Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 21:47   #1681
mogg
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Nioo bo dorwalam album ale moj aparat w telefonie fatalny :/// i nic nie widac . mam w domu na kompie , jutro bede to Wam podrzuce wieczorkiem

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

A teraz naprawde ide spac bo pobudka o 7 rano i sprzatanie , malowanie itp.

mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 21:50   #1682
mahoniowa
Zadomowienie

dobranoc
ja też spadam już: gaduły)

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 21:52   #1683
lyoness
Raczkowanie

dobranoc
lyoness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 22:05   #1684
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za mile slowa i porady odnosnie sal. Bede dzwonic gdzie sie da i mam nadzieje ze cos sie uda zalatwic Czy ktoras z was organizuje lub bala na weselu w Patio w hotelu kongresowym?

Ciesze sie bardzo ze wreszcie moj M. zdecydowal sie zapytac i mozemy zaczac planowanie, czekalam na to do dluzszego czasu ale musze powiedziec ze po przeczytaniu waszych postow troche sie przestraszylam o ilu rzeczach trzeba pamietac...

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Patrzylam na Dworek w Maslowie, ale nie dziala im strona internetowa i ciezko sie czekogolwiek dowiedziec. Musze chyba zadzwonic i popytac o szczegoly. Czy jest tam jedna sala ze stolami i do tanca?

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Rozowy kontrabas odpoda, prawie polowa gosci bedzie z zagranicy i musze znalezc miejsce z hotelem
W Maslowie jest sala do tanca i jadalna na jednym poziomie ale jest oddzielona dwoma albo trzema kolumnami

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez martyneczka36 Pokaż wiadomość
My mamy w czerwcu . Sala nam sie podoba ale martwimy sie o miejace na parkiecie czy nie bedzie ciasno bo na wesele prosic mamy ok 250 os . Tak wesele tam mieli znajomi mamy narzeczonego i nam powiedziala o niej .
Co do dekoratorki to pod wzgledem finansowym jest indywidualna gdyz zalezy co sie chce ^^ dekoracje sali,kosciola,samochodu,b ukietow,butonierek,pokrow cow wyszlo nam na ok 4-5 tys :p. Chociaz powiem ze to jest najtansza wycena a dekoratorka jest warta tych pieniazkow . Wycenila po projekcie takim jaki chce miec wszystko a inni powiedzieli mi ok 8 tys :/.
Cieszę się że jest chociaż jedna osoba ktora ma tą sale sprawdzona. Tez się martwie o miejsce na parkiecie
Kurde troche dużo za dekoratorke. Prawde mowiac nie orientowalam sie jeszcze w cenach i nie wiedzialam że az tyle to kosztuje.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
zamów M&G bedzie takie indywidualne i postawisz gdzies w mieszkaniu bedzie fajnie wygladalo np w sypialni
POPIERAM

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez martyneczka36 Pokaż wiadomość
Gratulacje przeprowadzki .
My domek budujemy ale pewnie wprowadzimy sie do niego za 2-3 lata .
Jezeli ktoras z Was ma adres i nr tel do wlascicieli sali w Beczkowie to bardzo bym prosila o podanie .
A na jakim etapie budowy domu jestescie? Bo my tez mamy w planach
jutro Ci napisze adres i numer do Beczkowa bo mam zapisany
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 22:12   #1685
Millsy
Raczkowanie

Dziewczyny ile postów do czytania! 😍

Mogg nie moge sie doczekać fotek😊 uwielbiam film i sukienkę! Zawsze o takiej myslalam...Ja ba studniówce wygladalam jak statua wolności... Haha

Ja tez planuje sztuczne ognie, oby pogoda dopisała.

Jesli chodzi o dekoracje to nam chyba wyjdzie podobnie cenowo niestety.

Dobrej nocki wszystkim, życzę bez koszmarków weselnych😈
Millsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 22:25   #1686
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość

Wzajemnie Mnie się ostatnio co chwilę jakieś śnią. Teraz z sukienkami, bo nie wiem co wybrać :P Jutro idę mierzyć z mamami, niech one jeszcze powiedzą, czy lepiej gładką, czy którąś z tych, które mierzyłam. I podejmę decyzję i z głowy. Bardzo mnie to męczy

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 22:46   #1687
Escorpio
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Ale się rozpisałyście, nadrobić nie mogę

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
hah, najważniejsze to wydaje mi się zluzować
my jako PM robimy wszystko, żeby naszym gościom było jak najlepiej i komfortowo ale musimy stawiać i tak siebie na pierwszym miejscu
nasza sala jest cała w drewnie i ogólnie stylu góralskim, koleżanka skomentowała to tak: 'ooo widzę, że wy robicie wszystko tradycyjnie'.. czy wystrój drewniany sali świadczy o tradycyjności wesela? Wątpię. No ale cóż, dyskutować z nią nie miałam zamiaru, po prostu nam się taka sala podobała i już.
To ostatnio mój brat cioteczny miał wesele w normalnej sali weselnej na wsi, nad jeziorem, blisko lasów i ciocia uznała, że była na wiejskim weselu

Cytat:

a właśnie a'propos sukni.. jak myślicie, będą do niej pasowały buty koloru zielone jabłuszko, czy bardziej postawić na białą klasykę? Suknia będzie koloru śmietanowa biel i kurczę waham się ciągle, czas leci a chciałabym zamówić butki przez internet...
Ja bym brała kolorowe. Ale to głównie dlatego, że w życiu nie kupię białych butów… Szkoda kupować coś, co się założy raz w życiu (przynajmniej w moim wypadku).

Cytat:
Witam serdecznie,

chcialbym z checia dolaczy do waszego forum.
Troche o mnie:
pracuje w Niemczech, moj M. rowniez. Jestesmy razem od grudnia 2010 roku i w czwarta rocznice M. wyskoczyl z pytaniem na ktore odpowiedzialam: tak
Zaczynam planowac slub w 2016 niestety latwo nie bedzie. Moj M. jest z Chile Doszlismy do wniosku ze nie mamy wyjscia i czekaja nas dwa wesela, w Polsce (czerwiec 2016) i w Chile (pazdziernik 2016) wiec przede mna nie lada wyzwanie, organizacja dwoch wesel nie bedac w zadnym z krajow gdzie te wesela sie odbeda
Mam nadzieje ze dobre rady na forum mi pomoga.
Podrawiam
Witaj Również zazdroszczę dwóch wesel, ale i współczuje większej ilości obowiązków Ale trzymam kciuki, żeby wszystko się udało

Cytat:
Grand Hotel i Lesna promenada dolaczaja do listy

Dzieki
Ja ze swojej strony polecam jeszcze Willę Hueta. Chciałam tam robić wesele, ale bałam się, że będzie ciasno. Sala jest max na 120-130 osób. Myślę, że 70 osób byłoby tak akurat. Cena za talerzyk jest od 150zł, a pokój dwuosobowy chyba 100zł (albo 120zł, nie pamiętam dokładnie). Hotel ma coś ok, 35 miejsc noclegowych.

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Ja zakladalam 20 tys.... Wyjdzie ok 30 :/
Ja w 30 tys chciałabym się zmieścić, ale czas pokaże, czy się nie myliłam

Cytat:
Nam rodzice pomagaja i nie chcemy ich naciagac po prostu.. Gdybysmy sami finsnsowali to wesela by nie bylo w ogole ;/

Ja tez mam mega satysfakcje jak znajde cos co chcialam za fajna cene
Jestem w takiej samej sytuacji. Jednak wszystko poza jedzeniem (które niestety wychodzi najdrożej :/ ) chcielibyśmy ufundować sami z tz, dlatego jak najwięcej rzeczy chcę zrobić sama. Tanio a solidnie

Cytat:
Mam to samo podejscie
Ja sama zrobilam ;
- zaproszenia
-winietki
- ksiega gosci
- ozdoba do butow
- kolczyki
I menu mam w planie
Fotobudka
A jak zrobiłaś księgę gości? Bo też bym chciała, ale nie wiem jak

Cytat:
Nio , nudzilam sie
Zostalo mi zamowic literki na stol nasz na wesele tylko nie umiem sie zdecydowac ; M&G czy mrs&mr
M&G A skąd zamawiasz?

Cytat:

ejjj.. ja też w 2006 ale nie pamiętam jakie było jedzenie
ale w ogóle Kongresowy jakoś do mnie nie przemawia
I ja i ja Do mnie Kongresowy by przemawiał, gdyby ceny były niższe

Dobrej nocy
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 23:46   #1688
niemampomyslu_
Raczkowanie

Widze ze Kongresowy popularny był wtedy jeśli chodzi o studniówki, bo moja siostra też tam miała w 2006 :P Pamiętam jej suknie z gorsetem

Ja miałam w 2011 więc wtedy już królowały krótkie sukienki. Ja szyłam rozkloszowana w stylu lat 60.

niemampomyslu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-14, 07:29   #1689
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
kolor sukni na zdjęciu jest przekłamany, nie jest ona tak ciemna
już mamy zaproszenia z zieloną wstążką to chcę się trzymać jednego koloru i myślę, że jako dodatki się sprawdzi tylko do butów już nie jestem przekonana właśnie..
nie chodzi mi o kolor suknie tylko styl, ten pas ozdobny w jakich kolorach jest dokladnie

Cytat:
Witam serdecznie,

chcialbym z checia dolaczy do waszego forum.
Troche o mnie:
pracuje w Niemczech, moj M. rowniez. Jestesmy razem od grudnia 2010 roku i w czwarta rocznice M. wyskoczyl z pytaniem na ktore odpowiedzialam: tak
Zaczynam planowac slub w 2016 niestety latwo nie bedzie. Moj M. jest z Chile Doszlismy do wniosku ze nie mamy wyjscia i czekaja nas dwa wesela, w Polsce (czerwiec 2016) i w Chile (pazdziernik 2016) wiec przede mna nie lada wyzwanie, organizacja dwoch wesel nie bedac w zadnym z krajow gdzie te wesela sie odbeda
Mam nadzieje ze dobre rady na forum mi pomoga.
Podrawiam

-------------------------
2010.12.11
2014.12.12
2016.06/2016.10
gratulacje, bedzie ostro. jedna z PM z tego wątku miała kilka la temu wesele międzynarodowe (zrobili jedno) polsko-ekwadorskie

Cytat:
Napisane przez Yes I do Pokaż wiadomość
W Ameliówce w Mąchocicach Kapitulnych są dwie sale jedna mniejsza druga większa. Może tam? Miejsca noclegowe na miejscu. Tak samo z hotelem echo w cedzynie
polecam bardzo. menago hotelu jest super
Cytat:
Mam to samo podejscie
Ja sama zrobilam ;
- zaproszenia
-winietki
- ksiega gosci
- ozdoba do butow
- kolczyki

I menu mam w planie
Fotobudka

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Jeszcze nie wiem czy pisac ale jutro wstawie zdjecia trzeba uwazac na suknie chyba ...
Bo dzis jeszcze na telefonie siedze a jutro juz bede w domu

pokazuj wszystko natentychmiast
Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Koniecznie Ja po 2-godzinnym mierzeniu sukien w obcasach, zrezygnowałam z obcasów na ślub raz na zawsze. Idę w balerinkach! Więc ozdobę do butów zobaczę tym chętniej

To od lutego będziecie mieszkać razem? TAK BEZ ŚLUBU?! Co za bezwstyd :P (zazdroszczę )
ja finalnie na slub i wesele mialam 4 pary butow od najwyzszych az po baleriny
Cytat:
Podoba mi się idea fotobudki, ale mój TŻ uważa, że po co i że goście się tym będą zajmować zamiast imprezą.. Może jakoś go przekonam.. Tyle, że sprzęt foto trzeba by pożyczyć. Ewentualnie zrobić fotobudkę na jakiś czas i poprosić panią fotograf, żeby zdjęcia robiła.. Fajne potem zdjęcia można dać dla gości, i dla nas z dedykacjami...
ja zrobilam to w ten sposob ze zmiast fotobudki na stołach rozstawiłam aparaty jednorazowe, goscie mieli niezly ubaw

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-14, 08:25   #1690
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
My mieszkaliśmy razem przez rok na studiach i to było bardzo dobre doświadczenie. Zupełnie inny człowiek wychodzi na jaw :P Ale my też się dotarliśmy. Teraz pomieszkujemy tu i ówdzie, mam wrażenie, że mieszkam w 3 miejscach jednocześnie i czasem tracę orientację, co gdzie jest i czego gdzie brakuje ;/
Właśnie mój ojciec jest problematyczny, bo on tak psioczy, że jak to mieszkać przed ślubem, a ponieważ po ślubie mamy mieszkać z nim, to trzeba się dopasować ;/ Mam nadzieję, że szybko się stąd wyprowadzimy, bo ten człowiek nas wykończy, ale to inna sprawa..

nauki na Karczówce rewelacja, ale u nas nie było drugiego księdza szkoda, z tego, co czytam
powiem Wam, że ważne jest pomieszkać razem, u mnie pół roku "wychodziło szydło z worka"
Tacie powiedz, że wolisz przed ślubem sobie ułożyć chłopa co by potem nie był zrzędliwy jak on

Cytat:
taka rozgadana a tu nagle ucichła?!
Miko dokonałyśmy NIEMOŻLIWEGO?
wyśle tylko czas nas ogranicza w tym momencie

Cytat:
Napisane przez Millsy Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile postów do czytania! 😍

Mogg nie moge sie doczekać fotek😊 uwielbiam film i sukienkę! Zawsze o takiej myslalam...Ja ba studniówce wygladalam jak statua wolności... Haha

Ja tez planuje sztuczne ognie, oby pogoda dopisała.

Jesli chodzi o dekoracje to nam chyba wyjdzie podobnie cenowo niestety.

ja też się zdziwiłam, od wczoraj rana nadrabialam regularnie po trochu przez cały dzień :P

co do sztucznych ogni, miałam taki zamysł w pewnym momencie przygotowań, ale później mi się zapomniało, a w trakcie wesela nawet nie miałam czasu spróbować przystawek- tak zabawa się rozkręciła, każdy coś ode mnie chciał... Non stop na parkiecie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

ja zrobilam to w ten sposob ze zmiast fotobudki na stołach rozstawiłam aparaty jednorazowe, goscie mieli niezly ubaw
i w każde te buty włożyłaś w dniu ślubu?

super pomysł z aparatami goście mogli się wykazać humorem
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-14, 08:29   #1691
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość

i w każde te buty włożyłaś w dniu ślubu?

super pomysł z aparatami goście mogli się wykazać humorem
tak

co do aparatow jak wywoałałam na kilku zdjeciach ukazały sie moim oczom meskie sutki : hahaha:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-14, 08:34   #1692
mikonada
Zakorzenienie

kawa chyba lepsze sutki niżby tyłki były na zdjęciach :P

podziwiam za ilość butów :P mi na szczęście starczyły 2 pary :P w tym ok 3 zmieniłam na baleriny czarne - takie miałam pod ręką
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-14, 08:57   #1693
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zgodnie z zasadą - lepiej mieć więcej niż mniej - na każde wesele biorę tyle par butów Na swoje pewnie z 10 par wezmę, bo mi ciężko się zdecydować
Stary 2015-01-14, 09:12   #1694
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
wow! jak się robi takie cuda z tymi zimnymi ogniami? genialne! i pęknie wyglada na zdjęciach
http://izuulec.blogspot.com/2013/02/...e-swiatem.html

tu jest maly opic jak to zrobic ale fotograf pewnie wie
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-14, 09:23   #1695
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Wzajemnie Mnie się ostatnio co chwilę jakieś śnią. Teraz z sukienkami, bo nie wiem co wybrać :P Jutro idę mierzyć z mamami, niech one jeszcze powiedzą, czy lepiej gładką, czy którąś z tych, które mierzyłam. I podejmę decyzję i z głowy. Bardzo mnie to męczy
rozumiem Cię, miałam podobnie.. rozstrzał między dwiema sukniami mnie dobijał i w końcu stwierdziłam 'dziś podejmuję decyzję' albo szukam tej trzeciej

Cytat:
nie chodzi mi o kolor suknie tylko styl, ten pas ozdobny w jakich kolorach jest dokladnie
no właśnie ja sobie ubzdurałam te zielone buty do innej sukni, i do tej już mi niebardzo pasują..
pas będzie jaki będę chciała

Cytat:
też tak będę miała napewno
niedawno byliśmy na weselu gdzie PM zdjęła buty już przed kościołem i szła na boso, w kościele buty stały obok krzesła a na weselu co chwila zmieniała na inne, bo tak jej było ciągle niewygodnie

09.05.2015
Stary 2015-01-14, 09:29   #1696
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:

no właśnie ja sobie ubzdurałam te zielone buty do innej sukni, i do tej już mi niebardzo pasują..
pas będzie jaki będę chciała
zielone dodatki moga byc ogolnie jako motyw przewodni ale np dodałabym jeszcze złoto (kolor szampana taki rozbielony) taki zrobiła pas i takie kupila buty (suknia rozumiem ze to łamana biel - nbardziej ciepla niz zimna)

Stary 2015-01-14, 09:31   #1697
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
zielone dodatki moga byc ogolnie jako motyw przewodni ale np dodałabym jeszcze złoto (kolor szampana taki rozbielony) taki zrobiła pas i takie kupila buty (suknia rozumiem ze to łamana biel - nbardziej ciepla niz zimna)
hmm.. może i masz rację tylko gdzie ja takie buty znajdę
muszą być niewysokie, maks 6 cm, bo ja już jestem wieżą

09.05.2015
Stary 2015-01-14, 09:42   #1698
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:

A jakiej długości miałaś suknię? Nie tarzała się po ziemi jak schodziłaś z wysokości? Bo ja też myślałam, żeby zmienić po 1. tańcu szpile, ale suknię będę mieć do ziemi i co wtedy? Trzeba by podkładać suknię.. Poza tym chyba jednak wyjdę z założenia, że po co się męczyć i od razu założę baleriny.
Aparaty jednorazowe to był mój pierwszy pomysł i być może do niego powrócę Zwłaszcza, że to nie wyklucza zabawy z gadżetami

Cytat:
Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy złoto pasuje do koloru zielonego jabłuszka.. Ale to nie ja tu jestem ekspertem od kolorowania
Ale znalazłam takie coś, może Ci się spodoba mahoniowa ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (104,1 KB, 15 załadowań)

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-14, 09:43   #1699
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Sporo jest butów na takim obcasie, coś na pewno znajdziesz. Z kolorem to nie wiem, nie widziałam, ale też nie rozglądałam się

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-14, 09:49   #1700
mahoniowa
Zadomowienie

szukam na bialebuty.pl

winietki w jabłuszku chciałam pierwotnie ale moja świadkowa mnie uprzedziła na swoim weselu w sierpniu, powiedziała wprawdzie, że nie ma nic przeciwko, bym i ja miała no ale 'ja przecież nie mogę mieć takiego samego jak inni'

09.05.2015
Stary 2015-01-14, 09:59   #1701
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
czasama złote buty sa w sieciowkach i wlasnie czesto na niskim obcasie h&m mojito zara, zobacz tez centro maja teraz wyprzedaz i duzo zotych butów jest :0 dokupisz wkladke skorzana i bedzie git

Cytat:
A jakiej długości miałaś suknię?

a taka http://www.youtube.com/watch?v=lfa-cKbtW6g

Stary 2015-01-14, 10:01   #1702
mahoniowa
Zadomowienie

dzięki za podpowiedzi
muszę się w takim razie wybrać na łowy w centro nie ma mojego rozmiaru - 41

09.05.2015
Stary 2015-01-14, 10:02   #1703
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
dzięki za podpowiedzi
muszę się w takim razie wybrać na łowy w centro nie ma mojego rozmiaru - 41
serio ???? ooooo idz jeszcze do new looka

Stary 2015-01-14, 10:04   #1704
mahoniowa
Zadomowienie

serio
a w new looku też nie mają bo jest tylko 40 i 42 ZAWSZE!!

09.05.2015
Stary 2015-01-14, 10:05   #1705
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
serio
a w new looku też nie mają bo jest tylko 40 i 42 ZAWSZE!!
bede miec Cie na uwadze jak bede lazic po sklepach mam swira na punkcie butów ooo do tk maxa mozesz zajzec

Stary 2015-01-14, 10:13   #1706
mahoniowa
Zadomowienie

o jak miło
bardzo fajny teledysk - Twój uśmiech powoduje mój uśmiech na twarzy

09.05.2015
Stary 2015-01-14, 10:29   #1707
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Ja dziś zatwierdziłam zaproszenia i winietki
Za 68 zaproszeń i 125 winietek zapłaciłam 130 zł.

Co do budżetu u nas zależy od liczby gości jak potwierdzą. Za sukienkę też nie mam ceny ale tak piXoko na te 75 osób mamy 25tysięcy

Wczoraj zamówiłam body całe miasto przeszłam, już nadzieję straciłam. Same zabudowane :babcine: modele... Pokierowali mnie na Sienkiewicza, obok raiffeisen banku w bramie i trafiłam na super sklep. Babeczka zamówiła mi takie coś śmieszne http://body.com.pl/p/2014/01/wyszczu...3883739385.jpg mówi żeoddychające i cieniutkie. Pończochy też tam kupię, majtaski i zobaczę jeszcze biustonosze.W piątek wolne, idę szukać sukienki Olunia ten salon co mierzyłaś jest koło mojej pracy, może na przerwie skoczę i się tam rozeznam. Byłam za to w Tęczy i oczywiście same 38 więc nici z jakiejkolwiek przymiarki

Buty muszę mieć wygodne-też obstawiam balerinki Bo ja wstyd sie przyznać szpilek nie posiadam i na obcasach nie chodzę wolę płaskie lub koturny.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-14, 10:32   #1708
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
bede miec Cie na uwadze jak bede lazic po sklepach mam swira na punkcie butów ooo do tk maxa mozesz zajzec
Oj, ja również Tylko u mnie jest zawsze problem, bo mam 35
Stary 2015-01-14, 10:37   #1709
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
o jak miło
bardzo fajny teledysk - Twój uśmiech powoduje mój uśmiech na twarzy
Właśnie też się uśmiechałam podczas oglądania Pięknie wyglądałaś i wydaje mi się, że wesele było w Twoim stylu I przy takiej sukni to faktycznie można szaleć z butami Do mnie takie sukienki nie pasują niestety, muszę mieć długą

Co do butów, to wg mnie te z Centro i z New Looka są strasznie sztywne. W ogóle nie pasują na moją nogę. Raz podczas mierzenia mnie obtarły :O rekord szybkości po prostu! Ale są bardzo ładne i w przystępnych cenach, także jeśli na Wasze nogi pasują to zazdroszczę

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Ja dziś zatwierdziłam zaproszenia i winietki
Za 68 zaproszeń i 125 winietek zapłaciłam 130 zł.

Co do budżetu u nas zależy od liczby gości jak potwierdzą. Za sukienkę też nie mam ceny ale tak piXoko na te 75 osób mamy 25tysięcy

Wczoraj zamówiłam body całe miasto przeszłam, już nadzieję straciłam. Same zabudowane :babcine: modele... Pokierowali mnie na Sienkiewicza, obok raiffeisen banku w bramie i trafiłam na super sklep. Babeczka zamówiła mi takie coś śmieszne http://body.com.pl/p/2014/01/wyszczu...3883739385.jpg mówi żeoddychające i cieniutkie. Pończochy też tam kupię, majtaski i zobaczę jeszcze biustonosze.W piątek wolne, idę szukać sukienki Olunia ten salon co mierzyłaś jest koło mojej pracy, może na przerwie skoczę i się tam rozeznam. Byłam za to w Tęczy i oczywiście same 38 więc nici z jakiejkolwiek przymiarki

Buty muszę mieć wygodne-też obstawiam balerinki Bo ja wstyd sie przyznać szpilek nie posiadam i na obcasach nie chodzę wolę płaskie lub koturny.
A jak się nazywa ten sklep? Ceny w miarę? Też się muszę za bielizną porozglądać... W Tęczy nie udało mi się nic przymierzyć takie były kolejki, może dziś się uda. Ja też mierzyłam za małe sukienki ;/ Ale nawet to daje orientację, a jeśli obsługa jest ogranięta to Ci "zwizualizuje" jak będziesz wyglądać

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-14, 10:47   #1710
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

A jak się nazywa ten sklep? Ceny w miarę? Też się muszę za bielizną porozglądać... W Tęczy nie udało mi się nic przymierzyć takie były kolejki, może dziś się uda. Ja też mierzyłam za małe sukienki ;/ Ale nawet to daje orientację, a jeśli obsługa jest ogranięta to Ci "zwizualizuje" jak będziesz wyglądać
Dzięki
Ceny hmmm nie jest tanio body 65zł, biustonosz 90-130 tz. mój rozmiar 85e a i tak mi powiedziała że powinnam brać 80g czy nawet 75g mateńko!!!! i takie przymierzę. Ceny za pończochy czy majcioszki nie pytałam, ale kobieta chociaż fajnie mi doradziła.
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości