|
|
#1861 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad gruszki zpaiekanej z brie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-18 o 23:32 |
|
|
|
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole wpisy są teraz codziennie - a dziś nawet 2 razy. Czekam do północy, żeby opublikować - trochę "z dreszczykiem". Super, że Ci się podoba To chyba rzadkość ? Rejcz - z kolei Tobie chyba większość moich prac się podoba? Ale ten kot, kurde, dobry jest. Za to Eden - matko, jadowity, kolorki potworki, szalony Jako i u mnie Cytat:
![]() Cytat:
Ale byłaś (tak?) to wiesz sama bądź, bądź - ja będę od 26go do 9go maja
|
|
#1864 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Chyba tak. Chciałam powiedzieć, że od pewnego etapu twórczości, ale nie potrafię go naznaczyć czasowo, gdyż kameleon jest z innej ery. Co ja gadam, większość 3. Uwieeeeeeelbiam wprost 4. Tylko wczasowałam, więc to jednak inny punkt siedzenia, ale wiem, że "da się". Kłopot z samym przelotem, dla dwojga . No nic popróbuję. Jest cienko ale zalezy mi bo to są jednorazowe wrażenia, przeżycia. 1. No nie mówię, jakąś matkę głupich, czyli nadzieję mam ![]() 2. Kup se gruszke i camemberta lub brie i włala! 5 zł dalam za taki zestaw. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-19 o 00:31 |
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Byłoby cudownie, Rejcz, gdybyś/cie przylecieli! Trzymam kciuki!
Wpis o domu ze snów nie jest straszny, raczej nastrojowy, bardzo nastrojowy. Tak czy inaczej - zapraszam - wszystkich. W skrócie - śnił mi się dom - historia w odcinkach. Co parę lat. I nagle zobaczyłam ten dom. I byłam w nim!
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest własnie nie na moje nerwy. To JEST przerażające!!! Jak jeden jedyny samochód, który Teżu wyśnił i później go zobaczył. Nigdy wcześniej, ani później, już takiego samochodu nie spotkaliśmy na drodze. Oczywiście w śnie był wypadek,w rzeczywistości o mało co wypadek. (A mi się dziś śnił nieudany wylot samolotem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-19 o 00:52 |
|
|
|
|
#1868 | ||
|
BAN stały
|
Tak trzymać!
Cytat:
A jak to przygotowujesz? Cytat:
![]() No! Wg interpretacji na odwrót wszystko jasne!
|
||
|
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to jak - szybko!!! Gruchę cienko kroję i sru do mikrofali, potem an nią na sekund kilkadzieścia ser i gotowe! Jak mam czas, czytaj jak mi się chce, to ją obsmażem, vel karmelizuję Daj spokój skończyło się creepy, ale u mnie to akurat norma, jendak jak bardzo creepy to już doczytasz u Ju. Amsakreska. ![]() Dobra lecę, o szósmej czekają mnie cudne przyziemności Dobrej nocki Wam, mi życzcie takiej bez snów
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-19 o 01:30 |
|
|
|
|
#1870 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale, tak mi przyszło na myśl tera ad sinupret - ciasto fhąsuskie, do środka grucha i ser pleśniowy, do pieca na chwilę Tak, na pewno nie ja to teraz wymyśliłem w przypływie kulinarnego geniuszu i funkcjonuje ten przepis w 127 odsłonach zapewne ![]() --- Dobranoc
|
|
|
|
|
#1871 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
Znów byłam na wagarach. Jadę na jogę i jest taka piękna mgła! ♡Miłego dnia!
|
#1872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ano ..... komórka mnie okłamała bo nie zapowiadała opadów, ochłodzenie only
![]() Cytat:
![]() Samsara super niektóre nawet na tego typu okazje są zbyt "imprezowe", dziwnie bym się czuła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad kawy |
|||||
|
|
|
#1873 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() A mogą być sukienko tuniki? Bo takie wiśniowe widziałam wczoraj w Carry. A mnie zaczęło ciągnąć do jasnych kolorów. I wyprzedażowo jestem z siebie dumna bo nie kupiłam wielu rzeczy boooo tanie. Za to capnęłam bluzkę jedną na lato i tuniko sukienkę w Carry czarną tzn nie ja capnęłam , mój mąż mi ją zabrał z przymierzalni i poszedł zapłacić do kasy . ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() Obudziłam się w tym śnie w szpitalu .Dokładnie obudził mnie potworny ból bo jak się okazało obudziłam się w szpitalu. Tam gdzie bardzo bolało zaczęłam się macać i okazało się że mam ogromne dwie rany pozszywane niezliczoną ilością szwów. Jedna biegła od biodra do obojczyka a druga centralnie p[rzez brzuch od kości łonowej aż do połowy mostka... Podobne szramy miałam z tyłu nóg szramy ciągnęły się przez łydki pod kolanami aż do połowy uda , przecinały łydki w poprzek , wszystko pozszywane i to tak że nie mogłam nóg wyprostować bo wszystko ciągnęło i bolało... Na brzuchu też , na dodatek na wysokości pępka szwy puściły bo coś zaczęło się babrać i wyciekać. Ból ogromny , strach ...Panika bo nie wiem co się stało, ruszyć się nie mogę a oczywiście nikogo nie ma.. Nagle przyszedł mój Tata który nigdy mi się nie śnił... Powiedział że szramy na brzuchu to mam po wypadku , bo miałam wypadek. A ja zapytałam co z nogami , a on że przy okazji żylaki mi usunęli ... A dodam że nie mam w realu żylaków. .. I takie oto sny Neska ma
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
bru znad kolejnego niewyspania ![]() macałam wczoraj fajną kurtkę w hm (ale mam już 2 zimówki, to na co mi trzecia) i boski płaszcz w promodzie (250zeta Pół nocy sobie mówiłam, że ich nie potrzebuję ![]() Żeby nie leżeć przed kompem i nie żreć poszłam na długi spacer, ale łażenie po sklepach to zuoo bo są pokusy Za to capłam parę rzeczy na wyprzedaży w pepco: dżinsy za 15 zeta, szarą bluzę z kapturem i czachą za 10 i czapkę za dychę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-19 o 10:03 |
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś śniły mi się wypadki samochodowe, baaardzo szczegółowe. Byłam w środku karetek, widziałąm spalone wraki samochodów z powywrywanymi kierownicami, reszty Wam oszczędzę, ale strach mnie ogarnia, mimo że racjonalnie myślę, i nie powinnam widzieć związku z niczym, to jednak setki różnych przykładów sprawiają, że czuję paraliżujący lęk. Twojego snu Nesko na wszelki nie przeczytałam, należę do nadwrażliwych w tym temacie. Nie dźwigne tego. 2. Mój też tak robi, taka decyzja za mnie, dlatego uwielbiam być z nim na sklepach. Poka poka? Ja mam z Carry pasiaka już szósmy rok i noszę non stop! 3. No ale będzie, w zakupach przez tel. |
||
|
|
|
#1876 |
|
Piers do przodu
|
Hellou Baru snad Warszawy, która zniknęła we mngle
![]() Ja kiedyś miałam taki sen deja vu normalnie sekunda po sekundzie wiedziałam co się zadzieje
|
#1877 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mojemu ex się kiedyś śniły schody na Centralnym prowadzące niewiadomogdzie - a za jakiś czas dokładnie w tym miejscu Szałasy wybudowali
Mgła niesamowita
|
#1878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś zmieniają mi w matriksie ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Lepiej nie czytaj , komentarz mojego męża : I po co oglądałaś frankensztajna No tak ale ja go oglądałam kilka dni temu i w sumie film mnie nie przestraszył 2 A mój pierwszy raz taki był zdecydowany... Ogólnie też uwielbiam z nim zakupy robić Szukam bluzki z Carry w necie i ni ma... Muszę zrobić zdjęcie. Takie o coś z cienkiej mięsistej dzianiny , bardzo ,rękawy nietopeszowate bardzo bo sięgające do bioder chyba, dekolt w łódkę z falą, dółbardzo wąski ale wąski w biodrach tak chyba przed kolano . długość.Dokładnie nie pamiętam bo dużo rzeczy wczoraj mierzyłam.zdjęcia bluzki szukam w necie ![]() O taka ło bluzka tyle że na mnie nie jest tak opieta ta gumka wypada u mnie na kościach biodrowych dzięki temu mogę ją tak zmarszczyć i troszkę talię przytuszować. Na zdjęciu wygląda słabo ta bluzka nie brałabym jej przez neta ... http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...-nadrukow.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-19 o 10:05 |
||
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
![]() spróbuję chociaż bar nadrobić... a nie możecie tak wyśnić którędy autostrady będą puszczać w przyszłości? ![]() miałam znajomego, który miał takie wtyki, że wiedział przed ujawnieniem, ale coś nie za bardzo chciał się dzielić, a sam korzystał ![]() mnie sie w sobotę chyba śniło, że się pałętałam po lotniskach z biletem do moskwy i pozytywnym testem ciążowym ![]() sny o spóźnieniu się na lotnisko mam przed każdym wyjazdem, czyli niemal cały czas. raz tylko biegłam przez kraków, w obcasach, ciężką torbą i językiem na brodzie, żeby zdążyć na ostatni autobus przed końcem odprawy ![]() loty jak na razie przegapiłam 3, 2 przez brak urlopu, 1 przez chorobę przedłużył mi pobyt
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooooo ten fajny http://www.camaieu.pl/F-10029-pull/P...-dzianiny.html
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-19 o 10:10 |
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samobójstwa też się wtedy nasilają a co się temu czarnemu dzieje?
|
|
#1884 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
już pominę, ze zdjęcie jest z Camaieu a podobno miało być z Carry....
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pierwszym poście nie napisałam że bluzka letnia z innej firmy
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-19 o 10:30 |
|
|
|
|
#1886 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jesooo, zna ktoś warsztat samochodowy na Woli względnie Tarchominie? Ja piesza....
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Współczuję Wam tych przerażająco krwawych snow....ja ostatnio mam spokoj....jedyne co mnie czasem nawiedza, to sen o domu. Pięknym, wielkim, pustym, w ktoym mieszkam. Tylko oczywiście nie sama, ale z upiorami. Ne widać ich, ale wiem że sa i czuje jak się boję. I w każdym następnym śnie wchodzę na wyższe piętra i poznaję nowe pomieszczenia i oswajam/przyzwyczajam się do tych upiorów, bo to taki odcinkowie jak u Ju . Rejcz, Gryxiu ta gruszka z serem jest jeszcze pyszniejsza z konfiturą żurawinową
|
|
|
|
|
#1888 | ||||
|
Panaroja
|
Achtug achtung , nowa teoria wyleczenia sie ze wszystkiego w trymiga plus niewiarygodne fakty anatomiczne
trzeba pić jakieś ziarenka ![]() "Mało kto wie, że u dorosłej osoby w jelicie grubym znajduje się od 8-15 kg kamieni kałowych, które człowiek nosi przez całe życie. Przeważnie po 40 roku życia jelito grube jest tak zapełnione kamieniami, że ☠☠☠☠☠☠a ze swoich miejsc inne organy, utrudniając pracę wątrobie, nerkom i płucom. ![]() ![]() ![]() edit- wyczachowało mi słowo "☠☠☠☠☠☠a" ![]() "w-y-p-i-e-r-a" Cytat:
![]() nie jesteś większym potworem niż ja , to pewne Cytat:
i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mnie się śniło , że moim bloku , który miał bardzo porozgałęziane korytarze , mieszkał Putin i masa Ormian . I jakiś ormiański chłopaczek mieszkający pod dziesiątką nawrzucał współpracownikom Putina strasznie , ale nie wiem za co , za to jak się okazało miał rację , bo Putin mu w uznaniu racji sprezentował szafę , bo tenże chłopaczek i jego rodzina szafy nie mieli , bo byli biedni . Szafa była narożna , lakierowana na biało i miała drzwi jak normalne drzwi do pokoju , tylko z czarną gałką zamiast klamki Macham snad bulu guowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-01-19 o 12:48 |
||||
|
|
|
#1889 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
No ale jak się te ziarenka wypije to one te kamienie rozdrabniają, czy co? bo ja pijam ziarenka - kawy, zmielone, z ekspressu, i jakoś nie widzę, żeby mi z tego powodu ubywało 15kg kamieni - choćby i w drobnych kawałkach ![]() Bossssszz... czego to ludzie nie wymyślą, żeby innych ogłupić
|
|
#1890 |
|
Nindżopesz
|
Ju, historia o domu
Niesamowite, ciekawam czy będzie c.d.A Samsara genialna, dla mnie trochę mroczny klimat, boję się tego kotha i jego spojrzenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

), Barcelooonaaa! 

choć raczej porozumieliśmy, bo to o to cho)
. No nic popróbuję. Jest cienko ale zalezy mi bo to są jednorazowe wrażenia, przeżycia. 
To jest własnie nie na moje nerwy.

Tak, na pewno nie ja to teraz wymyśliłem w przypływie kulinarnego geniuszu i funkcjonuje ten przepis w 127 odsłonach zapewne

przespałam pół dnia .... odespałam zakup biletów na koncert Scorpions w Łodzi