Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-17, 14:40   #2221
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

Wiecie co? Mąż przyniósł obiad: frytki z rybą i surówką z kiszonej kapusty a do tego kompot z baranów i wiśni. I co? Bleeee! Takie niedobre! Szok! A teraz wypiłam mała filiżankę mocnej, czarnej kawy bez cukru i z sokiem z połówki cytryny i co? Pyyyycha! Czy ja jestem normalna?
Stary 2015-01-17, 14:42   #2222
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Duszona cos tam mu powiedzialam, ale nie za wiele bo mi gula z nerwów w gardle urosła...i jak zwykle mojego nie było bo wyszedł na chwile wiec byłam sama na polu bitwy z tym idiota...

Biedna jesteś z ta migrena... Może meliski sobie zaparz, nakryj czymś oczy (zimny ręcznik) i tak trochę polez...
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 14:45   #2223
emdzik
Zakorzenienie

Mała yy nie rozumiem go z tym podziałem pieniedzy

Duszona ooo masakra to Ty i tak ładnie zasuwasz...

Raju ja wejdę po schodach to dyszę... ciśnienie mi skacze i w ogóle jest źle..
W domu ledwo co chodzę bo wszystko ciągnie i kręgosłup strasznie boli i boję się że w końcu coś w nim przeskoczy...
Takie wyjście na zakupy to przy tym delikatny spacerek a ja się czuje jak 70 staruszka

Noo Duszona masz smaki..nie powiem

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 14:46   #2224
odowska
Zadomowienie

DuszonaMarchewka właśnie słyszałam, że kawa z cytryną działa na migrenę, historyczka w podstawówce tak mówiła daj znać czy zadziała!
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 14:48   #2225
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d_a_r_i_a Pokaż wiadomość
Duszona cos tam mu powiedzialam, ale nie za wiele bo mi gula z nerwów w gardle urosła...i jak zwykle mojego nie było bo wyszedł na chwile wiec byłam sama na polu bitwy z tym idiota...

Biedna jesteś z ta migrena... Może meliski sobie zaparz, nakryj czymś oczy (zimny ręcznik) i tak trochę polez...
Na szczęście teraz nie jest ten ból taki śmiertelny ale odkąd mnie boli to młoda się straszni jakoś trzepie/drga. Ja wiem że dzieci nie mają dojrzałego ukladu nerwowego więc może moje samopoczucie tak na nią działa.

Mi jeszcze nikt chyba niepowołany do odpowiedzi nie tłumaczył porodów itd więc już chyba nie zdąży.
Stary 2015-01-17, 14:48   #2226
AGATA2605
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny,

ja dzisiaj od raba sprzątam, wypucowałam dwie łazienki, wytarłam kurze jeszcze tylko mi zostało odkurzanie ale to już jutro Muszę Was nadrobić ale padam, także wieczorkiem mam nadzieję że ogarnę wizaż.

A ja mam za równy miesiąc cesarkę, także o tej porze będę się cieszyła moją Alicją

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Ilonka takie jedno bez głów Później na zmniejszacz wrzucę i pokarzę
MaamaaZuzi= śliczny brzusio
Monia- super że już jesteście w domku. Ja powiem z własnego doświadczenia byłam wcześniakiem jak się urodziłam ważyłam 2200 i niestety moja mama nie mogła mnie karmić piersią. Bilans trzydziestoletni: zero alergii, nigdy nie chorowałam , nie wiem co to antybiotyk, jestem zdrową i dorodną kobitą, także spokojnie próbuj z tą laktacją nic na siłę
Stary 2015-01-17, 14:51   #2227
buu007
Zakorzenienie

Asia wlasnie ja sama nie wiem jak rozwiazac ta kwestie,bo przewaznie przy szpitalach sa apteki-przewaznie,ale w nocy i tak zapewne nieczynne,a nie wiadomo tez czy w kazdej aptece ta szczepionka bedzie,czy beda musieli zamawiac
wiec wcyhodzi na to ze albo trzeba wczesniej wykupic,i przechowywac tylko no wlasnie gdzie?w czym?
kurde sama juz nie wiem

Alunia na traugutta mam kawalek niestety to chyba tez nici z tego szkoda

Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry już z domku
Wyszlysmy wczoraj ze szpitala i dopiero teraz znalazłam chwilkę bo tyle emocji na raz nie jestem chyba w stanie ogarnąć. Ogóle jakas placzliwa jestem i czasem wystarczy tylko spojrzeć na Olenke i juz płacze ze szczęścia oczywiście Mała jest przekochana tylko śpi i je, w nocy karmilismy ja co 3 godziny i resztę czasu przespala nie mam pokarmu i juz nawet nie staram się żeby to mieć, uznałam ze to nie koniec świata a w szpitalu położne zrobiły mi taką jazdę o karmienie ze nawet gdyby mnie nie wpisali wczoraj to wyszlabym na własne zadanie. Nie wierzyly mi ze nie mam pokarmu tylko uznaly ze jestem leniwa i nie chce mi się karmic i nie chcialy mi Malej nakarmic, ile się naplakalam...
Nie mam nawet kiedy Was nadrobić, jak się trochę bardziej ogarne to wrócę do Was
o kurcze co za pielegniarki,zamiast jakos wspierac to takie parcie,i te teksty ze jestes leniwa
to miala byc ich pomoc?
ciesze sie ze juz w domku jestescie,i ze maz tak super sie spisuje

daria czytam i nie wierze co za pajac,ja takim zawsze mowie,ze jak urodzi dziecko to wtedy podysktujemy,bo jak moze gadac tak o czyms o czym nie ma pojecia zielonego

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Maz ma monolog właśnie i mi oznajmił ze za miesiąc da mi podwójna najnizsza krajowa a resztę zostawia dla siebie. Ok laski bez
rany i to wydzielanie to ma byc wlasnie jak ktos napisal kara dla Ciebie?
ja bym mu wtedy tez napisala liste co ma byc,co trzeba kupic,co zaplacic,a niech sam sie tym zajmie,a nie ze bedzie wydzielal

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Czyli jedna wypłata za bycie opiekunką dzieci a druga za bycie sprzątaczka? Powiedz że za soboty, niedzielę, święta i noce liczysz podwójnie no i każda lama też płatna

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Mała szkoda mi Ciebie i Twojej córki...

Ja walczę nadal z migrena... Spróbuję kawy z cytryną ale coś czuję że po niej jelita nieźle rusza
lama to w ogole,platna ekstra
ojj biedna jestes z tymi migrenami,moze faktycznie jakis oklad by pomogl?

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 14:54   #2228
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

EMDZIK, ODOWSKA zagryzę jednym paracetamolem i potem dam znać
A ja jakiś tydzień temu miałam lekki bólowy kryzys a teraz gdyby nie duży brzuch to bym zapomniała czasem że w niej jestem

AGATA czas zacząć wielkie odliczanie
Stary 2015-01-17, 14:54   #2229
buu007
Zakorzenienie

Madzia ja mysle ze jak Migotka urodzi napewno sie odezwie
nie wiadomo jak tam u niej to wszystko przebiega,a ja raczej w trakcie porodu tez nie bede skupiac sie na tel zeby do kogos pisac

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-01-17, 14:56   #2230
*Gosiak*
Raczkowanie

GG do *Gosiak*

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Gosiak to fajnie, że wszystko dobrze... u mnie dziewczynka, pare razy mi sie sniło że chłopak, ale mam nadzieje, ze jednak lekarz się nie myli bo już się nastawiłam bardzo
Ja byłam nastawiona na chłopaka, ale teraz się już przyzwyczaiłam do myśli, żę jednak córa Tylko imienia nie mam wybranego No i jakieś przeczucie z tyłu głowy mi podpowiada, że lekarka się jednak pomyliła... Zobaczymy, tak naprawdę to wszystko jedno, byleby się tylko zdrowe urodziło

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Co do szczepienia przeciw żółtaczce.
W szpitalach mają Euvax, była z tym afera, że konserwantem jest rtęć. Teraz po ić jest już w niej inny konserwant.
Ta niby lepsza to Engerix, ok mogę załatwić sobie recepte, nie bedę dziecku żałować 70 zł, nie ma problemu. Bo chętnie też bym zaszczepiła tym Engerixem, tylko jak to rozwiązać technicznie. Przepraszam bardzo, jak mnie weźmie w nocy to mam jechać na porodówkę z coolerem? Bo przecież szczepionkę trzeba mieć w lodówce, a gdzie po nocy mąż będzie szukał apteki??
Jak Wy chcecie to rozwiązać??
Dzięki za info, właśnie też muszę do pediatry się wybrać po receptę. Z tego co położna nam mówiła na szkole rodzenia, to wystarczy to zaznaczyć na planie porodu, że tż dostarczy szczepionkę po urodzeniu dziecka. Można ją kupić wcześniej razem z tym opakowankiem termicznym i trzymać w lodówce w domu. Wtedy wystarczy, że męża po nią wyślesz jak już Maleństwo się urodzi.

Ciekawe jak tam Migotka...

Ja siedzę w domu, poprosiłam tż żeby mi zrobił kanapkę, to fuka jaki on to nieszczęśliwy bo dupsko musi ruszyć :/ łaskę mi robi... Te chłopy to tak potrafią czasem ciśnienie podnieść... Może i dobrze, że podobno ma być córa... :P
Stary 2015-01-17, 15:02   #2231
emdzik
Zakorzenienie

Duszona oby przeszło

Buu no nie mów.. ja myślałam że tu każda na bieżąco będzie pisać przy każdym skurczu i parciu

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Gosiak u nas podobnie.. bardzo chcieliśmy chłopaka.. a się okazała dziewczynka.. ale teraz jestem już tak nastawiona na dziewczynke że bym się załamała jakby okazała sie chłopakiem
A u nas niby imie wybrane ale też nie do końca bo ja cały czas nie przekonana
A jakieś typy macie ?

27.01.2015 <3
Stary 2015-01-17, 15:02   #2232
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

BUU zawsze w promieniu kilkunastu km jest jakaś apteka dyżurująca a myślę że jak dasz położnej czekoladę to może przechowa Ci to w szpitalne lodówce opisane Twoim nazwiskiem

Okłady pomagają bardzo kkiedy chcę mi oczy wydrzeć.. Teraz delikatnie boli tylko jedno no i widzę na oczy bo wcześniej momentami miałam tylko biale światło przed oczami i mi się mowa plątała jak przy udarze aż się wystraszyłam. Nie potrafiłam wypowiedzieć imię męża
Stary 2015-01-17, 15:03   #2233
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Dziękuje

Ale jestem wkurzona na maxa Tż Małej!
Serio gdyby mi M coś kiedyś o pieniądzach powiedział że sobie będzie zostawiał a mi i dziewczynkom wyliczył to bym go wyśmiała i rzeczy by spod bloku zbierał!!!! To jest mężczyzna czy chłoptaś o dupie myślący!!!

Edytowane przez MaamaaZuzi
Czas edycji: 2015-01-17 o 15:07
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 15:06   #2234
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Gosia skoro liczysz niespodziankę to ew imię dla córy masz?
Stary 2015-01-17, 15:06   #2235
emdzik
Zakorzenienie

No mnie też zatkało z tymi pieniędzmi...

27.01.2015 <3
Stary 2015-01-17, 15:11   #2236
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje

Ale jestem wkurzona na maxa Tż Małej!
Serio gdyby mi M coś kiedyś o pieniądzach powiedział że sobie będzie zostawiał a mi i dziewczynką wyliczył to bym go wyśmiała i rzeczy by spod bloku zbierał!!!! To jest mężczyzna czy chłoptaś o dupie myślący!!!
Ja mam takie samo zdanie i nie obrażając Małej postawiłabym mu już jakieś ultimatum. Całym sercem jestem za Małą ale nie znamy też tej drugiej strony konfliktu. Tak czy siak ten związek nie zmierza ku dobremu i Mała wiem, że Tobie też nie jest łatwo żyć z tak dużym bagażem emocji i doświadczeń.
Stary 2015-01-17, 15:39   #2237
*Gosiak*
Raczkowanie

GG do *Gosiak*

emdzik, Duszona Marchewka - już dawno byliśmy zdecydowani że chłopiec będzie miał na imię Aleksander dla dziewczynki mi się podoba tylko Alicja, ale Tż krzywo patrzy na to imię... liczę, że mu się odmieni jak Mała się urodzi i go przekonam na fali ogromnych emocji, tak to sobie uknułam
Stary 2015-01-17, 15:44   #2238
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Dziewczyny głowa dalej ćmi co prawda łżej. Boli jak cholera przy ruchu.. Ciśnienie ok ale tętno wskazało mi 80 i arytmie bo serce biło jak chciało a 5 minut później mam już tętno 130. Jechać na ip?
Stary 2015-01-17, 15:48   #2239
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Cytat:
Dziewczyny głowa dalej ćmi co prawda łżej. Boli jak cholera przy ruchu.. Ciśnienie ok ale tętno wskazało mi 80 i arytmie bo serce biło jak chciało a 5 minut później mam już tętno 130. Jechać na ip?
Jedz. Lepiej to sprawdzic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-01-17, 16:02   #2240
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Co do szczepienia przeciw żółtaczce.
W szpitalach mają Euvax, była z tym afera, że konserwantem jest rtęć. Teraz po ić jest już w niej inny konserwant.
Ta niby lepsza to Engerix, ok mogę załatwić sobie recepte, nie bedę dziecku żałować 70 zł, nie ma problemu. Bo chętnie też bym zaszczepiła tym Engerixem, tylko jak to rozwiązać technicznie. Przepraszam bardzo, jak mnie weźmie w nocy to mam jechać na porodówkę z coolerem? Bo przecież szczepionkę trzeba mieć w lodówce, a gdzie po nocy mąż będzie szukał apteki??
Jak Wy chcecie to rozwiązać??
4
Asik oni szczepia w pierwszej dobie, ale moga nawet w drugiej jak powiesz wtedy na spokojnie rano tz pojedzie do apteki, kupi,dowiezie

Cytat:
Napisane przez monnnia80 Pokaż wiadomość
Dzień dobry już z domku
Wyszlysmy wczoraj ze szpitala i dopiero teraz znalazłam chwilkę bo tyle emocji na raz nie jestem chyba w stanie ogarnąć. Ogóle jakas placzliwa jestem i czasem wystarczy tylko spojrzeć na Olenke i juz płacze ze szczęścia oczywiście Mała jest przekochana tylko śpi i je, w nocy karmilismy ja co 3 godziny i resztę czasu przespala nie mam pokarmu i juz nawet nie staram się żeby to mieć, uznałam ze to nie koniec świata a w szpitalu położne zrobiły mi taką jazdę o karmienie ze nawet gdyby mnie nie wpisali wczoraj to wyszlabym na własne zadanie. Nie wierzyly mi ze nie mam pokarmu tylko uznaly ze jestem leniwa i nie chce mi się karmic i nie chcialy mi Malej nakarmic, ile się naplakalam...
Nie mam nawet kiedy Was nadrobić, jak się trochę bardziej ogarne to wrócę do Was

Cytat:
Ilonka takie jedno bez głów Później na zmniejszacz wrzucę i pokarzę
Sliczne

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Maz ma monolog właśnie i mi oznajmił ze za miesiąc da mi podwójna najnizsza krajowa a resztę zostawia dla siebie. Ok laski bez
YYYYYYYYYY.... przykro mi serio, ze taki baran z niego.

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Ja byłam z tżtem na godzine na zakupach.. z jednej strony fajnie że tak wyszłam się przewietrzyć a z drugiej masakra jak ja już ledwo sie tocze...
Kupiłam stanik, chociaz boję się że będzie przymały bo trudno tu dostać coś na moje cyce
Kupiłam kapcie papcie do szpitala i skarpetki jedne
I wodę i biszkopty i herbatniki
Ale nigdzie akurat nie dostałam klapek pod prysznic muszę jeszcze zajrzeć w piwnicy czy nie ma starych japonek,kiedys takie wielkie miałam i szerokie.. takie by mi sie teraz przydały
Wróciliśmy do domu, zjedliśmy obiad, bo mamcia zrobiła.. mąż pojechał do pracy, ja wywiesiłam do pracy i zaległam teraz w łóżku bo tak się wszystkim zmęczyłam ...

Miałam nadzieję że Migotka coś napisała
Ja tez sie mega toczylam dzis po Biedronce. Z parkingu na SR ide jak kaczka, a nawet nie, bo kaczka chociaz podnosi nogi, a ja szuram juz
masakra

Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
Ja powiem z własnego doświadczenia byłam wcześniakiem jak się urodziłam ważyłam 2200 i niestety moja mama nie mogła mnie karmić piersią. Bilans trzydziestoletni: zero alergii, nigdy nie chorowałam , nie wiem co to antybiotyk, jestem zdrową i dorodną kobitą, także spokojnie próbuj z tą laktacją nic na siłę
ja wczesniakiem nie bylam, ale tez nie bylam karmiona piersia, bo duzo w szpitalu lezalam na gronkowca i zapalenie ucha, mamie laktacja przepadla i..co..na mm wyroslam na zdrowa, niechorującą dziołchę

Cytat:
Ja bym sie jeszcze polozyla, przeczekala,ale jakby mi nie przeszlo to pewnie bym pojechala cholerka , bo takie skoki sa grozne i ten mocny bol glowy masakra

JA jestem padnieta po SR, mam dosc. Wszystko mnie ciagnie, boli koszmar
ide do lozka

Maz sklada Kallaxa

dzis bylo o pologu tak ogolnie, masakra troche te bole brzucha, obkurczanie macicy, krawienia, bol cycków...aaaaaaaajjjjjjj
troche pocwiczylismy i noooo

ide do wyra
zjadlam dzis foccacie z biedronbki bo jest tydzien wloski
smaczne to

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:05   #2241
Asia1105
Wtajemniczenie

Duszona ja myślę, że za dużo się narobiłaś. Poleż jeszcze chwilę i jak nie orzejdzie to pędź na IP!!

Maladt ta stuacja jest tak przykra i frustrująca, że aż nie mogę. Jak można wyjechać z takim tekstem?!
Ja wiem, żaden chłop nie jest "złoty", ale kurna no ten Twój to przegiął! Brak mi słów!

A ja dopiero wstałam :P
Nocka z przerwami to teraz pospałam
Zaraz obiadek, a wieczorem frytki, bo Duszona zrobiła smaka

Cały czas Migotka siedzi mi w głowie, kurka ciekawe co tam się dzieje...
Ja tam planuję relacjonować Wam wszystko na żywo nie no żartuję, raczej nie będę w stanie, chociaż kto wie, może pójdzie jak kichnięcie

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ooooo dzięki z tą szczepionką, bo ja myślałam, że to natychmiast, a tak to luz
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:07   #2242
1141655
Zakorzenienie

ja mam plan byc z wami w kontakcie ;p ale pewnie wyjdzie na to,ze zgubie telefon,rece beda mi sie trzesly i tyle
a moj maz bedzie wsciekly ze na internetach siedze

jej polozylam sie, nogi do gory na wyro wrzucam jak stara babcia Boze

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 17:05   #2243
lui_89
Zadomowienie

co tu tak cicho?

Czyżby Migotka pociągnęła Was na porodówkę za sobą?
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 17:07   #2244
Alunia79
Wtajemniczenie

Mala strasznie mi przykro z powodu Twojego TŻa znów trafiłaś na pa...ta? Kochana to tak nie może być. Jak już kiedyś pisałaś, że wy nie rozmawiacie na tematy, które np Tobie nie odpowiadają, jak z tymi % Musisz wziąć się w garść i rozmawiać z nim,'bo tak to on robi co chce a Ty tylko cierpisz.

Co do Migotki, to nie wiem czemu ale złe myśli mi po głowie chodzą Im dłużej się nie odzywa.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 17:12   #2245
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Pospałam i wszysko ustało cisza, nawet jednego skurczu teraz nie mam

Wiecie mam chyba problem z hemoroidami, nigdy wcześniej nie miałam, zaparć teraz też nie i skąd to dziadostwo? Co z tym robić?
Stary 2015-01-17, 17:13   #2246
Asia1105
Wtajemniczenie

A ja myślę, że Migotka się nie odzywa, bo jest zajęta tuleniem synusia
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 17:22   #2247
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Ja też myślę że Migotka po porodzie siły ma tylko dla synusia i jest wszystko dobrze

Mała cały czas mam Ciebie w głowie no
Kurde no mój Tż ma ciężki charakter nieziemsko i jest wielkim leniem ale nie ogarniam tego Twojego za to co powiedział i z %
Powinniście tak jak Alunia pisze więcej rozmawiać.
Stary 2015-01-17, 17:27   #2248
maciejka1987
Zakorzenienie

Dlatego właśnie tak myślę, czy to dobry pomysł pisać, że zaczyna się rodzić ... bo wiecie od odejścia wód, poród może trwać dość sporo - także nawet może jeszcze nie tuli synka, a my tu siedzimy i czekamy i się denerwujemy. A wiadomo nie będziemy jej głowy zawracać teraz... Musimy cierpliwie czekać.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 17:28   #2249
buu007
Zakorzenienie

Ja tez mysle ze Migotka tuli juz dzieciaczka
Spokojnie,da nam znac napewno co i jak

Mamazuzi nie wiem co poradzic,ja mialam ten problem po porodzie ale pozniej ten hemoroid sam sie wchlonal
I ja nic nie stosowalam,a moze sa jakies masci?

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-01-17, 17:41   #2250
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Dzisiaj o 13:20 urodził się Filip :-D 57 cm i 3200g
Dzięki cudownej położnej prawie cudem wywinelam się spod skalpela i udało się SN i bez nacięcia
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości