|
|
#1831 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
Cytat:
do duzego czystego wora na smieci i do piwnicy. Cytat:
dzieki, tak mam taka ciemno zielona kuchnie, szare sciany a jedna taka mocno jagodowa i o dziwo pasuje do tej zieleni. Cytat:
jak dobrze ze wszystko w porzadalu! Cytat:
Kurcze prawie Was nadrobilam, zostalo mi dwie strony ale przyszedl M i mial energie zeby zaaranzowac pokoj dzieciakow skoro lozeczko juz gotowe. nie bylo mnie z 3h i juz pelno do nadrabiania. Ale najwazniejsze ze sprzatnelismy porzadnie pokoj i meble poprzestawiane. Mi sie do konca nie podoba ale M ma racje ze tak jest najbardziej funkcjonalnie,niestety. Ale za to Mlody zyskal wlasny kacik do zabawy i jest zadowolony. Dzis spi w innej czesci pokoju bo sie przeciez uklad zmienil-zobaczymy czy bedzie mu to przeszkadzalo czy po prostu pojdzie spac:P Nadrabiam dalej. Fotek nie widzialam jeszcze bo mi kregoslup peka i leze i na apce dzialam |
|||||
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cillit bang z wybielaczem
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA jak dla mnie to nie odpowiedzialne podejscie
|
#1834 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Majka Rina cashmere Hanka marie Dzięki
![]() Cytat:
na peirwszym zdjęciu to ta narzuta i poduszka z Yska, wieszaczki Leroy, kapcie Tesco, rękawiczki Smyk A z pomponami to nie pielucha hih to chodniczek z Zary ale chyba go oddam bo mały jest![]() Cytat:
Poprostu miałam przeprowadzkę i nie miałam kiedy fotek robić Tak tak w Białym robię zakupy w dużej mierze te ręczniczki to z Zary home, ale jak ostatnio byłam to już był tylko jeden z tej serii przeceniony - musiałabyś się pospieszyć a coś wyrwiesz![]() Cytat:
Chodniczek a pieluszki ze Smyka właśnie (widziałam że już znalazłaś)Cytat:
U nas miał być Staś albo Franio a będzie Adrianka Magdalena też biorę pod uwagę , Emilka też cudnieCytat:
hehe niezły sen - to jutro sądny dzień
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie skończyłyśmy z mamą robić gołąbki
wyszlo ich spoooro ale już mnie tak plecy bolą i brzuch trochę stwardniał że wolałam się położyć![]()
|
#1836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ponoć i tak dzidzie nie lubię w takim ciepełku spać na all znalazłam tylko jedną aukcje z gładkimi ochraniaczami po ok 26zł ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
w każdym razie wszystko bardzo mi się podoba |
||
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Denerwuje sie jutrzejsza glukoza.. trzymajcie prosze kciuki
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny socjal Cytat:
ladne imie EmilkA drugie tez ladne. Moj w gondolce jak lezal to uwielbial ogladac liscie ruszajace sie na wietrze. |
||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
dasz radę
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
I co kupilas?
Myśmy zrobili duże zakupy i 150zl poszło. Ale w tym farbą do włosów i lovelka do koloru w płynie. Ale taka wielka torba wypchana po brzegi za ta kasę to tylko w biedronce :-P
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
coś jeść też trzeba
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiacie pewnie piekne rzeczy a ja na apce to mi sie nue chce za kazdym razem w przeglądarce otwierac.
Allegro bym poprzegladala ale tsk nienawidzę na tel :/
|
#1846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez bym chyba wolala byc sama niz z jakas chrapiaca czy gderliwa baba Cytat:
dziekoweczka To trzymam kciukasy!bedzie dobrze! |
|||
|
|
|
#1847 | ||
|
Rozeznanie
|
ale ja mam właśnie odwrotnie
kręcone mam z natury, a w ciąży zrobiły się falowane![]() ale przy tabletkach też różnie bywało ze skrętem, więc mnie to nie dziwi.Wiem, że to wpływ hormonów, jak odstawiłam, zanim zaszłam w ciążę to wróciłoy do swojego mega skrętu, prawie jak sprężynki były ja jestem ciekawa co będzie po ciąży![]() Cytat:
![]() Cytat:
taki nietypowy ma kolorek, podoba mi się jagodowy wg mnie pasuje bardzo![]() lekka kciukam za glukozę ja idę w środę
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam Was wkoncu.
|
|
|
|
#1849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madzixx tak patrzę że Ty ciut inne znalazłaś pieluszki. Te moje ze Smyka są tetrowe - jedna we wzorki druga w kropki i dwie białe za 39,99.
Cytat:
- jakoś nigdy mi się nie udało tak dużo tam wydać zazwyczaj warzywa i owoce kupuję a dziś 2 proszki 2 plyny do prania i jeden do płukania i kupiłam sobie jeszcze golarkę do swetrów ![]() Cytat:
![]() Dostanę opieprz pewnie potem od męża
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-01-19 o 20:26 |
||
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece sie kapac;* |
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Chlopaki spia wiec zaczynam lezing przed tv
MAJKA bo zapomnialam napisac o syropie prawoslazowym i inhalacje z soli nawet tej mocniejszej tez mozna
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
No mało powiedziane!
Nie denerwuj się bedzie dobrze do zniesienia to! ![]() Cytat:
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA ja tez taki numer odwalilam tylko moj ratlerek najadl sie zeberek wariat i potem nie chcialo mu wyjsc.. rany co ja wtedy przeszlam z nim
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jakie opak wkładek laktacyjnych na początek kupić, tzn ile szt?
bo podkładów to pisałyście, że 2 paczki starczą chyba tak?
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
gosiak no nie wątpię
chce się przyjemność psu sprawić a tu takie kwiatki weterynarz to wtedy się śmiała z psa że dawno takiego uśmiechniętego nie mieli hehe - bo on paszczę miał otwartą na cały czas![]() Sonia my też raczej ludzkiego nie dajemy z podkreśleniem na raczej czasem korci. Jutro może mu wątróbki kupię ,będę w mięsnym bo mąż sobie bitki zażyczył a dziś brzydkie mięso było także jutro będę produkowała![]() Koperco mnie nie pytaj bo ja też zawsze w proszku ale tak chcę spróbować. Płyn tylko do czarnego kupuję nam - bo zostawały mi kulki z białego proszku- a który do czarnego jest lepszy Perwoll czy Woolite? Bo w biedronie to i to było i kupiłam przypadkiem woolite a drożej wychodzi, ale nie mogę znaleźć paragonu buu
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-01-19 o 20:49 |
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku mi strasznie lecialo i zuzywalam naprawde sporo. Jak karmilam jedna piersi to lecialo i z drugiej np. Tylko nie kupuj z bella mamA bo s do du.py. super sa z Lansinoh ale drogie.. ale sa cieniutkie, nie przemakaja,delikatne i po nasaczeniu robia sie takie zelowe. Edytowane przez Koperco Czas edycji: 2015-01-19 o 20:47 |
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- KOPERCO po proszku nie raz moga slady zostac na ubraniach i ja widze tylko taka roznice tez w proszku piore
|
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wafelki i ptasie mleczko :-P
Cytat:
my tez dla babci kupilismy prezent, czekoladki ![]() Cytat:
Cytat:
Syn mnie bije cały dzien, szaleju sie najadl :-P Jutro na 16 rodzice do mnie przychodzą i troche posiedza bo uciekaja przed księdzem :-P przy okazji obejrzą wozek na który wyłożyli kasę :-D mam nadzieję ze im sie spodoba. Dzwoniła babka i mam wizyte u kardio w srode na 14.30. Chciala mi przełożyć wizyte z 11 na 16 lutego co bylam wczesniej zapisana ale to ta sama co u gina pomaga zawsze i mnie skojarzyla z nazwiska i zarejestrowała na srode. A rano dzis dzwonilam to inna baba powiedziała ze nie moze mnie zarejestrować i mam przyjsc pogadac z doktorem czy mnie przyjmie...
|
|
#1860 |
|
Konto usunięte
|
a jak pierzecie w proszku to dodajecie płyn do płukania? bo mi tu jedna mamusia nagadała, że bez płynu sa dużo mniej miękkie ubranka.
i do tegoze jej położna twierdzi,ze Jelp jest niedobry, bo sporo maluchów uczula hmmm |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

a cera jest boska
ahaaa to Ci się przydaaaa!niech doszyje guziki i będzie można zmieniać rozmiary

a myslałam ze mam więc nie wiem jak mój magnez i hemoglobina 
wyszlo ich spoooro 

No dobra, kilkanaście 

Ja to myslalam, ze jak juz taki brzuchol wielki, to jeszcze trudniej zasnac a ona najmniejszych problemów nie miała. Za to ja ponad dwie godz sie meczyłam bo najpierw te jej chrapanie, a potem tysiac mysli.