Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-17, 11:28   #2161
Tutti1234
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

Tuli super

Ewa super zdjęcia

kurde ale jestem ciekawa co u migotki
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 11:31   #2162
Asia1105
Wtajemniczenie

Ala u mnie spotkania już odpadają!
Wychodzę tylko do SR, czyli zejście do auta, a potem wejście na zajęcia i ew. po drodze zakupy szybkie, tyle.
Sama się z domu nie ruszam,nie mówiąc już o prowadzeniu auta.
Przykro mi, chyba spotkamy się już z maluchami
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 11:36   #2163
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki to już wesele musi być udane. Ja trochę siły mam, najwyżej z męzem wcześniej pojedziemy do domu. On już też się nie nastawia na długie siedzenie.

Ja też ostatnio mam straszne uderzenia gorąca. Na przykład wczoraj wieczorem. Twarz, uszy...
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 11:38   #2164
201704210903
Konto usunięte

ola baw się dobrze

a ja cały czas niedocukrzona jestem a boję się coś więcej zjeść i tyko jem i mierze i znowu jem

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:04   #2165
Alunia79
Wtajemniczenie

U mnie dziś też pogoda do du.. nie ruszam się z wyra. Mąż już walczy z tapetą i półkami. Będę miała więcej miejsca na rzeczy nie ma kasy na kolejną komodę czy szafę więc robimy regał i "szafę" z wnęk drzwiowych wiecie o co chodzi? W starym budownictwie jest tak, że oprócz tego, że do każdego pomieszczenia jest wejście z przedpokoju to jeszcze z pokoju do pokoju można weść bez wychodzenia na przedpokój. Niemiec tak budował, żeby nie musieć ogrzewać przedpokoju a poruszać się tylko po ciepłych pomieszczeniach No i my jak się wprowadziliśmy to pozasłanialiśmy te drzwi maskownicami. Teraz zdjęliśmy te 2 w pokoju dziewczynek i w jednej wnęce, tej bez drzwi będzie regał na książki,zabawki itp. A

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

A w drugiej, tej z drzwiami będą półki na ciuszki,kocyki itp.
Co do zdjęć, to nie wiem jak to będzie, bo mi tel Ewek siada i nie chce wstawiać a do kompa na razie dostępu brak.

Asia, to trudno Oj z maluszkiem to ja nie wiem czy się wybiorę, bo musiałabym pociągiem lub pks a to dopiero mordęga..

Olcia baw się dobrze, pojedz dobroci za nas

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Ja dziś znów miałam noc z przebojami. Jak już kiedyś pisałam mąż kupił wc kici, a raczej tego podróbę. No i wczoraj stwierdził, że to już czas wyciąć jedno kółeczko a koty się tej dziury wystraszyły przez co nie chciały włazić na ten kibel więc musiał ich pilnować żeby nie narobiły gdzieś indziej. No i oczywiście, że któryś narobił na podłogę jak Tż przysnął wściekły jak osa musiał to sprzątać bo oczywiście wlazł w to a mówiłm mu że to za wcześnie wycina, zwłaszcza że nie zdążyły się jeszcze przyzwyczaić do nowego żwirku. Ma nauczkę
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:07   #2166
logoasia
Zakorzenienie

hejo
my w dwupaku, i nawet z dobrym samopoczuciem dziś lecimy z dzieciaczkami do kina, kurak w piekarniku się piecze, chatka trochę ogarnięta i mam chwilę na wizaz.

migotka aaaa!! działajcie tam! trzymamy kciuki!

Cytat:
Napisane przez *Gosiak* Pokaż wiadomość
Hej! No więc ja jestem Krakuską z urodzenia, Wrocławianką z wyboru Obecnie 37 tc, i jest to moje pierwsze Maleństwo, na razie roboczo nazwane Fasolką Jak wspomniałam wcześniej, termin mamy na 5.02. Pani doktor twierdzi, że pod sercem mieszka sobie dziewczynka, ale kurcze ja mam przeczucie że to jednak chłopak (też tak macie co do płci Waszych Maluszków?) Póki co (odpukać) wszystko przebiega bez zakłóceń, mama zdrowa, dzieć również więc liczymy, że tak będzie do samego końca

U mnie dokładnie to samo - kilkukrotne wypady do łazienki w nocy i też sapię przy tym jak lokomotywa.. Ale mojego tż to nie wzrusza, ma sen jak kamień więc mam cichą nadzieję, że nie zacznę rodzić w nocy... Co do kropek, to ja mam podobne, tylko może nieco bardziej podłużne i bardziej czerwono-fioletowe. Wygląda mi to na rozstępy więc grzecznie to codziennie oliwkuję i liczę że się zmniejszy :P A jak nie to będę intensywniej interweniować jak już Fasolka będzie na świecie.

O matko... Ja tylko tyle wiem, że muszę załatwić sobie receptę na szczepionkę przeciwko WZW bodajże tę którą podają w pierwszej dobie. Nie chcę żeby szczepili mi dziecko tym co jest w szpitalu, bo ta szczepionka ma dodatek rtęci i może powodować dość poważne powikłania i zaburzenia w rozwoju dziecka, a jest jakaś inna za ok. 70zł bez tej rtęci. Słyszałam o tym na szkole rodzenia ale też koleżanka która pracuje z takimi dziećmi mi to potwierdzała. W ogóle masakra, że taki syf podaje się dziecku już na dzień dobry

u mnie koty już "zwiedziły" wózek i nosidełko i chyba bardzo im odpowiada No i po ramie łóżeczka też już łaziły Mam tylko nadzieję, że nie będzie z nimi problemu jak wrócimy z dzieckiem do domu..

Lecę do wyrka, chociaż pewnie i tak nie zasnę - tż gra już kolejną symfonię na swoim nosie (siedzę w innym pokoju i słyszę go nawet przez słuchawki) a Fasolka chyba zapisała się na jakiś trening kick boxingu bo ostro ćwiczy mi na żebrach.. Więc będzie kolejna bezsenna noc przy lampce i Kindlu
hejo
ta szczepionka to engerix
Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Heloł :-D
A ja sie wybilam przed szereg i melduję sie ze szpitala. Teraz leżę pod ktg.
Ok 23:30 odeszły mi wody, przyjechalismy do szpitala, skurcze nieregularne, rozwarcie 1 cm. Tz odesłali do domu zeby się wyspał. Zobaczymy co będzie dalej. Dostałam na razie leki na płuca bo wg OM u mnie skończony dopiero 36 tc.
Skurcze są, niektóre boooolą...
Postaram się meldować w miarę na bieżąco.
Trzymajcie kciuki! !

Cytat:
Napisane przez tuliluli Pokaż wiadomość
Ciocie, melduję się z doskoku między odciąganiem mleka, spaniem, a wizytą u Maluszka:

1. ssanie to już bułka z masłem, jem sam, sonda wyjęta.
2. wczoraj przystawiali mnie do cycusia, ale darłem się w niebogłosy - z butelki dużo wygodniej się pije, a na cycku trzeba popracować.
3. 3majcie kciuki za poniedziałek... może się uda!
jakie cudne wieśni
kciuki za poniedziałek!!
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:14   #2167
buu007
Zakorzenienie

Panna Migotka o rany to juz to juz!!!
a cala noc mi sie snilo ze wody wszystkim odchodza,na koncu odeszly mi
daj nam znac jak tylko dojdziesz do siebie

wegielek wiesz ze Twoj brzusio przypomina moj? hehe

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Hej, mój wczoraj w środku nocy też został obudzony na lamę a teraz bezczelnie śpi a żona na śniadanie czeka!

Chyba zadzwonię do tego fryzjera dziś bo widzę że farbowanie dobrze wypływa na odejście wód

hope o kurcze,nieciekawie,z ta glukoza
a co znow z tym labo?nie udalo sie zrobic?zamkniete?

Cytat:
Ciocie, melduję się z doskoku między odciąganiem mleka, spaniem, a wizytą u Maluszka:

2. wczoraj przystawiali mnie do cycusia, ale darłem się w niebogłosy - z butelki dużo wygodniej się pije, a na cycku trzeba popracować.
super wiesci
oczywiscie kciuki za poniedzialek trzymamy

Ewa fajne zdjecia,a te pozycje o spania
fajna rodzinka jestescie napewno

Ollllciaaa wesele,ja to bym chyba nie dala rady,ale wiesz z drugiej strony perspektywa ze mozna zjesc cos dobrego
milej zabawy w kazdym razie

Mamazuzi ja tez nie widze tego opadnietego brzuszka,ale ja tego nie umiem poznac :/

Alunia do Walbrzycha za daleko :/ tzn nie daleko,ale jak juz mam mala to daleko :/ wiesz o co chodzi
a co do spotkania-ja w sumie jak do wtorku nie urodze to sie pisze wprawdzie dzis ledwo do lidla wyszlam,ale musze sie ruszac,bo jak urodze nie?
tylko musiala bys mi napisac gdzie i o ktorej,bo jak bardzo daleko ode mnie to chyba nic z tego,ale jak gdzies w miare gdzie moge dojechac to czemu nie

aaa no i snilo mi sie ze Tobie wody odeszly bo reszty nie zidentyfikowałam

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Gosiak juz logoasia Ci odpisala
ale wlasnie u styczniowek czytalam,jak dziewczyny pisaly ze te szczepionki w szpitalu sa juz inne niz kilka lat temu-tzn ta sama nazwa,ale ze cos sie w nich zmienilo
oj nie zazncazylam sobie wtedy tego

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Edytowane przez buu007
Czas edycji: 2015-01-17 o 12:28
buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:20   #2168
ewccik
Zadomowienie

dziewczyny zobaczcie jaki ja mam wielki brzuch :-(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150114_214839 brzuch14 01 2015 36 tc.jpg (17,7 KB, 36 załadowań)
ewccik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:23   #2169
maladT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Heloł :-D
A ja sie wybilam przed szereg i melduję sie ze szpitala. Teraz leżę pod ktg.
Ok 23:30 odeszły mi wody, przyjechalismy do szpitala, skurcze nieregularne, rozwarcie 1 cm. Tz odesłali do domu zeby się wyspał. Zobaczymy co będzie dalej. Dostałam na razie leki na płuca bo wg OM u mnie skończony dopiero 36 tc.
Skurcze są, niektóre boooolą...
Postaram się meldować w miarę na bieżąco.
Trzymajcie kciuki! !
super kochana trzymam kciuki choć pewnie juz jest po. Z drugiej strony zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Hej, mój wczoraj w środku nocy też został obudzony na lamę a teraz bezczelnie śpi a żona na śniadanie czeka!

Chyba zadzwonię do tego fryzjera dziś bo widzę że farbowanie dobrze wypływa na odejście wód
kurcze a ja włosów póki siwe się pojawia nie chce farbować i teraz mam zagadkę czy farbować by urodzić czy nie
Cytat:

gratulacje i kciukasy za jutro
Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki to już wesele musi być udane. Ja trochę siły mam, najwyżej z męzem wcześniej pojedziemy do domu. On już też się nie nastawia na długie siedzenie.

Ja też ostatnio mam straszne uderzenia gorąca. Na przykład wczoraj wieczorem. Twarz, uszy...
ola Ty to masz krzepe żeby jeszcze na wesele jechać.
Co do uderzeń goraca to ja też mam bardzo czesto

Wczoraj o 21.30polozylam się spać u córki bo obrazona na męża jestem. Dziś po 9 przyszedł do mnie na chwile ale zero tematu tylko zapytał jak się czuje. Potem ja złożyłam pranie,wstawiłam nowe bo póki Cory nie ma to jej pościel chce ogarnąć. No i maz się w łóżku położył i mnie wola do siebie do przytulenia. Bara bara mu się zachciało wiec najpierw trochę się pogimnastykowal z mizianiem po szyi,ba nawet komplement był ze ładnie pachne i zaczął się do mnie dobierać. Spojrzałam mu w twarz i mowie ze na bara bara to nie zasluzyl i łóżka wyszłam. Poszłam do młodej do pokoju.
Pan się obraził wziął psa na spacer a jak wrócił ja sobie śniadanie zrobiłam i Was nadrabialam. Odezwał się tylko o to gdzie ma swój dres to mowie ze czeka na pranie. Chyba nie czai ze w ramach kary nie mam zamiaru mu go prac. Po czym sobie zaczął pakować torbe do pracy, zabrał 200zl i pojechał gdzieś autem. Podejrzewam ze do mamusi pojechał ale mnie to wali. Porobie sobie trochę rzeczy w domu. Musze zrobić łóżeczko małej bo tata mi wczoraj płytę nad szufladę przywiózł. Naprawie corce zawias w biurku i jeszcze parę drobiazgów porobie. A jak mega nudno mi bedzie to ta ścianę pomaluje a kto mi zakaże.
Skoro migotka urodziła juz chyba to moze i mnie ruszy

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:25   #2170
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Gosiak juz logoasia Ci odpisala
ale wlasnie u lutowek czytalam,jakd ziewczyny pisaly ze te szczepionki w szpitalu sa juz inne niz kilka lat temu-tzn ta sama nazwa,ale ze cos sie w nich zmienilo
oj nie zazncazylam sobie wtedy tego
ja mojemu Marcinowi sama kupowałam ten engerix w październiku 2013, bo w szpitalu mieli tylko ten stary euvax, a było jeszcze swieżo po tej całej aferze. Nie wiem jak jest teraz, ale na wszelki wypadek podskoczę do pediatry po receptę to będę miała w razie w.
Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
piękny
Stary 2015-01-17, 12:25   #2171
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Dziekuję

Alunia, ale plany, na pewno wszystko będzie na tip top dopracowane i super będzie wyglądało

Ewcik, piękny masz brzuszek . I wcale nie taki duży. jest w sam raz
Stary 2015-01-17, 12:27   #2172
maladT
Zakorzenienie

u nas szczepia euvaxem z ta rtęcią i w poniedziałek muszę iść do lekarza po receptę na ta druga szczepionkę. Fakt ze moja starsza też to dostała ale aż się boje jakbym młodszej mogła zaszkodzić. jak byłam u mojego lekarza to mi na to odmówił recepty czaicie?

Ktoras z Was zamierza szczepić na pneumokoki?

Ewcik mam taki sam prawie brzuch tylko z efektem grawitacjyjnym

Oliwka 07.02.2015
Stary 2015-01-17, 12:27   #2173
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Mala, brawo! A niech się obraża. Przejdzie mu...
Ja nie szczepię na pneumokoki. Na razie taka jest moja decyzja.
Stary 2015-01-17, 12:28   #2174
buu007
Zakorzenienie

u styczniowek chcialam napisac
wlasnie Asia bo tu juz chyba mala chciala recepte i pediatra jej nie wypisal
musze zapytac czym szczepia w szpitalu,i ewentualnie zapytac jak bym chciala tym innym szczepic jak to zalatwic

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-01-17, 12:29   #2175
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
super kochana trzymam kciuki choć pewnie juz jest po. Z drugiej strony zazdroszcze

kurcze a ja włosów póki siwe się pojawia nie chce farbować i teraz mam zagadkę czy farbować by urodzić czy nie

gratulacje i kciukasy za jutro

ola Ty to masz krzepe żeby jeszcze na wesele jechać.
Co do uderzeń goraca to ja też mam bardzo czesto

Wczoraj o 21.30polozylam się spać u córki bo obrazona na męża jestem. Dziś po 9 przyszedł do mnie na chwile ale zero tematu tylko zapytał jak się czuje. Potem ja złożyłam pranie,wstawiłam nowe bo póki Cory nie ma to jej pościel chce ogarnąć. No i maz się w łóżku położył i mnie wola do siebie do przytulenia. Bara bara mu się zachciało wiec najpierw trochę się pogimnastykowal z mizianiem po szyi,ba nawet komplement był ze ładnie pachne i zaczął się do mnie dobierać. Spojrzałam mu w twarz i mowie ze na bara bara to nie zasluzyl i łóżka wyszłam. Poszłam do młodej do pokoju.
Pan się obraził wziął psa na spacer a jak wrócił ja sobie śniadanie zrobiłam i Was nadrabialam. Odezwał się tylko o to gdzie ma swój dres to mowie ze czeka na pranie. Chyba nie czai ze w ramach kary nie mam zamiaru mu go prac. Po czym sobie zaczął pakować torbe do pracy, zabrał 200zl i pojechał gdzieś autem. Podejrzewam ze do mamusi pojechał ale mnie to wali. Porobie sobie trochę rzeczy w domu. Musze zrobić łóżeczko małej bo tata mi wczoraj płytę nad szufladę przywiózł. Naprawie corce zawias w biurku i jeszcze parę drobiazgów porobie. A jak mega nudno mi bedzie to ta ścianę pomaluje a kto mi zakaże.
Skoro migotka urodziła juz chyba to moze i mnie ruszy
haha zaradna jesteś ja też bym małżowi pokazała ze mogę wszystko sama. Jak się wk**** to specjalnie latam z odkurzaczem między jego nogami i głośno przy tym sapię
Stary 2015-01-17, 12:30   #2176
ewek000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewccik Pokaż wiadomość
duży i śliczny ja też juz mam taki brzuchol
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:31   #2177
buu007
Zakorzenienie

ewcik brzusio sliczny
zgadzam sie z przedmowczyniami

mala o kurcze a on zamiast pogadac to sobie pojechal gdzies?

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-01-17, 12:33   #2178
Alunia79
Wtajemniczenie

Buu to znaczy,że za szybko nie urodzę.
Jasne, że rozumiem zwłaszcza, że wy macie w swoich szpitalach zzo, to inna bajka. Ja to się zastanawiam, czy zdążę zwiedzić ten blok porodowy skoro to tylko w pierwszą sobotę miesiąca. Ale mam nadzidję, że aż tak szybko mała nie będzie chciała wyjść i da mamie podjąć decyzję
Co do przyjazdu to dam jeszcze znać, bo to jechałabym z córą, bo ona na tatuaż jest umówiona a ja nie wiem gdzie jest to'studio. Jak się dowidm to powiem
Stary 2015-01-17, 12:35   #2179
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
u styczniowek chcialam napisac
wlasnie Asia bo tu juz chyba mala chciala recepte i pediatra jej nie wypisal
musze zapytac czym szczepia w szpitalu,i ewentualnie zapytac jak bym chciala tym innym szczepic jak to zalatwic
u mnie bez problemu wypisała, ale na moje nazwisko, w mojej karcie. miałam te receptę przy sobie jak urodził się Cinek i poinformowałam lekarzy że rano małż wyskoczy do apteki i wykupi.
Stary 2015-01-17, 12:43   #2180
martu_la
Rozeznanie

Olciabawcie sie dobrze na weselu

Ewek sliczny brzuszek masz. Taki okraglutki

Alunia fajnie ze bedzie dodTkowe miejsce na przechowywNie Rzeczy. Mi by sie tez kilka szafek jeszcze przydało ale Nie ma juz miejsca na to.

mamazuzija tam widzę ze Ci brzusio opadł , ciekawe czy akcja sie rozkreci z tych skurczow

Tuli- fajnie ze coraz wieksze postepy u was. Trzymam kciuki za poniedzialek

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

logoasiato intensywny dzien sie zapowiada u Was super ze dzis w lepiej kondycji jestes

Malai dobrze zrobilas niech nie mysle ze jest pepkiem swiata.
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:44   #2181
Asia1105
Wtajemniczenie

Co do szczepienia przeciw żółtaczce.
W szpitalach mają Euvax, była z tym afera, że konserwantem jest rtęć. Teraz po ić jest już w niej inny konserwant.
Ta niby lepsza to Engerix, ok mogę załatwić sobie recepte, nie bedę dziecku żałować 70 zł, nie ma problemu. Bo chętnie też bym zaszczepiła tym Engerixem, tylko jak to rozwiązać technicznie. Przepraszam bardzo, jak mnie weźmie w nocy to mam jechać na porodówkę z coolerem? Bo przecież szczepionkę trzeba mieć w lodówce, a gdzie po nocy mąż będzie szukał apteki??
Jak Wy chcecie to rozwiązać??
Stary 2015-01-17, 12:47   #2182
Alunia79
Wtajemniczenie

Ewcik śliczna piłeczka
No dziewczyny, pokazywać te brzucholki bo u was to już końcówki

Ola niestety nie będzie dokładnie tak jakbym chciała ale musiałam pójść na kompromis bo już i tak miałam dość słuchania, że on nie ma w tym domu nic do powiedzenia i że wszystko musi być tak jak ja chcę Poza tym mój mąż jakimś artystą remontowym nie jest i to się tak trochę kłóci z moimi wizjami
Stary 2015-01-17, 12:54   #2183
maladT
Zakorzenienie

wrócił gwiazdor. Zobaczymy jak bedzie odgrywał komedie

Oliwka 07.02.2015
Stary 2015-01-17, 13:06   #2184
Alunia79
Wtajemniczenie

Buu to studio jest gdzieś na ul Traugutta 66, nie znam wrocka także ciężko mi określić położenie. Sama oceń. Nic na siłę

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Mala

Martula u mnie ten pokoik jest właśnie najmniejszy a dla 2 i też właśnie kombinacje
Chciałam roletę rzymską na okno ale cena mnie powaliła i muszę obmyślić coś innego. A w ogóle pokoikowi jeszcze dużo brakuje... Średniej musimy łóżko wymienić, meble pomalować, małej kupić a to dopiero z ubezpieczenia jak się urodzi. Dopiero w tedy będzie jako tako gotowy.
Stary 2015-01-17, 13:12   #2185
monnnia80
Zadomowienie

Dzień dobry już z domku
Wyszlysmy wczoraj ze szpitala i dopiero teraz znalazłam chwilkę bo tyle emocji na raz nie jestem chyba w stanie ogarnąć. Ogóle jakas placzliwa jestem i czasem wystarczy tylko spojrzeć na Olenke i juz płacze ze szczęścia oczywiście Mała jest przekochana tylko śpi i je, w nocy karmilismy ja co 3 godziny i resztę czasu przespala nie mam pokarmu i juz nawet nie staram się żeby to mieć, uznałam ze to nie koniec świata a w szpitalu położne zrobiły mi taką jazdę o karmienie ze nawet gdyby mnie nie wpisali wczoraj to wyszlabym na własne zadanie. Nie wierzyly mi ze nie mam pokarmu tylko uznaly ze jestem leniwa i nie chce mi się karmic i nie chcialy mi Malej nakarmic, ile się naplakalam...
Nie mam nawet kiedy Was nadrobić, jak się trochę bardziej ogarne to wrócę do Was
monnnia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 13:15   #2186
martu_la
Rozeznanie

Alunia malymi kroczkami I bedzie pieknie ja musze wyczaic jakas fajna naklejke na sciane w kaciku dla malej.

Malabadz twarda
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 13:17   #2187
lui_89
Zadomowienie

jak zobaczyłam po nocy 5 stron zapisanych to wiedziałam, że coś się dzieje.
Migotko powodzenia! Ty czułaś, że przed terminem Cię złapie

Tuli kciuki

co do szczepionek to w nowych partiach nie ma rtęci, zależy czy szpitale mają jeszcze zapas z zeszłego roku czy są już nowe partie.
Ja szczepię podstawowymi i bezpłatnymi. Po prostu
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 13:17   #2188
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry już z domku
Wyszlysmy wczoraj ze szpitala i dopiero teraz znalazłam chwilkę bo tyle emocji na raz nie jestem chyba w stanie ogarnąć. Ogóle jakas placzliwa jestem i czasem wystarczy tylko spojrzeć na Olenke i juz płacze ze szczęścia oczywiście Mała jest przekochana tylko śpi i je, w nocy karmilismy ja co 3 godziny i resztę czasu przespala nie mam pokarmu i juz nawet nie staram się żeby to mieć, uznałam ze to nie koniec świata a w szpitalu położne zrobiły mi taką jazdę o karmienie ze nawet gdyby mnie nie wpisali wczoraj to wyszlabym na własne zadanie. Nie wierzyly mi ze nie mam pokarmu tylko uznaly ze jestem leniwa i nie chce mi się karmic i nie chcialy mi Malej nakarmic, ile się naplakalam...
Nie mam nawet kiedy Was nadrobić, jak się trochę bardziej ogarne to wrócę do Was
Monia, suuuuuper, że już w domu
Ja to na samą myśl się wzruszam jak mówię o mojej Małej, a jak Ją zobaczę to cały czas będę chyba ryczeć
A te położne to bez komentarza.
Buziaki dla Ciebie i Oleńki
Aaaaa, a próbowałaś wypić Karmi??

Edytowane przez Asia1105
Czas edycji: 2015-01-17 o 13:19
Stary 2015-01-17, 13:19   #2189
lui_89
Zadomowienie

Monia karmienie sztuczne to nie koniec świata, ważne, żeby Mała ładnie rosła i żeby jej smakowało i super, że już w domku. Jak Ty się czujesz?
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 13:21   #2190
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Buu to studio jest gdzieś na ul Traugutta 66, nie znam wrocka także ciężko mi określić położenie. Sama oceń. Nic na siłę

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Mala

Martula u mnie ten pokoik jest właśnie najmniejszy a dla 2 i też właśnie kombinacje
Chciałam roletę rzymską na okno ale cena mnie powaliła i muszę obmyślić coś innego. A w ogóle pokoikowi jeszcze dużo brakuje... Średniej musimy łóżko wymienić, meble pomalować, małej kupić a to dopiero z ubezpieczenia jak się urodzi. Dopiero w tedy będzie jako tako gotowy.
Ala, nie wiem czy patrzyłaś, ale zerknij sobie na rolety w Ikea.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

MaladT tego Twojego męża to tylko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości