|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#871 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka fryzura na ten wyj±tkowy dzieñ???
hmmm chyba nikt mi nie pomoze!!!
|
|
#872 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 637
|
ja nie pomogê niestety, bo siê nie znam
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 876
|
proponowa³a bym zagl±dn±æ w wyszukiwake bo jest na prawde mnóstwo w±tków na temat wszelakich fryzur ¶lubnych
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
Jaka fryzura dla przyszlej mamy???
Witam was dziewczyny
mam wielka prosbe do was Czy moglybyscie doradzic mi jaka fryzurke dobrac aby bylo mi wygodnie i zeby nie poswiecac na nia duzo czasu oraz musze dodac ze jestem w 6 miesiacu ciazy ![]() Moje wlosy nie sa calkiem krotkie ani nie kwalifikuja sie jeszcze na poldlugie i sa dosc geste. Nie chce scinac sie na krotko, poprostu cos co umozliwi im swobodne rosniecie bez czestego podcinania (z powodu braku czasu) ![]() Zdjecia zalacze pozniej, powinny ulatwic sprawe ![]() Za wszelkie propozycje bardzo dziekuje
|
#875 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 422
|
Dot.: Jaka fryzura dla przyszlej mamy???
Ale zdjêcia siê chyba nie za³±czy³y...
|
#876 |
|
Rozeznanie
|
Napisalam, ze zdjecia zalacze pozniej poniewaz teraz jestem w pracy
|
#877 |
|
Rozeznanie
|
czy ktos mi pomoze
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
tak... napewno ktos pomoze, ale fotka bardzo tez nam pomogla, bo poco wklejac zdjecia , ktore nie beda wcale pasowac do Ciebie
|
#879 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 684
|
ja proponuje cos takiego
|
|
#880 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Witam! dzisiaj ju¿ prawie po³owa sierpnia co oznacza ¿e szko³a zbli¿a sie wielkimi krokami (niestety) mam pytanie odno¶nie fryzury do szko³y. planuje mocno wycieniowaæ wlosy na ca³ej d³ugo¶ci poniewa¿ s³yszalam ¿e bêd± sie lepiej uk³ada³y. czy my¶licie ¿e to dobry pomys³? obecnie mam w³osy tak mniejwiecej po ³opatki (s± trochê wystrzêpione). dodam i¿ mocno sie przet³uszczaj±
i s± troszkê zniszczone(ahh to farbowanie) a mo¿e która¶ z was posiada fotki z tego typu fryzurami. pozdrawiam |
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
Dot.: jaka fryzura do szko³y??
moze cos takiego
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#882 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#883 |
|
Przyczajenie
|
thx napewno co¶ wybiorê.
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
jakos akurat wyszukaly mi sie fryzury z grzywka
ale chcialam ci przede wszystkim pokazac wlosy wystopniowane.moze jak zrobisz sobie fryzure to wkleisz zdjecie?
|
|
|
|
#885 |
|
Przyczajenie
|
hehe ok postaram sie zostawiæ fotkê
a moze znasz jaki¶ szampon na przet³uszczajace sie w³osy (najlepiej do czêstego stosowania) stosowalam ju¿: garnier, nivea hair care, pantine pro v, sunsilk( oczywi¶cie wszystko do przet³uszczajacych sie w³osów). a co s±dzisz o szamponie bambino dla dzieci (taki zó³ty o ile sie nie myle) podobno pomaga na przet³uszczajace sie w³osy. pozzdroffionka "jak na deszczu ³za, ca³y ten ¶wiat nie znaczy nic a nic..." |
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
a moze poszukalabys w aptece jakis np z pokrzywy lub kupila najzwyklejszy familijny.ja bylam z niego zadowolona,ktory tez jest zreszta pokrzywowy.a teraz mam shaume ale niemiecka i tez jest ok
|
|
|
|
#887 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 140
|
jaka fryzura dla druchny? wlosy po ramie...POMOCY:(
Witam
mam ma³e pytanie w sobote mam slub..tzn druchna jestem i chyba pasilo by mi isc do fryzjera Mam w³osy krótkie...koncza sie jak sie ramiona zaczynaja... i lekka grzywke na ukos... co ja moge zrobic z takich wlosów?? bo jak dla mnie z takich krótkich to nie zanbardzo co sie da zrobic... a chcialabym jakos fajnie wygladac moze tylko je dobrze wyprostowac?? prosze o zdjecia jak mozna ;*pozdrawiam
|
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 140
|
Dot.: jaka fryzura dla druchny? wlosy po ramie...POMOCY:(
up
|
|
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 103
|
Dot.: jaka fryzura dla druchny? wlosy po ramie...POMOCY:(
a moze jakies ciemkawe podpiecie? albo loki?
|
|
|
|
#890 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 116
|
Jaka fryzura dla mnie??
Moje pytanie jest dosc proste, jaka fryzura by³a by dla mnie idealna, miajac na uwadze krztalt mojej twarzy, chodzi mi o fryzere na co dzien, ale tez cos przyszlosciowo na wyjatkowe okazje studniowka itd..
pierwsze zdjecie to ja, drugie fryzurka która mi sie podoba i pytanie czy by mi pasowala? |
|
|
|
#891 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
jeste¶ bardzo ³adna i na pewno ta fryzura bêdziê Ci pasowaæ.
|
|
|
|
#892 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie??
napewno!!!! bardzo ladnie ci by w niej bylo... tylko!!!!!
czy ty lubisz miec zasloniete czy odkryte uszy? a i musisz sobie kupic lokownice!!!! |
|
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie chodzi o to ze nie lubie miec odslonietych uszu, ale znalazlam jeszcze (wg) ³adnijesza fryzurke. Ta fryzura + grzywka na bok i mysle ze na jakies wesele czy studniówke nawet akurat bedzie"
|
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
ogólnie bardzo lubie krecic wlosy, ale chcialabym je pocieniowac na calej dlugosci i wtedy pokrecic, zeby loki nie byly takiej samej dlugosci tylko zeby to bylo tak bardziej nieregularnie
|
|
|
|
#895 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinnas sobie zrobic taka grzywke jak mia³a anna mucha i w³osy troche pocieniowac.Grzywke bys chyba musia³a sobie prostowac:P
Ta fryzura na pierwszym zdjeciu nie jest z³a , ale z prosta grzywka by³o by cudownie....
|
#896 |
|
Raczkowanie
|
chodzi ci o t± prost± grzywke Anny Muchy? z tym nie da rady u mnie mi jest niedobrze w prostej grzywce, dlatego myslalam o tej fryzurze co ma ta blondynka na zdjeciu, pocieniowane, pokrecone +grzywka na bok tylko troche krótsza i na bok a nie taka jak u blondynki, no moze wyprosztowana sama nie wiem jeszcze..
|
|
|
|
#897 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Jak zrobiæ tak± fryzurê? W³osy zaczesane do ty³u
Witam.
Mam pytanie jak zaczesaæ w³osy tak do ty³u, ¿eby by³y podniesione na g³owie i jednocze¶nie wygl±da³y naturalnie. Co¶ w stylu tego zdjêcia co zamieszczam tutaj chodzi mi o sam± górê na tym zdjêciu - ty³ nie jest wa¿ny. My¶la³am o natapirowaniu, ale nie wiem jak to tak ³adnie zrobiæ. I mam jeszcze drugie pytanie. Mam w³osy bardziej falowane ni¿ krêcone. Jak zrobiê loki lokówk± to po 10 minutach ju¿ s± fale. ¯adne loczki nie chc± siê na moich w³osach trzymaæ. Jak mog³abym je utrwaliæ choæ na kilka godzin? Pozdrawiam. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#898 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
Dot.: Jak zrobiæ tak± fryzurê? W³osy zaczesane do ty³u
mozesz natapirowac i zaczesac albo palcami zaczesuj±c w³osy psikaæ lakierem, tylko tak wiesz nie przyciskaj wlosow do g³owy tylko przejedz po nich szeroko rozstawionymi palcami... mi jakos wychodzi, powodzenia
|
#899 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Dziêkujê
Spróbujê zrobiæ tak jak mówisz.
|
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 375
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.

i s± troszkê zniszczone(ahh to farbowanie) a mo¿e która¶ z was posiada fotki z tego typu fryzurami. pozdrawiam