|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
ja na patologii tez zaczełam marudzic ze chyba cos sie dzieje (skurcze co 3 minuty) i babka mnie bada a tu 8cm ale i tak jeszcze te 2 cm robiłam przez 3,5h
za pół godziny ide chyba spac bo jakos zmeczona jestem. teraz mam opcje ze jak zaczne rodzic to musze wszystko zrobic na zas... włacznie ze spaniem... jedzeniem słodyczy itd... jak w nocy nic nie bedzie sie dziac to jutro na obiad frytki i pączkiem zagryze
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2015-01-19 o 20:11 |
|
|
|
#2912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też kropelkuje na kibelku 8cm kurde ja to pewnie bede panikowac i pojade z 1 cm i mnie odeśla |
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, zamówiłam to:
![]() do tego jeszcze podkłady, podpaski po porodzie i chusteczki Huggies. Porównałam składy Huggies i niestety, jednak jest zmieniony :/. A co do mężów, to mój nawet żel mi kradnie do ciała i szampon bo moje ładniej pachną ![]() Cytat:
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-19 o 20:17 |
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
ładny zestaw
|
#2915 |
|
Zadomowienie
|
Ładne zakupy, ja jeszcze musze kilka rzeczy kliknać. Mam tą oliwke z Hippa miała być dla młodej ale zanim sie urodzi to sie skończy
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Tutti, klikaj klikaj
ja już mam wszystko teraz dumam nad wózkiem i leżaczkiem jaki wziąć i będzie finito
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
mama musi sprawdzic co dobre dla dziecka
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo podobne te nasze paczki Widze ,ze z NUKa wzielas szczotke do wlosow i grzebyk, tez ponoc super są ![]() Szkoda,ze sklad huggiesa zmieniony, ale moze tez nie popadajmy w obled chusteczkowy.... moja mama mi kupila jedne z reala /auchan te polecane, ciekawe jak sie spisza, niby sklad ok,ale mocno perfumowane ponoc,ale co tam,sprobuje, moze mlodemu nie zaszkodza ![]() Fajnie z twoim T, moj ma swoj zel adidasa ukochany ktorym traktuje cialo i wlosy, do tego zel do golenia, CZASEM balsam po goleniu a takie fajne wypasne mu pokupowalam i tyle skubaniec jeden, no i wiadomo deo i perfumy obowiazkowo :P Cytat:
Koniecznie sie pochwal Ale idz za glosem tlumu najlepiej A ja ogarnelam troche z mezem ze zmywarki rzeczy, a teraz sie ubieram i ide z psem i mezem na spacerek ![]() potuptam , pooddycham powietrzem ![]() Maz wrocil od dentystki,mam mega ubaw bo oprocz sciagniecia kamienia nic mu nie robila ale ma do zrobienia dwa zęby,wiec umowil sie na..5.03
|
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga a właśnie jak tam Twoja Agata bliźniakowa??
Coś Jej robią czy leży i czeka?? |
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
Olcia fajne zakupy
szkoda, ze tego lekarza nie bylo, no ale co zrobic... mogli chociaz zadzwonic.Ja tam o sikaniu to bym mogla elaborat napisac, bo chodze do kibla srednio co godzine.... masakra.Jeszcze mam takie uczucie jakby mi mala ciagl cos przy tym pecherzu grzebala, wiec juz w ogole. Zjadlam jablko i teraz musze cos tresciwszego wszamgac. Kotom odbija, biegaja jak szalone, a tygrys obwachuje kola od wozka teraz, no i wszedl wlasnie do koszyka. co za krejzole.. |
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie plecy bola normalnie zaraz oszaleje
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
U nas poleciały pierwsze k....y przy skręcaniu łóżeczka
uchichrałam się na maksa... a on dalej do siebie gada i narzeka na śrubki. HAHAHAHAH |
|
|
|
#2925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak z Nuka szczoteczka i grzebyk do włosów Cytat:
coś nowego mają w domku i muszą się przyzwyczaić ze wszystkich stron ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2926 |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie maluda oklada po zebrach, boliii...
Ciekawe czy bede dzisiaj spała...?
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytuję was ale nadrobić nie mogę, bo mam dziś jakiegoś łazika, usiedzieć nie mogę. W żadnej pozycji nhe jest mi wygodnie.
Mala ja też dziś ogórkową gotowałam i marcepana jako jedyna w rodzinie jem. Dobrze,że doszliście jako tako do porozumienia z mężem,ale to nie koniec. Przed wami długa droga, musicie dużo rozmawiać a i z tą zazdrością to też nie dobrze. Znam to z autopsji z moim ex. Zazdrość to była jego obsesja.A ja leże teraz w wannie i was podglądam |
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
No mój maz to jeszcze nie ma takiej zazdrości. Ale były... Na fb wchodziłam by się na sex Z innymi umawiać wg niego. Makabra jakas
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Dziś coś Kasiulka się nie odzywa
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam, jak koleżanka pojechała na wieczór panieński 80 km od swojej miejscowości. Zapewniała chłopaka, że same dziewczyny będą.
On jej nie wierzył, pojechał za nią i czekał w samochodzie całą noc na nią. A jak się dowiedział, że poszły do klubu, straszną awanturę jej zrobił :/. Rozstali sie nie dawno. Tylko, ze on jeszcze się z tym nie pogodził wydzwania i nachodzi ją w domu :/. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ![]() własnie Mala, ciekawe jak Kasiulka... Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-19 o 22:00 |
|
|
|
#2930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś pojechała do naszego starego gina, bo ona tez do niego chodzi... I robił jej ktg, żadnych skurczy. Na usg wody tez w normalnej ilości m ponoć cala ndz piła litry wody I nie jedzie do szpitala. ma co 2 dni jeździć do gina na usg i ktg jej malenstwa mają już 2,5kg chłopiec i 2,2kg córcia Cytat:
normalka hahaha Noooo właśnie! A my byliśmy na spacerze z psem tuptalam powoli kupiliśmy paluszki serowo cebulowe i do tego sok dr witta wiec bomba ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Faktycznie Kasi nie było ulalaaa....
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-19 o 22:14 |
||
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądam Tomasz Lis na żywo.... Mówią o tej tabletce "dzień po"
|
|
|
|
#2932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dzieciaki jakie duże
|
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia, ja wolę tego nie oglądać i się nie denerwować słuchając argumentów przeciwników. To jest jakaś masakra! Jak można mówić w takim przypadku o aborcji? Przecież to skrajny debilizm.
A z tą zazdrością, to mój ex poszedł nawet ze mną na babski wieczór do mojej siostry |
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wlasnie wykapalam, umylam wlosy i ide spac w takich wilgotnych..
Oczywiscie jeszcze nie ide spac co by nie wstawac za wczesnie skoro mam jechac na krew o 8 :/ najbardziej nie lubie tej niewiadomej - dam rade wytrzymac z siusianiem przynajmniej do 5 czy nie dam :/ Mlody nie kopie, az dziwnie ..... ale taki spokoj w brzuchu choc na chwile oddechu, bo za chwile pewnie znow zacznie :P
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała zasnąć ale nie idzie mi. Glowa mnie boli, mam zgagę i opcje pływają o rozpychajacej się córki wewnątrz mnie. Nosz kurde a potem o 6.30bede nieżywa i Znowu bede kombinować jakby tu nie posłać młodej do szkoły. A w końcu musi isc
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie ,młoda miałaby labę
Napij się może letniego mleczka i jakoś takoś spróbuj sobie coś fajnego wyobrazić i zaśniesz? na mnie miłe myśli przed snem tak fajnie działają :PA mi odbija,bo oczywiscie jak Tym się rozpycha to źle, a jak się nie rusza to jeszcze gorzej. Zaraz zaatakuję mój brzuch palcami dobra, delikatnie go pogłaskałam to pływa , ale tak spokojniutko, miło <3 ale zaraz się przebudzi....czuję to...maly demon już zaczyna ..
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-19 o 23:43 |
|
|
|
#2937 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym zima nas oszczędza w tym roku. Tak jak dziewczyny pisały, ja też słyszałam, że dziecko powinno leżeć na pleckach tylko gdy mamy je na widoku, a tak to na boczku. Też myślę o kupnie tego wałeczka pod plecki, żeby mi się nie przekręciło. Myślicie może o zakupie tego czujnika oddechu? Ja się zastanawiam. Znajomi to mają i mówią że śpią spokojnie. No i że już raz się przydał... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A receptę dostałaś od ogólnego czy pediatry?Cytat:
A ja bym chciała żeby mój biust się skurczył po wszystkim, bo mam wrażenie że cycem mogę zabić. Już dwa razy musiałam staniki zmieniać A takie wielgachne melony przy moim 164 wzrostu wyglądają dość komicznie...
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Moj M juz spi, ja czuwam do 1 by jakos spac
![]() I przed snem M mowi mi,ze jest tylko jedna rzecz jesli chodzi o dziecko o ktora wie,ze bedzie mial problem i sie tego cholernie boi i w ogole... no to spytalam jaka.... a on mowi,ze nocne wstawanie go przeraża, że on nie da rady,bo wiem jak wyglada jego sen no niestety wiem ale pocieszylam biedaka,ze damy rade, ze ja tez wiem,ze musi byc wyspany do pracy i ile dam radę, to bede cisnac nocki, ale popoludnia i wieczory wtedy on przejmie ![]() hehe zasnal bardziej spokojny
|
|
#2939 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia receptę mam od ogólnego.
No i du.pa! Kimnęłam się chwilę i to by było na tyle. Nie mogę spać! Tzn. pewnie bym zasnęła, ale w każdej pozycji jest mi niewygodnie |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde ...czyli nocki dziś też będą ciekawe....:/
Ja przyznaję, że poczułam się w końcu lepiej. Sama załozyłam nogi na łózko.Szał normalnie.... i nie boli mnie brzuch jak się ruszam. Ale staram sie nie ruszać. Za godzinkę pojde siusiu i spać...mam nadzieje spac do min 5:30..... ciekawe czy sie uda Malutki kochany nie kopie mnie mocno,tak delikatnie pływa....<3 posłuchał mnie kochany mójjjjjj
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

ja już mam wszystko 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

A receptę dostałaś od ogólnego czy pediatry?