Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-18, 23:12   #4411
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
o to to Znaczy - poza okresem Świąteczno-Sylwestrowym oczywiście. No a teraz okres sesyjny. Ale mi to zlanie się w jeden dzień nie przeszkadza, lubię tę moją rutynę A największe zmiany życiowe jakich dokonuje to sposób codziennego makijażu, hahah Kto by pomyślał, że przestanę sobie robić kreski i używać brązów zamiast szarości

W ogóle to o ja, Miał, ale się w Breaking Bad wkręciłam Zasysam 5 sezon, kończę 4, jeee Już teraz nie wiem co bez niego pocznę.
Chyba następne w kolejce jest Twoje Orphan Black Na dysku mam GOT ale to miałam z M oglądać a jakoś nas nie ciągnie i czekamy na nowy sezon House of Cards (już w lutym!)

no i w wakacje się jeszcze dni zlewają, chociaż wtedy mało ważne kiedy jest poniedziałek, a kiedy środa
z lenistwa Ci się kresek robić nie chce?

cieszę się, że Ci się tak spodobało i Cię wkręciło ja nadal tęsknię za BrBa, za Walterem, za Pinkmanem, za wszystkimi biczami Pinkmana, za Hankiem, za małą Holly.. jedynie za Skyler nie tęsknię, bo to największa pipa wśród pip
w Orphan Black mam tyły straszne, muszę cały 2 sezon obejrzeć, ale jakoś nie mam ochoty GoT mi się w sumie przejadło, z przyzwyczajenia będę oglądać kolejny sezon. nadal nie nadrobiłam kilku innych seriali, ale zwyczajnie mi się nie chce i czasami wolę pójść spać, niż oglądać coś i dalej sobie głowę problemami ryć
jedyny serial jaki teraz na bieżąco oglądam to Banshee jak niczego nie spieprzą, to będzie moim ulubionym serialem (drugim ulubionym, na pierwszym miejscu BrBa)

Edytowane przez meeow
Czas edycji: 2015-01-18 o 23:13
meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 23:26   #4412
minthema
Zakorzenienie

Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
ja też czekam bardzo bardzo, oglądałam zajawkę i szykuje się interesujący sezon
swoją drogą, Netflix chyb wydaje cały sezon na raz, od razu, nie?
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
no i w wakacje się jeszcze dni zlewają, chociaż wtedy mało ważne kiedy jest poniedziałek, a kiedy środa
z lenistwa Ci się kresek robić nie chce?

cieszę się, że Ci się tak spodobało i Cię wkręciło ja nadal tęsknię za BrBa, za Walterem, za Pinkmanem, za wszystkimi biczami Pinkmana, za Hankiem, za małą Holly.. jedynie za Skyler nie tęsknię, bo to największa pipa wśród pip
w Orphan Black mam tyły straszne, muszę cały 2 sezon obejrzeć, ale jakoś nie mam ochoty GoT mi się w sumie przejadło, z przyzwyczajenia będę oglądać kolejny sezon. nadal nie nadrobiłam kilku innych seriali, ale zwyczajnie mi się nie chce i czasami wolę pójść spać, niż oglądać coś i dalej sobie głowę problemami ryć
jedyny serial jaki teraz na bieżąco oglądam to Banshee jak niczego nie spieprzą, to będzie moim ulubionym serialem (drugim ulubionym, na pierwszym miejscu BrBa)
To fakt ale do wakacji jeszcze jeszcze. Teraz po sesji tylko miesiąc i już przerwa świąteczna Zleci ten semestr.

Nieee, nie z lenistwa. Stwierdziłam, że za mocno się na co dzień maluję i potem nie ma WOW jak się odstrzelę na imprezę czy jakieś wyjście, haha
Poza tym mega mi się spodobał taki look, jeden na cała powieke rozświetlający brązowo-beżowo-perłowy (inglot 402, piękny , wygląda jak Satin Taupe z maca ), kolejny rozświetlający tyle że jasny w kącikach, brązowa kredka na linii wodnej, ta sama kredka roztarta w kącikach (w formie kreski ale no, brązowa, roztarta i w samych kącikach, nie po całości) i na dolnej powiece, rozświetlona skóra, delikatne konturowanie, dużo mary-lou manizer... dość wakacyjnie i letnio ale to nic, jak się Mai coś wkręci to nie ma zmiłuj

Ugh fakt, Skyler jako jedyna mnie wkurza. Uwielbiam Jessy'ego, Badgera (), Juniora.. Marie jest mega dziwna ale na swoj sposob też świetna razem z Hankiem Połowa sukcesu po fabule to właśnie świetnie napisane postacie.
O, jeszcze Mike'a lubie! Mam nadzieje, że nie będzie z nim nic złego i niedobrego się działo
To mi się kojarzy z tą gimbusiarską youtuberką której słuchać nie mogę a jak się wejdzie w komentarze do jej filmów ...

Edytowane przez minthema
Czas edycji: 2015-01-18 o 23:27
minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 23:31   #4413
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
swoją drogą, Netflix chyb wydaje cały sezon na raz, od razu, nie?

To fakt ale do wakacji jeszcze jeszcze. Teraz po sesji tylko miesiąc i już przerwa świąteczna Zleci ten semestr.

Nieee, nie z lenistwa. Stwierdziłam, że za mocno się na co dzień maluję i potem nie ma WOW jak się odstrzelę na imprezę czy jakieś wyjście, haha
Poza tym mega mi się spodobał taki look, jeden na cała powieke rozświetlający brązowo-beżowo-perłowy (inglot 402, piękny , wygląda jak Satin Taupe z maca ), kolejny rozświetlający tyle że jasny w kącikach, brązowa kredka na linii wodnej, ta sama kredka roztarta w kącikach (w formie kreski ale no, brązowa, roztarta i w samych kącikach, nie po całości) i na dolnej powiece, rozświetlona skóra, delikatne konturowanie, dużo mary-lou manizer... dość wakacyjnie i letnio ale to nic, jak się Mai coś wkręci to nie ma zmiłuj

strasznie nie chcę następnego semestru

O kurde, wyższy level wtajemniczenia dobrze, że ja ogarnęłam paletkę 4 cieni do powiek w brązach, chociaż przydałby mi się taki jaśniutki beżyk/szampan do wewnętrznego kącika, ale w macie. No i tak się rozwinęłam, że nawet podoba mi się to, co sobie zmaluję

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 00:16   #4414
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

Ugh fakt, Skyler jako jedyna mnie wkurza. Uwielbiam Jessy'ego, Badgera (), Juniora.. Marie jest mega dziwna ale na swoj sposob też świetna razem z Hankiem Połowa sukcesu po fabule to właśnie świetnie napisane postacie.
O, jeszcze Mike'a lubie! Mam nadzieje, że nie będzie z nim nic złego i niedobrego się działo
To mi się kojarzy z tą gimbusiarską youtuberką której słuchać nie mogę a jak się wejdzie w komentarze do jej filmów ...

kiedy w tym roku Wielkanoc jest, bo się nie orientuję? nie lubię tego święta przez to, że jest ruchome.. tak jak z BN znasz dokładne daty, tak tutaj z dupy się pełnią księżyca sugerują czy jakimiś innymi wyznacznikami

podziwiam, że komuś się tak chce, bo mi czasami ciężko nałożyć podkład, korektor i pomalować rzęsy więc taki zestaw, który opisałaś mógłby mnie zabić z rana

Marie też mnie wkurzała, tak samo poyebana jak Skyler.. no dobra, troszeczkę mniej, ale i tak Hanka też lubiłam, Mike'a też, a ze złodupców lubiłam Gusa, w ogóle ostatni odcinek 4 sezonu to jeden z moich ulubionych, drugim jest S03E07 'One minute'
wiedziałam, że Ci się ta nazwa z Zuzą skojarzy a serial sam w sobie zaje.bisty. chociaż jak oglądałam pierwsze odcinki to spruta pisałam do P., że to w ogóle nierealne jest, ale scenarzyści zawsze byli krok przede mną, tak jakby potrafili przewidzieć, że będę się o to spinać sporo przemocy, zabójstw, bijatyk, seksu i to takiego seksu, którego nie widziałam nawet w GoT i kobiece postacie są hot, nie wkurzają mnie zbytnio i potrafią zadbać o własne tyłki, też obrywają nieźle, ale potrafią się lać i bronić.. normalnie szarpałabym, jak Reksio szynkę

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

i w ogóle ostatnio, jak widzę tablicę na fejsie to mnie boli ręka i czoło od robienia fejspalmów
moje znajome powariowały na punkcie 50 twarzy Greya. ostatnio jedna z nich polajkowała stronę 'sponiewieraj mnie jak Grey' a inne dołączają do wydarzeń z premierą filmu

Edytowane przez meeow
Czas edycji: 2015-01-19 o 00:13
Stary 2015-01-19, 09:43   #4415
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

O kurde, wyższy level wtajemniczenia dobrze, że ja ogarnęłam paletkę 4 cieni do powiek w brązach, chociaż przydałby mi się taki jaśniutki beżyk/szampan do wewnętrznego kącika, ale w macie. No i tak się rozwinęłam, że nawet podoba mi się to, co sobie zmaluję
ja też nie bo czeka mnie najgorszy egzamin w przeciągu całych studiów

Jaaaaki wyższy Właśnie chyba najprostszy jaki robiłam cieniami, wcześniej jak się wkręciłam w cieniowanie, rozjaśnianie środka powieki, zaznaczanie załamania, przyciemnianie zewnętrznego kącika, rozcieranie, rozjaśnianie wewnętrznego, dolna powieka, kreska cieniem, roztarcie tej kreski, znowu wzmacnianie koloru itp itd... I tak na co dzień, stwierdziłam, że nie ma sensu się tak wysilać codziennie i spodobały mi się prostsze makijaże.. nie żeby to co opisywałam było jakoś specjalnie trudne Dużo jutuba, sporo wolnego czasu (przy olewie uczelni) i sam fakt, że lubię się paćkać kosmetykami

Jasny beż, wręcz cielisty jest fajny z MySecret Matt 505, za piątkę
Cytat:
kiedy w tym roku Wielkanoc jest, bo się nie orientuję? nie lubię tego święta przez to, że jest ruchome.. tak jak z BN znasz dokładne daty, tak tutaj z dupy się pełnią księżyca sugerują czy jakimiś innymi wyznacznikami

podziwiam, że komuś się tak chce, bo mi czasami ciężko nałożyć podkład, korektor i pomalować rzęsy więc taki zestaw, który opisałaś mógłby mnie zabić z rana

Marie też mnie wkurzała, tak samo poyebana jak Skyler.. no dobra, troszeczkę mniej, ale i tak Hanka też lubiłam, Mike'a też, a ze złodupców lubiłam Gusa, w ogóle ostatni odcinek 4 sezonu to jeden z moich ulubionych, drugim jest S03E07 'One minute'
wiedziałam, że Ci się ta nazwa z Zuzą skojarzy a serial sam w sobie zaje.bisty. chociaż jak oglądałam pierwsze odcinki to spruta pisałam do P., że to w ogóle nierealne jest, ale scenarzyści zawsze byli krok przede mną, tak jakby potrafili przewidzieć, że będę się o to spinać sporo przemocy, zabójstw, bijatyk, seksu i to takiego seksu, którego nie widziałam nawet w GoT i kobiece postacie są hot, nie wkurzają mnie zbytnio i potrafią zadbać o własne tyłki, też obrywają nieźle, ale potrafią się lać i bronić.. normalnie szarpałabym, jak Reksio szynkę

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

i w ogóle ostatnio, jak widzę tablicę na fejsie to mnie boli ręka i czoło od robienia fejspalmów
moje znajome powariowały na punkcie 50 twarzy Greya. ostatnio jedna z nich polajkowała stronę 'sponiewieraj mnie jak Grey' a inne dołączają do wydarzeń z premierą filmu
5 kwietnia jest Wielkanoc Też nie lubię tego, że jest ruchome ale samą Wielkanoc bardzo lubię, uwielbiam śniadanko Wielkanocne, taka sympatyczna atmosfera, kolorowo, zielono, słonecznie, tak mi się kojarzy

bo ja lubię

Ja za Gusem tak średnio. W ogóle to dzięki, o 16 mam egzamin, do śniadanka obejrzałam sobie s04e11 a nie wytrzymam przez Ciebie jak nie zobaczę dzisiaj tych dwóch ostatnich odcinków Znaczy i tak postanowiłam, że pojeżdżę na rowerze oglądając kolejny odcinek, no bo po tym jak się poprzedni skończył... (Walt szaleńczo śmiejący się na podłodze w piwnicy bo zabrakło im hajsu żeby zmienić tożsamość bo Skyler oddała Tedowi <ten to już w ogóle miernota życiowa...>, telefon od Marie że kartel chce zabić Hanka, co zrobi Gus, ajajajajaj *zaciera łapki* ) to wiedziałam, że przed egzaminem muszę to zobaczyć

Widziałam tego fanpejdża Ale ale, my też idziemy do kina na Greya W Walentynki Rok temu M kupił mi książkę i powiedział, że jak przeczytam to zabierze mnie na to do kina Ten seans będzie śmieszny, czuję to

Stary 2015-01-19, 12:06   #4416
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
5 kwietnia jest Wielkanoc Też nie lubię tego, że jest ruchome ale samą Wielkanoc bardzo lubię, uwielbiam śniadanko Wielkanocne, taka sympatyczna atmosfera, kolorowo, zielono, słonecznie, tak mi się kojarzy

Ja za Gusem tak średnio. W ogóle to dzięki, o 16 mam egzamin, do śniadanka obejrzałam sobie s04e11 a nie wytrzymam przez Ciebie jak nie zobaczę dzisiaj tych dwóch ostatnich odcinków Znaczy i tak postanowiłam, że pojeżdżę na rowerze oglądając kolejny odcinek, no bo po tym jak się poprzedni skończył... (Walt szaleńczo śmiejący się na podłodze w piwnicy bo zabrakło im hajsu żeby zmienić tożsamość bo Skyler oddała Tedowi <ten to już w ogóle miernota życiowa...>, telefon od Marie że kartel chce zabić Hanka, co zrobi Gus, ajajajajaj *zaciera łapki* ) to wiedziałam, że przed egzaminem muszę to zobaczyć

Widziałam tego fanpejdża Ale ale, my też idziemy do kina na Greya W Walentynki Rok temu M kupił mi książkę i powiedział, że jak przeczytam to zabierze mnie na to do kina Ten seans będzie śmieszny, czuję to

o widzisz, dzięki Ci, zorientowana kobieto ja tak średnio przepadam, ale to chyba dlatego, że od kilku lat pogoda w ten dzień niezbyt dopisuje, chociaż mam nadzieję, że nie spadnie śnieg

wiem, jestem najgorsza w tym momencie jak jesteś nauczona, to spokojnie zdążysz obejrzeć a co do tej wybielonej sceny - uwieeeelbiam i pamiętam jak mnie to z początku przeraziło, bo najpierw się darł, a potem przyszedł ten szaleńczy śmiech

przeczytać to i ja przeczytałam, nawet dwie części i zastanawiam się czy ostatnią przeczytać, czy to dla mnie już zbyt wiele już dawno przy żadnej książce nie byłam tak zażenowana (tańcząca bogini, rozpadanie się miliony kawałeczków, rumienienie się średnio co stronę, ŚWIĘTY BARNABA, itd, itd..) film też obejrzę, ale poczekam na torrenty

Stary 2015-01-19, 12:09   #4417
Inspire
Kuźnia inspiracji

A ja tam bym poszła na Greya do kina, ale trochę mi kasy szkoda, więc obejrzę na kompie, ale chyba lepiej w samotności

WYMIANA
Stary 2015-01-19, 12:11   #4418
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
A ja tam bym poszła na Greya do kina, ale trochę mi kasy szkoda, więc obejrzę na kompie, ale chyba lepiej w samotności

ja sobie kupię na seans litrową Kadarkę chyba, bo na trzeźwo tego nie wezmę

Stary 2015-01-19, 13:07   #4419
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz, dzięki Ci, zorientowana kobieto ja tak średnio przepadam, ale to chyba dlatego, że od kilku lat pogoda w ten dzień niezbyt dopisuje, chociaż mam nadzieję, że nie spadnie śnieg

wiem, jestem najgorsza w tym momencie jak jesteś nauczona, to spokojnie zdążysz obejrzeć a co do tej wybielonej sceny - uwieeeelbiam i pamiętam jak mnie to z początku przeraziło, bo najpierw się darł, a potem przyszedł ten szaleńczy śmiech

przeczytać to i ja przeczytałam, nawet dwie części i zastanawiam się czy ostatnią przeczytać, czy to dla mnie już zbyt wiele już dawno przy żadnej książce nie byłam tak zażenowana (tańcząca bogini, rozpadanie się miliony kawałeczków, rumienienie się średnio co stronę, ŚWIĘTY BARNABA, itd, itd..) film też obejrzę, ale poczekam na torrenty
w moim super kalendarzu z kubusiem puchatkiem było zaznaczone i tak mi się zapamiętało, że wcześnie dość. 4 dni później mam imieniny

Nauczona hmmm Ściągać można u niego także ten Nie no, i tak bym sobie dała radę, prawo karne jest spoko. Dlatego obejrzałam oba odcinki, w tym ostatni, noooo..... scenę w domu starców aż zrelacjonowałam zdjęciowo M, musiałam się z kimś podzielić bo mnie to tak rozłożyło na łopatki .. WIELKIE BUM, czarnuch wychodzi, poprawia krawat, myślę, wtf, jak to o co chodzi, po czym zbliżenie na twarz... Pytanie co będzie z Jesse'ym ale to już się przekonam jutro chyba
W ogóle przypomniał mi się odcinek z muchą... do tej pory nie wiem o co chodziło, czy był taki bezsensowny czy ja nie załapałam jakiegoś głębszego przesłania

tak, poziom zażenowania osiąga maksimum Ciekawe czy z filmem będzie tak samo. Pewnie gorzej. Ale i tak się cieszę, że obejrzę
Cytat:
No, chyba lepiej samemu Inaczej mogłoby być awkward z nowym partnerem

Stary 2015-01-19, 13:26   #4420
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Nauczona hmmm Ściągać można u niego także ten Nie no, i tak bym sobie dała radę, prawo karne jest spoko. Dlatego obejrzałam oba odcinki, w tym ostatni, noooo..... scenę w domu starców aż zrelacjonowałam zdjęciowo M, musiałam się z kimś podzielić bo mnie to tak rozłożyło na łopatki .. WIELKIE BUM, czarnuch wychodzi, poprawia krawat, myślę, wtf, jak to o co chodzi, po czym zbliżenie na twarz... Pytanie co będzie z Jesse'ym ale to już się przekonam jutro chyba
W ogóle przypomniał mi się odcinek z muchą... do tej pory nie wiem o co chodziło, czy był taki bezsensowny czy ja nie załapałam jakiegoś głębszego przesłania

tak, poziom zażenowania osiąga maksimum Ciekawe czy z filmem będzie tak samo. Pewnie gorzej. Ale i tak się cieszę, że obejrzę

aa to poradzisz sobie spokojnie
ta scena jest zayebista tak się jarałam, że aż dwa razy to obejrzałam
odcinek z muchą został zrealizowany od czapy i nie ma żadnego większego przesłania. po prostu ten sezon już tak przekroczył budżet, że musieli zrealizować odcinek przy minimalnych kosztach produkcji, tak powstało 'Fly' obejrzałam ten odcinek na przewijaniu (jak po 10 minutach zobaczyłam, że nic mi się nie klei tam), a przy drugim podejściu (tak, obejrzałam BrBa 2 razy ) w ogóle pominęłam ten odcinek.

nie wiem czy to kwestia tłumaczenia, czy w języku angielskim też to tak fatalnie brzmi trochę śmiechu nigdy nie zaszkodzi, opowiedz później koniecznie, jakie reakcje w kinie były

Stary 2015-01-19, 13:34   #4421
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
No, chyba lepiej samemu Inaczej mogłoby być awkward z nowym partnerem
Też tak myślę

Cytat:
nie wiem czy to kwestia tłumaczenia, czy w języku angielskim też to tak fatalnie brzmi trochę śmiechu nigdy nie zaszkodzi, opowiedz później koniecznie, jakie reakcje w kinie były
Myślę że w angielskim jest tak samo, przynajmniej moja koleżanka w lic czytała Greya w angielszczyźnie i jak czasami mi czytała fragmenty to tak trochę słabo

WYMIANA
Stary 2015-01-19, 13:40   #4422
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Myślę że w angielskim jest tak samo, przynajmniej moja koleżanka w lic czytała Greya w angielszczyźnie i jak czasami mi czytała fragmenty to tak trochę słabo

czyli to jednak porażka

Stary 2015-01-20, 19:07   #4423
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:

ja wchodzę na wyższy lvl, bo zamówiłam kontórówkę i szminkę, i będe robić usta jak Kylie

a Grey mnie totalnie jakoś ominął nie wybieram się do kina zdecydowanie
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-20, 19:10   #4424
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
ja wchodzę na wyższy lvl, bo zamówiłam kontórówkę i szminkę, i będe robić usta jak Kylie

od razu przypomniałaś mi filmik Jenny

Stary 2015-01-20, 19:11   #4425
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
cholerny świat, to już zbyt wysoki level jak na moje umiejętności

WYMIANA
Stary 2015-01-20, 21:38   #4426
minthema
Zakorzenienie

ha, też miałam sobie kupić konturówkę Mauve taką na Kylie (już jakoś dawno, pod koniec zeszłego roku, październik?), ale sie naszukałam idealnego koloru, takie poszukiwania w wątku chyba rossmannowym zrobiłam, w końcu znalazłam ideał, ale zanim kupiłam to zdążył mi minąć na to szał Bo wszędzie tylko teraz Kylie Kylie, do porzygu

Stary 2015-01-21, 00:21   #4427
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Bo wszędzie tylko teraz Kylie Kylie, do porzygu

na youtubach pełno tutoriali, jak się na nią zrobić, niedługo mi z lodówki wylezie

Stary 2015-01-21, 08:53   #4428
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
na youtubach pełno tutoriali, jak się na nią zrobić, niedługo mi z lodówki wylezie

Dokladnie, do tego wszyscy sie na nia robia, ostatnio Jemerced

Stary 2015-01-21, 08:59   #4429
Inspire
Kuźnia inspiracji

Ja tam nie rozumiem tego trendu, mnie się nie podoba

WYMIANA
Stary 2015-01-21, 09:08   #4430
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie rozumiem tego trendu, mnie się nie podoba

Mi sie podoba kolor ale nie obrysowywanie ust dookola konturowka juz nie

Stary 2015-01-21, 13:29   #4431
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Dokladnie, do tego wszyscy sie na nia robia, ostatnio Jemerced

jak dobrze, że jej nie śledzę, ale i tak jak wchodzę na yt, to w proponowanych wyskakują mi tutoriale na Kylie

Cytat:
Mi sie podoba kolor ale nie obrysowywanie ust dookola konturowka juz nie

to wygląda okropnie.. a ostatnio zauważyłam, że wraca moda na konturówkę ciemniejszą od pomadki

Stary 2015-01-21, 13:35   #4432
201606011622
Konto usunięte

hej

konturówka ciemniejsza od pomadki? nigdy w życiu !!! :/

ja to wgl z make up-u to osioł jestem, delikatnie podkład puder, konturówka do oczu z avon, i rzęsy.
czasem bronzerem troszkę kości podkreślę.
a tak to bez większych cudów.
jak się trafia jakies wesele, to wtedy jakies smokey robię zazwyczaj.

ale tak na ogół to jakos tak nie szaleje z makijażowymi sprawami. a teraz jak siedze w domu to w zasadzie rzadko się maluję.
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 13:51   #4433
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
hej

konturówka ciemniejsza od pomadki? nigdy w życiu !!! :/

ale tak na ogół to jakos tak nie szaleje z makijażowymi sprawami. a teraz jak siedze w domu to w zasadzie rzadko się maluję.

kiedyś ten 'trend' był dość popularny, później wszystko wróciło do normalności, a ostatnio na instagramie i na wielu innych stronach widuję makijaże, gdzie dziewczyny używają ciemniejszej konturówki.. to wygląda okropnie

ja ostatnio się pomalowałam w niedzielę, jak jechałam do szpitala w odwiedziny, żeby nie było widać moich worów pod oczami stres, mała ilość snu robi niestety swoje, ale chyba od kilku dni czuję, że wszystko wraca do normy, lepiej śpię i funkcjonuję

Stary 2015-01-21, 13:54   #4434
201606011622
Konto usunięte

co do snu, ja przesypiam jakies 5h na noc... masakra, Kinder tak się wierci.. w dodatku pęcherz - latam milion razy do łazienki...
a potem zasnac nie mogę. i tak w kółko.

co do malowania , w zasadzie jak do ludzi wychodzę to się trochę podmaluję
Stary 2015-01-21, 14:00   #4435
meeow
Lwiątko z Cintry

ja ostatnio sypiałam po 3-4 h, a w niedzielę udało mi się w końcu szybciej zasnąć i następnego dnia obudziłam się mega wypoczęta, w końcu!

a w ogóle, jak Wam się mieszka na swoim, bo już się chyba przenieśliście, prawda?

Stary 2015-01-21, 14:03   #4436
201606011622
Konto usunięte

juz tak
trochę strach, bo spory dom, i wieczorami cichutko.. ciemno za oknami tylko moja psina w ogródku rozrabia.
i nieraz stracha napędza

kurde, w pon muszę chyba pojechac na jedno badanie, to przy okazji sobie połażę po SH [ póki jeszcze mogę ] i moze wyczaje jakies malenkie ubranka. segregowałam ostatnio to sie okazało, ze rozmiarówki 56/58 mam mało, za to multum 62... a niby taki noworodek to i 62 załozy, no ale boję sie zeby się nie topił za bardzo w tym, bo ciut za duze na pewno będą niektóre. zwłaszcza, ze rzadko kiedy się takie "długie" dziecko rodzi..
Stary 2015-01-21, 14:09   #4437
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
juz tak
trochę strach, bo spory dom, i wieczorami cichutko.. ciemno za oknami tylko moja psina w ogródku rozrabia.
i nieraz stracha napędza

kurde, w pon muszę chyba pojechac na jedno badanie, to przy okazji sobie połażę po SH [ póki jeszcze mogę ] i moze wyczaje jakies malenkie ubranka. segregowałam ostatnio to sie okazało, ze rozmiarówki 56/58 mam mało, za to multum 62... a niby taki noworodek to i 62 załozy, no ale boję sie zeby się nie topił za bardzo w tym, bo ciut za duze na pewno będą niektóre. zwłaszcza, ze rzadko kiedy się takie "długie" dziecko rodzi..

ale przynajmniej już się nie męczysz z teściami

moja bratanica miała 54 cm, jak się urodziła, większość śpiochów jest na nią za duża, ale takie maluchy najszybciej rosną no i oczywiście mój brat ma problem z nią, jak ją ubiera, bo włoży jej jedną nóżkę do śpioszków, potem wkłada drugą, patrzy.. a ona już tą pierwszą wykopała

Stary 2015-01-21, 14:11   #4438
201606011622
Konto usunięte

dziewczynka, ja to pewnie bd miała akcje z sikaniem..
zdąze przebrac i się zsika jak jeszcze nie bd pielucha założona chłopaczki tak mają

no wiadomo, ze szybko rośnie takie dziecko, ale wolę jakos miec pasujące niz własnie zachodzic w głowę , bo wszystko przy duze
Stary 2015-01-21, 14:20   #4439
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
no wiadomo, ze szybko rośnie takie dziecko, ale wolę jakos miec pasujące niz własnie zachodzic w głowę , bo wszystko przy duze

mojemu bratu tak się udało, że sporo ciuszków mają po córkach braci jego żony, ale kupili też trochę swoich
ogólnie zawsze, jak widzę zdjęcia młodej to mi się wydaje, że już jest taaaka duuża, a jak ją zobaczyłam ostatnio, to jest taka drobna i malutka i chyba w końcu w tym tygodniu wracają do domu

Stary 2015-01-21, 14:25   #4440
201606011622
Konto usunięte

to super

no tza brat cioteczny wrzucił na fb ostatnio córkę co się w 7 mies urodziła. taka kruszynka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości