|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Mąż przyjechał z pracy z paczka z maca
Cheese i fryty poszly w ruch maz dwa pikantne i fryty zjadła no i oczywiście dopchal kurczakiem pieczonym,ja juz nie
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiolka sliczniutka jest!
Cytat:
tez chce juz byc po, tak moglby byc juz kwiecien |
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolka jak zobaczę foto pozniej,na apce nie widzę
|
|
|
|
#604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój za to tydzień mógłby jeść to samo, co jest nieco wkurzające![]() Cytat:
Wróciłam od kosmetyczki, dopelniła trochę rzęsy, ale już następnym razem trzeba będzie zdjąć ;( mówiła, że są bardzo słabe i się dawno nie spotkała z takimi i już teraz chciała zdejmować, ale ja nie chciałam
|
|||||
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie kanapki z sałata i majonezem
i chyyba bym na drzemkę poszła ale potem zaś do północy bd siedzieć.... ehh rozterki poczekam chwilę i zrobie sobie te pierogi na obiad
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
jak by nie patrzeć i tak dokładnie to ja też bo TP 31.03/01.04
Pozdrawiam Malinka
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
Napisalam rano posta i patrze ze sie nie umiescil :/
U mnie dzis lepiej, humor wrocil,ale jak sie okaze ze nie mam cukrzycy i moge jesc slodycze to dopiero bede w dobrym nastroju ![]() Poczytam co u Was. |
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No najwidoczniej... co kraj to obyczaj :P Ja mam nadzieję że moja nietoleracja bd tolerować tą zachciankę to zależy od dnia heheh warto było :P mleka mi sie chciało :P
|
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja juz sos mam, zaraz bede szla na spacer z Kaprysinskim
|
||
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie juz sie zbliza kolezanka
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Lekka super ze wyniki glukozy ok!
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
SONIA ja jak pracowałam to to co do prasowania szło układałam na kupkę i raz w tygodniu stawałam i prasowałam. Max 2h i po sprawie było
![]() KORDELKA no mój niestety koszulowy jest w sensie do pracy w koszuli musi bo jednak kierownikowi inaczej nie wypada, chłopakom prasuję tylko bluzeczki na wyjścia czy do przedszkola, po domu czy po dworze mają osobne ciuchy do ubrudzenia i tych nie prasuję tylko składam bo nie ma sensu jak zaraz i tak będą ufajdane.. MAJKA no właśnie też tak przemyślałam to bo mamy bujak/ leżak a po za tym taką rozkładaną huśtawkę do domu ale to już dla dziecka siedzącego więc starczy. A co do prasowania to powiem Ci że ja też na początku dostawałam szewskiej pasji z tymi ubrankami ale miałam stare żelazko.. dobrze że długo nie pociągnęło i kupiłam z parą i wtedy zrozumiałam jak się kaleczyłam tym zwykłym i teraz to przyjemność mi sprawia prasowanie. BIRD ja też najczęściej na dwa dni gotuję i nikomu u nas to na szczęście nie przeszkadza ale mam takiego w rodzinie co zupy nie zje w ogóle bo tam mięsa nie ma ![]() ja się za 9 tygodni donoszę.. i dziś nawet męża uświadamiałam bo lata i załatwia z tą firmą wszystko żeby jak najszybciej zacząć to go ciut "obudziłam" że za 2 miesiące to już mała może się pojawić i żeby się spiął bo przed nim wyjazd do Katowic po auto i sprzęt i wolałabym żeby to jak najszybciej załatwił i był z powrotem. pojedliśmy naleśników i teraz idę prasować pieluszki.. pranie małej ogarnęłam ale teraz puściłam jeszcze komplecik pościeli bo mam miejsce na strychu jeszcze
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po obiadku dobrze tak u mamy siedzieć przynajmniej o gotowaniu nie trzeba myśleć; ) Jutro upierze mi ciuszki dla maluszka, tak więc dobrze jest a ja zabieram się za czytanie książki
chociaż mam ochotę na cos slodkiego najlepiej czekoladę kokosowa mniam ale znowu dupa urośnie.
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na parę z tych nowszych, w pojemniku na wodę zrobił mi sie osad i nie wiem jak to usunąć ![]() Ja sie nie mogę zebrać zeby zdjać suche pranie i poukładać na półkach a co dopiero regularnie prasować. Prasuję jak już muszę
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja nie wiem jak to robilas. Ale ja kazde pranie prasowalam tak pol h ![]() O nalesniki mniami ![]() Zrobilabym nalesniki ale moj M tego jako obiad nie traktuje. I max 1 by zjadl o ile w ogole. Jestem na spacerze,ale przyjemnie jest! ![]() Az sie przejde dalej ![]() Wroce to przygotuje marchewki bo dzis na kolacje frytki z marchewek ![]() M bedzie po 17 dopiero bo na silke idzie. Albo dzis jak bede miec sile a jak nie to jutro pojade po spozywke. No i mam pranko do wywieszenia
|
|
|
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja prasuje teraz na bieżąco co mi potrzebne przed wyjsciem. Dobrze ze mam dużo rzeczy których nie trzeba prasowac. Chociaż do pracy w koszulach chodzilam to zawsze dzien wcześniej przygotowany zestaw prasowalam bo tak to sie w szafie pomielo, mała szafa a duzo rzeczy. Tz do pracy nie potrzebuje prasowania, zresztą dla niego nic nie jest pomiete czasem muszę z niego sciagac bo wymientolony by chodzil.
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Synkowi bluzek bawełnianych nie prasuję, pranie strzepuję i wywieszam zawsze równiutko i jest ok. Zmieniam mu ciuszki codziennie to bym sie zajeździła, a jak tak równo wywieszę i potem złożę to jest ok
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
Może spróbuj octem odkamienic ewentualnie kup odkamieniacz w proszku rozpuścić z woda i wlej .tylko nastaw na parowanie może co pomoże.
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem czy ocet zadziała w zimnej wodzie bo ona się chyba nagrzewa jak juz wychodzi w postaci pary a w pojemniku jest zimna... Coś pokombinuję
|
#622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale gotuje za to wyśmienicie i w tym mnie tez wyrecza jak ma tylko czas. Ja to zawsze muszę pol dnia przy garach stac żeby mi cos dobrego wyszlo. A on pół godziny i obiad zrobiony nawet przy tak zwanej pustej lodowce cos ekstra wymysli sprzątanie tez mu wychodzi dobrze ale go do tego nie zaganiam bo sama lubie bawic się w perfekcyjna panią domu. A im bardziej brudno tym lepiej bo efekt wtedy widać
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Kurcze ale Wy oszczędzacie tych Waszych facetów,ja mojego nauczyłam poprawnie wieszać pranie do tego kupiłam żelazko systemowe na wypasie i mąż jest teraz expertem od prasowania i dziecięce ubranka też będzie prasował choć ostatnio zrobił wielkie oczy-jak to prasować ale przeszkolę i da radę :P
Sprząta,zmywa naczynia,umyje okna jak trzeba -I like it ![]() Pozdrawiam Malinka
20.06.2009 ![]() 2014 to będzie Nasz rok 28.07 beta >1560 Cudzie trwaj 23.08.14 Bąbelek ma już 2cm 27.10.14 Synuś całe 230 gram Tp 31.03.2015 Edytowane przez malinka1984 Czas edycji: 2015-01-16 o 15:46 |
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
Mój prawie nic mi nie pomaga i jeszcze twierdzi że ja nic nie robię
On uważa, że cieżko pracuje całymi dniami i tyle. On nie wie ile czasu zajmują poszczególne czynności. Jak od wielkiego dzwonu sprzątnie łazienkę to potem twierdzi że 10 min i już a ja wciaż mówię jak to cieżko ![]() Pranie jak już zdarzy mu sie wywiesić to lepiej nie mówić W ogóle mam nerwa na niego ostatnie dni i nie chce mi sie o nim pisać
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj tylko nie prasuje, czasem ☠☠☠☠☠☠ze jak trzeba i powiesi cjoc tego nie lubie jak on to robi. Ale tak poza tym to wszystko w domu zrobi. Znaczy sie ze jak koszula mu potrzebna to wyprasuje ale mi to nie ma szans
oszczedzam go w tym bo i tak biedaczek za duzo pracuje wiec niech w domu dychnie chociaż nie lubi bezczynnie siedzieć.
|
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
cycki
![]() Cytat:
![]() zgrabniutki boilerek ![]() Cytat:
Boleczka fota wózka !!!!!! łoł super ! violka jaka piękna buźka dziś z rana w szkole rodzenia potem pojechałam do miasta na lumpki i kupiłam 6 rzeczy za 20 zł... trzy pajace na 56, półśpiochy, body z długim na 68 i taki super sweterek na 6-9 m ![]() aaaa i jeszcze w innym lumpku body z długim na 68 oraz dla mnie stanik bawełniany bez usztywniaczy za 2 zł hihizrobiłam obiadek i teraz leżę
|
||
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Brzusio
koleżanka malowała
|
|
|
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale czasem ma przeblyski wiec nie jest zle ![]() Zmyware w sumie tez mi oprozni,smieci teraz sam w ogole wynosi zebym ja nie dzwigala. Ale pranie powiesi tak ze by tydzien schlo wiec sama wieszam. Fryty przygotowane na wieczor Super |
||
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Frytki marynuja sie
Hehe |
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
U Nas dziś na kolację pizza
![]() Pozdrawiam Malinka
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Cheese i fryty poszly w ruch
maz dwa pikantne i fryty zjadła no i oczywiście dopchal kurczakiem pieczonym,ja juz nie 

dobrze, że mój mąż tak nie ma, z resztą nawet jakby miał, to bym go oduczyła 

a co dopiero regularnie prasować. Prasuję jak już muszę