![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
przychodzi przychodzi literaturka.....ja zamawiam raz na 3 miesiace (jestem na wyspach)i zawsze jak zajde dompolski przegladam sobie pokolei coz tam sie dzialo w kochanym avonku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam preparat punktowy na wypryski (tak sie nazywał) i nie był dobry - tworzyła sie taka błonka cieniutka, która rzekomo miała działać przez noc - taaa... jedno otarcie o poduszkę i juz błonki nie było ...
![]() |
#694 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
dziewczyny moze w tej 4 czesci cos miporadzicie
![]() ![]() ![]() jaki jest ten peeling z brazowym cukrem do twarzy?gruby scierak czy raczej delikat? a z lsniacych szminek shine supremektara bedzie taka cielista badz rozowa?a wogole warto ja zamowic?mialyscie? jas juz za tydzien jade dopolski i bede miec moje kosmetyki ![]() ![]() a ![]() ![]() ![]() ![]() ahhhh i najwazniejsze jak spisuje sie ten korektor w pedzelku???warto?chce gopod oczy i na male krostki.. avonspecjalistki prosze poradzcie!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Raczkowanie
|
ja tez ja jeszcze mam itez jest jeszcze uzyteczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Peeling jets duper ale nie ma go w 11. Co do tego kremu kryjącego to boje sie że dla mnie bedzie za ciemny. Używam podkładu Ivory, może teraz w lato lekko ciemniejsza jesnem. Co o tym sądzicie? Dziewczyny pomóżcie. Klientce się przypomniał stary zapach Avonu w butelce z zakrętą w panterke. Szuka teraz jakiegoś podobnego. Nietsty ja tej wody nie pamiętam, jeszcze wtedy wogóle nie interesowalam sie Avonem gdy ta woda byłą w sprzedazy. Co polecić klientce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co sądzicie o broszce Ashyn? Jak się prezentuje, czy nie jest cieżka, czy nie niszczy ubrań przez to zapięcie.
Proszę was bardzo ![]()
Edytowane przez pAtiŚ Czas edycji: 2007-08-11 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi zalezy na tej z pierwszego linku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#704 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Pamiętam miałam te perfumki troszke byly ostre i duszące ale przyjemny zapach zdecydowanie na wieczor i chłodne dni,mysłe ze nie ma podobnego zapachu w avonie,Far away jest słodkawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Rozeznanie
|
byłam dziś w COK zapłacić fakturke i oczywiscie nie mogłam sobie odmówić poszperania w nowościach avonowych
![]() widziałam torbe,która wejdzie w k12 (ta z pierwszych stron katalogu) i musze przyznać,ze jest naprawde solidna!duża (nasze zeszyciki a4 spokojnie wejdą),z szerokimi ramionami, kieszonkiami w sodku i jest zapinana na suwak ![]() nowe cienie w sztyfcie : maznęłam sonie tylko na ręku pierwszy lepszy kolorek i wydał sie ok (chyba lepszy niż cienei w sztyfcie PW).nie chciał zetrzeć sie tak łatwo,a to chyba dobrze ![]() nowa maseczka do włosów spa (z błotem) : pachnie bardzo przyjemnie,spore opakowanie, myśle,ze mozna śmiało polecić klientkom i na koniec najapetyczneijsze : płyn do kapieli biała czekolada,mrrrr,super ![]() no to takie newsy ![]()
#707 |
Zadomowienie
|
![]()
HELLO
![]() Przepraszam Cię TRUTKO, ale paczkę dostałam po 19. Zrobiłam zdjęcia, ale dopiero teraz mam chwilkę. Obiecana Lśniąca szminka Mauvelous Shine Moje usta mają ciemny odcień. Jak widać wyszedł taki jakiś różowy. Ale ogólnie mi się podoba. Szminka utrzymała się na moich ustach przez 3 godziny mimo,że jadłam chrupki i piłam herbatę. Trochę się klei na ustach, ale ładnie pachnie, ale nie wiem czym może migdałami? 1 bez lampy w pokoju 2 bez lampy przy oknie ( z lampą nie udało mi się uchwycić koloru, wychodziła jedna wielka plama) 3 opakowanie z lampą 4 opakowanie bez lampy.
#708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odpisalam jej ze jednak rezygnuje z jej klijentki ![]() ![]() a ona mi przysyla taka wiadomosc: Jasne spoko, trzeba było tak od razu a nie pisać na formu jakieś bzdury i oskarżać mnie, że jestem jakaś cwaniara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam jesli kogos urazilam i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Doncia
|
... dokładnie, tez sądze ze podobnego w avonie sie nie znajdzie. prowl był jedyny w swoim rodzaju, słodki ale nie za bardzo bardzo przyjemny i miło go wspominam
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich
mam prosbe czy ktos ma moze na kompie oferte netto kat 13? albo link na strone zebym mogła sobie sciagnac? byłabym wdzieczna. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O to link do oferty netto k13.
![]() |
#712 |
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mowiac smieszna jest ta odpowiedz, moim zdaniem wyslanie do kogos takiej oferty niestety ale zachacza o zuchwalosc i cwaniactwo ![]() Dziewczyna sie zachowala tak jakby nie wiadomo jaka przysluge Ci zrobila ![]() ![]()
![]() |
#714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myslę dokładnie to samo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
i ja uważam że podobnego nie znajdzie się zapachu, prowl był mocno piżmowy a w avonie nie znajdziesz zapachu który by miał choćby połowę tego piżma co tamten zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
BAN stały
|
witam po tak długiej nieobecności
![]() ![]() zamówienie z 10 bardzo malutkiee ![]() ![]() ![]() Biorę zestaw akcesoriów za 24,9, serum na zniszczone końcówki, ten zesttaw z lakierem odżywka i szamponem, bo bardzo sobie chwalę całą trójkę, tonik bezalkoholowy, peeling z kokosem, ale pewnie nei przyjdzie, ten potrójny zestaw do stópek i pewnie coś z naturalsów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bede musiala zwrocic poczowrne cienie fresh cut greens i wraz z nim zwrocilabym blyszczyk Coffe,ale on byl w tej ofercie 'kup cos a blyszczyk otrzymasz za 12,90 ' i tak sie zastanawiam czy moge go samego odeslac ?
Kurcze, ejstem lewa jesli chodzi o zwroty---pierwszy raz cos zwracam ![]()
#718 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Rozeznanie
|
dziewczyny zamowilam sobie to serum do zniszczonych koncowek i mam pytanie po jakim czasie uzywania zuwazylyscie poprawe stanu wloskow??
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.