Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-14, 09:02   #1441
morful
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Witam kochane Mamusie!
u nas pogoda obrzydliwa, aż się nie chce nic :/ ale naczytałam się wczoraj o porodach miesiąc wcześniej i właśnie się szykuje na polowanie na brakujące pierdółki, tylko poszukam gdzie się można na takie łowy udać w okolicy, a wieczorem jedziemy z mężem na grubszego zwierza czyt. wózek, łóżeczko.

Całe szczęście, że wreszcie jestem na zwolnieniu i mogę na te zakupy iść i rano się obijać, bo jak dziś wstawałam to mąż miał już ubaw po pachy W 33 tc zaczęły się pojawiać obrzęki, a w 34, od niedzieli doszły do tego bolące żebra (za sprawą charakterku Bąbelka :P ewidentnie mu tam w środku nie pasują do wystroju, bo kopie ile ma sił, a ma ich coraz więcej )
morful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:04   #1442
bozena_87
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Ja w poniedziałek miałam wizytę i synek waży już 2100 gr Szyjka mi się troszkę skróciła i mam więcej odpoczywać.
Zamówiłam do małego kilka rzeczy w smyku i dzisiaj mam do odebrania w Empiku. Powiem Wam że fajne promocje teraz są i się opłaca kupić. Na ubrania jest do -70% , promocja jest do 2 lutego. Chwalę się ubrankami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-3-pack-myszka-miki-i-przyjaciele-rozmiar-62-m-iext2656.jpg (84,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-62-m-iext26917785.jpg (84,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-rozmiar-62-m-iext27215312.jpg (79,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-body-chlopiece-z-krotkim-rekawem-5-pack-rozmiar-62-m-iext26575308.jpg (55,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-czapka-chlopieca-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-36-38-m-iext26413394.jpg (72,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-pajac-chlopiecy-3-pack-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62-m-iext27381168.jpg (69,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-62-m-iext26508361.jpg (72,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-skarpety-chlopiece-3-pack-rozmiar-13-15-n-iext26608365.jpg (9,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cool-club-skarpety-rozmiar-uniwersalny-n-iext27363053.jpg (11,8 KB, 2 załadowań)
Stary 2015-01-14, 09:05   #1443
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość

O toto to fakt. Ja tam wokół siebie mam mnóstwo osób co to im mówili z usg że tyle i tyle ma dziecko a rodziło się drastycznie inne. Czasami sporo większe od usg, czasami mniejsze. Choćby miesiąc temu mojej kumpeli na usg lekarz powiedział, że synek ma już 3800 a ona urodziła jakieś 1,5 tygodnia później i miał 3460....także hm...no te wagi z usg to dość mocno szacunkowe
zgadzam się czasem to kwestia postawienia krzyżyka i juz inna waga wychodzi pomyłki się zdarzają a to przeciez tylko USG
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
też moja daję mi w kość
mój to chyba ćwiczy do tanca z gwiazdami, żebra mi obił i zadowolony z życia
Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witałam się już w sumie kiedyś, ale pewnie było to z 5 miesięcy temu

Podczytuję Was trochę i widzę, że ostro już się przygotowujecie. Szczerze, to jeszcze nie za wiele mam - zarówno dla siebie jak i dla maluszka do szpitala czy domu. Liczę, że jak w końcu pójdę na L4 to nadgonię zaległości. Macie jakieś gotowe listy rzeczy do szpitala? Byłabym bardzo wdzięczna.

Do dzisiaj ciąża przebiegała bez zakłóceń, wręcz bezobjawowo (oprócz rosnącego brzuszka). Dzisiaj ból, wizyta u stomatologa i kanałówka. Przeżywam jak mrówka okres, ale to moja pierwsza w życiu

btw termin mam na 6 marca, ale z usg wychodzi na 26 lutego. Z moich obliczeń też wychodzi wcześniej niż 6.III, no ale zobaczymy.

Mamy tu przyszłe mamy wegetarianki? Jakie miałyście wyniki w ciąży?
hej, ja niestety mięsna, także nie pomogę
Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
moje "maleństwo'" w 33 tug 2100
mój w 33 tygodniu 2330 gram, ale mysle, że jakaś pomyłka mogła nastapić, no chyba, że urodzę zapaśnika sumo
Stary 2015-01-14, 09:06   #1444
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ja z moim TŻ jestem 11 lat heh a mieszkamy dopiero od czerwca tugeder i uczymy się życia razem ale generalnie jest fajnie i wesoło ale czuje jednak ze Tz mógłby więcej w domu pomagać tyle ze on od 7.30 pracuje do prawie 16 i przychodzi zmęczony.
Jak mu nie powiem to nie ruszy :/myślę że tak z domu wyniósł bo jego mama to nawet mu herbatę mieszala i skarpetki koszulki majtki składała do szafki - ja tego nie robię bez przesady juz skarpet nie będę do pary dobierać hehe
My też już jesteśmy 11 lat razem, od 8-9 lat mieszkamy razem a po ślubie jesteśmy 7 lat
Stary 2015-01-14, 09:07   #1445
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Hej dziewczyny, obiecałam, że dam znać co u mnie te bóle krzyżowe i podbrzusza oraz twardnienie brzucha objawiają, a więc byłam u gina, lekko skrócona szyjka ale miękka wysłał mnie na ktg do szpitala, wysiedzieliśmy się 5 godzin bo wyszedł jakiś skurcz, dostałam magnez w kroplówce, nakaz 2 tyg. leżenia plackiem, nospę i magnez 3xdziennie. Jak na złość dopiero po powrocie do domu o 22 zaczął się ból kręgosłupa całą noc nie przespałam ciągle boli i nie przestaje a miało się po kroplówce wyciszyć. Mąż mówi, że wracamy i kłaść się na patologię, ja czekam na jakąś poprawę także trzymajcie za nas kciuki bo maleńka waży dopiero 1,8kg, skończyła 32tc jakoś do tego 36tyg choćby pociągnąć... smutno mi strasznie, do tego mieszkanie w rozsypce jeden wielki bajzel bo miała być wielka reorganizacja i porządki ehh
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:09   #1446
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bozena_87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja w poniedziałek miałam wizytę i synek waży już 2100 gr Szyjka mi się troszkę skróciła i mam więcej odpoczywać.
Zamówiłam do małego kilka rzeczy w smyku i dzisiaj mam do odebrania w Empiku. Powiem Wam że fajne promocje teraz są i się opłaca kupić. Na ubrania jest do -70% , promocja jest do 2 lutego. Chwalę się ubrankami
śliczne ubranka jestem ciekawa ich jakośc, dziś pierwsza partia leci do prania ciekawe co z tych smykowych rzeczy się uchowa

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, obiecałam, że dam znać co u mnie te bóle krzyżowe i podbrzusza oraz twardnienie brzucha objawiają, a więc byłam u gina, lekko skrócona szyjka ale miękka wysłał mnie na ktg do szpitala, wysiedzieliśmy się 5 godzin bo wyszedł jakiś skurcz, dostałam magnez w kroplówce, nakaz 2 tyg. leżenia plackiem, nospę i magnez 3xdziennie. Jak na złość dopiero po powrocie do domu o 22 zaczął się ból kręgosłupa całą noc nie przespałam ciągle boli i nie przestaje a miało się po kroplówce wyciszyć. Mąż mówi, że wracamy i kłaść się na patologię, ja czekam na jakąś poprawę także trzymajcie za nas kciuki bo maleńka waży dopiero 1,8kg, skończyła 32tc jakoś do tego 36tyg choćby pociągnąć... smutno mi strasznie, do tego mieszkanie w rozsypce jeden wielki bajzel bo miała być wielka reorganizacja i porządki ehh
pamietaj, ze teraz to Wy jesteście najważniejsi, mieskzanie się ogarnie! a Ty odpoczywaj i zaciskaj poślady na najbliższe 4 tygodnie
Stary 2015-01-14, 09:09   #1447
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
mój w 33 tygodniu 2330 gram, ale mysle, że jakaś pomyłka mogła nastapić, no chyba, że urodzę zapaśnika sumo
nie ma co sie stresować-okaże sie jak wyjdzie .Ale jak na razie obydwa dzieciaki należą do wagi ciężkiej
Stary 2015-01-14, 09:11   #1448
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
wow :O strasznie duży...
ciekawostka taka - mój dziadek jak się urodził ( a był to rok 1946) ważył 6 kg! Na szczęście dla kobiet w mojej rodzinie nikt już nie powtórzył tego rekordu :P
brat mojego taty też urodził się 6 kg i poród się skończył tym, że salowa w szpitalu złapała go w szmatę, bo nikt nie chciał pomóc babci...

Cytat:
Witajcie dziewczyny z rana ja mam zły początek dnia. Pozarlam się z TŻ o totalna głupotę bo chrapal i w nocy się przynioslam do drugiego pokoju a ten obraza wielka ze jak mogłam... Nie no spoko. On to sądzi ze ja to w domu tylko śpię... A posprztane ugotowane poprasowane ma a on przyjdzie zje czasami zmyje i uważa że jest ok. Kur%/+ ja też chcę spać w nocy a nie tylko on.! I jestem zła wściekła i w ogóle.. Niby mnie przeprosił ale zamiast obrócić coś w żart to obrażony wstaje królewicz... A kanapeczki to sam sobie też nie zrobi.
Ja nie wiem może sama sobie taki los zgotowalam ehh niby cudnie ale czasem to brak mi sil

Ciesze się ze nouvelle jest wśród nas i crystal tak sądziłam ze Twój TŻ nie pojedzie na drugi koniec świata!
Olajakzam kochana będziesz pod dobrą opieka.. Jakieś gazetki /książki pomogą w nudzie.

Mialam dziś pójść do pepco kupić coś dla dziecka może sobie do porodu ale mi się kompletnie odechciało przez poranna akcje. Wiec dalej jesten z niczym i w głębokiej du....

Dostałam tez pismo od dyrki odmowne oczywiście. Juz mnie nic nie rusza co będzie to będzie..

Jeszcze dziś księdza mam masakra jakas wiec znów mop czeka na mnie - ostatnio to jest mój najlepszy friend

Miałam sen ze nowa dyrektorka została znów stara dyrektorka która ze stolka nam spadła we wrześniu a potem ze na dwa laktatory jechałam i mleko leciało ze hoho i nic mnie nie bolało przy tym..

Sorrki ze tak wam jecze ale od razu mi lzej...
Twojemu TŻ należy się lanie no ale najgorzej jak ktoś jest tak z domu nauczony, to ciężko przestawić...a jak Ty normalnie pracowałaś to on robił więcej? czy zawsze Ty?

Cytat:
dzień dobry witam w 34 tygodniu i lece was nadrobić
za 34 tydzień!

[QUOTE=marta24171;49748741]
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Z prasowankiem schodzi się najdłużej, ja miałam 3 podejścia bo nogi nie dawały mi stać. A na siedząco to tak głupio hehe W ogóle jak wstaję rano to są już spuchnięte kostki...

No coś Ty dlaczego głupio ja tam zniżam sobie deskę do wysokości jak siedzę i lecę z koksem, inaczej na stojąco to musiałabym chyba co 15 minut robić przerwy
ja od zawsze na siedząco prasuje, nawet jak w ciąży nie byłam do tego jakiś dobry film i robi się to znośne ale dziecięcych jeszcze nie prasowałam...

dzień dobry z rana
dzisiaj zamierzam przejechać się ostatni raz po biedronkach w poszukiwaniu prześcieradeł i ręczników, jeśli nie będzie zamawiam na allegro i będzie właściwie koniec
Stary 2015-01-14, 09:12   #1449
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
mąż ma racje-nie ma co czekać skoro nie ma poprawy a jest gorzej. Bedziesz pod opieką lekarzy i oni o Was zadbają
Stary 2015-01-14, 09:15   #1450
lesyeux
Zadomowienie

smv zasyłam moce na dzisiaj
Oby dzien jednak był lepszy niż poranek

Ja też nie spałam w nocy...... Zosia tak jakoś wtuliła sie w pecherz,że myślałam że mnie coś rozerwie.
Nawet melisa nie pomogła
Tż ok. 1wrócił to z nim posiedziałam do 3 wnocy i poszłam spac, bardziej wypoczywac
I wstałam o 8...
Masakra

Cytat:
moje "maleństwo'" w 33 tug 2100
Ślicznie rośnie
Cytat:
dzień dobry witam w 34 tygodniu i lece was nadrobić
Wow!

Miłego dnia Kochane ja sie bede szykowac i zbierac na dzieciece zakupy z Tż
Stary 2015-01-14, 09:15   #1451
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość

ja od zawsze na siedząco prasuje, nawet jak w ciąży nie byłam do tego jakiś dobry film i robi się to znośne ale dziecięcych jeszcze nie prasowałam...
nienawidzę prasować ale sterta posegregowanych ciuszków czeka-więc dzisiaj się za to zabieram
Stary 2015-01-14, 09:17   #1452
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morful Pokaż wiadomość
Witam kochane Mamusie!
u nas pogoda obrzydliwa, aż się nie chce nic :/ ale naczytałam się wczoraj o porodach miesiąc wcześniej i właśnie się szykuje na polowanie na brakujące pierdółki, tylko poszukam gdzie się można na takie łowy udać w okolicy, a wieczorem jedziemy z mężem na grubszego zwierza czyt. wózek, łóżeczko.

Całe szczęście, że wreszcie jestem na zwolnieniu i mogę na te zakupy iść i rano się obijać, bo jak dziś wstawałam to mąż miał już ubaw po pachy W 33 tc zaczęły się pojawiać obrzęki, a w 34, od niedzieli doszły do tego bolące żebra (za sprawą charakterku Bąbelka :P ewidentnie mu tam w środku nie pasują do wystroju, bo kopie ile ma sił, a ma ich coraz więcej )
znam ten ból, żebra u mnie obijane non stop
powodzenia na zakupach! pochwal się wieczorem

Cytat:
Cześć dziewczyny
za wizytę!
rzeczy śliczne uwielbiam szary

Cytat:
kochana pamiętaj, że teraz Ty i malych jesteście najważniejsi! mieszkanie ogarnie się później, to teraz nieważne!! odpoczywaj ile się i dawaj dam znać! trzymam kciuki!
Stary 2015-01-14, 09:17   #1453
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
śliczne ubranka jestem ciekawa ich jakośc, dziś pierwsza partia leci do prania ciekawe co z tych smykowych rzeczy się uchowa

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

pamietaj, ze teraz to Wy jesteście najważniejsi, mieskzanie się ogarnie! a Ty odpoczywaj i zaciskaj poślady na najbliższe 4 tygodnie
No co do jakości to jeszcze nie wiem, dzisiaj dopiero męża wyślę odebrać ciuszki do Empiku. W sumie to bodziaki te szare wyszły po 8 zł za sztukę więc nawet jak jakość była by taka sobie to i tak się opłacało. Jedno dziecko ponosi troszkę
Ale mam już w domu dresik ze smyka i jakość jest dobra, także myślę że będzie OK
Stary 2015-01-14, 09:17   #1454
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

Ja też nie spałam w nocy...... Zosia tak jakoś wtuliła sie w pecherz,że myślałam że mnie coś rozerwie.
U mnie od kilku dni zebra przestały boleć...ale za to znowu krocze podczas chodzenia i obracania napitala Nie wiem co gorsze czy żebra czy krocze
Stary 2015-01-14, 09:18   #1455
debraM
Wtajemniczenie

Hejo dziewczęta
Widzę, że większość z nas już torby szykuje
Ja mam ostatnio paskudny humor i ciągle ryczę, chyba przeraża mnie powaga sytuacji

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:19   #1456
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
nienawidzę prasować ale sterta posegregowanych ciuszków czeka-więc dzisiaj się za to zabieram
ja Ci moge poprasowac akurat to wolę od gotowania także jak coś...to wiesz
Stary 2015-01-14, 09:21   #1457
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja Ci moge poprasowac akurat to wolę od gotowania także jak coś...to wiesz
kochana to zapraszam na obiad nawet Ci ciasteczko upieke!!
Stary 2015-01-14, 09:23   #1458
bozena_87
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam zalecenie odpoczywać ( leżeć) i tak jak ty mam dom w rozsypce , bo mieliśmy się przeprowadzić przed porodem i muszę wszystko wybierać do domu - meble, kafelki itd... i w ogóle nie wiem jak to teraz ogarnąć. Co się da oglądam i wybieram przez internet . Później chyba tylko pojadę do jednego konkretnego sklepu zobaczyć na żywo i jak się spodoba to zamówieniem , zapłaceniem i dostawą zajmie się mąż. Ja nie mogę już latać po sklepach. Do dziecka też resztę przez internet i kurier przywiezie do domu. Jak mus to mus, trzeba się oszczędzać. Resztę rzeczy ogarnę po porodzie.Mi lekarz powiedział że jeszcze 5 tygodni muszę donosić.
Stary 2015-01-14, 09:23   #1459
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
kochana to zapraszam na obiad nawet Ci ciasteczko upieke!!
hohoh poważna propozycja trzeba się zbierac, co byś się nie rozmysliła
Stary 2015-01-14, 09:25   #1460
aaakarolina
Wtajemniczenie

inspiracje ciążowo ubraniowe

http://lula.pl/lula/56,111770,172256....html#BoxLSTxt
Stary 2015-01-14, 09:26   #1461
smv
Zakorzenienie

A ja się zabrałam w sobie i jadę pokupuje coś... Cokolwiek bo nie mam nic ..

Pieluchy tetrowe z pepco są ok czy lepiej gdzieś indziej dziewczyny?
Stary 2015-01-14, 09:44   #1462
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Hejo dziewczęta
Widzę, że większość z nas już torby szykuje
Ja mam ostatnio paskudny humor i ciągle ryczę, chyba przeraża mnie powaga sytuacji
Witaj w klubie - przeryczałam wczoraj cały dzień. Nie mogę sobie poradzić ze sobą - a najbardziej dołuje mnie fakt że nie ma przy mnie mojego Męża

Witam się z Wami Kochane w 33 tc Jutro wizyta u doktorka - już nie mogę się doczekać jak zobaczę Synusia

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:50   #1463
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Witaj w klubie - przeryczałam wczoraj cały dzień. Nie mogę sobie poradzić ze sobą - a najbardziej dołuje mnie fakt że nie ma przy mnie mojego Męża

Witam się z Wami Kochane w 33 tc Jutro wizyta u doktorka - już nie mogę się doczekać jak zobaczę Synusia
No to u mnie identycznie, a do tego ten bajzel w mieszkaniu i wszystko zaczęte, a nic nieskończone Mąż ma to robić, a po pracy przychodzi zmęczony i

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:13   #1464
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:

Teraz to ja wychodze z założenia,że facet też ma rączki i śniadanie może sobie sam zrobić. Sprzątanie całego mieszkania robimy together ,ogarniam w ciągu dnia ja.
Mój od wielu lat robi dla siebie i dla mnie

Witajcie Co do fotela to kupiłam ten z ikea a fotki na żywo będą jak skończę kącik maluszka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg strandmon-fotel-szary__0164703_PE319846_S4.jpg (21,9 KB, 5 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:15   #1465
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana będzie dobrze A mąż ma racje, jak coś się będzie dziać to do szpitala, teraz nie ma żartów

Kurde, dzisiaj jakaś taka dziwna noc. Bo ja też prawie nie spałam. TŻ chrapał i sapał na mnie, aż go w nocy opierdzieliłam, że jak mnie znowu zarazi to pożałuje, bo teraz kompletnie nic nie mogłabym wziąć - ani soku z malin ani miodu (bo to sam cukier praktycznie) , a to mnie ostatnio uratowało. Do tego jakieś dziwne skurcze miałam i latałam po łóżku jak głupia, bo zmiana pozycji pomagała. Były w dole brzucha jakby na okres, ale sporo słabsze. Jak wstałam rano wszystko minęło.

Chciałam dzisiaj jechać na badania i du...a. Nie miałam pojemnika na siuśki Pojadę jutro.

aneta - śliczny fotel, też mi się już od jakiegoś czasu marzy taki. Ale chyba musiałby spać z nami w łóżku, żeby się zmieścił do sypialni. Z resztą TŻ nie za bardzo jest za urządzaniem i meblowaniem tych pokoi co mamy u moich rodziców, skoro mamy stawiać dom. Woli odłożyć na budowę. Może ma i rację...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2015-01-14 o 10:17
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:21   #1466
żona_marcina
Rozeznanie

Hej,
witam się wyspana i zadowolona. Od 3 dni śpię jak zabita

Cytat:
Cześć dziewczyny
Ale śliczne ubranka

Zazdroszczę też skończonych pokoików dziecięcych, u mnie co prawda już stoją mebelki ale wszędzie walają się siatki, pudła i pudełka. Do tego zdecydowałam się zrobić szafę w kuchni, bo już nie mam miejsca w spiżarce. A spiżarnia będzie służyła jako kotłownia i pralnia. Dom mi się coraz bardziej zagraca

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:21   #1467
emily863
Zadomowienie

Cytat:
A ja się zabrałam w sobie i jadę pokupuje coś... Cokolwiek bo nie mam nic ..

Pieluchy tetrowe z pepco są ok czy lepiej gdzieś indziej dziewczyny?
Lepiej u jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy w internecie. Te z pepco są strasznie sztuczne. Zresztą weźmiesz to ręki to zobaczysz.
Ja kupowałam w sklepie mulan.pl białe i kolorowe, ale wtedy była darmowa przesylka.

Edytowane przez emily863
Czas edycji: 2015-01-14 o 10:32
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:23   #1468
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Witajcie
Widzę,że nie tylko ja ostatnio jestem strasznie płaczliwa i rozdrażniona. Dzisiaj rano jak robiłam śniadanie mężowi do pracy to wysypałam z pojemnika cały cukier i przez to się ściekłam na męża twierdząc że to przez niego, on zamiast mnie uspokoić to stwierdził że jestem wariatką i się poryczałam, maskara teraz mi głupio,ale na pewno się pierwsza do niego nie odezwę co to to nie. W ogóle mam już dość, już bym chciała żeby było po wszystkim i mały był z nami.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Rossi- witaj Kochana nie przejmuj się na pewno wszystko będzie dobrze
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:25   #1469
asiulek8
Wtajemniczenie

U was też taka piękna pogoda? Od rana leje deszcz, aż z domu nie chce się wychodzić. A ja muszę jechać po chlebek i te pojemniki na siusiu.

Wiecie co, już po pierwszym praniu zauważyłam różnicę w ubrankach dla Młodej. Niektóre zrobiły się jakby już były noszone, a przecież nowe :sciana:

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:26   #1470
nusiekowa
Wtajemniczenie

właśnie stwierdziłam ,ze sie nie wyrobie z prasowaniem do porodu....wyprasowałam 4 pieluchy i mam dość a jak widze te kupki ubranek co na mnie paczą.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości