Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-16, 14:39   #601
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Mąż przyjechał z pracy z paczka z maca Cheese i fryty poszly w ruch maz dwa pikantne i fryty zjadła no i oczywiście dopchal kurczakiem pieczonym,ja juz nie

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:48   #602
niezawsze
Zakorzenienie

Wiolka sliczniutka jest!

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
ehhh asakra jakas
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja chce byx po porodzie hehe
tez chce juz byc po, tak moglby byc juz kwiecien

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:49   #603
FlightlessBird
Zakorzenienie

Wiolka jak zobaczę foto pozniej,na apce nie widzę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:50   #604
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

no to kufa pięknie albo im sie po☠☠☠ało coś albo oni są jacyś dziwni,
czekam na odp od koleżanki bo ona miałą tam wczoraj
Ja mam na tel. apkę Baby Bump i jest ona osadzona w realiach amerykańskich/albo angielskich :P i tak samo tam było opisane badanie cukru jak u Ciebie Po prostu u nas jest inaczej, za granicą inaczej. Dopiero jak to badanie wyjdzie źle robią jak u nas.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
znajoma polozna juz zrobila wywiad na oddziale, od pon idzie na urlop, ale przekazala komu trzeba ze tam bede i jak sprawa wyglada
moze i na dobre mi wyjdzie. nigdy nie lezalam w szpitalu a bedzie to przygotowanie przed porodem.
Masz rację, trzeba odnajdywać pozytywy w każdej sytuacji

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
mam na razie drugie dania, zup jeszcze nie, ale to najmniejszy problem, zawsze się jakąś upichci
dziś i jutro: kurak pieczony, ziemniaczki i ogórki kiszone lub chilli
niedziela i poniedziałek: dorsz smażony, ziemniaki i surówka z kiszonej
wtorek i środa: ryż po chińsku z warzywami i piersią kurczaka
czwartek i piątek: niby gołąbki w sosie pomidorowym i ziemniaki
sobota i niedziela: roladki z piersi, ziemniaki i jakaś surówka, może z pekinki
poniedziałek i wtorek: spaghetti

omg jakie zorganizowanie! Ja zawsze aż do wyjścia do sklepu nie wiem, co będę jeść...

Cytat:
mam znajomą, którą codziennie musi gotować coś innego, bo Pan-jej mąż nie może zjeść dwa dni pod rząd tego samego dobrze, że mój mąż tak nie ma, z resztą nawet jakby miał, to bym go oduczyła
O jaki Mój za to tydzień mógłby jeść to samo, co jest nieco wkurzające

Cytat:
Byłam w sklepie i na poczcie kupiłam mleko i płatki i właśnie zjadłam :P to jest zachcianka :P żeby zamiast obiadu jeść zupę mleczną :P
o mamo chyba pawia puszczę :P
haha ja też ostatnio taką miałam i z moją nietolerancją laktozy skończyło się to tak sobie

Wróciłam od kosmetyczki, dopelniła trochę rzęsy, ale już następnym razem trzeba będzie zdjąć ;( mówiła, że są bardzo słabe i się dawno nie spotkała z takimi i już teraz chciała zdejmować, ale ja nie chciałam
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:51   #605
gossip_girl21
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie kanapki z sałata i majonezem
i chyyba bym na drzemkę poszła ale potem zaś do północy bd siedzieć.... ehh rozterki poczekam chwilę i zrobie sobie te pierogi na obiad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:51   #606
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż przyjechał z pracy z paczka z maca Cheese i fryty poszly w ruch maz dwa pikantne i fryty zjadła no i oczywiście dopchal kurczakiem pieczonym,ja juz nie
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:52   #607
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
To mnie mdłości uratowały bo schudlam 1,5kg :-P teraz sie nie objadam ale jem często i nie odmawiam sobie.

Zobaczysz jakie zwyczaje panują w szpitalu itp i bedziesz pewniej sie czuła idąc rodzic gdzies gdzie juz byłaś. Zawsze poczucie bezpieczeństwa ciut większe.
Mysle ze te 3doby cie potrzymaja bo nfz zwraca po 3dobach podobno za ciezarna
Ja tak lezalam bezsensu :-(
Trudno, byle by bylo ok. Jakos to przepekam

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:53   #608
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Ja za 8 tyg, będę miała donoszoną ciążę
jak by nie patrzeć i tak dokładnie to ja też bo TP 31.03/01.04

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:54   #609
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Sylwia-nie martw się szpitalem nie jest tam tak źle, to dla dobra Maluszka, posprawdzają i będzie na pewno dobrze
i tak masz komfortową sytuację bo dostałaś skierowanie na pn, masz czas żeby się psychicznie nastawić a przede wszystkim spakować
ja jechałam z marszu, wtedy co miałam wkłądkę mokrą i spanikowałam, że wody to już w ogóle-1 raz w szpitalu, myślałam, że mnie przebadają jak u gina prywatnie i puszczą a oni, że na 3 dni obserwacja..załamka nic ze sobą nie wzięłam, koszulę kupowałam na dole w sklepie, mąż mi potem wszystko dowoził..ale jakoś było, przebadali-uspokoili i git
a za drugim razem też się sama na ip zgłosiłam to już wiedziałam, że to się wiąże z zatrzymaniem na 3 dni i spakowałam najpotrzebniejsze rzeczy nie było łatwo ale dmucham na zimne i potem jakby coś się stało to bym sobie pluła w brodę..3 dni szybko mijają, dasz radę
Właśnie tak wole. Miec pewnosc niz później żałować..

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:54   #610
lekkaatletka
Zadomowienie

Napisalam rano posta i patrze ze sie nie umiescil :/
U mnie dzis lepiej, humor wrocil,ale jak sie okaze ze nie mam cukrzycy i moge jesc slodycze to dopiero bede w dobrym nastroju
Poczytam co u Was.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:55   #611
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja mam na tel. apkę Baby Bump i jest ona osadzona w realiach amerykańskich/albo angielskich :P i tak samo tam było opisane badanie cukru jak u Ciebie Po prostu u nas jest inaczej, za granicą inaczej. Dopiero jak to badanie wyjdzie źle robią jak u nas.

haha ja też ostatnio taką miałam i z moją nietolerancją laktozy skończyło się to tak sobie

No najwidoczniej... co kraj to obyczaj :P
Ja mam nadzieję że moja nietoleracja bd tolerować tą zachciankę to zależy od dnia heheh warto było :P mleka mi sie chciało :P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 14:58   #612
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

Masz rację, trzeba odnajdywać pozytywy w każdej sytuacji

omg jakie zorganizowanie! Ja zawsze aż do wyjścia do sklepu nie wiem, co będę jeść...

O jaki Mój za to tydzień mógłby jeść to samo, co jest nieco wkurzające

Wróciłam od kosmetyczki, dopelniła trochę rzęsy, ale już następnym razem trzeba będzie zdjąć ;( mówiła, że są bardzo słabe i się dawno nie spotkała z takimi i już teraz chciała zdejmować, ale ja nie chciałam
o to slabo ze rzeski tak sie zrobily
Cytat:
Zrobiłam sobie kanapki z sałata i majonezem
i chyyba bym na drzemkę poszła ale potem zaś do północy bd siedzieć.... ehh rozterki poczekam chwilę i zrobie sobie te pierogi na obiad
hehehe

ja juz sos mam, zaraz bede szla na spacer z Kaprysinskim
Stary 2015-01-16, 15:18   #613
cashmere
Zakorzenienie

Do mnie juz sie zbliza kolezanka

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Lekka super ze wyniki glukozy ok!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 15:21   #614
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA ja jak pracowałam to to co do prasowania szło układałam na kupkę i raz w tygodniu stawałam i prasowałam. Max 2h i po sprawie było

KORDELKA no mój niestety koszulowy jest w sensie do pracy w koszuli musi bo jednak kierownikowi inaczej nie wypada, chłopakom prasuję tylko bluzeczki na wyjścia czy do przedszkola, po domu czy po dworze mają osobne ciuchy do ubrudzenia i tych nie prasuję tylko składam bo nie ma sensu jak zaraz i tak będą ufajdane..

MAJKA no właśnie też tak przemyślałam to bo mamy bujak/ leżak a po za tym taką rozkładaną huśtawkę do domu ale to już dla dziecka siedzącego więc starczy. A co do prasowania to powiem Ci że ja też na początku dostawałam szewskiej pasji z tymi ubrankami ale miałam stare żelazko.. dobrze że długo nie pociągnęło i kupiłam z parą i wtedy zrozumiałam jak się kaleczyłam tym zwykłym i teraz to przyjemność mi sprawia prasowanie.

BIRD ja też najczęściej na dwa dni gotuję i nikomu u nas to na szczęście nie przeszkadza ale mam takiego w rodzinie co zupy nie zje w ogóle bo tam mięsa nie ma

ja się za 9 tygodni donoszę.. i dziś nawet męża uświadamiałam bo lata i załatwia z tą firmą wszystko żeby jak najszybciej zacząć to go ciut "obudziłam" że za 2 miesiące to już mała może się pojawić i żeby się spiął bo przed nim wyjazd do Katowic po auto i sprzęt i wolałabym żeby to jak najszybciej załatwił i był z powrotem.

pojedliśmy naleśników i teraz idę prasować pieluszki.. pranie małej ogarnęłam ale teraz puściłam jeszcze komplecik pościeli bo mam miejsce na strychu jeszcze

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 15:23   #615
siempre
Wtajemniczenie

Ja już po obiadku dobrze tak u mamy siedzieć przynajmniej o gotowaniu nie trzeba myśleć; ) Jutro upierze mi ciuszki dla maluszka, tak więc dobrze jest a ja zabieram się za czytanie książki chociaż mam ochotę na cos slodkiego najlepiej czekoladę kokosowa mniam ale znowu dupa urośnie.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 15:26   #616
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA ja jak pracowałam to to co do prasowania szło układałam na kupkę i raz w tygodniu stawałam i prasowałam. Max 2h i po sprawie było

KORDELKA no mój niestety koszulowy jest w sensie do pracy w koszuli musi bo jednak kierownikowi inaczej nie wypada, chłopakom prasuję tylko bluzeczki na wyjścia czy do przedszkola, po domu czy po dworze mają osobne ciuchy do ubrudzenia i tych nie prasuję tylko składam bo nie ma sensu jak zaraz i tak będą ufajdane..

MAJKA no właśnie też tak przemyślałam to bo mamy bujak/ leżak a po za tym taką rozkładaną huśtawkę do domu ale to już dla dziecka siedzącego więc starczy. A co do prasowania to powiem Ci że ja też na początku dostawałam szewskiej pasji z tymi ubrankami ale miałam stare żelazko.. dobrze że długo nie pociągnęło i kupiłam z parą i wtedy zrozumiałam jak się kaleczyłam tym zwykłym i teraz to przyjemność mi sprawia prasowanie.

BIRD ja też najczęściej na dwa dni gotuję i nikomu u nas to na szczęście nie przeszkadza ale mam takiego w rodzinie co zupy nie zje w ogóle bo tam mięsa nie ma

ja się za 9 tygodni donoszę.. i dziś nawet męża uświadamiałam bo lata i załatwia z tą firmą wszystko żeby jak najszybciej zacząć to go ciut "obudziłam" że za 2 miesiące to już mała może się pojawić i żeby się spiął bo przed nim wyjazd do Katowic po auto i sprzęt i wolałabym żeby to jak najszybciej załatwił i był z powrotem.

pojedliśmy naleśników i teraz idę prasować pieluszki.. pranie małej ogarnęłam ale teraz puściłam jeszcze komplecik pościeli bo mam miejsce na strychu jeszcze

Mam na parę z tych nowszych, w pojemniku na wodę zrobił mi sie osad i nie wiem jak to usunąć
Ja sie nie mogę zebrać zeby zdjać suche pranie i poukładać na półkach a co dopiero regularnie prasować. Prasuję jak już muszę
Stary 2015-01-16, 15:27   #617
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość

To ja nie wiem jak to robilas. Ale ja kazde pranie prasowalam tak pol h
O nalesniki mniami

Zrobilabym nalesniki ale moj M tego jako obiad nie traktuje. I max 1 by zjadl o ile w ogole.
Jestem na spacerze,ale przyjemnie jest!
Az sie przejde dalej
Wroce to przygotuje marchewki bo dzis na kolacje frytki z marchewek
M bedzie po 17 dopiero bo na silke idzie.
Albo dzis jak bede miec sile a jak nie to jutro pojade po spozywke.
No i mam pranko do wywieszenia
Stary 2015-01-16, 15:29   #618
siempre
Wtajemniczenie

Ja prasuje teraz na bieżąco co mi potrzebne przed wyjsciem. Dobrze ze mam dużo rzeczy których nie trzeba prasowac. Chociaż do pracy w koszulach chodzilam to zawsze dzien wcześniej przygotowany zestaw prasowalam bo tak to sie w szafie pomielo, mała szafa a duzo rzeczy. Tz do pracy nie potrzebuje prasowania, zresztą dla niego nic nie jest pomiete czasem muszę z niego sciagac bo wymientolony by chodzil.
Stary 2015-01-16, 15:31   #619
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja prasuje teraz na bieżąco co mi potrzebne przed wyjsciem. Dobrze ze mam dużo rzeczy których nie trzeba prasowac. Chociaż do pracy w koszulach chodzilam to zawsze dzien wcześniej przygotowany zestaw prasowalam bo tak to sie w szafie pomielo, mała szafa a duzo rzeczy. Tz do pracy nie potrzebuje prasowania, zresztą dla niego nic nie jest pomiete czasem muszę z niego sciagac bo wymientolony by chodzil.
To tak jak mój Tż

Synkowi bluzek bawełnianych nie prasuję, pranie strzepuję i wywieszam zawsze równiutko i jest ok. Zmieniam mu ciuszki codziennie to bym sie zajeździła, a jak tak równo wywieszę i potem złożę to jest ok
Stary 2015-01-16, 15:32   #620
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam na parę z tych nowszych, w pojemniku na wodę zrobił mi sie osad i nie wiem jak to usunąć
Ja sie nie mogę zebrać zeby zdjać suche pranie i poukładać na półkach a co dopiero regularnie prasować. Prasuję jak już muszę
Może spróbuj octem odkamienic ewentualnie kup odkamieniacz w proszku rozpuścić z woda i wlej .tylko nastaw na parowanie może co pomoże.
Stary 2015-01-16, 15:39   #621
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Może spróbuj octem odkamienic ewentualnie kup odkamieniacz w proszku rozpuścić z woda i wlej .tylko nastaw na parowanie może co pomoże.
No właśnie nie wiem czy ocet zadziała w zimnej wodzie bo ona się chyba nagrzewa jak juz wychodzi w postaci pary a w pojemniku jest zimna... Coś pokombinuję
Stary 2015-01-16, 15:40   #622
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
To tak jak mój Tż

Synkowi bluzek bawełnianych nie prasuję, pranie strzepuję i wywieszam zawsze równiutko i jest ok. Zmieniam mu ciuszki codziennie to bym sie zajeździła, a jak tak równo wywieszę i potem złożę to jest ok
Moj Tz ma zakaz wieszania prania bo zawsze jest pomietolone jak by nie wiadomo co z tym robil. Pranie, skladanie tez wole zrobic sama.

Ale gotuje za to wyśmienicie i w tym mnie tez wyrecza jak ma tylko czas. Ja to zawsze muszę pol dnia przy garach stac żeby mi cos dobrego wyszlo. A on pół godziny i obiad zrobiony nawet przy tak zwanej pustej lodowce cos ekstra wymysli sprzątanie tez mu wychodzi dobrze ale go do tego nie zaganiam bo sama lubie bawic się w perfekcyjna panią domu. A im bardziej brudno tym lepiej bo efekt wtedy widać
Stary 2015-01-16, 15:45   #623
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Kurcze ale Wy oszczędzacie tych Waszych facetów,ja mojego nauczyłam poprawnie wieszać pranie do tego kupiłam żelazko systemowe na wypasie i mąż jest teraz expertem od prasowania i dziecięce ubranka też będzie prasował choć ostatnio zrobił wielkie oczy-jak to prasować ale przeszkolę i da radę :P
Sprząta,zmywa naczynia,umyje okna jak trzeba -I like it

Pozdrawiam
Malinka
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2015-01-16 o 15:46
Stary 2015-01-16, 15:50   #624
Majka232
Zakorzenienie

Mój prawie nic mi nie pomaga i jeszcze twierdzi że ja nic nie robię On uważa, że cieżko pracuje całymi dniami i tyle. On nie wie ile czasu zajmują poszczególne czynności. Jak od wielkiego dzwonu sprzątnie łazienkę to potem twierdzi że 10 min i już a ja wciaż mówię jak to cieżko
Pranie jak już zdarzy mu sie wywiesić to lepiej nie mówić Nie gotuje w ogóle, czasem pozmywa ale muszę sie nagadać, sam z siebie to nawet ze zmywarki nie wyjmie.
W ogóle mam nerwa na niego ostatnie dni i nie chce mi sie o nim pisać
Stary 2015-01-16, 15:53   #625
siempre
Wtajemniczenie

Moj tylko nie prasuje, czasem ☠☠☠☠☠☠ze jak trzeba i powiesi cjoc tego nie lubie jak on to robi. Ale tak poza tym to wszystko w domu zrobi. Znaczy sie ze jak koszula mu potrzebna to wyprasuje ale mi to nie ma szans oszczedzam go w tym bo i tak biedaczek za duzo pracuje wiec niech w domu dychnie chociaż nie lubi bezczynnie siedzieć.
Stary 2015-01-16, 15:55   #626
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
a tu ja z Paulą z wczoraj
26t3d
cycki
Cytat:
Wogóle to witam sie w 28tyg! Czyli juz 3trymestr!

Cytat:
A co do mokrych gaci ;P mnie to strasznie wkurza, bo często mi się tak robi, jak się trochę przejdę i sama nie wiem, czy to nietrzymanie moczu, bo nie mam pełnego pęcherza ani nie czuję, że to "stamtąd" tylko jakby to były jakieś upławy wodniste. Muszę zapytać gina, pewnie to nietrzymanie, ale lepiej spytać.
matko też mnie to wkurza... jak nie założę wkładki a przejdę się kawałek to czuję się jakbym się dosłownie posiusiała albo jakby mi się spociła tam tak mokro ;/ i tak dzień w dzien ;/ też mi się wydaje, że to lekkie nietrzymanie moczu
Cytat:
Wrzucam wam moj Boiler z okazji III trymestru
zgrabniutki boilerek
Cytat:
jestem po i jestem zdziwiona ponieważ przyszłam dały mi do wypicia gluta wypiłam i po godz mi pobrali i wysłali do domu
czyli całkiem ba kompletnie inaczej niz u was...
KOrdelka jak było u Ciebie?
aha mala waży 1200 coś koło tego i wszystko ok
Ale że jak ? przecież po godzinie masz podwyższony poziom cukru ;/ dziwne
Boleczka fota wózka !!!!!!
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
właśnie przyszedł

otwieram pudło i się zabieram za składanie
łoł super !
violka jaka piękna buźka

dziś z rana w szkole rodzenia potem pojechałam do miasta na lumpki i kupiłam 6 rzeczy za 20 zł... trzy pajace na 56, półśpiochy, body z długim na 68 i taki super sweterek na 6-9 m
aaaa i jeszcze w innym lumpku body z długim na 68 oraz dla mnie stanik bawełniany bez usztywniaczy za 2 zł hihi
zrobiłam obiadek i teraz leżę

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:06   #627
rosarioV
Zakorzenienie

Brzusio koleżanka malowała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1421420786310.jpg (71,7 KB, 30 załadowań)

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:13   #628
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Kurcze ale Wy oszczędzacie tych Waszych facetów,ja mojego nauczyłam poprawnie wieszać pranie do tego kupiłam żelazko systemowe na wypasie i mąż jest teraz expertem od prasowania i dziecięce ubranka też będzie prasował choć ostatnio zrobił wielkie oczy-jak to prasować ale przeszkolę i da radę :P
Sprząta,zmywa naczynia,umyje okna jak trzeba -I like it

Pozdrawiam
Malinka
O jak masz dobrze

Cytat:
Mój prawie nic mi nie pomaga i jeszcze twierdzi że ja nic nie robię On uważa, że cieżko pracuje całymi dniami i tyle. On nie wie ile czasu zajmują poszczególne czynności. Jak od wielkiego dzwonu sprzątnie łazienkę to potem twierdzi że 10 min i już a ja wciaż mówię jak to cieżko
Pranie jak już zdarzy mu sie wywiesić to lepiej nie mówić Nie gotuje w ogóle, czasem pozmywa ale muszę sie nagadać, sam z siebie to nawet ze zmywarki nie wyjmie.
W ogóle mam nerwa na niego ostatnie dni i nie chce mi sie o nim pisać
moj tez leniuch smierdzacy
Ale czasem ma przeblyski wiec nie jest zle
Zmyware w sumie tez mi oprozni,smieci teraz sam w ogole wynosi
zebym ja nie dzwigala.
Ale pranie powiesi tak ze by tydzien schlo wiec sama wieszam.

Fryty przygotowane na wieczor

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Brzusio koleżanka malowała
Super
Stary 2015-01-16, 16:14   #629
soniuska
Zakorzenienie

Frytki marynuja sie
Hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1421421266941.jpg (64,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2015-01-16, 16:14   #630
malinka1984
Zakorzenienie

U Nas dziś na kolację pizza

Pozdrawiam
Malinka
Tp 31.03.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości