|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Zielona butelka dziękuję
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
zielona superr, że u ciebie wszystko ok i że mała też ok
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona
super, że wszystko ok mówisz,że już do 16 nie doczlapiesz? Hehe Spokojnego powrotu do domu Ja takie żele z kasztanowca stosowałam zawsze po bieganiu na zmęczone nogi. Dają dużą ulgę ale to też pamiętam ze różnych firm różnie działały. Może chodziło o stężenie składników
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
zielona fajnie że wszystko dobrze
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry pierdziochy
Buu bidulo Przespałam całą noc. Tzn. z jedną przerwą na 1 i jedną na 2 Zmykam na śniadanie ![]() Miłej niedzieli
|
|
|
|
#2436 |
|
Rozeznanie
|
Hej
witam się choć nie mam siły wstać![]() Buu...mam nadzieję, że to jednak nie jelitówka....jeszcze teraz na samej końcówce...trzymaj się Kochana ![]() Zielona super, że oo wizycie ok ![]() Ilona. ..bo to wiesz...musi się jeszcze rozkręcić-może dzisiaj Ci się uda; ) |
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Milej niedzieli Asiu
ja budzę męża bo już raz był obudzony, gadaliśmy, ale znów zasnął i też czas na śniadanie 🍳 On niestety jeszcze z psem musi iść na spacer :-/
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa
Zielona ciesze się że u Was wszystko dobrze. Buu zdrówka, biedna jeszcze na końcówce musiało Cie dopaść I córcia chora. Dużo siły. A ja mam jakieś tam skurcze, mam nadzieje ze nie będę kilka dni chodziła z tymi skurczami. Nie mam butów do płaszcza, a poszła bym spacerem do taty może to by mi pomogło trochę Tż wczoraj nie tanoł na wysokości zadania i nie pomaga w wypędzaniu małej. Do sklepu też nie jadę, Tż sam musi ogarnąć zakupy. Mam mu cisto upiec na jutrzejsze imieniny, nie pojadę przecież w płaszczu i adidasach Musiałam je gigantycznie poluzować jak szłam z psem. Jeszcze te hemoroidy na koniec nie wiem skąd się wzięły już sobie wyobrażam co będzie po porodzie aj
|
#2439 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Ojeju, współczuję z tymi hemoroidami. Ja nie wiem co to i nie chce wiedzieć, ale z opowiadań mojej mamy, to nic przyjemnego.... :-(
Jakby mi zimno nie było w adidasach to bym w nich poszła się przejść, a co tam,jak ktoś chce to niech się gapi :-P ale byłabym si, że zimno. Ja wczoraj wieczorem zakładalam moje stopki i jakoś takos małe się zrobiły. Oby rozmiar mojej stopy wrócił do normalności po tym wszystkim... ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Ja w domu na wszelkie akcje żołądkowe itd mam nifuroksazyd zawsze. Ale w ciąży na bank nie można.... Ale to jedyny środek który mi pomagał jak w przedszkolu wybuchala zaraza....
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie dzisiaj w ramach wypędzania Szyma wybieram się na spacer, koniec z chuchaniem na siebie
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka nieźle się zawzielas
jeszcze zamiast windy skorzystaj ze schodów, to na pewno się uda hehe ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Tak sobie spojrzałam ze 22.01 same wizyty. Ale będzie relacji
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny my za chwwile jedziemy na sesje brzuszkowa. Mam nadzieje ze fajnie wyjdzie
I ze nie bede musiala dlugo czekac na zdjecia. Buu zdrowka dla Was. zielona fajnieze u Was ok I mala ladnie rosnie. Mamazuzi to kciuki za rozkrecenie akcji
|
|
|
|
#2444 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga ja z hemoroidami mam pierwszy raz do czynienia, nie dokucza mi to jakoś bardzo ale jak przy porodzie wychodzą a ja teraz przed mam to się boje co będzie później.
Jakiś humor mam kiepski, płakać mi sie chce aaa chowam się po kontach
|
#2445 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Oj Aga obyśmy wytrwały do tego 22
Ja to się dzisiaj wystraszyłam jak mnie zbudziło i popędziło w nocy na 2 A teraz siedzę jem serek wiejski, a tu z prawej strony na dole taka mega kolka jak przy bieganiu... Znowu boję się do kibelka iśc, bo nie wiem co zastanę ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
na pewno pomoże. |
||
|
|
|
#2446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - kciuki za sesję i czekamy na fotki jak już będziesz miała |
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze że my wczoraj te zdjęcia porobiliśmy, dzisiaj to już bym nie miała siły ani ochoty
Kazałam Tż na obiad kupić pierogi. Martula taka sesja to super pamiątka
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Migotka wielkie gratulacje!!! Jesteś bardzo dzielna!
dużo zdrowka dla Was. Buu trzymaj sie kochana i wracaj do zdrowia... Wspolczuje Ci ogromnie. U mnie 14 dni do cc, za dwa tygodnie o tej porze juz na pewno bede w szpitalu.
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
paulina kup sobie czopki i maść, smaruj sobie i włóż czopka jak bardzo boli to naprawę szybko pomaga , a na chandrę koniecznie coś na osłodę
Ja zrobiłam orzechowca i pomimo wariacji cukrowych dzisiaj do kawki zjadłam sobie bezkarnie, bo mąż w pracy to nie widzi |
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia zjadłam już duży kawałek moich słodkich kremówek i nie pomaga na razie. Tż z Zuzką pojadą do sklepu włączę sobie muzykę.
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewa Tż już pojechał kupi maść i czopki
wieczorem będzie drugie ciasto do jedzenia. Dobrze że moja waga źle waży i na nią nie wchodzę bo ostatni czas to jem wszystko w każdych ilościach Mogła bym się przewrócić. Ale kawkę wypić i jakieś ciasteczka jeszcze mogę pojeść
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
robię sobie od was przerwę i idę zrobić pastę makaronową na obiad
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh ja się obudziłam jakąś godzine temu ale zanim moje ręce doszły do siebie.. znowu jakiś koszmar z nimi przeżywam..
Marta powodzenia na sesji ![]() Ilona oby spacer coś pomógł.. ![]() Paulina jaaa nie wiem co tą Madziule może już ruszyć żeby wyszła :P Zielona super, że usg się udało i wszystko dobrze ![]() Buu ojj współczuje jeśli Wam sie coś przypałętało zdrówka Ewa Tobie w sumie 5 dni zostało wooow Aga ja mam nadzieję że wytrwam do tej wizyty ...
|
#2455 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawa jestem ile dni po terminie kierują do szpitala. Tego najbardziej chciała bym uniknąć
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
Jak wróciłam do domu, też zaczął się mocno wiercić i do tego sobie czkał ![]() O ciąży rozmawiałam z kuzynką. Jej poród trwał 19 h, który skończył się cc. jej synek był ułożony w poprzek i nie chciał wyjść. Oczywiście wszyscy mówili, ze dam radę z porodem, że mam się nie bać. A najlepsi to byli mężczyźni, którzy zaczęli rozmawiać o cyckach i o mleku A mąż kuzynki do mnie: "Ola, ale wiesz...musisz sobie takie specjalne wkładki kupić do cycków bo mleko będzie Ci lecieć" ![]() Buu, Zielona, gratuluję wizyty ![]() Paulina, Tulę Cię mocno!
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-18 o 11:47 |
|
|
|
|
#2457 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek dziewczynki
Mnie od rana jakieś nerwobóle łapią w jednej nodze mąż chce abyśmy gdzieś pojechali do parku na spacerek ale ja nie wiem czy dam radę chociaż półgodzinki pospacerować no nie wiem może dam się namówić a najwyżej będę siedzieć na ławeczce.Cytat:
Cytat:
no chyba że natura będzie chciała inaczej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja też bym chciała jeszcze pofikać na weselichu ale mam je dopiero w sierpniu i we wrześniuCytat:
Kochana bardzo współczuje jeszcze takie dziadostwo na koniec się przyplątało. Jak będziesz miała tak przez cały dzień to lepiej jedz do lekarza albo na ip bo to może zaszkodzić maleństwu.
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, Magda, nawet nie mówcie głośno. ja cały Czas mam w uszach to co mówił doktorek, że ma nadzieję, że się 22 zobaczymy jeszcze.. I to moje samopoczucie ostatnio i ta niemoc.. Nie wiem, mam dziwne przeczucia... Tez mnie wczoraj przeczyscilo.. Jestem Przerażona.. I ten ucisk na miednice i pupę....
Grr My ruszamy dalej z remontowem Ja zalegne sobie na ziemi i ogarnę nasza szafę sypialniana, bo brzydko robie wrzucając ubrania do prasowania na jedną kupę hehe i tak leżą... Jej znów brzuch spina na dole ałaaaa.. Ale czuje,ze to związane z dwójeczka.. Ide pokręcił biodrami.. I w ogóle od kilku dni mam straszne bóle palców u rąk. Nie mogę nic odkręcić. Złapać, zginac nimi .. Koszmar
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
emdzik- no już albo jeszcze 5 dni, a muszę ci powiedzieć że ostatnio jeszcze opuścił mi się niżej brzuch i od kilku dni ręce mniej bolą, trochę rano, a w ciągu dnia pięknie jest
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- aga witamy w klubie |
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U CIebie dochodzi to, że dziecko duże..także nie wiem czy będą aż tyle czekać ... w środę podpytamy gina Buu, żeby ten syf nie okazał się oznaką porodu Dzień dobry, ja mam fatalny nastrój, w nocy się obudziłam i tak mi się chciało siku, że bałam się wstać, bo miałam wrażenie, że grawitacja zadziała i nie dolecę do wc. Potem ogarnęła mnie mania sprzątania. U mnie chwilowo lepiej, póki co jakoś bóle przeszły i nie miałam jakichś mega skurczy ... ale znów problem z zaparciami, najgorsze jest to, że akurat wtedy, gdy mam największą ochotę na wszystko to, co te zaparcia wzmaga ;/
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

super, że wszystko ok![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

I córcia chora. Dużo siły. 

I ze nie bede musiala dlugo czekac na zdjecia.
dużo zdrowka dla Was.

ślub 28.04.2012