Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-18, 09:00   #1081
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
blackberry spokojnie o 9 możecie dzwonić

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

no ale to dopiero po urodzinach moim zdaniem póki co skończone mamy tyle. Ja nigdy rocznikowo wieku nie podaję

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

doszłam do tego czemu córcia w ciągu dnia jest ostatnio bardziej leniwa - w nocy dokazuje
dziś kiepsko spałam, co godzinę się budziłam, a Paula za każdym razem buszowała
Hehe widzisz. Moj tez w nocy dokazuje

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
niee, Bird nie zmieniaj
ja dopiero po dniu urodzin doliczam sobie rok, nie wcześniej hehe

Sonia-gratki

Nadrobiłam Wasze wczorajsze łupy-super

Witam się i uciekam bo mam dziś gości i tym samym trochę roboty

kochana mileego dnia

Cytat:
a w ogóle to moja córcia chyba się przekręciła
zawsze czułam jej kopniaki ponad pępkiem jak była głowką w dół a od wczoraj nawala mnie po pęcherzu i chyba niemożliwe, żeby głowką tak się wierciła tam
wolałam te kopniaki ponad pępkiem :/
ej moj maly glowka w dol a ciagle go czuje ponizej albo rowno z pepkiem
Wiec on nozki to xhyba pod zebra wrzuca a uderza raczkami?

My na 12 kosciol,potem rossmann i obiad i na 15 znajomi
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:04   #1082
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Jedziemy zaraz do kosciola i na koncert koled.

Odnosnie lekow i suplementow to gigantem jest moja tesciowa ktora bierze niezgodnie z zaleceniami. Np po obiedzie bierze zapobiegawczo Espumisan bo to wg niej NA TRAWIENIE ze przyspiesza trawienie... brak elementarnej wiedzy czym jest trawienie a czym espumisan
A dziadek mojego TZ jak sie zdenerwuje i zmierzy cisnienie to bierze tabletke na cisnienie, po 15min mierzy znow,oczywiscie tabletka nie zdazyla zadzialac, ale to sobie jeszcze wezmie pod jezyk druga i syropek. To mu potem spada tak ze do szpitala trzeba jechac bo tetno sie od tych eksperymentow podnioslo. A na izbie przyjec opieprzyli go ze na nerwy to sie bierze lek uspokajajacy a nie na nadcisnienie.

Lekomanstwoi glupota, ludzie nie wiedza ze mozna sobie krzywde zrobic
A co najlepsze to rządzą sie tak często lekami na recepte... Ja nie wiem czy lekarz um nie tłumaczy co jest na co i jak stosować? ...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Ktos juz ma jechać oglądać ten wozek :-( ale jak cos pani ma dzwonic.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:15   #1083
Koperco
Zakorzenienie

O nie. To moze zaproponujcie z 50-100 wiecej za niego

My jeszcze w wyrku, zaraz wstajemy ale mi sie nie chce..
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:17   #1084
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość

no ale co to da? babka powie tamtym, że nie sprzeda, bo ktoś dał więcej? mi by było głupio
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A co najlepsze to rządzą sie tak często lekami na recepte... Ja nie wiem czy lekarz um nie tłumaczy co jest na co i jak stosować? ...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

oby się nie zdecydowali

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:21   #1085
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

To mi sie nie opłaci bo musze 50km dojechać...

Cytat:
no ale co to da? babka powie tamtym, że nie sprzeda, bo ktoś dał więcej? mi by było głupio

oby się nie zdecydowali
No oby
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-18, 09:22   #1086
Koperco
Zakorzenienie

No jak tak Black zalezy na tym wozku. Wiem ze to nie fair ale jakby to bylo cos moich matrzen to pewnie bym tak zrobila mimo wszystko..
Jestem taka podstepna

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:

No oby
A no chyba ze tak
Stary 2015-01-18, 09:22   #1087
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
No jak tak Black zalezy na tym wozku. Wiem ze to nie fair ale jakby to bylo cos moich matrzen to pewnie bym tak zrobila mimo wszystko..
Jestem taka podstepna
No zależy ale cena 750zl plus dojazd a nowy 1200zl
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-18, 09:23   #1088
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
blackberry spokojnie o 9 możecie dzwonić

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

no ale to dopiero po urodzinach moim zdaniem póki co skończone mamy tyle. Ja nigdy rocznikowo wieku nie podaję

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

doszłam do tego czemu córcia w ciągu dnia jest ostatnio bardziej leniwa - w nocy dokazuje
dziś kiepsko spałam, co godzinę się budziłam, a Paula za każdym razem buszowała
Ja też uważam,że dopiero po urodzinach zmieniać,ja się jeszcze czuję na 23

Black,trzymam kciuki żeby jednak Wam się dostał

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:27   #1089
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no,to racja-slaby deal by byl..
Stary 2015-01-18, 09:32   #1090
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Wstałam z bólem gardła i głowy :/

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No własnie to jest jedyny termometr jaki mamy w domu...
Ale np.w serii trzech pomiarów jeden za drugim u tej samej osoby pokazuje ten sam wynik Wam?

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Super wyszło
Ja się naszym pochwalę jak juz wszystko będzie na miejscu ale kupiłam dzisiaj fajne granatowe koszyczki w Pepco na przecenie

Co do koszul to ja zamawiam w końcu z Allegro ten komplet ze szlafrokiem z Italian i jeszcze zamówię jakaś tanią na ramiączkach do samego porodu...
Myślę,że w sumie 3 koszule mi starcza, jedna do porodu i dwie na potem...żałuję że nie kupilam wtedy w sierpniu dwóch sztuk tych z biedronki tak bym miała problem z głowy i 15zl a nie 50zl za koszulę
Ale to za parę dni bo póki co mam inne zmartwienie

Cały wieczór męczę się ze skurczami (a przynajmniej tak mi się wydaje że to skurcze) Ogólnie nie najlepiej się dziś czuję ( nie wiem czy to wina czy czegoś innego), ale podbrzusze mnie lekko pobolewalo,a pod wieczór zaczął mi brzuch twardniec... Wzięłam kąpiel i nospę forte jedną i tak leżę od 20 i obserwuje ... Mały bardzo aktywny ale nie wiem czy to dobrze czy nie
No i nie wiem czy to możliwe żeby macica na tym etapie kończyła mi się zaraz nad pepkiem właściwie? Bo twardnieje mi całość pod pepkiem i tak z 2cm nad i potem z góry już miękki...
Zastanawiałam się czy na IP nie jechać,ale póki nie są bolesne i regularne, a jedynie taki dyskomfort się pojawia,to nie chcę za bardzo,bo pewnie by mnie na obserwacji siłą rzeczy zostawili,a leżenie w szpitalu nie bardzo mi na rękę zwłaszcza że w poniedziałek mam wizytę u swojego gina...
To wszystko moze byc niestety po przytulankach. Mam nadzieję, ze dzis czujesz sie lepiej.

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
W ogóle to boli mnie brzuch, chyba pierwszy raz tak dziwnie jakby cały i na dole też może jakoś uda się usnąć a tak po za tym to wczoraj zaczęłam 31 tydzień
Gratulacje z powodu wejścia w 31 tydzień!
Mam nadz.że dziś brzuch juz Cię nie boli

Cytat:
ogromne

dla mnie to przegięcie
I jak słyszę "apetizer - by niejadek, zjadł obiadek" to mną trzęsie

ojjj ja z lumpka chyba żadnego nie mam bez metki

Nati_kk oby dziś było lepiej i bez skurczy

zaraz z rana zaskoczę Was pytaniami:

prasuje się ciuchy dziecka żeby wybić resztę bakterii, więc na chłopski rozum należałoby prasować je od wewnętrznej strony, bo to ona ma kontakt ze skórą malucha czyż nie?
ja to w sumie i tak wiele mam do prasowania od wewnątrz, bo ciuszki mają jakieś nadruki, które pod ciepłem żelazka by się rozmazały.
I druga sprawa - wycinacie metki? bo te ciuszki mają tak długaśne metki, że masakra ja sama sobie wycinam, bo mnie drażnią, a co dopiero takie maleństwo
metka w czapce z H&Mu zajmuje jej połowę
Widziałam ten syrop na sen i na pewno wielu rodziców bo kilkudziesięciu nieprzespanych nocach po niego sięgnie.
Ja niektóre metki pewnie powycinam, te najblizej skóry czyli w bodziakach i pajacach, chociaż pierwszemu synkowi one nie przeszkadzały

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

Witamy sie w27w0d, 7mcu i 3 trymestrze
Gratki za wejście w 3 trymestr!

Spr.wczoraj tak z ciekawości ile w wielu 4 m-cy ważył mój synek i było to 7,1kg a urodził się 3,35kg, a ten synek znajomych waży ok.7,5kg ale urodził się ok.4kg więc z tego wniosek że dzieci b.szybko rosną i ja chyba swoje ciuszki 62-68 to po raz dziecku założę. Niby doświadczona ze mnie matka a jak zobaczę ciuszek, który mi sie podoba to rozum idzie w kąt
Stary 2015-01-18, 09:35   #1091
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem taka podstepna
A no chyba ze tak
ale mi chodziło o to, że jakbym była sprzedającym, to nie umiałabym z tego skorzystać, bo nie wiedziałabym co tym drugim powiedzieć

Stary 2015-01-18, 09:38   #1092
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
ale mi chodziło o to, że jakbym była sprzedającym, to nie umiałabym z tego skorzystać, bo nie wiedziałabym co tym drugim powiedzieć
Ja bym powiedziala ze ktos dal wiecej i mi przykro. No to sa prawa rynku...
Oby ta pani sie rozmyslila i trafił on mi
Jejku bardzo bym chciala.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-18, 09:43   #1093
siempre
Wtajemniczenie

Oj ja dziś w nocy tez źle spalam nie dość że brat do pozna w nocy siedzial na kompie bo w sumie w jego pokoju śpię. Ma wygodne łóżko i blisko do łazienki, a przez cały tydzień miał nocki wiec sie zadomowilam u niego To o 2 w nocy stwierdził ze nie może usunąć w moim pokoju wiec rozlozyl lozko i spal ze mna

Maly tez mi się przekrecil nawet nie wiedziałam że może tak nisko kopac, zobaczymy jak dzisiaj może się z powrotem obkreci. To nie pora na eksperymenty z siedzeniem w brzuszku muszę mu przypomnieć ze ma się zachowywać jak nietoperz.

Babcia Tz tez je strasznie duzo tych leków. Ogólnie zapisuje na kartce co ma jej lekarz wypisać na recepcie i gotowa lista do lekarza trafia. Na większość leków jest uczlona a jak przeczyta skutki uboczne leku to twierdzi ze wszytko to właśnie jej się dzieje.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Co do lat to tez twierdzę ze dopiero po urodzinach jestem starsza

Wstaje juz bo mi kręgosłup dokucza aj może trochę uda mi się porozciagac. Pora zresztą śniadanie zjeść i ubrać się ladnie bo niedziela w końcu.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:55   #1094
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem taka podstepna [COLOR="Silver"]
Spoko, też bym tak zrobiła

Cytat:

No to rzeczywiście. Ja po swój też musiałam pojechać, ale u mnie lepszy deal był bo 600 zł wózek a nowy 1800 + fotelik. Ale może ludzie się nie zdecydują, trzymam kciuki

Co do tych barów To ja nie lubię chodzić bo u nas w sobotę wieczorem - mała miejscowość, żadnych klubów itp. to ludzie chodzą do baru spić się i szukać wrażeń a mi z dużym już brzuszkiem trochę strach, że jakiś pijak na mnie upadnie, czy coś.
Ale w końcu poszliśmy gdzie indziej I dziś mnie znów brzuch boli no masakra, to chyba to spinanie, ale jakoś to boleśnie odczuwam - a zawsze miałam taki wysoki próg bólu....

Chciałam coś jeszcze napisać, ale kalafior mi to wyparł z głowy...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:55   #1095
violka848
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Ale jestem podekscytowana jakoś tym pokoikiem nie mogę się doczekać aż skręcimy resztę i pochowam rzeczy. Do tego stopnia że dziś nawet będziemy kręcić czego nie praktykowałam nigdy w niedzielę oby Mąż się nie rozmyślił Będę musiała chyba odesłać ten przewijak co kupiłam bo nie pasuje do tego który mi dorzucili a za niego dopłata chyba coś około 250 zł była.

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No własnie to jest jedyny termometr jaki mamy w domu...
Ale np.w serii trzech pomiarów jeden za drugim u tej samej osoby pokazuje ten sam wynik Wam?

Cały wieczór męczę się ze skurczami (a przynajmniej tak mi się wydaje że to skurcze) Ogólnie nie najlepiej się dziś czuję ( nie wiem czy to wina czy czegoś innego), ale podbrzusze mnie lekko pobolewalo,a pod wieczór zaczął mi brzuch twardniec... Wzięłam kąpiel i nospę forte jedną i tak leżę od 20 i obserwuje ... Mały bardzo aktywny ale nie wiem czy to dobrze czy nie
No i nie wiem czy to możliwe żeby macica na tym etapie kończyła mi się zaraz nad pepkiem właściwie? Bo twardnieje mi całość pod pepkiem i tak z 2cm nad i potem z góry już miękki...
Zastanawiałam się czy na IP nie jechać,ale póki nie są bolesne i regularne, a jedynie taki dyskomfort się pojawia,to nie chcę za bardzo,bo pewnie by mnie na obserwacji siłą rzeczy zostawili,a leżenie w szpitalu nie bardzo mi na rękę zwłaszcza że w poniedziałek mam wizytę u swojego gina...
Kurcze też chcę kupić ten termometr a mówisz że tak dziwnie wskazuje - myślę że jakiś wadliwy Ci się trafił skoro u Sylwi działa bez zastrzeżeń.

Współczuję dolegliwości - ale doczytałam że się poprawiło z rana na szczęście

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość

W ogóle to boli mnie brzuch, chyba pierwszy raz tak dziwnie jakby cały i na dole też może jakoś uda się usnąć a tak po za tym to wczoraj zaczęłam 31 tydzień
Gratulacje 31 tygodnia

Cytat:
[/COLOR]Witamy sie w27w0d, 7mcu i 3 trymestrze
Gratulacje ja w czwartek będę obchodzić ten etap

Cytat:
a w ogóle to moja córcia chyba się przekręciła
zawsze czułam jej kopniaki ponad pępkiem jak była głowką w dół a od wczoraj nawala mnie po pęcherzu i chyba niemożliwe, żeby głowką tak się wierciła tam
wolałam te kopniaki ponad pępkiem :/
To obrót 180 stopni zrobiła albo rzęsami tak Cię smyra hehe
Moja leży tak na szerokość przynajmniej tak na usg było.

Cytat:
No oby
Trzymam kciuki oby się udało ale to jak wcześnie ktoś do niej dzwonił że już się zdążył umówić.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Spr.wczoraj tak z ciekawości ile w wielu 4 m-cy ważył mój synek i było to 7,1kg a urodził się 3,35kg, a ten synek znajomych waży ok.7,5kg ale urodził się ok.4kg więc z tego wniosek że dzieci b.szybko rosną i ja chyba swoje ciuszki 62-68 to po raz dziecku założę. Niby doświadczona ze mnie matka a jak zobaczę ciuszek, który mi sie podoba to rozum idzie w kąt
matka wariatka ale pozytywna

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-01-18 o 09:56
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 09:59   #1096
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

O kurde. Mam nadzieje ze sie uda

Cytat:

oby się nie zdecydowali

haha prawo rynku takie tam biznesy

Cytat:
Dzień Dobry

Wstałam z bólem gardła i głowy :/

To wszystko moze byc niestety po przytulankach. Mam nadzieję, ze dzis czujesz sie lepiej.

Gratulacje z powodu wejścia w 31 tydzień!
Mam nadz.że dziś brzuch juz Cię nie boli

Widziałam ten syrop na sen i na pewno wielu rodziców bo kilkudziesięciu nieprzespanych nocach po niego sięgnie.
Ja niektóre metki pewnie powycinam, te najblizej skóry czyli w bodziakach i pajacach, chociaż pierwszemu synkowi one nie przeszkadzały

Gratki za wejście w 3 trymestr!

niech glowa przestanie bolec!!!
Ja nie bede wycinac metek dopoki nie zobacze ze Mikolajowi przeszkadzaja czy ze ma czerwone od nich

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Ciekawe kiedy nasz wozek przyjdzie. W srode wieczor zamawialismy :hmm:

Dobra my po sniadanku,lece sie malowac i ubierac. Na 12kosciol
Stary 2015-01-18, 10:04   #1097
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe kiedy nasz wozek przyjdzie. W srode wieczor zamawialismy :hmm:

Dobra my po sniadanku,lece sie malowac i ubierac. Na 12kosciol
a nie dostaliście żadnego maila?

ja we wtorek jadę z mamą na wizytę, to skoczę jednak do Biedry i kupię 2 płyny do prania z Loveli teraz piorę wszystko w Loveli + płyn do płukania z Loveli. A Bobini na razie zostawiam bo się pogubię co w czym prałam

Stary 2015-01-18, 10:04   #1098
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
a nie dostaliście żadnego maila?

ja we wtorek jadę z mamą na wizytę, to skoczę jednak do Biedry i kupię 2 płyny do prania z Loveli teraz piorę wszystko w Loveli + płyn do płukania z Loveli. A Bobini na razie zostawiam bo się pogubię co w czym prałam
No wladnie nie dlatego napisalam do nixh ze prosze o info o wysylce i czekam az jutro odpisza.

No ja wlasnie tez nie mieszam hehe
Stary 2015-01-18, 10:06   #1099
Majka232
Zakorzenienie

Sonia - pewnie w poniedziałek będzie bryka Mikiego

Violka - zero rozsądku jeśli chodzi o zakupy, zwłaszcza o ciuszki dla dzieci
Stary 2015-01-18, 10:08   #1100
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
No wladnie nie dlatego napisalam do nixh ze prosze o info o wysylce i czekam az jutro odpisza.

No ja wlasnie tez nie mieszam hehe
no ja jak skończę Lovelkę, to jak się mała urodzi wykorzystam Bobini a potem w sumie to będę szybko próbować przejść na zwykły proszek sensitive

Stary 2015-01-18, 10:13   #1101
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
no ja jak skończę Lovelkę, to jak się mała urodzi wykorzystam Bobini a potem w sumie to będę szybko próbować przejść na zwykły proszek sensitive
Ja do dzis piorę synkowi w Persilu sensitive lub kapsułkach vizir sensitive ale długo prałam w Lovelce, teraz pewnie szybciej próbuję przejść na te sensitive.

Czy u Was w Rosku są podkłady do przewijania? One są w promce i zawsze zachodzę jak jestem obok Roska jakiegoś i w żadnym nie było w tym tyg. Robią promocję a nie ma produktu
Stary 2015-01-18, 10:14   #1102
violka848
Zakorzenienie

Violka - zero rozsądku jeśli chodzi o zakupy, zwłaszcza o ciuszki dla dzieci[/QUOTE]

Maja abyście głodni nie chodzili tak to jest ok hehe weź się nie skuś jak tu takie śliczności w sklepach
Stary 2015-01-18, 10:16   #1103
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do dzis piorę synkowi w Persilu sensitive lub kapsułkach vizir sensitive ale długo prałam w Lovelce, teraz pewnie szybciej próbuję przejść na te sensitive.

Czy u Was w Rosku są podkłady do przewijania? One są w promce i zawsze zachodzę jak jestem obok Roska jakiegoś i w żadnym nie było w tym tyg. Robią promocję a nie ma produktu
ja będe chciała od razu spróbować sensitive (dla nas też takich proszków używam ) i mam nadzieję, że mała dobrze zareaguje wielu rodziców od razu pierze wszystkie ciuszki w zwykłym i nic się nie dzieje
nie widziałam, a ostatnio dokładnie wszystkie te artykuly przglądałam. Ja ostatnio chciałam kupić wkładki laktacyjne, bo też w promce były, ale ich nie było u mnie w żadnym rosku, a w 3 sprawdzałam

Stary 2015-01-18, 10:19   #1104
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Maja abyście głodni nie chodzili tak to jest ok hehe weź się nie skuś jak tu takie śliczności w sklepach
Nie no głodni nie ale cała moja wypłata idzie na ciuszki, du.perele i spożywkę a śliczności to mam juz pełno po synku (oczywiscie nie pamietam co dokładnie) plus wielka szuflada nówek schowana pod łóżkiem

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
ja będe chciała od razu spróbować sensitive (dla nas też takich proszków używam ) i mam nadzieję, że mała dobrze zareaguje wielu rodziców od razu pierze wszystkie ciuszki w zwykłym i nic się nie dzieje
nie widziałam, a ostatnio dokładnie wszystkie te artykuly przglądałam. Ja ostatnio chciałam kupić wkładki laktacyjne, bo też w promce były, ale ich nie było u mnie w żadnym rosku, a w 3 sprawdzałam
Porażka z tymi promocjami. Ja rozumiem żeby w 1-2 nie było ale ja w tym tyg.to może w 10 patrzyłam i wszędzie pustki i nawet dostaw nie mieli chyba grrr
Jestem ostrozna jeśli chodzi o chęmię dla dziecka tj.proszek czy kosmetyki - wolę te delikatne, apteczne, sama uzywam tylko aptecznych żeli i kremów do twarzy i moze dlatego
Stary 2015-01-18, 10:24   #1105
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no głodni nie ale cała moja wypłata idzie na ciuszki, du.perele i spożywkę a śliczności to mam juz pełno po synku (oczywiscie nie pamietam co dokładnie) plus wielka szuflada nówek schowana pod łóżkiem [COLOR=Silver]
A to przemawiam do Twojego zdrowego rozsądku! opamiętaj się dziewczyno!
Ja to jestem lepsza cwaniara Mąż mi dał swoją kartę do konta prywatnego i nią płacę prawie za wszystko hehe tylko taki minus że widzi ile wydaję - ale narazie nie było buntu
Stary 2015-01-18, 10:39   #1106
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
hahah kleksa nie ma więc luzik :P hahah ale kichać w ciąży nienawidzę... jest to udręka... tylko łacina się sypie po kichnięciu
nienawidzę kichać teraz jak się nie zegnę w porę w pół to potem mnie niesamowicie płuca bolą ;/
Cytat:
ogromne

dla mnie to przegięcie
I jak słyszę "apetizer - by niejadek, zjadł obiadek" to mną trzęsie

ojjj ja z lumpka chyba żadnego nie mam bez metki

Nati_kk oby dziś było lepiej i bez skurczy

zaraz z rana zaskoczę Was pytaniami:

prasuje się ciuchy dziecka żeby wybić resztę bakterii, więc na chłopski rozum należałoby prasować je od wewnętrznej strony, bo to ona ma kontakt ze skórą malucha czyż nie?
ja to w sumie i tak wiele mam do prasowania od wewnątrz, bo ciuszki mają jakieś nadruki, które pod ciepłem żelazka by się rozmazały.
I druga sprawa - wycinacie metki? bo te ciuszki mają tak długaśne metki, że masakra ja sama sobie wycinam, bo mnie drażnią, a co dopiero takie maleństwo
Ci do prasowania ja nawet nasze ciuchy prasuje od wewnątrz a co do metek wytnę tylką tę niepotrzebną część, resztę z marką i rozmiarem zostawię aby się połapać
Cytat:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjj jjjjjjjj gratki !!!!!!
Cytat:

kurcze szkoda... oby im się nie spodobał trzymam kciuki tak jak mówiłam ;/ te wózki schodzą jak świeże bułeczki ;/

Co do urodzin niektórzy jeszcze się nie poczęli :P hihi ja np. chyba już w brzuszku siedziałam ale to początki początków
śniadanko zjedzone, tż jeszcze kima, po wczorajszym nic mi jak na razie nie dolega
w ogóleee.... coś dziwnego... śniło mi się, że przezywam orgazm we śnie i od razu po tym obudziłam się cała jakaś taka dziwnie roztrzęsiona jakbym naprawdę przezyła matko jakie to dziwne było nogi jak z waty miałam

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 10:43   #1107
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

jak jakies duze to wytne, ale tak to nie, chyba, ze na bierzaco jakies.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 10:44   #1108
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
w ogóleee.... coś dziwnego... śniło mi się, że przezywam orgazm we śnie i od razu po tym obudziłam się cała jakaś taka dziwnie roztrzęsiona jakbym naprawdę przezyła matko jakie to dziwne było nogi jak z waty miałam
a nie miałaś nigdy wcześniej orgazmu przez sen? ja wiele razy

Stary 2015-01-18, 10:45   #1109
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
To jeden z milszych snów

Mi się ostatnio śniło jak dostaliśmy tą fotkę 3D że córcia się urodziła ze wszystkimi ząbkami i miała takie wielkie gały jak mój Mąż (tak bym chciała) i mocno odstające uszy a my oboje mamy trochę odstające także jest ryzyko że będzie uszatką hi

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-01-18 o 10:47
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 10:48   #1110
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluje 3 trymestru!

u mnie za oknem nijak :/ chcialam sie przejsc po galerii polzic, ale tak patrze i mi sie odechcialo :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości