|
|
#1741 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LV
Linen jest OK dla mnie, to coś między 2 a 3 poziomem z Meow, a Ty potrzebowałabyś 0 lub 1. Wydaje mi się, ze na Twoim poziomie odcienie ma tylko Meow i Aromaleigh.
|
|
|
|
#1742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukaj tak, rozumiem ten tok poszukiwań, też lubię 2. Wytrawne pasują, jako przeciwienstwo słodkich. Mój tak lubi. Widać ładnie pachną te dymne. Bo jak wiadomo są zapachy dymne i dymne Wszystko kwestią konkretnej kompozycji.
|
||
|
|
|
#1743 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To coś z cyklu Angel wali trupią nutką. Już ten temacik kiedyś wałkowałam. Wszyscy powtarzają ( no dobra wielu, nie wszyscy) ten zwrot, ale nie sądzę by każdy miał sposobność poznać ów nutkę
|
|||
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.everydayminerals.com.pl/k...towy-p111.html i to http://www.everydayminerals.com.pl/k...towy-p119.html I to http://www.everydayminerals.com.pl/k...towy-p178.html Mogą być za ciemne?
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam Cię an żywo, 3 wydaje się już za ciemny, ale na bank się dopasuje do skóry, tylko po co ciemniej jak można jaśniej Moja teoria. Ja zawsze kupuję jaśniejsze, bo one tracą moc wymeziane na twarzy. Cerę mam na poziomie 2N, no ale zalezy mi rozjaśnić odrobinę, bo i tak naczynka, rumień wszystko przez ten woal przebije, więc końcowy efekt lepszy jak dowalą jaśniejszym. Nawet sobie dokupię jakieś 0, tak mi brak jasności. Pomijając fakt, że koszmarnie odwodniła mis ię moja tłusta cera. Jest na zew wiecznie sucha, Sylveco nie daje rady, kremy z Make me bio też, nie chciałam nic nowego kupować, ale chyba jakiegoś mega nawilżacza murszę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-16 o 14:26 |
|
|
|
|
#1747 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1748 |
|
Nindżopesz
|
Ło, sporo ostatnio obwąchiwałam sama lub z nim, serio życzysz sobie relację?
I raczej z kategorii niezbyt kobiecej.
|
|
|
|
#1749 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kremy z ewelajna co Parabel polecała nie zapchały mnie więc może dla Ciebie też będą ok ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest po prostu ciekawe. Na wiosnę zawsze szukam zapachu zimnego powietrza, takiego jak włąśnie wleciało nam do chaty bo wietrzymy gdyż sufit schnie Ale powietrze zacne.Ty, pisząc zioła, to jakich konkretnie ziół szukasz? Wiem, że już kiedyś pisałaś, ale to się chyba zmienia? Chodzi o łąkowe krzaczyska czy jakiś konkretny eeeee tymianek?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-16 o 14:38 |
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bez pośpiechu ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- A tą znasz? http://www.fragrantica.com/perfume/L...oses-4433.html Ja wiem że z uporem maniaka o nich pisze, ale co poradzę...
|
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
0C też ładny, na zdjęciach widać, jakbyś miała różową tonację skóry, pytanie tylko, czy zależy Ci na jej podkreśleniu czy wręcz przeciwnie, wolisz neutralizować różowe podtony cery? ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Zachwycam sie tylko pączkowym nadzieniem, marmoladą różaną (w perf i w spożywce) ale z kolei tak pachnieć nie chcę |
||
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
kurdee, zobaczyłąm z sieci na sprzedaż kieckę w klimatach retro w moich kolorach (czarny i czerwony) dostępną kiedyś na restyle. I korci, żeby kupić
tylko po co żadnego wesele się w tym roku w rodzinie nie szykuje, po co wydawać stówę na coś, co będzie leżeć w szafie ![]()
|
#1756 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
lubię wąchać kwiatowe zapachy - rozmaite jaśminy, gardenie czy tuberozy, ale nie na sobie! A od rana wwąchuję się we własny nadgarstek i bliska jestem niemal, żeby się w niego wgryźć
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie pasują N - bo neutralizują czerwoności ale skórę poza rumieniem, naczynkami mam żółtą, na całym cielsku wręcz. Natomiast bardzo podobają mi się kobiety z różową cerą, bo im ona po prostu pasuje. |
|
|
|
|
#1759 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No to tak, w kategorii skalisto-zieleninowej: Acqua do Sale - upudrowana krewetka Sel de Vetiver - prawie nic nie czułam, coś lekko słonego Essence Aromatique - świeże pranie na łące L'Eau Froide - delikatny krem z czymś ozonowym Chaman's Party - jak mozarella z bazylią i ziemią Yuba River i Cascade Glacier - jakieś cytruski Bello Rabelo - daktyle Norne i Jeke - las + coś obrzydliwie słodkiego DK Woman (czarna) - płyn do prania She Wood - zasypka dla niemowląt L'Ombre dans l'Eau - liście pomidora, róża i stara baba Voleur de Roses - róża i stara baba Peastum Rose - róża i kościelne kadzidło Jardin du Poete -cytruski Zastanawiam się czy nie kupić Messe, hmm. |
|
|
|
|
#1760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam ten stan. Cytat:
Aż mnie natchłyście do wyjęcia szkła i potestowania własnych odlewek, póbek. Zwłaszcza, że okna otwarte to się wywietrzy. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
. Boskie |
|||
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Zwłaszcza że to zapach dla facetów ![]() ![]()
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-16 o 15:05 |
|
|
|
|
#1763 |
|
Nindżopesz
|
NM nie znam ale to chyba droższe rzeczy? Trochę zniechęcają mnie opinie o wysładzaniu.
|
|
|
|
#1764 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- No dobijam się do gryxa jaki, mi się wydaje że chłodny, ale mogę być jakimś pośrednim .... Rozświetlający podkład natural z AM wychodzi u mnie pomarańczowawo . Zamówię próbki
|
|
#1766 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Właściwie to jeden zapach ziołowy już znalazłam i kupiłam więc nie ma parcia. Teraz szukam czegoś, co mnie urzeknie bez konkretnej kategorii - ot tak żeby dobić do pięciu flach. Ale letnie zioła mile widziane bo obecnie mam tylko te jedne perfumy w kategorii letniej. Czekam jeszcze na kilka próbek z wymiany. |
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1769 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Lece czytac Bar dalej
|
|
#1770 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
widzę w składzie) ![]() Cytat:
Gdybym był łasy na komplementy, nosiłbym MP na zmianę z męskim Lyric ![]() Kwiat pomarańczy jest strasznie chimeryczny - raz pachnie cudnie (Fahrenheit 32), raz zajeżdża szaletem (Fleur du Male)
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-01-16 o 15:38 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

Szukaj tak, rozumiem ten tok poszukiwań, też lubię 

Ale powietrze zacne.

Ale bez pośpiechu
lubię wąchać kwiatowe zapachy - rozmaite jaśminy, gardenie czy tuberozy, ale nie na sobie! A od rana wwąchuję się we własny nadgarstek i bliska jestem niemal, żeby się w niego wgryźć

widzę w składzie)