![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Invimed wrocław
Eh z tymi hormonami to tak jest. Ciekawe czy ja będę świrować po sporych dawkach progesteronu. Jak na stymulacji byłam w miarę spokojna ak teraz będzie mi odbijać.
Kurde mnie chyba od tych wszystkich pigół wątróbka boli, albo żołądek. Sama nie wiem co mnie boli
#2162 |
Konto usunięte
|
mala po transferze to Ty będziesz ciągle spać, a nie świrować. To relanium naprawdę pomaga
![]() No i miałam wizytę. 6 tydzień 2 dzień. Maluszek ma 0,52 mm, serduszko bije ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Cudnie Danuś
![]() ![]() A Ty wykupowałaś te 3 weryfikacje w 3,6 i 9 dniu po transferze?
#2164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Właśnie stwierdziłam, że jak lekarz z lux medu też mi niewiele powie to chyba jednak będę prowadzić ciążę u Gruszki jeśli będzie taka możliwość. Ona jednak ma wiedzę jakie mogą być "zagrożenia" po in vitro i jak do tego podejść.., |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Faktycznie święta Ci przeszkodziły. Ja naprawdę ostatnio mam wrażenie jakby mi mózgownica się zlasowała ![]()
![]() |
#2166 |
Rozeznanie
|
Danae super!
![]() ![]() Mała nie mogę doczekać się poniedziałku a potem twoich dwóch kresek, bo wiem że nie wytrzymasz ich nie robić ![]() Mnie bolą krzyże, jestem osłabiona i jajniki czuje jak mi pracują... czuje jakby @ wściekła miała przyjść, dzisiaj się okaże co tam się dzieje, 0 12.30 mam wizytę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Rozeznanie
|
Malla to w poniedziałek mamy stresujący dzień. Na którą masz godzinę? Wierzę, że Tobie się uda, a mi udrożnią to co trzeba i wszystko będzie super!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
![]() Ja mam w poniedziałek na 15.20. Na razie nie dzwonią z Invicty więc to dobry znak. Znaczy, że coś sie tam dzieje i się dzielą moje maleństwa ![]() EMI jeszcze troszkę i też będziesz miała z głowy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- EMI i napisz na jakim Ty jesteś etapie. Ty bierzesz już zastrzyki? Jak pisałaś to przepraszam, ale zakręcona jestem jak ruski słoik ostatnio ![]()
#2169 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, lecicie jaj burze, ja właśnie jadę do invimedu odebrać dokumenty i zapisuje się na wizytę do jakubowa albo gruszki. Zoraw tez polecił ni diagnozowac sie u endo, nawet napisał jakie badania zrobić. Myślicie że powinnam do invicty iść juz z tymi badaniami czy raczej nie wydawać kasy bo może oni zlecą coś jeszcze? Mogłabym tez spróbować wydebic je w medicover... Może by sie udało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Eleo radze ci do jakubowa isc na pierwsza i w ogole to on ma nawet na pieczatce endokrynolog i nie splawil mnie z wynikiem tsh2,7 tylko powiedzial ze zajmie sie tym w dniu transferu bo teraz lepiej zebym brala stala dawke. No i on mnie zakwalifikowal
![]() ![]() ![]() ![]()
#2171 |
Zadomowienie
|
Miła odmiana po invimedzie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Oj powiem Ci, że bardzo miła odmiana
![]() ![]()
#2173 |
Konto usunięte
|
Ja do Invicty też żadnych ale nie mam. Zarówno lekarza, pielęgniarki, jak i obsługa jest bardzo miła według mnie. W ogóle oni pamiętają ludzi i zawsze można porozmawiać. Jeszcze jest tam coś takiego jak "rodzinna atmosfera".
mala do mnie Gruszka też podeszła jak byłam po pierwszym badaniu krwi po transferze i siedziałam i odpoczywałam. Pogadała, poinstruowała itp. Bardzo miło ![]() Ja od dzisiaj leżę i odpoczywam. Na dzień dzisiejszy grzeję się w łóżku, żeby mi katar przeszedł, a od poniedziałku zamierzam zacząć ogarniać mieszkanie, w którym mam gigantyczny syf, bo przez cały okres stymulacji i później nie miałam kompletnie na nic siły i ochoty... |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed pick upem wypenialiśmy papiery itd , odeszliśmy a mąż się pyta "A Ty w ogóle nazwisko podawałaś" i dopiero się skapnęłam, że nie i że pani z rejestracji mnie już pamięta ![]() ![]() ![]() ![]() A ja siedzę jak na szpilkach dzisiaj. Oby nie zadzwonili z Invicty ![]()
![]() |
#2175 |
Raczkowanie
|
Robiłam dziewczyny hcg, wyszło negatywnie a @ juz tydzień nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- ![]() A mnie się cały czas chce jeść. Pewnie po zastrzyku z Choragonu, czyli coś takiego jak Pregnyl i zachcianki jak baba w ciąży ![]()
![]() |
#2177 |
Rozeznanie
|
Witam Was. Jestem tutaj pierwszy raz ... Za dwa tyg mam pierwsza wizytę w Invimed... Jestem po 4 bezowocnych IUI w Poznaniu ... Postanowiliśmy z mężem podejść do In Vitro. Z racji tego że w Poznaniu w ramach programu Rządowego kolejki sięgają około 2 lat ... Zdecydowaliśmy się na Wrocław... Ogólnie wyniki są dobre ... zarówno moje jak i męża.... Ale bez fasolki ciągle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem wrocławski Invimed ma od początku roku wstrzymaną refundację... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Witam niagra
![]()
#2180 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
To ty mezowi pas cnoty zakladasz ze musi miec klucz zeby interes zamknac? Hihihi ;* cudne wiesci kochana. Punkcji sie nie boj i sie po niej absolutnie nie forsuj, bo bardziej boli. W razie czego radze tez sobie kupic np multilac probiotyk oslonowo bo mnie nie dosc ze podbrzusze bolalo to doszla do tego watroba albo zoladek chyba od antybiotyku co sie lyka po punkcji i przed. Ciocia dobra rada do uslug hihi
#2182 |
Rozeznanie
|
No to nieźle.. W poniedziałek tam przedzwonię.... Myślę że to nieporozumienie jakieś umawiać kogoś na wizytę skoro środków na In Vitro brak... aczkolwiek wizyty do momentu kwalifikacji są płatne ^^ W poniedziałek się dowiem.. a tak się cieszyłam... chyba za wcześnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Ale ty umawialas sie na wizyte kwalifikacyjna? A nie myslalas o innej klinice nkz invimed? A novum w poznaniu?
#2184 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie Nie wiem czy novum ma refundacje przyznana.musialabys poszperac w necie po liscie klinik ktorym przyznano refundacje. My z danae w invikcie sie leczymy we wrocku
#2186 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Ja w dzien kwalifikacji zaczelam brac antyki. jestem bardzo zadowolona z tej kliniki co opisalam wyzej
![]()
#2188 |
Konto usunięte
|
Novum to w Warszawie jest
![]() Invimed wrocławski kwalifikuje nawet jak nie ma środków. Później albo czekaj albo zmieniaj klinikę i trać czas. Ja z Invicty jestem bardzo zadowolona. Najpierw byłam na zwykłej wizycie, lekarka kazała mi uzupełnić dokumentację i dostałam receptę na antyki, żeby zacząć brać jak @ przyjdzie i cyklu nie tracić. Więc podczas kwalifikacji miałam już rozpisaną stymulację. I od dnia kwalifikacji do dnia transferu minęły trzy tygodnie równo. Teraz wynik transferu ma 5 mm i bije mi serduszko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Cos mi sie ubzduralo z tym novum w poznaniu
![]()
#2190 |
Konto usunięte
|
Tak, i relanium i to na f brałam przed transferem. Chyba dwie godziny przed. Powinnaś mieć to napisane na tej kartce co masz dietę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.