|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
no i w wakacje się jeszcze dni zlewają, chociaż wtedy mało ważne kiedy jest poniedziałek, a kiedy środa z lenistwa Ci się kresek robić nie chce? ![]() cieszę się, że Ci się tak spodobało i Cię wkręciło ja nadal tęsknię za BrBa, za Walterem, za Pinkmanem, za wszystkimi biczami Pinkmana, za Hankiem, za małą Holly.. jedynie za Skyler nie tęsknię, bo to największa pipa wśród pip w Orphan Black mam tyły straszne, muszę cały 2 sezon obejrzeć, ale jakoś nie mam ochoty GoT mi się w sumie przejadło, z przyzwyczajenia będę oglądać kolejny sezon. nadal nie nadrobiłam kilku innych seriali, ale zwyczajnie mi się nie chce i czasami wolę pójść spać, niż oglądać coś i dalej sobie głowę problemami ryć ![]() jedyny serial jaki teraz na bieżąco oglądam to Banshee
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-01-18 o 23:13 |
|
|
|
|
#4412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Cytat:
ale do wakacji jeszcze jeszcze. Teraz po sesji tylko miesiąc i już przerwa świąteczna Zleci ten semestr.Nieee, nie z lenistwa. Stwierdziłam, że za mocno się na co dzień maluję i potem nie ma WOW jak się odstrzelę na imprezę czy jakieś wyjście, haha Poza tym mega mi się spodobał taki look, jeden na cała powieke rozświetlający brązowo-beżowo-perłowy (inglot 402, piękny , wygląda jak Satin Taupe z maca ![]() Ugh fakt, Skyler jako jedyna mnie wkurza. Uwielbiam Jessy'ego, Badgera ( Połowa sukcesu po fabule to właśnie świetnie napisane postacie.O, jeszcze Mike'a lubie! Mam nadzieje, że nie będzie z nim nic złego i niedobrego się działo ![]() To mi się kojarzy z tą gimbusiarską youtuberką której słuchać nie mogę a jak się wejdzie w komentarze do jej filmów ...
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-01-18 o 23:27 |
||
|
|
|
#4413 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
strasznie nie chcę następnego semestru O kurde, wyższy level wtajemniczenia dobrze, że ja ogarnęłam paletkę 4 cieni do powiek w brązach, chociaż przydałby mi się taki jaśniutki beżyk/szampan do wewnętrznego kącika, ale w macie. No i tak się rozwinęłam, że nawet podoba mi się to, co sobie zmaluję
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kiedy w tym roku Wielkanoc jest, bo się nie orientuję? ![]() podziwiam, że komuś się tak chce, bo mi czasami ciężko nałożyć podkład, korektor i pomalować rzęsy Marie też mnie wkurzała, tak samo poyebana jak Skyler.. no dobra, troszeczkę mniej, ale i tak Hanka też lubiłam, Mike'a też, a ze złodupców lubiłam Gusa, w ogóle ostatni odcinek 4 sezonu to jeden z moich ulubionych, drugim jest S03E07 'One minute' wiedziałam, że Ci się ta nazwa z Zuzą skojarzy a serial sam w sobie zaje.bisty. chociaż jak oglądałam pierwsze odcinki to spruta pisałam do P., że to w ogóle nierealne jest, ale scenarzyści zawsze byli krok przede mną, tak jakby potrafili przewidzieć, że będę się o to spinać sporo przemocy, zabójstw, bijatyk, seksu i to takiego seksu, którego nie widziałam nawet w GoT i kobiece postacie są hot, nie wkurzają mnie zbytnio i potrafią zadbać o własne tyłki, też obrywają nieźle, ale potrafią się lać i bronić.. normalnie szarpałabym, jak Reksio szynkę ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- i w ogóle ostatnio, jak widzę tablicę na fejsie to mnie boli ręka i czoło od robienia fejspalmów ![]() moje znajome powariowały na punkcie 50 twarzy Greya. ostatnio jedna z nich polajkowała stronę 'sponiewieraj mnie jak Grey'
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-01-19 o 00:13 |
|
|
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaaaki wyższy Właśnie chyba najprostszy jaki robiłam cieniami, wcześniej jak się wkręciłam w cieniowanie, rozjaśnianie środka powieki, zaznaczanie załamania, przyciemnianie zewnętrznego kącika, rozcieranie, rozjaśnianie wewnętrznego, dolna powieka, kreska cieniem, roztarcie tej kreski, znowu wzmacnianie koloru itp itd... I tak na co dzień, stwierdziłam, że nie ma sensu się tak wysilać codziennie i spodobały mi się prostsze makijaże.. nie żeby to co opisywałam było jakoś specjalnie trudne Dużo jutuba, sporo wolnego czasu (przy olewie uczelni) i sam fakt, że lubię się paćkać kosmetykami ![]() Jasny beż, wręcz cielisty jest fajny z MySecret Matt 505, za piątkę ![]() Cytat:
Też nie lubię tego, że jest ruchome ale samą Wielkanoc bardzo lubię, uwielbiam śniadanko Wielkanocne, taka sympatyczna atmosfera, kolorowo, zielono, słonecznie, tak mi się kojarzy bo ja lubię ![]() Ja za Gusem tak średnio. W ogóle to dzięki, o 16 mam egzamin, do śniadanka obejrzałam sobie s04e11 a nie wytrzymam przez Ciebie jak nie zobaczę dzisiaj tych dwóch ostatnich odcinków ) to wiedziałam, że przed egzaminem muszę to zobaczyć ![]() Widziałam tego fanpejdża Rok temu M kupił mi książkę i powiedział, że jak przeczytam to zabierze mnie na to do kina Ten seans będzie śmieszny, czuję to
|
|
#4416 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
o widzisz, dzięki Ci, zorientowana kobieto ja tak średnio przepadam, ale to chyba dlatego, że od kilku lat pogoda w ten dzień niezbyt dopisuje, chociaż mam nadzieję, że nie spadnie śnieg wiem, jestem najgorsza w tym momencie ![]() przeczytać to i ja przeczytałam, nawet dwie części i zastanawiam się czy ostatnią przeczytać, czy to dla mnie już zbyt wiele film też obejrzę, ale poczekam na torrenty
|
|
#4417 |
|
Kuźnia inspiracji
|
A ja tam bym poszła na Greya do kina, ale trochę mi kasy szkoda, więc obejrzę na kompie, ale chyba lepiej w samotności
|
|
|
|
#4418 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja sobie kupię na seans litrową Kadarkę chyba, bo na trzeźwo tego nie wezmę
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nauczona hmmm Ściągać można u niego także ten Nie no, i tak bym sobie dała radę, prawo karne jest spoko. Dlatego obejrzałam oba odcinki, w tym ostatni, noooo..... scenę w domu starców aż zrelacjonowałam zdjęciowo M, musiałam się z kimś podzielić bo mnie to tak rozłożyło na łopatki .. Pytanie co będzie z Jesse'ym ale to już się przekonam jutro chyba ![]() W ogóle przypomniał mi się odcinek z muchą... do tej pory nie wiem o co chodziło, czy był taki bezsensowny czy ja nie załapałam jakiegoś głębszego przesłania ![]() tak, poziom zażenowania osiąga maksimum Ciekawe czy z filmem będzie tak samo. Pewnie gorzej. Ale i tak się cieszę, że obejrzę ![]() Cytat:
Inaczej mogłoby być awkward z nowym partnerem
|
|
#4420 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
aa to poradzisz sobie spokojnie ta scena jest zayebista ![]() odcinek z muchą został zrealizowany od czapy i nie ma żadnego większego przesłania. po prostu ten sezon już tak przekroczył budżet, że musieli zrealizować odcinek przy minimalnych kosztach produkcji, tak powstało 'Fly' obejrzałam ten odcinek na przewijaniu (jak po 10 minutach zobaczyłam, że nic mi się nie klei tam), a przy drugim podejściu (tak, obejrzałam BrBa 2 razy nie wiem czy to kwestia tłumaczenia, czy w języku angielskim też to tak fatalnie brzmi trochę śmiechu nigdy nie zaszkodzi, opowiedz później koniecznie, jakie reakcje w kinie były
|
|
#4421 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4422 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
czyli to jednak porażka
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Grey mnie totalnie jakoś ominął nie wybieram się do kina zdecydowanie
|
|
#4424 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
od razu przypomniałaś mi filmik Jenny
|
|
#4425 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
ha, też miałam sobie kupić konturówkę Mauve taką na Kylie (już jakoś dawno, pod koniec zeszłego roku, październik?), ale sie naszukałam idealnego koloru, takie poszukiwania w wątku chyba rossmannowym zrobiłam, w końcu znalazłam ideał, ale zanim kupiłam to zdążył mi minąć na to szał
Bo wszędzie tylko teraz Kylie Kylie, do porzygu
|
#4427 |
|
Lwiątko z Cintry
|
na youtubach pełno tutoriali, jak się na nią zrobić, niedługo mi z lodówki wylezie
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie, do tego wszyscy sie na nia robia, ostatnio Jemerced
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba kolor ale nie obrysowywanie ust dookola konturowka juz nie
|
#4431 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
jak dobrze, że jej nie śledzę, ale i tak jak wchodzę na yt, to w proponowanych wyskakują mi tutoriale na Kylie ![]() Cytat:
to wygląda okropnie.. a ostatnio zauważyłam, że wraca moda na konturówkę ciemniejszą od pomadki
|
|
#4432 |
|
Konto usunięte
|
hej
konturówka ciemniejsza od pomadki? nigdy w życiu !!! :/ ja to wgl z make up-u to osioł jestem, delikatnie podkład puder, konturówka do oczu z avon, i rzęsy. czasem bronzerem troszkę kości podkreślę. a tak to bez większych cudów. jak się trafia jakies wesele, to wtedy jakies smokey robię zazwyczaj. ale tak na ogół to jakos tak nie szaleje z makijażowymi sprawami. a teraz jak siedze w domu to w zasadzie rzadko się maluję.
|
|
|
|
#4433 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kiedyś ten 'trend' był dość popularny, później wszystko wróciło do normalności, a ostatnio na instagramie i na wielu innych stronach widuję makijaże, gdzie dziewczyny używają ciemniejszej konturówki.. to wygląda okropnie ![]() ja ostatnio się pomalowałam w niedzielę, jak jechałam do szpitala w odwiedziny, żeby nie było widać moich worów pod oczami
|
|
#4434 |
|
Konto usunięte
|
co do snu, ja przesypiam jakies 5h na noc... masakra, Kinder tak się wierci.. w dodatku pęcherz - latam milion razy do łazienki...
a potem zasnac nie mogę. i tak w kółko. co do malowania , w zasadzie jak do ludzi wychodzę to się trochę podmaluję
|
|
|
|
#4435 |
|
Lwiątko z Cintry
|
ja ostatnio sypiałam po 3-4 h, a w niedzielę udało mi się w końcu szybciej zasnąć i następnego dnia obudziłam się mega wypoczęta, w końcu!
a w ogóle, jak Wam się mieszka na swoim, bo już się chyba przenieśliście, prawda?
|
#4436 |
|
Konto usunięte
|
juz tak
trochę strach, bo spory dom, i wieczorami cichutko.. ciemno za oknami tylko moja psina w ogródku rozrabia. i nieraz stracha napędza kurde, w pon muszę chyba pojechac na jedno badanie, to przy okazji sobie połażę po SH [ póki jeszcze mogę
|
|
|
|
#4437 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ale przynajmniej już się nie męczysz z teściami ![]() moja bratanica miała 54 cm, jak się urodziła, większość śpiochów jest na nią za duża, ale takie maluchy najszybciej rosną no i oczywiście mój brat ma problem z nią, jak ją ubiera, bo włoży jej jedną nóżkę do śpioszków, potem wkłada drugą, patrzy.. a ona już tą pierwszą wykopała
|
|
#4438 |
|
Konto usunięte
|
dziewczynka, ja to pewnie bd miała akcje z sikaniem.. zdąze przebrac i się zsika jak jeszcze nie bd pielucha założona chłopaczki tak mają no wiadomo, ze szybko rośnie takie dziecko, ale wolę jakos miec pasujące niz własnie zachodzic w głowę , bo wszystko przy duze
|
|
|
|
#4439 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
mojemu bratu tak się udało, że sporo ciuszków mają po córkach braci jego żony, ale kupili też trochę swoich ![]() ogólnie zawsze, jak widzę zdjęcia młodej to mi się wydaje, że już jest taaaka duuża, a jak ją zobaczyłam ostatnio, to jest taka drobna i malutka i chyba w końcu w tym tygodniu wracają do domu
|
|
#4440 |
|
Konto usunięte
|
to super
no tza brat cioteczny wrzucił na fb ostatnio córkę co się w 7 mies urodziła. taka kruszynka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Znaczy - poza okresem Świąteczno-Sylwestrowym oczywiście. No a teraz okres sesyjny. Ale mi to zlanie się w jeden dzień nie przeszkadza, lubię tę moją rutynę
A największe zmiany życiowe jakich dokonuje to sposób codziennego makijażu, hahah

Pytanie co będzie z Jesse'ym ale to już się przekonam jutro chyba 
Ciekawe czy z filmem będzie tak samo. Pewnie gorzej. Ale i tak się cieszę, że obejrzę