![]() |
#2791 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
10 lat ma. Ale zoladkowo to zawsze byl bardziej delikatny
![]() Cytat:
![]() ![]() Ojojojjjjj Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mlody u mnie zaczal szalenstwo ja wstawilam pranie i ide cos wrzucic do garnka na obiad ale trzeba umyc garnek ![]()
![]() |
#2792 |
Zadomowienie
|
Moj M jest na diecie pół cukrzycowej bo mi sie nie chce 2 obiadów gotować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Moj tez by mogl zrzucic. Ma co. Z tym, ze on ma ponad 190cm , do tego troche wagi i to czyni go takim duzym mezczyzna
![]() a jak sie poznalismy to chyba wazyl 65 kg takim byl szczypiorem ![]() Mam nadzieje,ze kiedys zacznie dbac o to jak je i kiedy je. Bo dla niego sniadania moglyby nie istniec, za to wieczorne jedzenie jak najbardziej Jak mu robie bulki rano, to nawet ich nie rusza przed praca, wiec przestalam robic ![]()
#2794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Agata brzuszek śliczny Wiecie co mój wczoraj o 22 mówi do mnie że on nie ma żadnego zdjęcia naszego brzuszka, a to przecież już nasz ostatni brzuszek, więc musiałam pozować mu o 22. Po wszystkim tz mówi do mnie że on nie wierzy w tą wagę u gina , że niby przytyłam tylko 5 kg, bo mój brzuch jest ogromny hm zmierzyłam sobie 125 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w pępku mam 95 cm a pod 97 Edytowane przez Tutti1234 Czas edycji: 2015-01-19 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Rozeznanie
|
Mój chłop to ma jakiegoś fizia na punkcie ćwiczeń i diet. On to tylko na siłownie łazi albo basen albo jakiś boks w zależności na co ma ochotę. Niby fajnie że o siebie dba ale już to jest nudne jak flaki z olejem
![]() Na szczęście mnie matka natura obdarowała szybką przemianą materii i nie mam problemu z tyciem, natomiast mój tż jakby się nie pilnował to była by masakra ![]() ![]() ![]()
#2797 |
Zakorzenienie
|
Uera bo już myślałam, że ten co my ... Naszego koloru nie ma i kurcze dopiero w połowie lutego może będzie ( producent ma braki w materiale) No i dupcia...wstępnie dogadaliśmy się ze sprzedawcą, że wyśle nam osobno fotelik i osobno wózek ...
ale też jestem zła..najbardziej chyba na siebie, że słuchałam innych " po co kupujecie tak wcześnie wózek". Bo jak bysmy zamówili w grudniu to już byśmy mieli, a teraz nerwy bo nie wiadomo co z tym kolorem będzie ( inne nam się nie podobają ) i kiedy dostaniemy przesyłkę ... dobrze, że ze wszystkim nie słuchałam innych bo bym była w czarnej dupci ...
#2798 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja ze swoim nie mam problemu, mój tz lubi sobie dobrze zjeść, ale znowu kocha jeździć na kolarzówce i jak jeździ do orlenu do pracy to tylko na rowerze, latem śmiga na rolkach i kocha pływać, wiec on jest typem sportowca a ja typem leniwca i zawsze mnie zmusza do ruchu
Meire- kciuki za to żeby się jednak akcja rozkręciła |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ja nie zamawiałam wcześniej bo nie mam za bardzo gdzie go trzymać. Myślałam że skoro ktoś ma taki termin realizacji to sie go trzymają...
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
my bebetto holland
![]()
#2801 |
Zakorzenienie
|
Też dziś z ciekawości zmierzyłam swojego brzucholca... 109, to chyba tak w normie, co?
Mój M biedny to chudnie to przybiera. Mówi, że załamkę teraz ma, bo stanął na wadze u T i mu pokazało 107kg, a nie wygląda. Też kawał byka, bo 190 cm, i u niego się tak równo rozkłada. Nogi ma szczupłe, brzucha nie ma jakiegoś wielkiego czy coś. Jest taki po całości masywny, ale żeby 107 to w życiu i mu powiedziałam, że pewnie waga do dupy, żeby się nie przejmował, ale już widziałam, że świruje.... Niestety, jeden podstawowy problem u nas to taki, że nie jesteśmy specjalnie pierwsi do sportu. M toleruje w sumie tylko basen i rower, ale rower to sezonowy a w basenie ja nie uczestniczę, bo z kolei nie znoszę i on traci motywację. Ja za to rower kocham ale mogę też pobiegać. Jak się mobilizuję to nieźle mi idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Wtajemniczenie
|
Ewa to sto lat dla Mamy
![]() ![]() ja muszę czekać prawie dwa tygodnie, bo wtedy Mama mi obiecała, że przywiezie, o ile będę jeszcze w domu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Rozeznanie
|
Maciejka ładny wózek, podoba mi sie.
A czym będziecie przykrywać dzidziorki do spania? Kocyk,kołderka,śpiworek? Bo ja w sumie myślałam o kocyku ale nie wiem czy będzie wystarczajaco ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Rozeznanie
|
maciejka ładny, też mi się zastanawiałam nad którymś bebetto ale nie pamietam jaki model
![]()
![]() |
#2805 |
Wtajemniczenie
|
Ja planuję Ją kłaść w otulaczu i wsadzać w śpiworek, ewentualnie przykryć minky.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratki dla Waszych mężów za zdrowszy styl życia! To się chwali!
Ja myślę że jak zacznę spacery z wózkiem do mamy babci czy sklepu to 3-5 km dziennie spaceru pomoże mi w zrzuceniu wagi. A później może zrobię sobie z innymi dzieciatymi koleżankami wychodne w czwartki na siłowni i jeszcze niedaleko mam fitness i zumbe... Dam radę!
#2807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko najlepiej w łóżeczku układać na boczku tak? czy na pleckach też będziecie kłaść ?? im bliżej porodu tym wydaje mi się, że mniej wiem ...
![]() |
#2808 |
Wtajemniczenie
|
Ja będę ubierać w body krótkie i pajac. A dzidzie wsadze w rożek. Jak nie będzie się sprawdzać to mam jeszcze śpiworek i kocyki
#2809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zartuje ![]() Cytat:
będzie miał małą kołyskę, to nie będzie mu tam wiało ![]() Maciejka- baaaaaaardzo ładny wózio ![]() Wiecie co, powera dostałam umyłam wszystkie 25 szklanek i kubków ![]() dwa garnki, i inne gadżety teraz schną na ręcznikach na blacie kuchennym ![]() wstawiłam też zmywarke, M będzie zły jak to zobaczy,bo miałam nie ruszać, ale wsadziłam co drugi talerz,to może jakoś się umyje ? ![]() ![]() woda na makaron sie gotuje ide ja pilnowac do tego sos bolonessssssssssss - zaraz zetre ser i bedziemy jesc na 19 M do dentysty bo plomba mu wypadla, poprosil, bym go umowila bo on sie boi ![]() wiec pewnie bede musiala z nim jechac i za reke trzymac ![]()
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
Ja tez na konsoli mojej uwielbiam cwiczyc
![]() ale ja bede chciala biegac toz to godzinka dziennie, moze M da rade sie tyle małym Titim zająć ![]() ![]()
#2812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiedziała, że raz na prawym, raz na lewym boku. Przy krawedzi łóżeczka plecki, albo na środku tylko zrolować coś, żeby się nie przekręciło. Ja planuję jeszcze zakup tej poduszki z wałeczkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Wtajemniczenie
|
Ja będę na pewno chciała jak najszybszej tyłek ćwiczyć bo mam zwisy dwa.
#2814 |
Zakorzenienie
|
ja ciągle się jeszcze zastanawiam czym przykryć dzieciaczka. Zastanawiałam się na początek nad rożkiem i kocykiem.
Będę dziecko układać raz na boczku raz na pleckach. My z mężem bardzo lubimy biegać. Przed ciążą razem biegaliśmy,a teraz sam nie ma takiej mobilizacji i ćwiczy tylko w domu, czasami na siłownię pójdzie...minus jest też tak, ze do późna pracuje i wraca zmęczony. Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-19 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tym, że za dwa tygodnie będziemy już po to całkiem możliwe... Od kilku dni mnie czyści, nie wiem może po żelazie, czy co... No i ta pełna pipka i inne nasze dolegliwości ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, będę codziennie jadłospisy wrzucać jak urodzimy
![]() a i brat TZ był w Zusie srusie w mojej sprawie i jak zobaczyli prawnika to od razu wydali decyzje pozytywną, że wszystko ok, że to tylko taka tam kontrola była i ogólnie wszystko cudnie! Matoły jedne, no nic co się nadenerwowałam to moje, dopóki nie zobaczę decyzji na piśmie to jeszcze nie skaczę z radości, ale mam nadzieję, że szybko wypłacą zaległą kasę i przede wszystkim w prawidłowej ilości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Wtajemniczenie
|
Mój mąż ćwiczyć nie pójdzie bo wystarczająco wokół domu robi. Jak nie rąbie drewno to żwir rozwala, to znów samochód naprawia... Wieczorem on się kładzie do łóżka i w 5 minut śpi. Nie ma szans żeby poszedł ze mną na siłownię czy biegać ale basen czy przejażdżki rowerem chętnie
#2818 |
Zakorzenienie
|
Asia,
![]() Lui, z mało pracy chyba ma ten ZUS ![]() Dziewczynki lecę się ogarniać na wizytę. Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Wtajemniczenie
|
Ola
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() Jeszcze muszę pare rzeczy dokupić i wsio. Teraz obyczajam jakaś ładna naklejkę na ścianę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.