Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-01-13, 17:09   #2851
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez DzieckoWeMgle Poka¿ wiadomo¶æ
No w³a¶nie p³uka³am Nie wiem - mo¿e niedok³adnie?
Hmm...ale dziwne ¿eby mleko ¼le sp³ukaæ
No zobaczê...mo¿e jeszcze dam mu jedn± szansê i tym razem mocno skoncentrujê siê na sp³ukaniu Zobaczymy
W cieplejszej wodzie najlepiej, w ch³odnej to tak ¶rednio siê wyp³ukuje. I mokre w³osy mog± siê wydawaæ obci±¿one, ale gdy wyschn± s± okej, no chyba ¿e w³osom proteiny mleczne nie pasuj± to bêd± takie têpe i wtedy nie warto u¿ywaæ. Mnie regularne stosowanie da³o kiedy¶ mocno nawil¿one, takie mocne g³adkie w³osy, co¶ niesamowitego wciera³am przed myciem w suche i potem my³am szamponem dla dzieci , a jak wiêcej czasu to po myciu jako maskê.

Testujê t± od¿ywkow± nowo¶æ, mia³am kupiæ kolejne opakowanie mojej ukochanej z alberto balsam miodowej ale jak ta siê sprawdzi to nie kupiê przez d³u¿szy czas. Ostatnio jest bardziej wiosenna pogoda u mnie i nawet humektantowe od¿ywki by³y ok
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-13, 17:39   #2852
DzieckoWeMgle
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 174

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
W cieplejszej wodzie najlepiej, w ch³odnej to tak ¶rednio siê wyp³ukuje. I mokre w³osy mog± siê wydawaæ obci±¿one, ale gdy wyschn± s± okej, no chyba ¿e w³osom proteiny mleczne nie pasuj± to bêd± takie têpe i wtedy nie warto u¿ywaæ. Mnie regularne stosowanie da³o kiedy¶ mocno nawil¿one, takie mocne g³adkie w³osy, co¶ niesamowitego wciera³am przed myciem w suche i potem my³am szamponem dla dzieci , a jak wiêcej czasu to po myciu jako maskê.

Testujê t± od¿ywkow± nowo¶æ, mia³am kupiæ kolejne opakowanie mojej ukochanej z alberto balsam miodowej ale jak ta siê sprawdzi to nie kupiê przez d³u¿szy czas. Ostatnio jest bardziej wiosenna pogoda u mnie i nawet humektantowe od¿ywki by³y ok
Oooo - coraz lepiej
To ja bym spróbowa³a mo¿e przed myciem to mleko wgnie¶æ i potem umyæ
Wtedy na pewno siê wyp³ucze
Stary 2015-01-14, 02:53   #2853
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

W za³±czniku moje wczorajsze po u¿yciu Hollywood Beauty Olive Cholesterol jako maski i bs. Niestety skalp zareagowa³ ³upie¿em, mimo ¿e bardzo siê stara³am dok³adnie sp³ukaæ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 12stycznia2015.jpg (28,9 KB, 38 za³adowañ)

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2015-01-14 o 02:55
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 09:06   #2854
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Cytat:
Napisane przez handzia600 Poka¿ wiadomo¶æ
psiêkne s± Ty mi powiedz jak Ty planujesz ci±æ samodzielnie
A tak na wyczucie, lok po loku. Na sucho rzecz jasna.
Bede sie podcinac pod koniec stycznia chyba.

Cytat:
Napisane przez Doe Poka¿ wiadomo¶æ
handzia600, ja do tej pory ciê³am na sucho, ka¿dy lok oddzielnie: biorê, przygl±dam siê i tnê . Wszystko bardziej na wyczucie ;P. Jako¶ idzie. potem przygl±dam siê jak to wygl±da z ty³u i co najwy¿ej nieco podcinam, by nie by³o ogonków.
Wlasnie moja metoda.
Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ
W za³±czniku moje wczorajsze po u¿yciu Hollywood Beauty Olive Cholesterol jako maski i bs. Niestety skalp zareagowa³ ³upie¿em, mimo ¿e bardzo siê stara³am dok³adnie sp³ukaæ.
Mamuniu kochana padlam.
Kobieto, ty po nocach nie spisz tylko loki pielegnujesz?
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 10:48   #2855
handzia600
perfumowe ADHD

Wiadomo¶ci: 3 255

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
A tak na wyczucie, lok po loku. Na sucho rzecz jasna.
Bede sie podcinac pod koniec stycznia chyba.

Wlasnie moja metoda.

Mamuniu kochana padlam.
to ostatnie dobre , pad³am

To w takim razie waszym sposobem je ciachnê. Ale umyæ i pozwoliæ wyschn±æ samoistnie , czy pluking + jaki¶ stylizator?
Stary 2015-01-14, 11:17   #2856
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
to ostatnie dobre , pad³am

To w takim razie waszym sposobem je ciachnê. Ale umyæ i pozwoliæ wyschn±æ samoistnie , czy pluking + jaki¶ stylizator?
A bo jak o trzeciej nad ranem wstawia takie pieknosci tutaj zamiast grzecznie spac.
Ja bym jechala z pelnym programem. Mycie, odzywka albo maska, stylizator obowiazkowo bo podkresli i utrwali skret, bedziesz lepiej widziala zdefiniowane loki. Plunking - czemu nie jesli ci sluzy. U mnie akurat odpada, probowalam juz wiele razy i zawsze mi robi balagan, gniazdo i straki.
Stary 2015-01-14, 12:54   #2857
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
A bo jak o trzeciej nad ranem wstawia takie pieknosci tutaj zamiast grzecznie spac.
Ja bym jechala z pelnym programem. Mycie, odzywka albo maska, stylizator obowiazkowo bo podkresli i utrwali skret, bedziesz lepiej widziala zdefiniowane loki. Plunking - czemu nie jesli ci sluzy. U mnie akurat odpada, probowalam juz wiele razy i zawsze mi robi balagan, gniazdo i straki.
a no faktycznie , nie zauwa¿y³am godziny hehe
No mi co¶ str±kuje w³osy i nie wiem czy przypadkiem plunking chocia¿ obstawiam ¿el lniany niestety dzisiaj wypróbujê sobie plunking z tym kremem do loków nivea curly . A w³osy zetnê w weekend na spokojnie bo trochê siê tego bojê i sobie jeszcze poczytam ale ogólnie patrzê na te swoje w³osy i nie s± zbyt piêkne , s± mocno niewypielêgnowane chocia¿ po miesi±cu dbania o nie widaæ znaczn± poprawê. Podciêcie i wycieniowanie powinno im troszkê pomóc , tym bardziej ¿e mam gdzieniegdzie jeszcze ok 3-5cm starego popalonego farbami sianka do ciachniêcia.
Stary 2015-01-14, 13:05   #2858
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
a no faktycznie , nie zauwa¿y³am godziny hehe
No mi co¶ str±kuje w³osy i nie wiem czy przypadkiem plunking chocia¿ obstawiam ¿el lniany niestety dzisiaj wypróbujê sobie plunking z tym kremem do loków nivea curly . A w³osy zetnê w weekend na spokojnie bo trochê siê tego bojê i sobie jeszcze poczytam ale ogólnie patrzê na te swoje w³osy i nie s± zbyt piêkne , s± mocno niewypielêgnowane chocia¿ po miesi±cu dbania o nie widaæ znaczn± poprawê. Podciêcie i wycieniowanie powinno im troszkê pomóc , tym bardziej ¿e mam gdzieniegdzie jeszcze ok 3-5cm starego popalonego farbami sianka do ciachniêcia.
Wstawialas gdzies zdjecia?
Po miesiacu pielegnacji to ja nadal mialam jeden wielki balagan, a suche byly jak wior. Gdzie te czasy.
Edit: znalazlam zdjecia kilka stron temu. Fale. Wysokoporowate, jak mniemam? Potrzebuja dociazenia. Daruj sobie plunking. Probowalas czegos z parafina? Czym olejujesz?

Edytowane przez paulownia
Czas edycji: 2015-01-14 o 13:11
Stary 2015-01-14, 14:52   #2859
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Wstawialas gdzies zdjecia?
Po miesiacu pielegnacji to ja nadal mialam jeden wielki balagan, a suche byly jak wior. Gdzie te czasy.
Edit: znalazlam zdjecia kilka stron temu. Fale. Wysokoporowate, jak mniemam? Potrzebuja dociazenia. Daruj sobie plunking. Probowalas czegos z parafina? Czym olejujesz?
Dok³adnie fale ale z tendencj± do lu¼nego skrêtu. Wysokoporowate. Teraz i tak jest lepiej ni¿ miesi±c temu. Nie , parafiny nie próbowa³am , a pewnie powinnam w tej chwili babydream fur mama ale na zmianê z mieszank± oliwy z oliwek , rycynowego , lnianego. Najgorsze ¿e one s± posklejane po stylizacji ale przy tym spuszone O.o
Stary 2015-01-14, 15:03   #2860
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Bo królewna ¶mieszka w Kanadzie mieszka. U niej pewnie teraz noc.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 15:56   #2861
handzia600
perfumowe ADHD

Tak siê zastanawiam czy produkt z takim sk³adem nada siê do w³osów ?

Paraffinum Liquidum (parafina) , Glycine Soja (Olej sojowy) Oil, PEG-20 Glyceryl Triisosteate(?), Argania Spinosa Kernel Oil (olej arganowy), Hyaluronic Acid (kwas hialuronowy), Hydrolyzd Glyosaminoglycans (GAG), Tocopheryl Acetate (Octan tokoferylu), Glycerin (gliceryna), Elaeis Guineenis (Olej palmowy), Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.
Stary 2015-01-14, 16:00   #2862
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 192

Po 3 myciach samymi slsami, ogarnely sie i wrocily do przesuszenia :p
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 16:06   #2863
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Po 3 myciach samymi slsami, ogarnely sie i wrocily do przesuszenia :p
To chyba musia³as mieæ mocno oblepione te w³osy co ?
Stary 2015-01-14, 16:07   #2864
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
To chyba musia³as mieæ mocno oblepione te w³osy co ?
Obstawiam, ze to efekt maski z planeta organica, bo niczego innego nie wprowadzalam, a to od niej zaczely sie problemy
Stary 2015-01-14, 16:11   #2865
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Obstawiam, ze to efekt maski z planeta organica, bo niczego innego nie wprowadzalam, a to od niej zaczely sie problemy
Mia³am kiedy¶ z PO maskê takiego zielonego gluta i z tego co pamiêtam o wiele szybciej mi w³osy mi siê po niej przet³uszcza³y wiêc bardzo mo¿liwe
Stary 2015-01-14, 16:28   #2866
Dorcia91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 476

Cze¶æ dziewczynki Jak która¶ jest ciekawa reakcji moich w³osów na p³ukankê mleczn± to zapraszam na bloga Mnie te¿ uda³o siê dorwaæ Maskê Romantic Wziê³am tê z jedwabiem

Mój blog KLIK
Dorcia91 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 16:35   #2867
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 388

Cytat:
Mia³am kiedy¶ z PO maskê takiego zielonego gluta i z tego co pamiêtam o wiele szybciej mi w³osy mi siê po niej przet³uszcza³y wiêc bardzo mo¿liwe
„PO” mi siê od razu skojarzy³o ze szkolnym przedmiotem o nazwie przysposobienie obronne. A zielona maska z mask± przeciwgazow± typu MUA. I nawet mi siê zgadza³o, ¿e po takiej masce siê w³osy szybciej przet³uszczaj±
Stary 2015-01-14, 16:40   #2868
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
„PO” mi siê od razu skojarzy³o ze szkolnym przedmiotem o nazwie przysposobienie obronne. A zielona maska z mask± przeciwgazow± typu MUA. I nawet mi siê zgadza³o, ¿e po takiej masce siê w³osy szybciej przet³uszczaj±
nie no , po takiej masce na pewno nie bêd± ¶wie¿e fajne skojarzenie

Reakcja rodziny na wie¶æ ¿e bêdê sama sobie ¶cinaæ w³osy : O Bo¿e ! Ty lepiej id¼ do fryzjera

Edytowane przez handzia600
Czas edycji: 2015-01-14 o 18:07
handzia600 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 18:05   #2869
Curly81
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 805

Witam,

Trochê mnie nie by³o.W klubie cd...

Skoñczy³a mi siê od¿ywka joanny naturia.Zawsze kupowa³am na allegro i nie mam pojêcia gdzie j± mo¿na kupiæ stacjonarnie?

Jutro idê do fryzjera zrobiæ odrosty.Mam 5 mczny odrost.Nie mogê siê doczekaæ.Jako¶ nie przeszkadza³o mi to do dzisiaj.

W oczekiwaniu na kolejne szczê¶cie

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2015-01-14 o 18:06
Curly81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-14, 18:52   #2870
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Dok³adnie fale ale z tendencj± do lu¼nego skrêtu. Wysokoporowate. Teraz i tak jest lepiej ni¿ miesi±c temu. Nie , parafiny nie próbowa³am , a pewnie powinnam w tej chwili babydream fur mama ale na zmianê z mieszank± oliwy z oliwek , rycynowego , lnianego. Najgorsze ¿e one s± posklejane po stylizacji ale przy tym spuszone O.o
Uhm. Sprobuj oliwe z oliwek na mokro.
Ziaja rycynowa jako leave-in. Ma parafine.
Czy ten balsam Nivei ma humektanty? Moga puszyc o tej porze roku. Masz jakis zel?
Po myciu i odzywce ds naloz odzywke bs, rozczesz grzebieniem z szeroko rozstawionymi zebami. naloz stylizator, ugniec leciutko w kierunku skalpu. Podepnij przy nasadzie zabkami i zostaw do wyschniecia.
Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Aha, moja wpadka.

Cytat:
Tak siê zastanawiam czy produkt z takim sk³adem nada siê do w³osów ?

Paraffinum Liquidum (parafina) , Glycine Soja (Olej sojowy) Oil, PEG-20 Glyceryl Triisosteate(?), Argania Spinosa Kernel Oil (olej arganowy), Hyaluronic Acid (kwas hialuronowy), Hydrolyzd Glyosaminoglycans (GAG), Tocopheryl Acetate (Octan tokoferylu), Glycerin (gliceryna), Elaeis Guineenis (Olej palmowy), Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional.
Mozna by sprobowac.
Stary 2015-01-14, 19:01   #2871
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ten balsam Nivei ma humektanty? Moga puszyc o tej porze roku. Masz jakis zel?
Po myciu i odzywce ds naloz odzywke bs, rozczesz grzebieniem z szeroko rozstawionymi zebami. naloz stylizator, ugniec leciutko w kierunku skalpu. Podepnij przy nasadzie zabkami i zostaw do wyschniecia.
Te¿ polecam tê Ziajê. U¿ywam od bardzo dawna.
Stary 2015-01-14, 19:14   #2872
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:

Mozna by sprobowac.
Na razie mam bana na kosmetyki ;x Wiêc ziaje na razie sobie daruje. Do stylizacji nie mam nic innego jak ten nivea flexible curl balm ( sporo humektantów) no i sam humektant -siemiê lniane

Oleje nak³adam tylko na mokro bo na sucho daj± , a w³a¶ciwie nie daj± ¿adnego efektu i trzymam 1-3h , potem na olej od¿ywka na 20min , mycie mrs.potters aloesowym ( ) , garnier AIK na 20min po czym rozczesuje maj±c go na w³osach grzebieniem , p³uczê (czasami w occie) ods±czam wodê , wsmarowujê balsam b/s mleko i miód z joanny no i co¶ do stylizacji (czyli humektant albo humektant )rozumiem ju¿ o co chodzi, wybaczcie dopiero zaczynam. Czyli potrzebujê kupiæ sobie jaki¶ ¿el do stylizacji bez humektantów na zimê. Te z joanny bêd± dobre ? Ka¿dy rodzaj siê nada?

No to nast razem do olejowania pójdzie ten olejek ,(jest to produkt teoretycznie przeznaczony do twarzy ale do twarzy to on mi nie pos³u¿y ).

Stary 2015-01-15, 03:24   #2873
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Cytat:
Mamuniu kochana padlam.
Nie, nie, to nie tak. Mieszkam w Vancouver w Kanadzie, przesuniêcie czasu jest 9h. Jak u Was noc, to u mnie popo³udnie.

Cytat:
O no w³a¶nie, zgadza siê. I znowu piszê posta o takiej porze.

Dzi¶ zauwa¿y³am kolejn± ¶mieszn± w³a¶ciwo¶æ krêconych w³osów, ciekawe czy Wy te¿ tak macie. Zawsze po gotowaniu wygl±dam jakby mnie piorun strzeli³. Robi mi siê mega puch na g³owie od pary z garnków. Nawet gdy mam ciasno zwi±zane w³osy, potrafi± siê podnie¶æ i odstawaæ na dobre 10 cm.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-15, 07:42   #2874
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie mam bana na kosmetyki ;x Wiêc ziaje na razie sobie daruje. Do stylizacji nie mam nic innego jak ten nivea flexible curl balm ( sporo humektantów) no i sam humektant -siemiê lniane

Oleje nak³adam tylko na mokro bo na sucho daj± , a w³a¶ciwie nie daj± ¿adnego efektu i trzymam 1-3h , potem na olej od¿ywka na 20min , mycie mrs.potters aloesowym ( ) , garnier AIK na 20min po czym rozczesuje maj±c go na w³osach grzebieniem , p³uczê (czasami w occie) ods±czam wodê , wsmarowujê balsam b/s mleko i miód z joanny no i co¶ do stylizacji (czyli humektant albo humektant )rozumiem ju¿ o co chodzi, wybaczcie dopiero zaczynam. Czyli potrzebujê kupiæ sobie jaki¶ ¿el do stylizacji bez humektantów na zimê. Te z joanny bêd± dobre ? Ka¿dy rodzaj siê nada?

No to nast razem do olejowania pójdzie ten olejek ,(jest to produkt teoretycznie przeznaczony do twarzy ale do twarzy to on mi nie pos³u¿y ).
No to mamy jasnosc w sytuacji.
Ja bym byla za testowaniem olejow solo, wtedy sie polapiesz szybciej jaki rodzaj ci sluzy, mieszanki sa OK, ale nie masz pewnosci co wlosom robi dobrze.
Odrobina parafiny w odzywce czy masce zadziala bez pudla jesli wlosy sie z parafina lubia. Swietny emolient, dociaza, wygladza i ujarzmia puch.
Z zelami Joasi nie mialam do czynienia. Nada sie kazdy bez alkoholu. Mi sluzyly Bielendy Grafitti. Zawsze jeszcze mozesz sprobowac jakas pianke.
Stary 2015-01-15, 08:58   #2875
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Nie, nie, to nie tak. Mieszkam w Vancouver w Kanadzie, przesuniêcie czasu jest 9h. Jak u Was noc, to u mnie popo³udnie.

O no w³a¶nie, zgadza siê. I znowu piszê posta o takiej porze.

Dzi¶ zauwa¿y³am kolejn± ¶mieszn± w³a¶ciwo¶æ krêconych w³osów, ciekawe czy Wy te¿ tak macie. Zawsze po gotowaniu wygl±dam jakby mnie piorun strzeli³. Robi mi siê mega puch na g³owie od pary z garnków. Nawet gdy mam ciasno zwi±zane w³osy, potrafi± siê podnie¶æ i odstawaæ na dobre 10 cm.
Mam podobnie , tworzy mi siê nie do ogarniêcia busz

Cytat:
No to mamy jasnosc w sytuacji.
Ja bym byla za testowaniem olejow solo, wtedy sie polapiesz szybciej jaki rodzaj ci sluzy, mieszanki sa OK, ale nie masz pewnosci co wlosom robi dobrze.
Odrobina parafiny w odzywce czy masce zadziala bez pudla jesli wlosy sie z parafina lubia. Swietny emolient, dociaza, wygladza i ujarzmia puch.
Z zelami Joasi nie mialam do czynienia. Nada sie kazdy bez alkoholu. Mi sluzyly Bielendy Grafitti. Zawsze jeszcze mozesz sprobowac jakas pianke.
Mam akurat piankê z nivea , nie ma alko wiêc spróbujê z ni± a humektanty sobie zostawiê na cieplejsze pory roku
Stary 2015-01-15, 09:06   #2876
martaakow
Zakorzenienie

Co do ¿eli Joanny - tylko elastyczny ma alkohol, reszta nie i dzia³a podobnie do siebie.
Ja najczê¶ciej kupowa³am mro¿±cy, ale gumowy chyba dzia³a³ tak samo.
Ten elastyczny faktycznie mi nie pasuje co¶.
Stary 2015-01-15, 10:03   #2877
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Te¿ polecam tê Ziajê. U¿ywam od bardzo dawna.
Moja ulubiona, jedyna i niezastapiona. Niestety nie mam jak jej dorwac. Moze poprosze mame zeby wrzucila do kolejnej paczki.
Cytat:
Niedopatrzylam. Ciagle zapominam o strefach czasowych.
Moje na gotowanie juz nie reaguja. Musze sie naprawde wysilic zeby miec puch. Duzo keratyny i wilgotna mgla za oknem jeszcze maja szanse
Stary 2015-01-15, 11:56   #2878
201605161428
Konto usuniête

Przypadkiem wyrwalam sobie wlosie, przeczesujac reka. Patrze, a tu takie cuda. Lekko falowany wlos i u samej nasady doslownie sprezynka! Czy jest technicznie mozliwe, aby wlosy rosnace odkad biore tabletki anty tak strasznie wzmocnily skret?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1421319324925.jpg (29,0 KB, 38 za³adowañ)
Stary 2015-01-15, 14:21   #2879
Miskaa78
Kazar Lady

Wiadomo¶ci: 22 900

Cytat:
Przypadkiem wyrwalam sobie wlosie, przeczesujac reka. Patrze, a tu takie cuda. Lekko falowany wlos i u samej nasady doslownie sprezynka! Czy jest technicznie mozliwe, aby wlosy rosnace odkad biore tabletki anty tak strasznie wzmocnily skret?
ta sprê¿ynka wygl±da jak naci±gniêty w³os, zapewne podczas wyrywania sie naci±gn±³ i pofalowa³ w ten sposób

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczaj±c± g³upot±..

Miskaa78 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-15, 14:51   #2880
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Poka¿ wiadomo¶æ
ta sprê¿ynka wygl±da jak naci±gniêty w³os, zapewne podczas wyrywania sie naci±gn±³ i pofalowa³ w ten sposób
No wlasnie nie, bo potem juz celowo wyrwalam jeszcze ze dwa i to samo :p
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.