogłam ze śmiechu wytrzymać ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Na tym 4d był obraz całego dziecia i było COS między nogami, takie 3 punkty. Na co Tż pyta czy nie widac tam siusiaka i czy TO to nie TO. Na co gin się zaśmiał ze ogólnie to kiepsko widać przez to łożysko ale na jego oko to jest TO i ma rację ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Ja do tescacza też muszę się wybrać ale u mnie nie ma ubrań :/ Ale będe jechała do miasta obok po ten aparat (mam nadzieje ze do weekendu dojdzie ) a tam mają ciuszki w tesco |
|||||
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 21tc normalnie już z górki leci.
Jutro może skoczę do Tesco zobaczyć w sumie ja nadal nie wiem co będzie. Chociaż lekarz ostatnio powiedział, że nic nie dynda a potem, że pępowine sobie junior zawinął między nogami i się nie dowiemy. Nie wiem na ile mogę się już sugerować ale byłoby fajnie. Za 2h lecę do fryzjera na farbowanie i może cos zaszaleję z fryzurą. Obecnie po domowych eksperymentach mam milion kolorów na głowie i totalnie nie moge się dogadać z włosami. Po waszych ostatnich rozmowach na temat dbania o siebie w ciąży postanowiłam coś z tym zrobić i juz nie mogę się doczekać |
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje włosy w tej ciąży wyglądają PASKUDNIE! Wgl nie mogę ich ogarnąć. No marne że nie wiem, farba mi się wypłukuje momentalnie, nie mogę ich ułożyć, wgl nie błyszczą i mam wrażenie że są od połowy długości pourywane.. :/ Z BLanką miałam piękne włosy.. ![]() oo a Blanka ma dziś bal przebierańców
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się straszne kołtuny robią. Jeszcze nigdy nie mialam takiego problemu by je rozczesać
|
|
|
|
#2601 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i też widziałam takie jakby 3 punkty za tydzień umawiam się na połówkowe to będziemy mieli potwierdzenie jak coś młoda już przestawiona na braciszk przebiegłym chwytem, że będzie miał autka i będzie się nimi też bawić Fajne jedne body były z napisem "super cool little brother" ![]() Cytat:
Miłego relaksu u fryzjera |
|||
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja się ucieszyła, wróciła od babci i mówie że byliśmy u lekarza zobaczyć co u dzidziusia i że bedzie chłopczyk, to okrzyk 'o super'! no i potem mówię jej że faajnie bo nie bedzie jej ubranek zabierał, i zabawek (to niekoniecznie ![]() Po wizycie wstąpiłam do turka na kebaba.. byliśmy na piechotkę wiec nie mogłam przejść obojętnie mmmmmm rarytasik :d
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farbowałam jakoś 10 grudnia, na święta nie miałam już farby na odrostach
|
|
|
|
|
#2605 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mojego męża chrześniak (rok starszy) też mówili, że nie dojrzał etc...ale ta komisja to chyba jakaś ściema ![]() Cytat:
Cytat:
ten podskakujący brzuch...też tak mam ale to jednak nasza krew ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moim zdaniem nie ma sensu...ale to MOJE zdanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() helloł ![]() ja też chcę wiedzieć płeć |
||||||||||
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ferie zaczynają się już teraz,także pochodziła do przedszkolaaa uuulalala.. Ostatni raz przed świętami była 17 grudnia, potem przyszła 7 stycznia, pochorowała się, dziś bal, jutro dzień dziadka i babci, czwartek, piątek i dwa tyg ferii. Fortunę zapłacę za grudzień i styczeń
Kiedy masz wizytę? |
|
|
|
#2607 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
I obiad mam z wczoraj- żyć nie umierać normalnie! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I też miałam dziwne rewolucje w brzuchu, ale nie wiem czy to dziecko czy jelita. ![]() Cytat:
no i jeszcze te ciuszki zobaczyć! Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajna ta Twoja mała
|
|
#2609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za tydzień ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Melduje się po week 

jutro mam pierwszą wizytę u lekarza na nfz- ale nie wiem czy zrobi mi usg- jeśli tak to pomęczę go o płeć albo sama sobie zobaczę
nie potrafię sobie z tym poradzić i sprawy ciążowe zeszły na dalszy plan. Nie robię głupot i dbam o siebie jak tylko mogę ale nerwy swoje robią 

mojego męża chrześniak (rok starszy) też mówili, że nie dojrzał etc...ale ta komisja to chyba jakaś ściema 
I też miałam dziwne rewolucje w brzuchu, ale nie wiem czy to dziecko czy jelita.
06.09.2014