Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-15, 15:14   #211
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hehe to mi w tym tescie kaza sie wybrac na zakupy

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

dobra lece do sklepu, bo nie mam nawet corn flakes do kurczaka amer., a na 18 30 kino
jak kazali to koniecznie leć :P kurczak to też zakupy xD hehe
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:19   #212
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
My wracamy od internistki z antybiotykiem-Zinnat 500-zabijcie mnie, mam deprechę i ma dość!

Pozdrawiam
Malinka
MALinko zdrowiej

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Musiałam skoczyć na chwilę do pracy i podnieśli mi ciśnienie - bo czemu ja nie wracam, przecież nie wyglądam na chorą, po co to siedzieć na zwolnieniu, nie ma komu pracować itp itd , przecież siedzenie za biurkiem nie męczy... Ja nie wiem, ile razy mam mówić, że ja właśnie siedzieć nie mogę, a 8 godzin to za dużo...
I jako że samochód rozwalony poszłam piechotą i plecy mi chyba pękną zaraz na pół ;( Ale co tam, nie jestem chora, mogę pracować... wrr.

Poza tym to kupiłam sobie nowe 2 pary majtek ;P hehe, byłam w pepco oglądać te koszyki, ale jakoś nie wiem, jak ich użyć bo nie mamy tego mieszkania jeszcze... były fajne bodziaki ale nie mogłam się zdecydować i nie wzięłam. I po drodze na szmatkach kupiłam tylko dwie sukieneczki :P hehe
masakra co?
Niech sami sobie dzwigaja te kilogramy!

No wiec wyprasowalam tylko 4ciuszki w rozm 56 bo reszta wiekszy rozmiar wypralam a nie dostalam jeszcze workow prozniowych .
Za to wstawilam pranie - cala pralka 6kg i wiekszosc 56 to jutro mam nadzieje wyschnie i bede miala prasowanko
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:28   #213
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
MALinko zdrowiej

masakra co?
Niech sami sobie dzwigaja te kilogramy!

No wiec wyprasowalam tylko 4ciuszki w rozm 56 bo reszta wiekszy rozmiar wypralam a nie dostalam jeszcze workow prozniowych .
Za to wstawilam pranie - cala pralka 6kg i wiekszosc 56 to jutro mam nadzieje wyschnie i bede miala prasowanko
Ja tam akurat nic nie dźwigam, ale nie mogę siedzieć tyle, bo zwyczajnie nie dam rady, dla mnie godzina w samochodzie wystarczy, żebym w nocy nie mogła spać, bo tak mnie boli - a to dlatego, że mam tyłozgięcie, dwurożoność macicy więc malutka siedzi dosyć nisko ( chociaż na szczęście nie jest to łożysko przodujące) i do tego hormony "rozprężające" w ciąży i kręgosłup kwiczy. Ja nie mam zamiaru uszkodzić go sobie na stałe - skoro lekarz mówi, że nie wolno siedzieć tyle, to nie wolno. Wkurza mnie to, bo jak coś się stanie to później: o bo nie dbała o siebie, ktoś kazał jej chodzić itp. Następne zwolnienie wyślę pocztą.

I przypomniałaś mi po co poszłam do rossmana - po proszek! I go nie kupiłam
Stary 2015-01-15, 15:28   #214
gossip_girl21
Zakorzenienie

wczas już pierzecie i prasujecie... normalnie to w szafkach układacie czy jak? bo to do tego czasu sie zdąży "zakurzyć" w tej szafce

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:32   #215
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam akurat nic nie dźwigam, ale nie mogę siedzieć tyle, bo zwyczajnie nie dam rady, dla mnie godzina w samochodzie wystarczy, żebym w nocy nie mogła spać, bo tak mnie boli - a to dlatego, że mam tyłozgięcie, dwurożoność macicy więc malutka siedzi dosyć nisko ( chociaż na szczęście nie jest to łożysko przodujące) i do tego hormony "rozprężające" w ciąży i kręgosłup kwiczy. Ja nie mam zamiaru uszkodzić go sobie na stałe - skoro lekarz mówi, że nie wolno siedzieć tyle, to nie wolno. Wkurza mnie to, bo jak coś się stanie to później: o bo nie dbała o siebie, ktoś kazał jej chodzić itp. Następne zwolnienie wyślę pocztą.

I przypomniałaś mi po co poszłam do rossmana - po proszek! I go nie kupiłam
Nosisz dziecko

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
wczas już pierzecie i prasujecie... normalnie to w szafkach układacie czy jak? bo to do tego czasu sie zdąży "zakurzyć" w tej szafce
Ja 56 ukladam w szafke i przykryje tetra jak Gosia. A wieksze beda szly w worki prozniowe.
Ja jestem za zdrowym rozsadkiem i moj Mikolaj nie bedzie i nawet bym nie chciala zeby byl sterylnym dzieckiem. Mam psa w domu i to niemozliwe. Poza tym mam tez duzo polarkowych rzeczy czy misiowych bluz i tego nie wyprasuje wiec i tak bakterii nie unikne.
Zreszta nie da sie ich uniknac
Stary 2015-01-15, 15:34   #216
Edzik_87
Zadomowienie

nie
Cytat:
Musiałam skoczyć na chwilę do pracy i podnieśli mi ciśnienie - bo czemu ja nie wracam, przecież nie wyglądam na chorą, po co to siedzieć na zwolnieniu, nie ma komu pracować itp itd , przecież siedzenie za biurkiem nie męczy... Ja nie wiem, ile razy mam mówić, że ja właśnie siedzieć nie mogę, a 8 godzin to za dużo...
I jako że samochód rozwalony poszłam piechotą i plecy mi chyba pękną zaraz na pół ;( Ale co tam, nie jestem chora, mogę pracować... wrr.

Poza tym to kupiłam sobie nowe 2 pary majtek ;P hehe, byłam w pepco oglądać te koszyki, ale jakoś nie wiem, jak ich użyć bo nie mamy tego mieszkania jeszcze... były fajne bodziaki ale nie mogłam się zdecydować i nie wzięłam. I po drodze na szmatkach kupiłam tylko dwie sukieneczki :P hehe
Ehh..wkurza mnie takie podejście..ale niestety często z tym się można spotkać..a i zawsze najwięcej do powiedzenia mają te, które nigdy w ciąży nie były albo faceci.. nie przejmuj się
Pokaż sukieneczki

Malinko zdrówka ! kuruj się

objadłam się jak bąk.. i teraz leżę.. nawet nie mam siły wstać po herbatę..

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edytowane przez Edzik_87
Czas edycji: 2015-01-15 o 15:37
Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:34   #217
rosarioV
Zakorzenienie

Malinka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka kochana
Pavlinecka a Ty z tym tylozgieciem i dworoznoscia masz cesarke wskazaną? ?

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:36   #218
blackberry89
Zakorzenienie

Ja juz tez wyciagnelam wszystko z worków prozniowych i poukladalam w szafkach. Pachnie jak swiezo wyprane i nie pogniotlo sie prawie :-D
Musze dokupić pajacow na 56 ale takie mniejsze 56 bo te co mam to tylko 2 sa mniejsze a reszta wielka.
Odlozylam juz co do szpitala wezmę i co tz ma na wyjście zabrać.
Myślicie ze pajac plus na to polarkowy zestaw polspochy i kurteczka, oraz czapa i przykryć kocykiem fotelik to wystarczy na wyjście? Nie chce przesadzić bo potem 50km trasa nas czeka i nie rozbiore go za bardzo w aucie bo jak?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:37   #219
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja juz tez wyciagnelam wszystko z worków prozniowych i poukladalam w szafkach. Pachnie jak swiezo wyprane i nie pogniotlo sie prawie :-D
Musze dokupić pajacow na 56 ale takie mniejsze 56 bo te co mam to tylko 2 sa mniejsze a reszta wielka.
Myślicie ze pajac plus na to polarkowy zestaw polspochy i kurteczka, oraz czapa i przykryć kocykiem fotelik to wystarczy na wyjście? Nie chce przesadzić bo potem 50km trasa nas czeka i nie rozbiore go za bardzo w aucie bo jak?
ciężko stwierdzić jaka będzie pogoda
ja ostatnio taki cieńki kombinezon kupiłam i jak będzie chłodno to w niego małą zapakuję

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:41   #220
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Nosisz dziecko

Ja 56 ukladam w szafke i przykryje tetra jak Gosia. A wieksze beda szly w worki prozniowe.
Ja jestem za zdrowym rozsadkiem i moj Mikolaj nie bedzie i nawet bym nie chciala zeby byl sterylnym dzieckiem. Mam psa w domu i to niemozliwe. Poza tym mam tez duzo polarkowych rzeczy czy misiowych bluz i tego nie wyprasuje wiec i tak bakterii nie unikne.
Zreszta nie da sie ich uniknac
No dokładnie, czysto bedzie miał.
Ja jak cos z szafki wyciagam to nie zastanawiam sie czy rok temu prane czy tydzien. Przeciez leży w czystej szafce (ja swoje szafki umylam i wywietrzylam) to co tam sie moze stać?

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ciężko stwierdzić jaka będzie pogoda
ja ostatnio taki cieńki kombinezon kupiłam i jak będzie chłodno to w niego małą zapakuję
Cienki ale z czego? Taki kurtkowy?
Chyba kolo 18kwietnia to juz zimniej jak 5stopni byc nie powinno.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-15, 15:42   #221
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
O tak to ja sie jeszcze nie przygotowalam ;-)
Ja mysle ze beda bodziaki,polspiochy,czapa ,skarpetki i kurteczka i kocykiem malego okryje.

Cytat:
No dokładnie, czysto bedzie miał.
Ja jak cos z szafki wyciagam to nie zastanawiam sie czy rok temu prane czy tydzien. Przeciez leży w czystej szafce (ja swoje szafki umylam i wywietrzylam) to co tam sie moze stać?
no dokladnie. A bakterii sie nie uniknie a ja nawet nie chce.
Stary 2015-01-15, 15:44   #222
mori_lee
Rozeznanie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49770359]też codziennie pije - moja jedyna zachcianka ciążowa niemal, poza sporadycznymi napadami na śledzie lub rosół
o i smalec
a Wy macie aktualnie jakieś zachcianki ekstraśne (poza Mc donaldami i chipsami )
a jak tak, to Wasi przyszli tatusiowie dbają o ich zaspokojenie i jada np. o pólnocy po truskawki czy coś?[/QUOTE]

Zachcianki jako jako mam i mój M dba żeby nic nie nie brakowało nawet o 2 w nocy
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:46   #223
gosiak0512
Zakorzenienie

NIEZAWSZE moj mial niecale dwa lata jak dostal nowe lozko bo strasznie obijal sie o szczeble. A teraz kroluje na pietrowym u nas zinat nie pomagal i skonczylo sie zastrzykami

ROSI u mnie byly co najmniej trzy takie w stercie ksiazeczek dla dzieci. Ale pisalam ze dla chlopca nie widzialam.

GOSSIP piore prasuje i do regalu, kazda gotowa kupke okrywam tetra i niech lapie nasze bakterie. Ledwo juz czasem laze wiec nie ma na co czekac.

BLACK ja daje body na to pajaca plus czapa i w kombinezon na to kocyk ktory w aucie pewno zdejme bo maz zagrzeje jak bedzie po nas jechal. Ja mam ok 15km do domu. Jak bedzie cieplej to body nie dam i tyle.

Dalej mníe ta kosc boli koncze odrabiac lekcje z mlodym i pojde polezec.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:48   #224
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
O tak to ja sie jeszcze nie przygotowalam ;-)
Ja mysle ze beda bodziaki,polspiochy,czapa ,skarpetki i kurteczka i kocykiem malego okryje.

no dokladnie. A bakterii sie nie uniknie a ja nawet nie chce.
Ja tam na bakterie nie patrzę bo nikt mi tam nie kicha do szafek przecież, a domowe bakterie sa wszędzie, przecież nie wysterylizuje szczebelek w lozeczku czy materaca nie wypiore a bakterie przejdą przez cienkie przescieradelko

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
NIEZAWSZE moj mial niecale dwa lata jak dostal nowe lozko bo strasznie obijal sie o szczeble. A teraz kroluje na pietrowym u nas zinat nie pomagal i skonczylo sie zastrzykami

ROSI u mnie byly co najmniej trzy takie w stercie ksiazeczek dla dzieci. Ale pisalam ze dla chlopca nie widzialam.

GOSSIP piore prasuje i do regalu, kazda gotowa kupke okrywam tetra i niech lapie nasze bakterie. Ledwo juz czasem laze wiec nie ma na co czekac.

BLACK ja daje body na to pajaca plus czapa i w kombinezon na to kocyk ktory w aucie pewno zdejme bo maz zagrzeje jak bedzie po nas jechal. Ja mam ok 15km do domu. Jak bedzie cieplej to body nie dam i tyle.

Dalej mníe ta kosc boli koncze odrabiac lekcje z mlodym i pojde polezec.
Z jakiego materialu kombinezon?
Czapa wiazana czy niekoniecznie?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-15, 15:55   #225
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam na bakterie nie patrzę bo nikt mi tam nie kicha do szafek przecież, a domowe bakterie sa wszędzie, przecież nie wysterylizuje szczebelek w lozeczku czy materaca nie wypiore a bakterie przejdą przez cienkie przescieradelko

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Z jakiego materialu kombinezon?
Czapa wiazana czy niekoniecznie?
No wlasnie bakterie sa wszedzie. My same tez sterylne nie jestesmy
Stary 2015-01-15, 15:56   #226
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Zaraz bede Was nadrabiala.
Malutka wazy ok 1,5kg i jest juz nietoperkiem. Male szanse ze sie znow obroci, raczej tak juz zostanie. Wszystko z nia w normie. Szyjka 3,30 zamknieta i ok wszystko. Strasznie sie ciesze!

Super!

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz, szczuplutka i piękny brzusio piłeczka

Mam doła giganta od wczoraj. Ryczę ciągle, w sumie to już nie wiem, z jakiego powodu. Jak II trymestr był super i byłam w euforii, to póki co III trymestr to jakaś tragedia psychicznie. Mam nadzieję, że to jakieś chwilowe wahania hormonalne, bo się wykończę.

To na pewno przez hormony

Cytat:
My wracamy od internistki z antybiotykiem-Zinnat 500-zabijcie mnie, mam deprechę i ma dość!

Pozdrawiam
Malinka
Wezmiesz lek i na pewno szybko wydobrzejesz!

Ja nie planuje w co malego ubiore na wyjscie, bo w kwietniu moze byc naprawde roznie, czy to chlod i 5stopni albo sloneczko i 20

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:03   #227
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:

Pozdrawiam
Malinka
Głowa do góry! To jeden z wielu antybiotyków które brałam teraz w ciąży. Wczoraj miałam ostatnie usg i z Małym wszystko ok, prawidłowo się rozwija, a również obawiałam się antybiotyków. Będzie dobrze trzeba myśleć pozytywnie trzymam kciuki za Wasze zdrówko

Cytat:
Ja juz pierwsza część wyprałam i wyprasowałam, ułożyłam w szafie żeby 'doszło do siebie'
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:09   #228
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja nie mam bo my mamy tylko jedną wielką szafę w sypialni i w niej jest wszystko Plus w kuchni szafka na mopa itp pierdoły
u mnie tez jedna taka szafa w sypialni. i wlasnie ona jest TA szafa, a raczej jej dwie polki, gdzie mozna znalezc wszystko

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Fajne te koszyki, muszę się też przejść do Pepco coś poszukać Albo do Jyska
oo w Jozku tez bylam i tam tez sa ladne i nie drogie. mozna wziac identyczne w roznych rozmiarach.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:09   #229
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Głowa do góry! To jeden z wielu antybiotyków które brałam teraz w ciąży. Wczoraj miałam ostatnie usg i z Małym wszystko ok, prawidłowo się rozwija, a również obawiałam się antybiotyków. Będzie dobrze trzeba myśleć pozytywnie trzymam kciuki za Wasze zdrówko

Ja juz pierwsza część wyprałam i wyprasowałam, ułożyłam w szafie żeby 'doszło do siebie'
niedoleczona grypa gorsza i bardziej niebezpieczna niż antybiotyk

zjadłam obiadek pierogi ruskie mniaammm
ja dokupie reszte ubrań i deske do prasowania i zacznę też prać i prasować, a używacie płynów do płukania dla dzieci? czy w samym proszku?

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-15, 16:12   #230
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49770359]
a Wy macie aktualnie jakieś zachcianki ekstraśne (poza Mc donaldami i chipsami )
a jak tak, to Wasi przyszli tatusiowie dbają o ich zaspokojenie i jada np. o pólnocy po truskawki czy coś?[/QUOTE]
ja nie mam , ale mysle, ze gdybym miala to tz bez gadania by mi o to po polnocy pojechal

JAŚ

Stary 2015-01-15, 16:13   #231
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Malinka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka kochana
Pavlinecka a Ty z tym tylozgieciem i dworoznoscia masz cesarke wskazaną? ?
Nie, dam radę sama Oczywiście jak się dzidzia ułoży zależy, chociaż ostatnio była już główką w dole. Dwurożność to większy problem, jak jest ta macica jakby przedzielona na stałe, u mnie tak nie było i po prostu zarodek zagnieździł się nieco niżej, ale wraz z rozwojem dziecka macica ułożyła się mniej więcej jak trzeba i mała ma dużo miejsca. Przynajmniej tak mówi lekarz A co do tyłozgięcia to też nie utrudnia niczego, także będę przeć

Cytat:
Nosisz dziecko
no tak ona mi taka malusia się wydaje, że zapominam, że brzuch swoje waży

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
nie

Ehh..wkurza mnie takie podejście..ale niestety często z tym się można spotkać..a i zawsze najwięcej do powiedzenia mają te, które nigdy w ciąży nie były albo faceci.. nie przejmuj się
Pokaż sukieneczki

Malinko zdrówka ! kuruj się

objadłam się jak bąk.. i teraz leżę.. nawet nie mam siły wstać po herbatę..
A jak dla mnie najlepsze są kobiety które rodziły, ale tak z 15 lat temu. I te opowieści jak to latały jak motylki, wychodziły z pracy o 15:00 a o 16:00 już rodziły...

Cytat:
W kwietniu może być różnie, ja nie planuję

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Ja nie planuje w co malego ubiore na wyjscie, bo w kwietniu moze byc naprawde roznie, czy to chlod i 5stopni albo sloneczko i 20
Dokładnie Mi się wydaje, że ja urodzę później niż termin wskazuje i jakoś to sobie wyobrażam jako ciepły czas
Stary 2015-01-15, 16:17   #232
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Sylwia tajne te koszyczki jaka była cena?
Muszę i ja się pod tym katem rozejrzec w Pepco, a nie tylko na ciuszki patrzeć

A i wózek śliczny To ten z ekoskorką tak?
hmm.. nie pamietam, te biale chyba kolo 12 zl a te szare mialy byc w przecenie po 9 a wyszly ze kosztuja 6 zl

tak to ten wozek.

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-01-15 o 16:27
Stary 2015-01-15, 16:22   #233
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
niedoleczona grypa gorsza i bardziej niebezpieczna niż antybiotyk

zjadłam obiadek pierogi ruskie mniaammm
ja dokupie reszte ubrań i deske do prasowania i zacznę też prać i prasować, a używacie płynów do płukania dla dzieci? czy w samym proszku?
Ja mam plyn do plukania lovela i proszek
lovela

Cytat:
Nie, dam radę sama Oczywiście jak się dzidzia ułoży zależy, chociaż ostatnio była już główką w dole. Dwurożność to większy problem, jak jest ta macica jakby przedzielona na stałe, u mnie tak nie było i po prostu zarodek zagnieździł się nieco niżej, ale wraz z rozwojem dziecka macica ułożyła się mniej więcej jak trzeba i mała ma dużo miejsca. Przynajmniej tak mówi lekarz A co do tyłozgięcia to też nie utrudnia niczego, także będę przeć

no tak ona mi taka malusia się wydaje, że zapominam, że brzuch swoje waży

A jak dla mnie najlepsze są kobiety które rodziły, ale tak z 15 lat temu. I te opowieści jak to latały jak motylki, wychodziły z pracy o 15:00 a o 16:00 już rodziły...

W kwietniu może być różnie, ja nie planuję

Dokładnie Mi się wydaje, że ja urodzę później niż termin wskazuje i jakoś to sobie wyobrażam jako ciepły czas
brzuch swoje wazy no i kg ktore przybralysmy.
Ja juz ponad 11

Zaraz bede wieszac ciuszki Mikolaja
Nienawidze tak bo kurde do powrotu M jakby mam czym sie zajac a jak on wraca to chetnie bym gdzies sobie poszla,czy to z nim czy ogolem
Pragne wyjsc z domu
A ten zmeczony
Stary 2015-01-15, 16:28   #234
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
lovela
Ja juz ponad 11
u lala ja dopiero 7kg
a z Tż mam podobnie tylko nie w tygodniu a w niedzielę, on chcę odpocząć i rozumiem to ale czasem bym się przeszła na miasto nawet spacerek ale on nie ma siły biedocek a samej mi się nie chce...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-15, 16:28   #235
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziekuję bardzo!
A w jakich cenach one były? Ten z uszkami szczególnie mi się podoba
odpisalam wyzej

JAŚ

Stary 2015-01-15, 16:31   #236
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
u lala ja dopiero 7kg
a z Tż mam podobnie tylko nie w tygodniu a w niedzielę, on chcę odpocząć i rozumiem to ale czasem bym się przeszła na miasto nawet spacerek ale on nie ma siły biedocek a samej mi się nie chce...
No i dlatego siedze w domku ciagle.

No wiec wzielam tabsa tego od doktorka. Zobaczymy
Stary 2015-01-15, 16:33   #237
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Zaraz bede Was nadrabiala.
Malutka wazy ok 1,5kg i jest juz nietoperkiem. Male szanse ze sie znow obroci, raczej tak juz zostanie. Wszystko z nia w normie. Szyjka 3,30 zamknieta i ok wszystko. Strasznie sie ciesze!
gratuluje udanej wizyty

JAŚ

Stary 2015-01-15, 16:34   #238
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Cienki ale z czego? Taki kurtkowy?
Chyba kolo 18kwietnia to juz zimniej jak 5stopni byc nie powinno.
taki kurtkowy raczej
Cytat:
lovela

Ja juz ponad 11

Zaraz bede wieszac ciuszki Mikolaja
Nienawidze tak bo kurde do powrotu M jakby mam czym sie zajac a jak on wraca to chetnie bym gdzies sobie poszla,czy to z nim czy ogolem
Pragne wyjsc z domu
A ten zmeczony
u nas to samo

ale jutro może skoczymy po farbę i może już w week mąż by pomalował pokój i skręcił komody ale nie planuję, bo pewnie mnie wyśmieje jak mu to powiem

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:39   #239
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

super, wszystko sie zgadza? Wrzucili jakieś próbki gratis?

tak, wszystko sie zgadza. wyprawka skompletowana
dorzucili 6 probek kremu ollian to pielgenacji buzi i ciala

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
hehe to mi w tym tescie kaza sie wybrac na zakupy
\
to ja tego nawet nie robie

JAŚ

Stary 2015-01-15, 16:40   #240
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
No i dlatego siedze w domku ciagle.

No wiec wzielam tabsa tego od doktorka. Zobaczymy
jakiego tabsa? po co na co?

Nasz skarb 26.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości