Starania o maleństwo od jesieni 2014 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 22:03   #4381
FK
przyczajona tygrysica

GG do FK
Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
To prawda, zgrabny brzuszek
Jak jest z tymi temperaturami? Tzn jeśli przed terminem owu mam 36,6 a po 36,8 to mogę zakładać że ta nieszczęsna owu była?
Od razu mówię, że tempkę mierze wieczorami i nieregularnie, ale takie wartości pojawiają się już drugi miesiąc
Wyrocznią nie jestem, sama dopiero miesiąc mierzyłam, ale to trzeba robić rano (a przynajmniej po dłuższym spoczynku) i regularnie, żeby można było cokolwiek wywnioskować.
FK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 22:11   #4382
Fantasmagori
Zakorzenienie

Też się przymierzam do mierzenia temperatury, ale jestem taka roztrzepana że nie wiem czy u mnie to zda egzamin

Wygoniłam TŻ do pracy na nockę, a sama muszę wstać o nieludzkiej porze o 5:30 Bo do pracy na 6:30 mam Zgroza

jeszcze mi smutno po tych nieudanych testach, ale jak myślę o dziewczynach które zobaczyły 2 kreseczki a potem spotkała je taka tragedia... To dopiero smutne

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2015-01-13 o 22:16
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 22:31   #4383
ania_mala
Zadomowienie

O 5.30 bede sie przekręcała na drugi bok Ale w czwartek wstaję o 5 i już mam doła doła z tego powodu Kocham spać...
Temaperaturę w tym cyklu próbuje mierzyć i robie to w miarę sumiennie, ale wciąż mam tylko góry i doliny, choć ostatnio z tendencją wzrostową Ale to wciągająca zabawa

Strata maleństwa, to coś, czego się strasznie boję...moja iostra poroniła w 4 miesiącu i bardzo to odchorowała, próbowałam ją wspierać, ale brakowało słow..Na szczęscie Ktoś czuwa nad nimi i w lutym na świecie pojawi się ich synek, mam nadzieję,że cały i zdrowy!
ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 22:35   #4384
Fantasmagori
Zakorzenienie

Moja siostra bardzo chciała mieć dzieci ale im się nie udaje bo mają problem z krwią - konflikt krwi to się chyba nazwa. Bardzo jej współczuję i mi smutno z jej powodu bo byłaby cudowną mamą

Dobrze że Twojej siostrze się udało, wierzę że urodzi się zdrowe dzieciątko

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2015-01-13 o 22:36
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 23:15   #4385
mycha_818
Zadomowienie

Meryy ogromne gratulacje :-*

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Meryy, bianeczkaa koniecznie nam mówcie co u was i jak się czujecie, bo ja się przyznam, bardzo jestem ciekawa jakie jest samopoczucie od początku. Wiem, że każda ma inaczej ale zanim się sama przekonam, to przynajmniej czegoś się dowiem
A u mnie styczeń na straty, luty prawdopodobnie też, ale marzec i kwiecień to już mam nadzieję będą owocne. Tym bardziej, że mam pracę tylko do końca kwietnia właśnie
Nie jestem Meryy ani bianeczka ale odpowiem ;-) Ja do 6 tygodnia czułam się dobrze. Oprócz pozytywnego testu nic nie wskazywało na ciążę. W czwartek poszłam do lekarza, to był 6 tydzień, potwierdził ciążę, biło serduszko. W piątek i sobotę pobolewał mnie brzuch, a od niedzieli dzień w dzień, bez żadnej przerwy do 15 tygodnia wymioty. Oprócz tego straszne ogólne zmęczenie, często o 19 już spałam, nie mówiąc o tym, że nie widziałam nic złego w tym, że się nie wykąpie. Wiem, że to brzmi strasznie, ale poziom mojego zmęczenia był tak ogromny, że mnie to przerosło. Mogę jeszcze dodać, że raz zemdlałam i to też w 6 tygodniu, później jeszcze zdarzało się, że kręciło mi się w głowie, ale wiedziałam już do czego to może doprowadzić i zawsze wtedy siadałam albo kucałam sobie w zależności od okoliczności. Aha, i od szybkiego chodzenia bolał mnie brzuch, tak więc do pracy i na zakupy zawsze spacerkiem ;-)
I to by było chyba na tyle...

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
widze ze Ty masz wiedze mozesz mi powiedziec dlaczego mleczny sluz i bol piersi to NIE jest oznaka ciazy?

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

skad wiesz?

Podobno z tymi nogami w gorze to bujda
Może i bujda, ale mi tak poradziły dwie koleżanki, sama więc też tak robiłam i jakoś się udało. A jak po moim zajściu dzieliłam się spostrzeżeniami na forum to bianeczka mówiła, że nie zaszkodzi. Nie wiem czy stosowała, ale i jej się udało. Także pamiętajcie dziewczyny: pomoże czy nie - NOGI NA ŚCIANĘ! ;-)

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
zlecialo okropnie szybkoooo aaaa
brzuszek ciazy juz, ciezko sie obracac na wyrku,zakladac skarpetki ale jestem samodzielna plecy bola to jest niemile uczucie
i chodze jak kaczor

dokladnie !!!

Pokazę Wam mój brzusio na przełomie 35 i 36 tygodnia
Pięknie wyglądasz. Uważam, że idealny rozmiar brzuszka. Też mi się tak marzy ;-)
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 23:19   #4386
1141655
Zakorzenienie

Dziekuje

Nóg na ścianę nie brałam, ale ogółem po sexikowaniu nie rwałam do łazienki od razu, tylko sobie leżałam....co by się tam ładnie wszystko uleżało

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 08:04   #4387
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Śliczny brzuszek <3 mega zgrabny

Dziś tempka z rana 36,89, mam strasznie mokro i pachnie ta wydzielina bardzo słodko - mlecznie(?)

W piątek będę testowac ummm...

Wczoraj byłam u dentysty i robię kanalowke, do tego wyrosła mi 8 i do usunięcia chirurgicznego...oby to nie miało wpływu

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:14   #4388
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Też się przymierzam do mierzenia temperatury, ale jestem taka roztrzepana że nie wiem czy u mnie to zda egzamin

Wygoniłam TŻ do pracy na nockę, a sama muszę wstać o nieludzkiej porze o 5:30 Bo do pracy na 6:30 mam Zgroza

jeszcze mi smutno po tych nieudanych testach, ale jak myślę o dziewczynach które zobaczyły 2 kreseczki a potem spotkała je taka tragedia... To dopiero smutne
ja w tym miesiącu chyba sobie kupię testy owu bo do tej pory wydawało mi się że kłócie w jajniku oznacza właśnie owu i chciałabym się upewnić, może testy mi pomogą. Mierzenie temperatury nie dla mnie, nie mam na to rano czasu :/. Dla pocieszenia powiem że o 5.30 to ja wychodzę z domu

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Meryy ogromne gratulacje :-*

Nie jestem Meryy ani bianeczka ale odpowiem ;-) Ja do 6 tygodnia czułam się dobrze. Oprócz pozytywnego testu nic nie wskazywało na ciążę. W czwartek poszłam do lekarza, to był 6 tydzień, potwierdził ciążę, biło serduszko. W piątek i sobotę pobolewał mnie brzuch, a od niedzieli dzień w dzień, bez żadnej przerwy do 15 tygodnia wymioty. Oprócz tego straszne ogólne zmęczenie, często o 19 już spałam, nie mówiąc o tym, że nie widziałam nic złego w tym, że się nie wykąpie. Wiem, że to brzmi strasznie, ale poziom mojego zmęczenia był tak ogromny, że mnie to przerosło. Mogę jeszcze dodać, że raz zemdlałam i to też w 6 tygodniu, później jeszcze zdarzało się, że kręciło mi się w głowie, ale wiedziałam już do czego to może doprowadzić i zawsze wtedy siadałam albo kucałam sobie w zależności od okoliczności. Aha, i od szybkiego chodzenia bolał mnie brzuch, tak więc do pracy i na zakupy zawsze spacerkiem ;-)
I to by było chyba na tyle...

Może i bujda, ale mi tak poradziły dwie koleżanki, sama więc też tak robiłam i jakoś się udało. A jak po moim zajściu dzieliłam się spostrzeżeniami na forum to bianeczka mówiła, że nie zaszkodzi. Nie wiem czy stosowała, ale i jej się udało. Także pamiętajcie dziewczyny: pomoże czy nie - NOGI NA ŚCIANĘ! ;-)
dzięki że się podzieliłaś wrażeniami Ja nie mam rodzeństwa, mamy też nie zapytam, więc mam tylko was.
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:17   #4389
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Rudaska ja testowałam się na owu i u mnie ból jajników już po oznaczał, że jajeczko pękło i czułam to wyraźnie...W tym miesiącu tego nie czułam A ból czasem był taki, że mi szarpało aż po nogach.

Widzę, że jesteś z Katowic

Od dwóch dni kawa mi nie smakuje bez cukru. Od 10 lat nie słodzę a teraz muszę. Hehe ciekawe

Zuzia już na świecie

Edytowane przez srebrna_smuga
Czas edycji: 2015-01-14 o 09:42
Stary 2015-01-14, 11:05   #4390
velika
Winter is coming

oby to coś oznaczało
1141655 bardzo zgrabny brzuszek
I dziękuję za zaproszenie do klubu
a i o ćwiczeniach było, matko. Przed ślubem byłam na diecie przez pół roku i ostro ćwiczyłam, w zasadzie trwało to od listopada 2013 do września 2014, a we wrześniu kupiliśmy mieszkanie, wróciliśmy z urlopu i przytyłam 4 kilo ćwiczę mało, głównie chodzę na basen, czasem w domu z fitness blenderem albo na rower wyjdziemy, ale stanowczo za rzadko. Dieta nie jest najgorsza, ale nie odmawiam sobie niczego i efekty widać :/ Dzisiaj mam w planach bieganie. Chłop też chce się odchudzić, więc może nam się uda trochę zrzucić do czerwca. Chociaż mi bardziej zależy na kondycji

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-01-14 o 11:34
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:34   #4391
MilkaJestem
Zakorzenienie

Witam się przy kawuśce

Sreberko trzymam mocno nadal

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 11:46   #4392
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
Witam się przy kawuśce

Sreberko trzymam mocno nadal
Dziękuję Próbuję się nie nakręcać...

Ja narazie odstawiłam ćwiczenia. I tak mam pracę w ruchu, nie powiem bo kręgosłup czasem daje oznaki i martwię się jak to będzie w ciąży. Żebym tylko leżeć nie musiała.
Poza tym jestem na diecie bez pszenicy bo mam alergię i wiele rzeczy mi nie wolno...I tak czy jem czy nie jem zawsze ważę tyle samo.

Myślę, że wyzwaniem będzie wrócenie do wagi sprzed ciąży. Jestem mega ambitna i zatwardziała po tym względem i na pewno będę chciała szybko wrócić do formy

Zuzia już na świecie

Stary 2015-01-14, 12:15   #4393
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja czuje, ze jednak bedzie okres
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:23   #4394
rudaska
Zakorzenienie

Srebrna_smuga niedokładnie Katowice, bo od roku jakiegoś mieszkam w Rudzie Śl. a w Katowicach pracuję (wcześniej mieszkałam w Toruniu, a w ogóle to jestem z Płocka). No i na pewno w Katowicach, w przyszłości chciałabym rodzić. Z tymi testami to zobaczymy, przyłożę się do nich i chyba zacznę testować od 9 dnia bo ostatni cykl miałam 25 dni
Stary 2015-01-14, 12:25   #4395
Molise
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Melduję się w 9 tygodniu

I przesyłam pozytywne fluidki !

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 12:37   #4396
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja czuje, ze jednak bedzie okres
Wiem jakie to uczucie złości i smutku

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Srebrna_smuga niedokładnie Katowice, bo od roku jakiegoś mieszkam w Rudzie Śl. a w Katowicach pracuję (wcześniej mieszkałam w Toruniu, a w ogóle to jestem z Płocka). No i na pewno w Katowicach, w przyszłości chciałabym rodzić. Z tymi testami to zobaczymy, przyłożę się do nich i chyba zacznę testować od 9 dnia bo ostatni cykl miałam 25 dni
No no Fajna droga za Tobą W którym szpitalu chcesz rodzić w Katowicach? Bo ja raczej stawiam na chorzowski szpital.

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Melduję się w 9 tygodniu

Bioooorę garściami

Zuzia już na świecie

Stary 2015-01-14, 12:45   #4397
Opiumalfa
Zakorzenienie

Oczywiscie sie ludze caly czas, ale skurcze, pol podbrzusza jak na okres, 6 dni przed okresem wskazuja (wg mnie) ze cos tam bylo, ale nie chcialo zostac na dluzej. Zaczyna mi sie taki brazowy sluz (lekko) wiec wiem ze to okres. Tylko, ze bardzo zadko mialam takie "plamienia" przed staraniami. Po okresie ide do lekarza.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 13:07   #4398
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Melduję się w 9 tygodniu

łapiemy

Stary 2015-01-14, 13:09   #4399
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FK Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Jeeeeej, jak mnie dawno nie było...
Jakoś... Życie mnie wciągnęło - mam nadzieję, że się nie gniewacie rosi:

Przyznam, że trochę przygasłam jak przyszła @... Nachodziły mnie myśli, żeby to jeszcze może odłożyć... Że zaraz wiosna i trzeba się brać do pracy w domu... Ale stwierdziliśmy, że nie chcemy odkładać naszych marzeń o szkrabie!

I tak teraz czekam na te moje płodne dni i czekam i doczekać się nie mogę.

Merry - łaaaaał, gratulacje i koniecznie rozsiewaj fluidki
Hej. Proszę fluidki )

Cytat:
Dziekuje za zaproszenie, to bardzo miłe Ale w końcu startowałam tu w ...maju ? kwietniu? juz nie pamietam kiedy dolaczylam do wątku
Będę wam tu kibicowała z młodym na rękach
No ktoś musiał wystartować

Cytat:
Napisane przez Gosiurek Pokaż wiadomość
To prawda, zgrabny brzuszek
Jak jest z tymi temperaturami? Tzn jeśli przed terminem owu mam 36,6 a po 36,8 to mogę zakładać że ta nieszczęsna owu była?
Od razu mówię, że tempkę mierze wieczorami i nieregularnie, ale takie wartości pojawiają się już drugi miesiąc
Tempki mierzy się rano, o tej samej porze, mnie do tego zmusiła apka, bo podpięła się pod budzik.
Choć akurat jak tż został po świętach w domu, to często nie nastawiałam budzika.
Poprostu korzystalismy, że nic nas nie goni

Cytat:
Dziekuje

Nóg na ścianę nie brałam, ale ogółem po sexikowaniu nie rwałam do łazienki od razu, tylko sobie leżałam....co by się tam ładnie wszystko uleżało
I ja tak spokojnie czlowiek leży, to niczego nie pogubi

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek <3 mega zgrabny

Dziś tempka z rana 36,89, mam strasznie mokro i pachnie ta wydzielina bardzo słodko - mlecznie(?)

W piątek będę testowac ummm...

Wczoraj byłam u dentysty i robię kanalowke, do tego wyrosła mi 8 i do usunięcia chirurgicznego...oby to nie miało wpływu
Jak ci skoczy tempka to będziesz czuła, że to jest to.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 13:36   #4400
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Nie wiem jak ja to psychicznie wytrzymam

Dobrze, że idę do pracy zaraz bo przecież bym ciągle siedziała i czytała tylko.

Zuzia już na świecie

Stary 2015-01-14, 15:48   #4401
cienwiatru
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki witam się popołudniowo młodzież już z przedszkola odebrana, ogląda minionki, a ja mam chwilkę na forum)
Tak mnie naszła refleksja, że odkąd jestem na tym forum, moja wiedza o zapłodnieniu znacząco się zwiększyła planując dziecko niczego nie mierzyłam, nie sprawdzałam, ot, po prostu z mężem żeśmy ustalili - robimy potomka i myk do łóżka "na oko", żeby trafić w dobry dzień, a potem, w dniu planowanej @ zrobiłam test i już. Mało co nie spadłam z kibelka, jak zobaczyłam wynik. A teraz coś czuję, że już nie będę tak błogo nieświadoma, hehehe

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Wyliczanka na dziś:

Meryy82 - 16.01. - 2 dni kolejna @ za 9 miesięcy

srebrna_smuga
- 19.01. - 5 dni

jasiulek - 21.01. - 7 dni

Chupacabra88
- 21.01. - 7 dni

ania_mala - 22.01. - 8 dni

isabel89
- 26.01. -12 dni

kallina_2014
- 03.02. - 20 dni

MilkaJestem -
04.02. - 21 dni

FK - ??.02. - ?? dni

velika
-
??.02. - ?? dni

Fantasmagori -
??.??. - ?? dni

II kreseczki:

1141655 - 1 cs

LovelyGizmo - 1 cs

beatrix28 - 2 cs

Nicole - 2 cs

moniska139 - 1 cs

ankaaa206 - 8 cs

Molise - 2 cs

bianeczkaa - 3 cs

monic167 - 2 cs

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 16:24   #4402
bianeczkaa
Zakorzenienie

Potwierdzam, spanie bez mycia się, pffffff....a po co się myć Najchętniej to bym leżała i żeby mnie każdy obsługiwał.

Wymyśliłam sobie nowe imię Luiza

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 17:23   #4403
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Potwierdzam, spanie bez mycia się, pffffff....a po co się myć Najchętniej to bym leżała i żeby mnie każdy obsługiwał.

Czujesz, że bedzie dziewczynka?
Bianeczko ta tempka jak Ci rosła to ile dni po owu robilas test?

Zuzia już na świecie

Stary 2015-01-14, 17:33   #4404
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki witam się popołudniowo młodzież już z przedszkola odebrana, ogląda minionki, a ja mam chwilkę na forum)
Tak mnie naszła refleksja, że odkąd jestem na tym forum, moja wiedza o zapłodnieniu znacząco się zwiększyła planując dziecko niczego nie mierzyłam, nie sprawdzałam, ot, po prostu z mężem żeśmy ustalili - robimy potomka i myk do łóżka "na oko", żeby trafić w dobry dzień, a potem, w dniu planowanej @ zrobiłam test i już. Mało co nie spadłam z kibelka, jak zobaczyłam wynik. A teraz coś czuję, że już nie będę tak błogo nieświadoma, hehehe
Ta niewiedza jest fajna, bo sie czlowiek nie nakreca, nie przejmuje, nie stresuje, ja tez nie wiedzialam do konca jak "dziala" owulacja, kiedy, jakies temperatury kalendarze testy owu zagniezdzenia masakra

Cytat:

Ładne imię

Stary 2015-01-14, 19:02   #4405
isabel89
Raczkowanie

hej Kobietki po kilku dniowej nieobecności
merry serdeczne gratulacje pamietam jak pisalas ze troszke zdolowana jesteś a teraz taki news
ooo jest i klubik dziękuję za zaproszenie, jutro więcej zajrzę bo dzis z telefonu pisze i nie ogarniam.
widziałam ze u naszej Monic niedobrze. Przytulasy wirtualne wysyłam

Bianeczka a u ciebie jak Objawy sie rozwijają ? LUIZA - nigdy o tym imieniu nie myślałam, bardzo ładnie.
milka niedługo badania i jak nastawienie ? Bedzie git
Opiumalfa, fantasmagorii trzeba być dobrej myśli..
Dziewczyny jest nas tak dużo, w szoku jestem.
1141655 brzuszek prześliczny

ja dzis bylam powtórzyć prolaktyne jutro wyniki.
testy owu tobie w tym cyklu tak dla świadomości i juz KU*rwica mnie wzięła... Testuje owu od piątku codziennie....w poniedziałek, wtorek i dzisiaj testy owu POZYTYWNE. 3 DNI Z RZEDU ? o co kaman ? Testy porządne z apteki. Krecha testowa wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej...moze ze mna serio cos nie tak ?!

ps. Co do nóg na ścianę - praktykuje dodatkowo zelik conceive plus

Edytowane przez isabel89
Czas edycji: 2015-01-14 o 19:06
isabel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 19:54   #4406
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak ja to psychicznie wytrzymam

Dobrze, że idę do pracy zaraz bo przecież bym ciągle siedziała i czytała tylko.

tylko spokój może nas uratować

Cytat:

tak to ja padłam dwa dni temu zaraz po dobranoce, wiem tylko, że tż zdziwiony parę razy pytał, czy ja śpię czy drzemkę mam

a na chłopaka coś przygotowane?
bo ja kombinuję, tz podoba mi się to co tż wymyślił czyli Robert, ale dzisiaj sprawdzałam czy z nazwiskiem pasuje też Leon, Maciej i Ignacy

Cytat:
Napisane przez isabel89 Pokaż wiadomość
merry serdeczne gratulacje pamietam jak pisalas ze troszke zdolowana jesteś a teraz taki news
ooo jest i klubik dziękuję za zaproszenie, jutro więcej zajrzę bo dzis z telefonu pisze i nie ogarniam.

Bianeczka a u ciebie jak Objawy sie rozwijają ? LUIZA - nigdy o tym imieniu nie myślałam, bardzo ładnie.

testy owu tobie w tym cyklu tak dla świadomości i juz KU*rwica mnie wzięła... Testuje owu od piątku codziennie....w poniedziałek, wtorek i dzisiaj testy owu POZYTYWNE. 3 DNI Z RZEDU ? o co kaman ? Testy porządne z apteki. Krecha testowa wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej...moze ze mna serio cos nie tak ?!

nadal trochę jestem w rozsypce, bo w pracy mimo, że mnie teraz nie mogą zwolnić, to nie wiem czy po porodzie będę miała gdzie wracać, no i w ogóle, atmosfera zrobiła się kiepska.
Ale mam nadzieję, że w ciąży będę się dobrze czuła i mam zamiar ten czas wykorzystać na dokształcenie się i kto wie czy po prostu swojej działalności nie założę i niech mnie szefowa i jaj księgowy cmokną w de....
No i mimo, że pisałam, że teraz kiepski czas na ciążę, to jednak nadal uważam, że dziecko to ogromny dar więc skoro ono ma się zjawić, to nie mogę być egoistką i myśleć o sobie.

a co do żeli, to my mamy taki do masażu ze sklepu z naturalnymi kosmetykami i podejrzewam, że on też mógł pomóc

aco do nóg na ścianie czy po prostu leżenie po, ja myślę, że to nie bujda w końcu jak kobieta zaraz wstanie to jednak grawitacja może utrudnić plemnikom przedostanie się dalej.

Edytowane przez meryy82
Czas edycji: 2015-01-14 o 20:12
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 20:33   #4407
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem jakie to uczucie złości i smutku

No no Fajna droga za Tobą W którym szpitalu chcesz rodzić w Katowicach? Bo ja raczej stawiam na chorzowski szpital.

Bioooorę garściami
jeszcze się nie zastanawiałam. Jak będę w ciąży to się rozeznam. N razie wiem tylko, że nie chcę rodzic w Rudzie Śl.
Stary 2015-01-14, 20:40   #4408
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabel89 Pokaż wiadomość

Dziękuję za pamięć no nie nastawiam się na cuda, raczej TSH będzie w najlepszym przypadku koło 6-7

a co do testów, może taaaaaka porządna owulacja się szykuje co?

Stary 2015-01-14, 20:58   #4409
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:

Hahaha dobrze, że to w końcu mija ;-)

Imię śliczne jak dla mnie
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-14, 21:05   #4410
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Czujesz, że bedzie dziewczynka?
Bianeczko ta tempka jak Ci rosła to ile dni po owu robilas test?
9 dzień po owu wyszła 10-tka test sikany i krew ale tej kreski na teście nie zauważyłam bo to był bardzo blady cień
Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
tylko spokój może nas uratować

tak to ja padłam dwa dni temu zaraz po dobranoce, wiem tylko, że tż zdziwiony parę razy pytał, czy ja śpię czy drzemkę mam

a na chłopaka coś przygotowane?
bo ja kombinuję, tz podoba mi się to co tż wymyślił czyli Robert, ale dzisiaj sprawdzałam czy z nazwiskiem pasuje też Leon, Maciej i Ignacy

nadal trochę jestem w rozsypce, bo w pracy mimo, że mnie teraz nie mogą zwolnić, to nie wiem czy po porodzie będę miała gdzie wracać, no i w ogóle, atmosfera zrobiła się kiepska.
Ale mam nadzieję, że w ciąży będę się dobrze czuła i mam zamiar ten czas wykorzystać na dokształcenie się i kto wie czy po prostu swojej działalności nie założę i niech mnie szefowa i jaj księgowy cmokną w de....
No i mimo, że pisałam, że teraz kiepski czas na ciążę, to jednak nadal uważam, że dziecko to ogromny dar więc skoro ono ma się zjawić, to nie mogę być egoistką i myśleć o sobie.

a co do żeli, to my mamy taki do masażu ze sklepu z naturalnymi kosmetykami i podejrzewam, że on też mógł pomóc

aco do nóg na ścianie czy po prostu leżenie po, ja myślę, że to nie bujda w końcu jak kobieta zaraz wstanie to jednak grawitacja może utrudnić plemnikom przedostanie się dalej.
ja chce chłopaczka, ale szukam obydwu imion Mnie chodzi po głowie Dorian. Nie chce nic klasycznego ani z top listy.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości