|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Hej
![]() Odgrzewam stary kotlet :P: Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A odnośnie PJ to moim zdaniem ma teraz ładną figurę, nie jest chuda ale spokojnie mieści się moim zdaniem w L. Szybciej przybiera na buzi ale mimo wszystko dla mnie wygląda b.ładnie ![]() Makijaż Madzika za perłowy ale nie ma tragedii, troche treningu i może nas jeszcze zaskoczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||
niepolubiecie
|
Cytat:
![]() Z lekarzami jest tak, że rzeczywiście sporo jest takich, którzy nie chcą się kształcić. Sama spotkałam takich co najmniej kilku. Ale było też kilku takich, którzy poświęcają się temu nie tylko w pracy zawodowej, ale również częściowo w czasie wolnym, więc wiedząc jaka jest skala zjawiska czułabym się nie w porządku wobec tych drugich. ![]() Zalecenia dietetyczne nie zmieniają się tak szybko, jak mogłoby sie nam wydawać. Jeśli oczywiście mówimy o tych "sprawdzonych", a nie "modnych", "medialnych". Stawianie kontrastów jest za to bardzo medialne. I tak np. diecie wegańskiej przypisuje się jakieś cudowne właściwości w ostatnich czasach, podczas gdy większość jej zalet nie wynika z całkowitego wykluczenia produktów odzwierzęcych, a wysokiej zawartości korzystnych składników. Trudno się jednak dziwić - wiele środowisk naukowych prowadzących badania jest zaangażowanych ideologicznie i uznając niejedzenie pewnych produktów za wątpliwe moralnie, raczej nie zajmie się badaniem gdzie diecir wegańskiej przeciwstawi np. dietę "normalną", uboższą niż przeciętna w produkty odzwierzęce, bogatszą w konkretne składniki i eliminującą np. mleko uht i drób, a nie wszystko hurtem ![]() Twoje podejście rozumiem i popieram w przypadku, jeśli nie ma się w historii chorób metabolicznych czy otyłości. ![]() Jeśli o pisanie do Boggie uważam to trochę za stratę czasu. Generalnie jeśli ktoś mnie pyta jak udało mi sie tyle schudnąć, co wiem, co sądzę na jakiś temat zawsze chętnie i obszernie odpowiem. Paula dostaje zapewne tyle porad od tych, którym "się udało", czyta tyle poradników, że mało prawdopodobne, że posłuchałaby akurat mnie. ![]() A jeśli uda mi się tym kiedyś zająć zawodowo podejrzewam, że prędzej usiądę za pół darmo w jakiejś publicznej poradni i tam się będę realizować niż będe narzucać się z radami w internetach. Ludzie zresztą nie doceniają jak złożony to problem (otyłość), dlatego mam nadzieję, że będzie coraz więcej psychiatrów i psychologów-klinicystów, którzy będą posiadali również szeroką i aktualną wiedzę z zakresu żywienia ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Szacowanie czyjejś wagi nie oznacza z automatu wyliczania i niezrozumienia, że najlepszym się zdarza przytyć i niektórzy mają z jedzeniem po prostu problem (tak samo jak z miliardem innych rzeczy). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Kot w worku
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Raczkowanie
|
Od paru lat maluję się u fryzjerki na taki rudy kasztan, po paru myciach spłukuje się do idealnego kasztanu ze złotymi refleksami. Kiedyś jak chodziłam do podstawówki w klasie obok była dziewczyna o idealnych marchwiowych włosach, z zielonymi oczami i rudymi piegami. Jak ja jej zazdrościłam.
SALIX pomaluj szamponem koloryzującym, szybko schodzi i trudno sobie nim zrobić krzywdę, a można się przekonać jakby się wyglądało z innym kolorem na głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też długi czas farbowałam wlosy na granatową czerń, blada jestem dosyć, dla jednych wyglądałam dziwnie, ale większość twierdziła, że mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=xqCXpC3YfCE lookbook u Szusz - wszędzie widzę ten szal
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Kot w worku
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() SALIX, właśnie Cię podziwiam na blogu i ten fiolet bardzo by Ci pasował - szalej ![]() Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-01-15 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Kot w worku
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
roseplum - zgadzam się w pełni co do empatii
![]() Ty mówisz o ludziach z problemem, z zaburzeniami odżywiania, z tym, co siedzi w psychice, a to już głęboki i poważny temat, ja odnosiłam się do luźnych postów na wizażu (choć też zdaję sobie sprawę, że poważne problemy przecież zaczynają się od błahostek). Sama śmieję się z masła Bogusi, z cyrków Hanki XS - to nie to. Już na szaro niech będzie, bo ileż można :P
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-15 o 19:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hłe hłe, zaraz mi tu bana na link w podpisie dadzą, jak tak dalej pójdzie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Kot w worku
|
Nieesia i haul z "Prajmaniego" Kolejna jutuberka, która nosi BEJZIKOWE ubrania. Edytowane przez paniaw Czas edycji: 2015-01-15 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
vlog u TheCrypticLily |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
niepolubiecie
|
uwaga, bo słodzę
![]() SALIX zawsze masz tak fajnie wszystko dobrane do siebie - włosy, makijaż (niezależnie czy zwyklak, czy szaleństwo) nawet uśmiech, taki nienachalny. Nie do końca umiem uzasadnić jak uśmiech może pasować do urody, ale fajnie i spójnie to wszystko razem wygląda. ![]() Munka, dzięki Tobie przypomniałam sobie jak lubię gotować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Konto usunięte
|
nikt wcześniej (no dobra, poza startującymi do mnie amantami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chyba nikt nie linkował: Karolina Zientek o pędzlach do makijażu. https://www.youtube.com/watch?v=o9oKu0i-hOA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Konto usunięte
|
oho, wesoły papieros przestał działać
![]() nie smutaj, Munia -zawsze, gdy na Ciebie patrzę - a patrzę często, bo wiesz, jak molestuję Twojego bloga - to podziwiam Twoje piękne lico - wyglądasz jak młodsza i ładniejsza siostra Dity Von Teese ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Kot w worku
|
Ja chyba w weekend wypróbuję przepis lasagne a'la Munkaa. Chociaż gotowanie dla jednej osoby mnie irytuje, bo ile można jeść to samo, a jak się narobiłam, to nie będę wyrzucać. Od jakiegoś czasu chodzi za mną spaghetti carbonara, ale nie mam czasu na szaleństwo w kuchni.
Aż się zrobiłam głodna. No cóż, popijam Fortunę mirabelkę i myślę o włoskiej kuchni (dzisiaj wybierałam piwo 15 minut przez Wasze ostatnie rozmowy o piwie i panowie w sklepie dziwnie na mnie patrzyli -pomijam już fakt, że wyglądam jak 15-latka). |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.