Scent Bar LV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-18, 23:17   #1861
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
W ogóle to siedzę i myślę jak to zrobic żeby przylecieć do mojego ukochanego (póki co) miasta Europy na wystawę Ju
Jak ja Wam zazdroszczę (bo przyjmuję z góry, że się Wam uda ), Barcelooonaaa!
Cytat:
Znam takich ludzi, nie rozumiem ich
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 23:25   #1862
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Jak ja Wam zazdroszczę (bo przyjmuję z góry, że się Wam uda ), Barcelooonaaa!

Ja sobie nie zazdroszczę, bo mnie się najprawdopodobniej nie uda. . Jak mówię, hajs. Zazdroszczę, tym, dla których to nie jest przeszkodą. Ale popróbuję poszukać możliwości.

Znad gruszki zpaiekanej z brie Wróciłam do moich zakazanych śmierdzioszków. Nie służą mi, odrzuciło mnie na prawie rok, ale jakiś czas temu wróciła chęć.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-18 o 23:32
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 23:40   #1863
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na Brulionie będzie? Uwielbiam czerwone obrazy, choć i kolorystyka Womanity oraz Kameleona mnie bierze. Może dlatego, że są fenomenalne.
Już jest.
W ogole wpisy są teraz codziennie - a dziś nawet 2 razy. Czekam do północy, żeby opublikować - trochę "z dreszczykiem".

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Boski jezd, boooski!
Super, że Ci się podoba
To chyba rzadkość ?

Rejcz - z kolei Tobie chyba większość moich prac się podoba? Ale ten kot, kurde, dobry jest.

Za to Eden - matko, jadowity, kolorki potworki, szalony

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Samsara jest genualna

Cytat:

Ogólnie ze stajni CdG najwięcej rzeczy wpada w mój gust.
Jako i u mnie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Macham znad oczekiwania na podwójne szczęście

na razie oczekiwanie besskuteczne
Się zastanów, czy aby nie zrezygnowałam z zakupu dwóch perfumów?

Cytat:
W ogóle to siedzę i myślę jak to zrobic żeby przylecieć do mojego ukochanego (póki co) miasta Europy na wystawę Ju. Chuopin składa jutro list błagalny o urlopik w tym terminie, ale najważniejszą przeszkodą jest hajs. Jak to zrobić, by choć na dwa dni tam być, chciałam zwłaszcza Teżu pokazać to miasto. (Tak już się pogodziliśmy choć raczej porozumieliśmy, bo to o to cho)
Z Barceloną mam najwięcej takich "moich" wspomnień. Jest dla mnie takim właśnie "niepoważnym" miastem i to w niej kocham, jest niedoskonała, nienadęta (tak jak Paryż) odleciana. wiecznie w remontach taka hiszpańska maniana. Ma mnóstwo wad ale jest wyjątkowa przez ten smak hiszpańskości. Taki kalejdoskop wrażeń i smaków.
Lepiej na dłużej - lot po tyle samo, a mieszkanie tam tanio można znaleźć
Ale byłaś (tak?) to wiesz sama
bądź, bądź - ja będę od 26go do 9go maja

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-18, 23:43   #1864
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja sobie nie zazdroszczę, bo mnie się najprawdopodobniej nie uda. . Jak mówię, hajs. Zazdroszczę, tym, dla których to nie jest przeszkodą. Ale popróbuję poszukać możliwości
Jeszcze 3 miesiące zostały, nigdy nie mów nigdy...
Cytat:
Znad gruszki zpaiekanej z brie
Jadłbym!
Stary 2015-01-19, 00:27   #1865
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Już jest.
W ogole wpisy są teraz codziennie - a dziś nawet 2 razy. Czekam do północy, żeby opublikować - trochę "z dreszczykiem".

Rejcz - z kolei Tobie chyba większość moich prac się podoba? Ale ten kot, kurde, dobry jest.

Za to Eden - matko, jadowity, kolorki potworki, szalony

Lepiej na dłużej - lot po tyle samo, a mieszkanie tam tanio można znaleźć
Ale byłaś (tak?) to wiesz sama
bądź, bądź - ja będę od 26go do 9go maja
1. Boję sie takich sennych dreszczyków, nie wiem czy wejdę, sny to moje zmory.

2. Chyba tak. Chciałam powiedzieć, że od pewnego etapu twórczości, ale nie potrafię go naznaczyć czasowo, gdyż kameleon jest z innej ery. Co ja gadam, większość Ten kot to jak alter ego.

3. Uwieeeeeeelbiam wprost

4. Tylko wczasowałam, więc to jednak inny punkt siedzenia, ale wiem, że "da się". Kłopot z samym przelotem, dla dwojga . No nic popróbuję. Jest cienko ale zalezy mi bo to są jednorazowe wrażenia, przeżycia.

Cytat:
Jeszcze 3 miesiące zostały, nigdy nie mów nigdy...

Jadłbym!
1. No nie mówię, jakąś matkę głupich, czyli nadzieję mam

2. Kup se gruszke i camemberta lub brie i włala! 5 zł dalam za taki zestaw.

Czas edycji: 2015-01-19 o 00:31
Stary 2015-01-19, 00:32   #1866
justynaneyman
Zakorzenienie

Byłoby cudownie, Rejcz, gdybyś/cie przylecieli! Trzymam kciuki!

Wpis o domu ze snów nie jest straszny, raczej nastrojowy, bardzo nastrojowy. Tak czy inaczej - zapraszam - wszystkich.
W skrócie - śnił mi się dom - historia w odcinkach. Co parę lat.
I nagle zobaczyłam ten dom.
I byłam w nim!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 00:48   #1867
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wpis o domu ze snów nie jest straszny, raczej nastrojowy, bardzo nastrojowy. Tak czy inaczej - zapraszam - wszystkich.
I byłam w nim!
To jest własnie nie na moje nerwy.

To JEST przerażające!!! Jak jeden jedyny samochód, który Teżu wyśnił i później go zobaczył. Nigdy wcześniej, ani później, już takiego samochodu nie spotkaliśmy na drodze. Oczywiście w śnie był wypadek,w rzeczywistości o mało co wypadek.

(A mi się dziś śnił nieudany wylot samolotem )

Czas edycji: 2015-01-19 o 00:52
Stary 2015-01-19, 01:09   #1868
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. No nie mówię, jakąś matkę głupich, czyli nadzieję mam
Tak trzymać!
Cytat:
2. Kup se gruszke i camemberta lub brie i włala! 5 zł dalam za taki zestaw.
Obawiam się, że to będzie jak z tartą serowo-gruszkową, za którą to zabieram się już piąty rok chyba

A jak to przygotowujesz?
Cytat:
I byłam w nim!
Lete na bloga!
Cytat:
(A mi się dziś śnił nieudany wylot samolotem )
No! Wg interpretacji na odwrót wszystko jasne!
Stary 2015-01-19, 01:22   #1869
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Tak trzymać!

Obawiam się, że to będzie jak z tartą serowo-gruszkową, za którą to zabieram się już piąty rok chyba

A jak to przygotowujesz?

No! Wg interpretacji na odwrót wszystko jasne!

Jak to jak - szybko!!! Gruchę cienko kroję i sru do mikrofali, potem an nią na sekund kilkadzieścia ser i gotowe!

Jak mam czas, czytaj jak mi się chce, to ją obsmażem, vel karmelizuję

Daj spokój skończyło się creepy, ale u mnie to akurat norma, jendak jak bardzo creepy to już doczytasz u Ju. Amsakreska.

Dobra lecę, o szósmej czekają mnie cudne przyziemności

Dobrej nocki Wam, mi życzcie takiej bez snów

Czas edycji: 2015-01-19 o 01:30
Stary 2015-01-19, 02:33   #1870
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak to jak - szybko!!! Gruchę cienko kroję i sru do mikrofali, potem an nią na sekund kilkadzieścia ser i gotowe!
Aaaa, bo ja sobie (nie wiedzieć czemu) jakieś cuda-wianki w alufolii i w piekarniku wyobrażałem Ale, tak mi przyszło na myśl tera ad sinupret - ciasto fhąsuskie, do środka grucha i ser pleśniowy, do pieca na chwilę Tak, na pewno nie ja to teraz wymyśliłem w przypływie kulinarnego geniuszu i funkcjonuje ten przepis w 127 odsłonach zapewne
---

Dobranoc Wstaję przed siódmą (no ale na pogrzeb jadę, ech...)
Stary 2015-01-19, 06:27   #1871
Murszafka
To ja :)

Dzień dobry Znów byłam na wagarach. Jadę na jogę i jest taka piękna mgła! ♡
Miłego dnia!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 07:23   #1872
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
A nie mówiłam ?
ano ..... komórka mnie okłamała bo nie zapowiadała opadów, ochłodzenie only
Cytat:
No więc skończyłam Samsarę!
I zaczęłam Eden - Parabelka tylko widziała.

Samsara super
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
na kolację z mężem włóż
niektóre nawet na tego typu okazje są zbyt "imprezowe", dziwnie bym się czuła
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ale pogoda przespałam pół dnia .... odespałam zakup biletów na koncert Scorpions w Łodzi już się nie mogę doczekać maja

Cytat:

Jak by ktoś widział gdzieś krótką ( przed kolano) nie workowatą tylko dość dopasowaną sukienkę, bez golfu, stojki, kołnierzyka czy co tam jeszcze moze być, w ładnym nasyconym odcieniu fioletu to poproszę o cynk Może być tania
chyba niewykonalne, ale powodzenia
Cytat:
Wczoraj idąc na rodos wdepnęłam lewym butem w psie goovno ukryte pod liśćmi w lesie , więc krótki pobyt na rodos poświęciłam na wydłubywanie tego patykiem z glanowego protektora , a wracając wdepnęłam prawym butem w psie goovno ukryte pod liśćmi po drugiej stronie drogi , na szczęście płaską częścią podeszwy między obcasem a resztą

Cytat:
W ogóle to siedzę i myślę jak to zrobic żeby przylecieć do mojego ukochanego (póki co) miasta Europy na wystawę Ju. Chuopin składa jutro list błagalny o urlopik w tym terminie, ale najważniejszą przeszkodą jest hajs. Jak to zrobić, by choć na dwa dni tam być, chciałam zwłaszcza Teżu pokazać to miasto. (Tak już się pogodziliśmy choć raczej porozumieliśmy, bo to o to cho)
Z Barceloną mam najwięcej takich "moich" wspomnień. Jest dla mnie takim właśnie "niepoważnym" miastem i to w niej kocham, jest niedoskonała, nienadęta (tak jak Paryż) odleciana. wiecznie w remontach taka hiszpańska maniana. Ma mnóstwo wad ale jest wyjątkowa przez ten smak hiszpańskości. Taki kalejdoskop wrażeń i smaków.

Znad kawy i spadam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 09:00   #1873
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru snad mgły.....

Cytat:
B
I byłam w nim!
d kilku dni męczą mnie koszmary... To znak?

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
4. Tylko wczasowałam, więc to jednak inny punkt siedzenia, ale wiem, że "da się". Kłopot z samym przelotem, dla dwojga . No nic popróbuję. Jest cienko ale zalezy mi bo to są jednorazowe wrażenia, przeżycia.
:
Zgadzam się w 100%

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Też uwielbiam te kolorowe duperele, piękne są i świetnie wyglądają w pomieszczeniach
Ale zawsze mam pilniejsze/ważniejsze wydatki niż to...czasem jakiś drobiazg, ale to sporadycznie....

Taka wiśniowa czerwień też mi sie marzy na sukience i też najlepiej tania Postanowilam ożywić moją szafę, bo serio już mnie mdli od czarnego, szarego ...jeszcze są zielenie/turkusy/chaber, ale to mi sie nigdy nie znudzi i szmat w tych kolorach nigdy za wiele
Czasem takie dodatki "robią pomieszczenie" U mnie królują dodatki zielone

A mogą być sukienko tuniki? Bo takie wiśniowe widziałam wczoraj w Carry. A mnie zaczęło ciągnąć do jasnych kolorów.

I wyprzedażowo jestem z siebie dumna bo nie kupiłam wielu rzeczy boooo tanie. Za to capnęłam bluzkę jedną na lato i tuniko sukienkę w Carry czarną tzn nie ja capnęłam , mój mąż mi ją zabrał z przymierzalni i poszedł zapłacić do kasy .

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
Ja jeździłam za drzwiami i będą niesetty białe Nie stać nas na pełne w kolerze wiśni czy innych kasztanów. Białe tenie z ciastoramy za 168 zł. Jednak of kors nie ma na stanie Tera szukam w innych ciasto, czas oczekiwania na zamówienie do 6 tyg.
ooooooooooo Nie tak miało być

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Wczoraj idąc na rodos wdepnęłam lewym butem w psie goovno ukryte pod liśćmi w lesie , więc krótki pobyt na rodos poświęciłam na wydłubywanie tego patykiem z glanowego protektora , a wracając wdepnęłam prawym butem w psie goovno ukryte pod liśćmi po drugiej stronie drogi , na szczęście płaską częścią podeszwy między obcasem a resztą

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Ja też dospać nie mogłem, budziłem się co chwilę i koniec końców przed 11. (sic!) byłem już na nogach Śniło mi się m.in., że mam wypasioną bluzę Gucci, na zamek błyskawiczny, w czarno-brązową panterkę, cu-do! Ale jakaś maupa przypaliła mi ją papierosem we klubie A później Jennifer Lopez wzięła mnie pod pachę i wyszliśmy gdzieś do sklepu (New York to był), modliłem się tylko, żeby miała pieniądze, bo ja akurat nie miałem ani grosza, tj. centa
A mi się śniło , a sen był taki mega realny że jak mnie mąż obudził ulżyło mi że to tylko sen...Wrażliwi niech nie czytają
Obudziłam się w tym śnie w szpitalu .Dokładnie obudził mnie potworny ból bo jak się okazało obudziłam się w szpitalu. Tam gdzie bardzo bolało zaczęłam się macać i okazało się że mam ogromne dwie rany pozszywane niezliczoną ilością szwów. Jedna biegła od biodra do obojczyka a druga centralnie p[rzez brzuch od kości łonowej aż do połowy mostka... Podobne szramy miałam z tyłu nóg szramy ciągnęły się przez łydki pod kolanami aż do połowy uda , przecinały łydki w poprzek , wszystko pozszywane i to tak że nie mogłam nóg wyprostować bo wszystko ciągnęło i bolało... Na brzuchu też , na dodatek na wysokości pępka szwy puściły bo coś zaczęło się babrać i wyciekać. Ból ogromny , strach ...Panika bo nie wiem co się stało, ruszyć się nie mogę a oczywiście nikogo nie ma..
Nagle przyszedł mój Tata który nigdy mi się nie śnił... Powiedział że szramy na brzuchu to mam po wypadku , bo miałam wypadek. A ja zapytałam co z nogami , a on że przy okazji żylaki mi usunęli... A dodam że nie mam w realu żylaków
. .. I takie oto sny Neska ma
Stary 2015-01-19, 09:20   #1874
Maja102
Zakorzenienie

bru znad kolejnego niewyspania
macałam wczoraj fajną kurtkę w hm (ale mam już 2 zimówki, to na co mi trzecia) i boski płaszcz w promodzie (250zeta)
Pół nocy sobie mówiłam, że ich nie potrzebuję
Żeby nie leżeć przed kompem i nie żreć poszłam na długi spacer, ale łażenie po sklepach to zuoo bo są pokusy
Za to capłam parę rzeczy na wyprzedaży w pepco: dżinsy za 15 zeta, szarą bluzę z kapturem i czachą za 10 i czapkę za dychę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-01-19 o 10:03
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 09:41   #1875
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ano ..... komórka mnie okłamała bo nie zapowiadała opadów, ochłodzenie only
Ohydnie jest - taka bura cimna wilgoć, dołująca

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

d kilku dni męczą mnie koszmary... To znak?

I wyprzedażowo jestem z siebie dumna bo nie kupiłam wielu rzeczy boooo tanie. Za to capnęłam bluzkę jedną na lato i tuniko sukienkę w Carry czarną tzn nie ja capnęłam , mój mąż mi ją zabrał z przymierzalni i poszedł zapłacić do kasy .

ooooooooooo Nie tak miało być
1. I mnie, Dziś śniły mi się wypadki samochodowe, baaardzo szczegółowe. Byłam w środku karetek, widziałąm spalone wraki samochodów z powywrywanymi kierownicami, reszty Wam oszczędzę, ale strach mnie ogarnia, mimo że racjonalnie myślę, i nie powinnam widzieć związku z niczym, to jednak setki różnych przykładów sprawiają, że czuję paraliżujący lęk.

Twojego snu Nesko na wszelki nie przeczytałam, należę do nadwrażliwych w tym temacie. Nie dźwigne tego.

2. Mój też tak robi, taka decyzja za mnie, dlatego uwielbiam być z nim na sklepach.
Poka poka? Ja mam z Carry pasiaka już szósmy rok i noszę non stop!

3. No ale będzie, w zakupach przez tel.
Stary 2015-01-19, 09:43   #1876
Katty_p13
Piers do przodu

Hellou Baru snad Warszawy, która zniknęła we mngle

Ja kiedyś miałam taki sen deja vu śniło mi się, że jadę Ładą z ciotuchną i chrzestnym w słoneczny dzień po dziwnym mieście i zatrzymujemy się przed specyficznym białym budynkiem .... okazało się, że kilka lat później jechałam dokładnie tak jak wyśniłam a biały budynek okazał się domem handlowym na Alexanderplatz w Berlinie normalnie sekunda po sekundzie wiedziałam co się zadzieje
Stary 2015-01-19, 09:47   #1877
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mojemu ex się kiedyś śniły schody na Centralnym prowadzące niewiadomogdzie - a za jakiś czas dokładnie w tym miejscu Szałasy wybudowali i przejście do nich, identyczne!

Mgła niesamowita
Stary 2015-01-19, 09:57   #1878
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś miałam taki sen deja vu śniło mi się, że jadę Ładą z ciotuchną i chrzestnym w słoneczny dzień po dziwnym mieście i zatrzymujemy się przed specyficznym białym budynkiem .... okazało się, że kilka lat później jechałam dokładnie tak jak wyśniłam a biały budynek okazał się domem handlowym na Alexanderplatz w Berlinie normalnie sekunda po sekundzie wiedziałam co się zadzieje
Ja deja vu mam bardzo często.... Coś zmieniają mi w matriksie

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Ohydnie jest - taka bura cimna wilgoć, dołująca

1. I mnie, Dziś śniły mi się wypadki samochodowe, baaardzo szczegółowe. Byłam w środku karetek, widziałąm spalone wraki samochodów z powywrywanymi kierownicami, reszty Wam oszczędzę, ale strach mnie ogarnia, mimo że racjonalnie myślę, i nie powinnam widzieć związku z niczym, to jednak setki różnych przykładów sprawiają, że czuję paraliżujący lęk.

Twojego snu Nesko na wszelki nie przeczytałam, należę do nadwrażliwych w tym temacie. Nie dźwigne tego.

2. Mój też tak robi, taka decyzja za mnie, dlatego uwielbiam być z nim na sklepach.
Poka poka? Ja mam z Carry pasiaka już szósmy rok i noszę non stop!

3. No ale będzie, w zakupach przez tel.
1 Mój sen tez okazało się że o wypadku poniekąd
Lepiej nie czytaj , komentarz mojego męża : I po co oglądałaś frankensztajna No tak ale ja go oglądałam kilka dni temu i w sumie film mnie nie przestraszył
2 A mój pierwszy raz taki był zdecydowany... Ogólnie też uwielbiam z nim zakupy robić Szukam bluzki z Carry w necie i ni ma... Muszę zrobić zdjęcie. Takie o coś z cienkiej mięsistej dzianiny , bardzo ,rękawy nietopeszowate bardzo bo sięgające do bioder chyba, dekolt w łódkę z falą, dółbardzo wąski ale wąski w biodrach tak chyba przed kolano . długość.Dokładnie nie pamiętam bo dużo rzeczy wczoraj mierzyłam.
zdjęcia bluzki szukam w necie
O taka ło bluzka tyle że na mnie nie jest tak opieta ta gumka wypada u mnie na kościach biodrowych dzięki temu mogę ją tak zmarszczyć i troszkę talię przytuszować. Na zdjęciu wygląda słabo ta bluzka nie brałabym jej przez neta ...
http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...-nadrukow.html

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-01-19 o 10:05
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 09:59   #1879
Betty83
Zakorzenienie

znad strasznie zjechanego weekendu
spróbuję chociaż bar nadrobić...

a nie możecie tak wyśnić którędy autostrady będą puszczać w przyszłości?
miałam znajomego, który miał takie wtyki, że wiedział przed ujawnieniem, ale coś nie za bardzo chciał się dzielić, a sam korzystał

mnie sie w sobotę chyba śniło, że się pałętałam po lotniskach z biletem do moskwy i pozytywnym testem ciążowym
sny o spóźnieniu się na lotnisko mam przed każdym wyjazdem, czyli niemal cały czas. raz tylko biegłam przez kraków, w obcasach, ciężką torbą i językiem na brodzie, żeby zdążyć na ostatni autobus przed końcem odprawy
loty jak na razie przegapiłam 3, 2 przez brak urlopu, 1 przez chorobę przedłużył mi pobyt
Stary 2015-01-19, 10:02   #1880
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Mojemu ex się kiedyś śniły schody na Centralnym prowadzące niewiadomogdzie - a za jakiś czas dokładnie w tym miejscu Szałasy wybudowali i przejście do nich, identyczne!

Mgła niesamowita
Prorok jaki czy co ....
Stary 2015-01-19, 10:04   #1881
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Stary 2015-01-19, 10:08   #1882
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

a nie możecie tak wyśnić którędy autostrady będą puszczać w przyszłości?
miałam znajomego, który miał takie wtyki, że wiedział przed ujawnieniem, ale coś nie za bardzo chciał się dzielić, a sam korzystał

mnie sie w sobotę chyba śniło, że się pałętałam po lotniskach z biletem do moskwy i pozytywnym testem ciążowym
sny o spóźnieniu się na lotnisko mam przed każdym wyjazdem, czyli niemal cały czas. raz tylko biegłam przez kraków, w obcasach, ciężką torbą i językiem na brodzie, żeby zdążyć na ostatni autobus przed końcem odprawy
loty jak na razie przegapiłam 3, 2 przez brak urlopu, 1 przez chorobę przedłużył mi pobyt
Ja mam swoją teorię odnośnie koszmarów moje bardzo często zbiegają się z halnym

Ooooo ten fajny

http://www.camaieu.pl/F-10029-pull/P...-dzianiny.html

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-01-19 o 10:10
Stary 2015-01-19, 10:16   #1883
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam swoją teorię odnośnie koszmarów moje bardzo często zbiegają się z halnym

Ooooo ten fajny

http://www.camaieu.pl/F-10029-pull/P...-dzianiny.html
nie tylko Twoje
samobójstwa też się wtedy nasilają

a co się temu czarnemu dzieje?

Cytat:
Stary 2015-01-19, 10:18   #1884
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
2 A mój pierwszy raz taki był zdecydowany... Ogólnie też uwielbiam z nim zakupy robić Szukam bluzki z Carry w necie i ni ma... Muszę zrobić zdjęcie. Takie o coś z cienkiej mięsistej dzianiny , bardzo ,rękawy nietopeszowate bardzo bo sięgające do bioder chyba, dekolt w łódkę z falą, dółbardzo wąski ale wąski w biodrach tak chyba przed kolano . długość.Dokładnie nie pamiętam bo dużo rzeczy wczoraj mierzyłam.
zdjęcia bluzki szukam w necie
O taka ło bluzka tyle że na mnie nie jest tak opieta ta gumka wypada u mnie na kościach biodrowych dzięki temu mogę ją tak zmarszczyć i troszkę talię przytuszować. Na zdjęciu wygląda słabo ta bluzka nie brałabym jej przez neta ...
http://www.camaieu.pl/F-10037-tee-sh...-nadrukow.html
Wiem, ze się czepiam, ale bluzka ze zdjęcia jest letnia i bez rękawów, więc gdzie ona ma ter rękawy do bioder...? już pominę, ze zdjęcie jest z Camaieu a podobno miało być z Carry....
Stary 2015-01-19, 10:29   #1885
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Wiem, ze się czepiam, ale bluzka ze zdjęcia jest letnia i bez rękawów, więc gdzie ona ma ter rękawy do bioder...? już pominę, ze zdjęcie jest z Camaieu a podobno miało być z Carry....
Wszystko się zgadza tuniko sukienka jest z Carry , a bluzka Camaieu letnia Tylko na stronie Carry nie ma tej tuniki W pierwszym poście nie napisałam że bluzka letnia z innej firmy

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-01-19 o 10:30
Stary 2015-01-19, 10:33   #1886
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wszystko się zgadza tuniko sukienka jest z Carry , a bluzka Camaieu letnia Tylko na stronie Carry nie ma tej tuniki W pierwszym poście nie napisałam że bluzka letnia z innej firmy
Niezależnie od firmy, i tak bardzo ładna

Jesooo, zna ktoś warsztat samochodowy na Woli względnie Tarchominie? Ja piesza....
Stary 2015-01-19, 11:20   #1887
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

A mogą być sukienko tuniki? Bo takie wiśniowe widziałam wczoraj w Carry. A mnie zaczęło ciągnąć do jasnych kolorów.

:
Jak najbardziej może być, dzięki

Współczuję Wam tych przerażająco krwawych snow....ja ostatnio mam spokoj....jedyne co mnie czasem nawiedza, to sen o domu. Pięknym, wielkim, pustym, w ktoym mieszkam. Tylko oczywiście nie sama, ale z upiorami. Ne widać ich, ale wiem że sa i czuje jak się boję. I w każdym następnym śnie wchodzę na wyższe piętra i poznaję nowe pomieszczenia i oswajam/przyzwyczajam się do tych upiorów, bo to taki odcinkowie jak u Ju .

Rejcz, Gryxiu ta gruszka z serem jest jeszcze pyszniejsza z konfiturą żurawinową
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 12:25   #1888
Parabelka
Panaroja

Achtug achtung , nowa teoria wyleczenia sie ze wszystkiego w trymiga plus niewiarygodne fakty anatomiczne trzeba pić jakieś ziarenka
"Mało kto wie, że u dorosłej osoby w jelicie grubym znajduje się od 8-15 kg kamieni kałowych, które człowiek nosi przez całe życie. Przeważnie po 40 roku życia jelito grube jest tak zapełnione kamieniami, że ☠☠☠☠☠☠a ze swoich miejsc inne organy, utrudniając pracę wątrobie, nerkom i płucom.
To jest właśnie istotna przyczyna większości chorób." - Michał Tombak

edit- wyczachowało mi słowo "☠☠☠☠☠☠a" znowu wyczachowało
"w-y-p-i-e-r-a"

Cytat:
Pogrubione, co za perfidna pułapka!!! Jesteś pewna że było psie ?

Jestę potworem, wiem, ale tylko czasami i z doskoku.
na takie wyglądało i taka przyjęłam opcję , ale pewności nie mam żadnej
nie jesteś większym potworem niż ja , to pewne
Cytat:

pogrubione i własnie kurde ta komunikacja międzypłciowa niech ją szlag i
Cytat:
Się zastanów, czy aby nie zrezygnowałam z zakupu dwóch perfumów?
eee , bo ja wiem czy to byłoby szczęście
Cytat:
A mi się śniło , a sen był taki mega realny że jak mnie mąż obudził ulżyło mi że to tylko sen...Wrażliwi niech nie czytają
Obudziłam się w tym śnie w szpitalu .Dokładnie obudził mnie potworny ból bo jak się okazało obudziłam się w szpitalu. Tam gdzie bardzo bolało zaczęłam się macać i okazało się że mam ogromne dwie rany pozszywane niezliczoną ilością szwów. Jedna biegła od biodra do obojczyka a druga centralnie p[rzez brzuch od kości łonowej aż do połowy mostka... Podobne szramy miałam z tyłu nóg szramy ciągnęły się przez łydki pod kolanami aż do połowy uda , przecinały łydki w poprzek , wszystko pozszywane i to tak że nie mogłam nóg wyprostować bo wszystko ciągnęło i bolało... Na brzuchu też , na dodatek na wysokości pępka szwy puściły bo coś zaczęło się babrać i wyciekać. Ból ogromny , strach ...Panika bo nie wiem co się stało, ruszyć się nie mogę a oczywiście nikogo nie ma..
Nagle przyszedł mój Tata który nigdy mi się nie śnił... Powiedział że szramy na brzuchu to mam po wypadku , bo miałam wypadek. A ja zapytałam co z nogami , a on że przy okazji żylaki mi usunęli... A dodam że nie mam w realu żylaków
. .. I takie oto sny Neska ma
Zobiakoneska

mnie się śniło , że moim bloku , który miał bardzo porozgałęziane korytarze , mieszkał Putin i masa Ormian . I jakiś ormiański chłopaczek mieszkający pod dziesiątką nawrzucał współpracownikom Putina strasznie , ale nie wiem za co , za to jak się okazało miał rację , bo Putin mu w uznaniu racji sprezentował szafę , bo tenże chłopaczek i jego rodzina szafy nie mieli , bo byli biedni . Szafa była narożna , lakierowana na biało i miała drzwi jak normalne drzwi do pokoju , tylko z czarną gałką zamiast klamki
Macham snad bulu guowy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-01-19 o 12:48
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 12:28   #1889
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Achtug achtung , nowa teoria wyleczenia sie ze wszystkiego w trymiga plus niewiarygodne fakty anatomiczne trzeba pić jakieś ziarenka
"Mało kto wie, że u dorosłej osoby w jelicie grubym znajduje się od 8-15 kg kamieni kałowych, które człowiek nosi przez całe życie. Przeważnie po 40 roku życia jelito grube jest tak zapełnione kamieniami, że ☠☠☠☠☠☠a ze swoich miejsc inne organy, utrudniając pracę wątrobie, nerkom i płucom.
To jest właśnie istotna przyczyna większości chorób." - Michał Tombak

No ale jak się te ziarenka wypije to one te kamienie rozdrabniają, czy co? bo ja pijam ziarenka - kawy, zmielone, z ekspressu, i jakoś nie widzę, żeby mi z tego powodu ubywało 15kg kamieni - choćby i w drobnych kawałkach

Bossssszz... czego to ludzie nie wymyślą, żeby innych ogłupić
Stary 2015-01-19, 12:34   #1890
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ju, historia o domu Niesamowite, ciekawam czy będzie c.d.
A Samsara genialna, dla mnie trochę mroczny klimat, boję się tego kotha i jego spojrzenia

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości