Scent Bar LV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 17:38   #1531
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A ja nie .... Tylko światła nie ma a jak strzelam fleszem to kolory nie teeee
Dobre światło to podstawa Ale nie pali się, izi
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
snad surówki s pora
Uwielbiam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 17:58   #1532
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Moje kothy mają zwykła myszkę znaczy kotha ma , ale ma szlaban na myszkę , bo zaraz z nią ląduje pod/na małżowej kołdrze , którą skopuje dokumentnie i myszę zostawia więc małż się piekli i nie pozwala a koth myszę olewa co do pafnących - miały takie kocimiętkowe , ale jakoś nic specjalnego się nie działo , a waleriany im się boję , bo i tak są szurnięte

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Uwielbiam
a szczym te pore mieszasz? inspiracji szukam

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
A mnie się śniło, że kupowałam majtki od obwoźnego sprzedawcy, znaczy akwizytora - i to stringi, białe

mi się śniło, że byłam prostytutką a moim klientem był pewien aktor z M jak mdłości (a on wcale, ale to wcale mi się nie podoba)

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bry
1 dnia diety wkurf, a że czekolady nie wolno, to nie wytrzymałąm i pobiegłam do odległego rossa po piździon. Fot nie ma, bo z mojego telefonu nic nie widać orpócz swicącej krechy na palcu, takie cuś, jeno z żółtawym kamieniem (czarnych ni ma)
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1...pg_200x200.jpg
I capłam mydło sandałowe alterry, no rzeczywiście cudnie pachnie
bardzo ok.

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Nie znam, muszę mieć
znaczy dla kotów
Biorąc pod uwagę,że kochają takie zwykłe, malutkie, kolorowe i taniutkie, z mięciutkiego futerka czepiającego się do pazurkow....to się boję pomysleć co się bedzie dzialo jak dostaną taką
tylko nie wywalaj woreczka (mocnooo pachnie) i chowaj do niego czasem myszkę i inne zabawki

i też czekam na foty płaszcza piękny jest

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:

Pozazdrościć
szlachta prowadzi rozrywkowe życie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 18:45   #1533
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

mi się śniło, że byłam prostytutką a moim klientem był pewien aktor z M jak mdłości (a on wcale, ale to wcale mi się nie podoba)

No cóż jak mawiają klient to tylko klient, nie musi się podobać

Rozbawiłaś mnie po pomorze sklepianym - NIC NIE MA W TYM KRAJU. WSZYSTKO JEST NA ZAMÓWIENIE. NIC NIE MA NA STANIE.

taaaa a ludzie mają trwonić czas i kasę an dojazdy.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 19:05   #1534
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Rozbawiłaś mnie po pomorze sklepianym - NIC NIE MA W TYM KRAJU. WSZYSTKO JEST NA ZAMÓWIENIE. NIC NIE MA NA STANIE.

ano in ma my się już nauczyliśmy i nic nie kupujemy w markietach budowlanych, tylko wszystko zamawiamy w pobliskiej wsiowej hurtowni nawet ceny dostajemy lepsze

http://i.wp.pl/a/f/png/33776/polska_w_4.png

28.05.2010
Stary 2015-01-13, 19:44   #1535
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ano in ma my się już nauczyliśmy i nic nie kupujemy w markietach budowlanych, tylko wszystko zamawiamy w pobliskiej wsiowej hurtowni nawet ceny dostajemy lepsze

W sklepie lokalnym też ni ma, mimo iż stoi jak wuj na wystawie tylko wszystkiego po 1 rolce Ja rozumiem, że takie czasy, ludzi nie chcą mrozić pieniędzy No ale straszne to czasy dla konsumenta

Ceny lokalnie 10 zeta mniejsze na rolce niż w marketonie, a nie zamawiamy aż tyle, żeby w hurtowni zamawiać, ani firmy nie mamy ani nic. No ale już nie małudzę, zobaczymy co jutro czy jaśnie kur dwa kierowca dowiezie.

Tak wkurzyli mnie
Stary 2015-01-13, 19:50   #1536
Betty83
Zakorzenienie

znad pieczenia sernika nowojorskiego z serka z wiaderka
wróżę porażkę

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A i jaki pędzel polecacie? Redziu? Pamiętam że pisałyście ale kurna skleroza .... SKS Taki po taniości bo jeszcze nie wiem czy pójdę w minerały...
ja mam z aliexpress i to chyba klon flat topa z annabelle
mięciutki i jak na razie nie miałam z nim żadnych problemów
prawdopodobnie zamówię zapas, bo jest promo i kosztuje US $2.25
Stary 2015-01-13, 20:26   #1537
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
W sklepie lokalnym też ni ma, mimo iż stoi jak wuj na wystawie tylko wszystkiego po 1 rolce Ja rozumiem, że takie czasy, ludzi nie chcą mrozić pieniędzy No ale straszne to czasy dla konsumenta

Ceny lokalnie 10 zeta mniejsze na rolce niż w marketonie, a nie zamawiamy aż tyle, żeby w hurtowni zamawiać, ani firmy nie mamy ani nic. No ale już nie małudzę, zobaczymy co jutro czy jaśnie kur dwa kierowca dowiezie.

Tak wkurzyli mnie
to jest dlatego tak ze teraz jest 1000 wzorów do wyboru..przeciez sklep nie bedzie robil zapasów ze wszystkich wzrów bo by nie mieli gdzie tego trzymac....jak 20 lat temu były w sklepie 3 zzory tapet (o ile fogle były) to sie szło i kupowało bez wydziwiania i w sklepie była od reki poczebna ilosc tapety a albo b do dowolnego wyboru
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 20:30   #1538
gryx82
BAN stały

Cytat:
a szczym te pore mieszasz? inspiracji szukam
Akurat surówki to nie moja działka i najczęściej przychodzę na gotowe, ale kiedyś robiłem wg przepisu z głowy i wyszła pyszna, leciało to jakoś tak: por (biała część only), ogórek (tera nie pamiętam, świeży albo kiszony), majo i duuużo kopru
Cytat:
Nieee!
Cytat:
szlachta prowadzi rozrywkowe życie

Cytat:
O!
Cytat:
Stary 2015-01-13, 20:43   #1539
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Tak wkurzyli mnie

leżę z bułki Barowicz!

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
to jest dlatego tak ze teraz jest 1000 wzorów do wyboru..przeciez sklep nie bedzie robil zapasów ze wszystkich wzrów bo by nie mieli gdzie tego trzymac....jak 20 lat temu były w sklepie 3 zzory tapet (o ile fogle były) to sie szło i kupowało bez wydziwiania i w sklepie była od reki poczebna ilosc tapety a albo b do dowolnego wyboru
Tak tak rozumiem, ale oni mieli tak przykładowe ściany oblepione tapetami i rolki poukładane na półkach tychże ścianeczek - klient wchodzi ogląda bierze i kupuje. I miejsca wolnego było w uj, tylko wszędzie po jednej rolce, dwie To już Żenada. No ale tanio i blisko.
Stary 2015-01-13, 21:56   #1540
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A na śniadanie/kolację jakiś koktajl. I tyle
jakie koktajle robisz?
Cytat:

Spróbuj Najlepiej wpadnij tak w szlafroku, z ręcznikiem na głowie i mydłem w ręce, krzycząc od progu "Co mi żeście za gó*wno zamiast mydła sprzedali!"

Cytat:
Musli i platków sklepowych/ gotowców od bardzo dawna nie tykam. Jedynie płatki owsiane górskie, albo na wodzie albo na mleku sojowym torebkowym. Do tego obowiązkowo lyżka siemienia lnianego. I ewentualnie jabłko/gruszka/kawalek banana/ kakao gorzkie, w zależności na co mam ochotę, czasami jakieś suszone owoce. Bez dosladzaczy żadnych, bo dla mnie juz z owocem jest samo w sobie slodkie bardzo....
mam identycznie dodanie owocu to już wystarczające dosłodzenie
a propos ciągle sobie obiecuję ze zacznę znowu częściej jeść owsiankę a rano i tak nie mam czasu i kończy się co najwyżej na musli z jogurtem
Cytat:

Cytat:

no niestety tak często bywa, ja sobie o tym czasem zapominam i później się dziwię
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 22:19   #1541
gryx82
BAN stały

Radio podało, że wyrobienie nowego nawyku trwa dwa miesiące i parę dni, wcześniej słyszałem o 3 tygodniach - to tak ad sinupret zdrowego jedzenia i zmuszenia się do przynajmniej jednego owocu dziennie (o sobie piszę)
Stary 2015-01-13, 23:04   #1542
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

tylko nie wywalaj woreczka (mocnooo pachnie) i chowaj do niego czasem myszkę i inne zabawki

i też czekam na foty płaszcza piękny jest[COLOR="Silver"]
:
Nie wyrzucę

Jutro powinien być
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jakie koktajle robisz?

mam identycznie dodanie owocu to już wystarczające dosłodzenie
a propos ciągle sobie obiecuję ze zacznę znowu częściej jeść owsiankę a rano i tak nie mam czasu i kończy się co najwyżej na musli z jogurtem
Zadne wymyślne .
Mleko sojowe/kefir/jogurt naturalny, dowolny owoc ( najczęściej banan, jablko, lub gruszka, czasem mix), otręby owsiane/zarodki pszenne/siemię lniane i tyle....

A mikrofalę masz? Ja idę na latwiznę, płatki, zalewam i na 2 min do mikrofali. Potem jakiegoś owoca dorzucam i tyle...

Cytat:
Radio podało, że wyrobienie nowego nawyku trwa dwa miesiące i parę dni, wcześniej słyszałem o 3 tygodniach - to tak ad sinupret zdrowego jedzenia i zmuszenia się do przynajmniej jednego owocu dziennie (o sobie piszę)
Nie wyobrażam sobie życia bez owoców....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 23:09   #1543
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie wyobrażam sobie życia bez owoców....
A ja tak Nooo, może bez malin i gruszek byłoby mi ciężko, ale to też parę razy do roku raptem
Stary 2015-01-13, 23:14   #1544
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Wymyslilam zebyobrazy justyny wyslac do barcelony poczta

Paczka 15kg ubezpieczona na 50.000 wychodzi 1100 zl wg kalkulatora pocztowego przy mniejszej kwocie cena mocno spada przy 20.000 wychodzi 520 zl
Cytat:
a co do wysyłki obrazów ,to drążac temat kurier pocztowy z ubezpieczeniem na 20tys wychodzi taniej niz zwykla paczka..jakies 370 zł , ja bym brała te opcje
No tak, tyle, że tych obrazow jest 45 kg - czyli 3 razy 1100 - i to rozumiem w jedną stronę?

Cytat:

Prostytucja to ciężki zawód

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znad pieczenia sernika nowojorskiego z serka z wiaderka
wróżę porażkę
Na pewno się uda!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 23:16   #1545
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tak Nooo, może bez malin i gruszek byłoby mi ciężko, ale to też parę razy do roku raptem
Dzień bez owoców to dzień stracony
Jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie, truskawki, jeżyny, brzoskwinie, poziomki, jagody, morele, porzeczki w każdym kolorze, agrest, borówki
No i jeszcze zagramaniczne owoce...chociaz bez tych mogę żyć, wyjątek to banany i ananasy ....

Warzyw nie musze mieć, z wyjątkiem pomidorów, ogórków i papryki i cukini czy tam kabaczka
Stary 2015-01-13, 23:43   #1546
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Ja tak mam z kawą i fajkami
Cytat:
Warzyw nie musze mieć, z wyjątkiem pomidorów, ogórków i papryki i cukini czy tam kabaczka
Ja zdecydowanie warzywa wolę, niż owoce Tylko odpowiednio przetworzone, bo bez dodatków to raczej nie bardzo
Stary 2015-01-14, 00:09   #1547
justynaneyman
Zakorzenienie

Też wolę warzywa - w sałacie np albo na parze czy z patelni, albo zupy krem
Owoców w zasadzie poza czereśniami mogłoby nie być

(i jeszcze jakimś smacznym, ale nie mogę sobie tego przypomnieć)

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 00:14   #1548
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zdecydowanie warzywa wolę, niż owoce Tylko odpowiednio przetworzone, bo bez dodatków to raczej nie bardzo
1.

2. Owoce dla mnie nie istnieją, w sumie szkoda, że mi nie smakują, takie zdrowe i w ogóle. Maliny i śliwki są spoko no ale jako dodatek do życia raczej
Stary 2015-01-14, 00:19   #1549
gryx82
BAN stały

Cytat:
Też wolę warzywa - w sałacie np albo na parze czy z patelni, albo zupy krem

A taki ziemniak - to dopiero jest warzywo! Ile możliwości, kombinacji, zastosowań!
Cytat:
2. Owoce dla mnie nie istnieją, w sumie szkoda, że mi nie smakują, takie zdrowe i w ogóle. Maliny i śliwki są spoko no ale jako dodatek do życia raczej
Ja bym chciał przynajmniej jedno jabłko dziennie, no ale nie po drodze mi do miski z jabłkami, tamtędy nie chadzam Już bardziej pokrojone w kostkę, z dodatkiem jogurtu i otrębów/płatków owsianych, kiedyś tak jadałem
Stary 2015-01-14, 00:33   #1550
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

A taki ziemniak - to dopiero jest warzywo! Ile możliwości, kombinacji, zastosowań!

Ja bym chciał przynajmniej jedno jabłko dziennie, no ale nie po drodze mi do miski z jabłkami, tamtędy nie chadzam Już bardziej pokrojone w kostkę, z dodatkiem jogurtu i otrębów/płatków owsianych, kiedyś tak jadałem
Nie...ziemniaki są niedobre

No dobrze, młode sa dobre. Ale tylko takie malutkie gotowane ze skórką, posypane 3 garściami koperku i popite zsiadłym mlekiem/kefirem

Jedno jabłko powiadasz.....

....Liczę teraz

No dobra, dziś było malo jabłek, bo tylko dwa, czasem wciągam 4 - 5 dziennie..... Ale za to doszły jeszcze 4 gruszki i dwa małe banany

Najbardziej na świecie może dla mnie nie istnieć mięso . Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam....kurczaka nie tykam wogle od kilku/kilkubastu ladnych lat, nawet nie pamiętam
Stary 2015-01-14, 00:41   #1551
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No tak, tyle, że tych obrazow jest 45 kg - czyli 3 razy 1100 - i to rozumiem w jedną stronę?

Na pewno się uda!
To 4 x 370 jakisalam dalej,przy zalozeniu ze kazda paka jest wRta 20tys, jesli mniej to kwota mniejsza. Z tym ze w droge powrotna nie wyslemy poczta polska tylko zagramaniczno a jakie maja stawki to nie wiem.
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 00:50   #1552
Florens
Zakorzenienie

japko owoce warzywa
no dobra, z ww lubię awokadło i pomelo (ale to trza obrać) oraz limonki i cytryny w drinkach , a do reszty się zmuszam, często nieskutecznie
aaaaa ostatnio pasami pijam soczek z marchewki

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
i pifo

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie, truskawki, jeżyny, brzoskwinie, poziomki, jagody, morele, porzeczki w każdym kolorze, agrest, borówki
No i jeszcze zagramaniczne owoce...chociaz bez tych mogę żyć, wyjątek to banany i ananasy ....
no ok. te też ale nie zawsze i porzeczki tylko czarne

28.05.2010
Stary 2015-01-14, 00:51   #1553
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

nie wątpię

28.05.2010
Stary 2015-01-14, 00:52   #1554
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nie...ziemniaki są niedobre
Ziemniak to najpyszniejsze warzywo świata!
Cytat:
No dobrze, młode sa dobre. Ale tylko takie malutkie gotowane ze skórką, posypane 3 garściami koperku i popite zsiadłym mlekiem/kefirem
Młode są pyszne I do tego kalafior z tarto bułko A już placki ziemniaczane i frytki --->
Cytat:
Jedno jabłko powiadasz.....

....Liczę teraz

No dobra, dziś było malo jabłek, bo tylko dwa, czasem wciągam 4 - 5 dziennie..... Ale za to doszły jeszcze 4 gruszki i dwa małe banany
Wiesz, ile to cukrów prostych?

Cytat:
Najbardziej na świecie może dla mnie nie istnieć mięso
Dla mnie jajka Bo mięso to ja lubię
Stary 2015-01-14, 00:56   #1555
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

Tak tak rozumiem, ale oni mieli tak przykładowe ściany oblepione tapetami i rolki poukładane na półkach tychże ścianeczek - klient wchodzi ogląda bierze i kupuje. I miejsca wolnego było w uj, tylko wszędzie po jednej rolce, dwie To już Żenada. No ale tanio i blisko.

ale w hurtowniach nie trzeba kupować hurtowo , zamawiamy np. dwie paczki płytek albo 3 kg kleju do nich i odbieramy za 3-4 dni

ad tapety to się nie dziwię, po co mają se stany magazynowe robić

28.05.2010
Stary 2015-01-14, 01:08   #1556
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
japko owoce warzywa
no dobra, z ww lubię awokadło i pomelo (ale to trza obrać) oraz limonki i cytryny w drinkach , a do reszty się zmuszam, często nieskutecznie
aaaaa ostatnio pasami pijam soczek z marchewki
Ja się już nie zmuszam, ale ale jeśli marchewka jest owocem to ja jadam duuuużo - sokuję, z burakiem - tez owoc? nie? nie nadążam. a, do soku dodaję japko, nieee no szaleństwo normalnie. Jesli pomidor też jest owocem (serio nie wiem jakie tera są te nowe kryteria) to ja już jestem owocomaniaczką. Jem mnóóóóóóstwo pomidorców, nawet teraz, na pizzy Z duuuużą ilością cebuli, ale tu się nie łudzę że ona jest owocem.

Dobra letę, rumian wypity, całe opak tabsów antybólowych wyżarte i jutro kolejny bizi dej.

Dobranoc

Dodam na dobranoc że o mało co byś mi Flo nie pękła chuopa, myślałam że mu oczy wystrzelą z orbit, a potem że pęknie ze śmiechu i niedowierzania, jak zobaczył bułkę z linka Ta mina bezcenna Myślał, że już go nic nie zaskoczy a tu prosz, taki kwiatek, tj grzib.

Papaty

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
ale w hurtowniach nie trzeba kupować hurtowo , zamawiamy np. dwie paczki płytek albo 3 kg kleju do nich i odbieramy za 3-4 dni

ad tapety to się nie dziwię, po co mają se stany magazynowe robić
1. I nie potrza mieć firmy? Będziem mieć na uwadze za nast sto lat

2. No ale pisałam, że mieli puuuuuuuuuuuuuuuste półki tuż przy tych ekspozycyjnych ściankach Normalnie jest ale nie ma Nic to, ciekawa jestem jak wygląda u nich jednodniowa dostawa

Chuopinowi urlop się kończy, tapetowanie po zmroku się szykuje Ale już mam na to wyjechane, najbardziej zależy mi na końcu tego syfu a potem znalezieniu drzwi. Ściany mnie już rybciają. Drzwi są ważniejsze.

No to serio lete już.
Stary 2015-01-14, 01:13   #1557
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się już nie zmuszam, ale ale jeśli marchewka jest owocem to ja jadam duuuużo - sokuję, z burakiem - tez owoc? nie? nie nadążam. a, do soku dodaję japko, nieee no szaleństwo normalnie. Jesli pomidor też jest owocem (serio nie wiem jakie tera są te nowe kryteria) to ja już jestem owocomaniaczką. Jem mnóóóóóóstwo pomidorców, nawet teraz, na pizzy Z duuuużą ilością cebuli, ale tu się nie łudzę że ona jest owocem.

Dobra letę, rumian wypity, całe opak tabsów antybólowych wyżarte i jutro kolejny bizi dej.

Dobranoc

Dodam na dobranoc że o mało co byś mi Flo nie pękła chuopa, myślałam że mu oczy wystrzelą z orbit, a potem że pęknie ze śmiechu i niedowierzania, jak zobaczył bułkę z linka Ta mina bezcenna Myślał, że już go nic nie zaskoczy a tu prosz, taki kwiatek, tj grzib.

Papaty

takie owoce to ja też jadam

a to widzieli http://s1g.wgrane.pl/video/2011/05/2...g&e=1421205567 uwielbiam

Cytat:
1. I nie potrza mieć firmy? Będziem mieć na uwadze za nast sto lat
u nas na wsi nie trzeba

28.05.2010
Stary 2015-01-14, 01:16   #1558
gryx82
BAN stały

Cytat:
i pifo
I driny
Cytat:
Myślał, że już go nic nie zaskoczy a tu prosz, taki kwiatek, tj grzib.

Tak se myślę teraz i wychodzi czarno na białym, że statystycznie to tak mało warzyw nie spożywam - samych ziemniaków i pomidorów (pod postacią ketchupu) wychodzi kilka kg na tydzień, nie w kij dmuchał Przez ten nasz panel dyskusyjny naszła mnie ochota na sałatkę gyrosową z kutakiem, wieki całe nie jadłem Albo ta z szynko, serem żółtym i kukurydzo
Stary 2015-01-14, 07:24   #1559
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Zadne wymyślne .
Mleko sojowe/kefir/jogurt naturalny, dowolny owoc ( najczęściej banan, jablko, lub gruszka, czasem mix), otręby owsiane/zarodki pszenne/siemię lniane i tyle....
myślałam ze jakieś warzywne
bo owoce ograniczam, za dużo cukru tzn na śniadanie by się nadał owocowy, ale na kolację to już coś innego bym musiała wymyślić
Cytat:
A mikrofalę masz? Ja idę na latwiznę, płatki, zalewam i na 2 min do mikrofali. Potem jakiegoś owoca dorzucam i tyle...
mam i czasem tak robię, ale zdecydowanie wolę gotowaną

Znad kawy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 07:41   #1560
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się uda!
jeszcze parę godzin do premiery, ale wygląda obiecująco

Cytat:

Tak se myślę teraz i wychodzi czarno na białym, że statystycznie to tak mało warzyw nie spożywam - samych ziemniaków i pomidorów (pod postacią ketchupu) wychodzi kilka kg na tydzień, nie w kij dmuchał Przez ten nasz panel dyskusyjny naszła mnie ochota na sałatkę gyrosową z kutakiem, wieki całe nie jadłem Albo ta z szynko, serem żółtym i kukurydzo
ja jem czarne oliwki tonami i natkę pietruszki do wszystkiego sypię

owoce raczej sezonowo, albo jakiś banan, granat, cytrus...
bardziej jako zachcianka, słodycz, mogę się obejść bez
jabłka podobno dla szkliwa szkodliwe
chyba nie tylko jabłka...

u mnie od wczoraj tuńczyk z jajem, kukurydzą, ogórem kons, czerwoną cebulą i majo... w pracy na śniadania robiłam żeby pozbyć się żółtego sera z poprzedniego dnia

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości