|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
a ja mam dzisiaj dzień kuriera
Izunia zdrówka i za wizyte
|
|
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
Gruba Ryba, a nie jadłaś coś takiego wieczorem albo rano, co by mogło zaburzyć wynik ? Ja sama się zastanawiałam bo najadłam się o 20:00 a o 6:30 pojechałam na badania :p ale mi akurat wynik wyszedł w porządku
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Ruskaa barwo za zakupy
![]() Myko pochwal się tym zakupem z babluno ![]() Ja wróciłam od fryzjera, włoski zrobione.. ![]() Jutro będzie z ciuszkami z Nexta hihi
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po wizycie. Mala rosnie, wazy 860g. Nie wolno mi samej wychodzić z domu i musze sie oszczędzać. Kwestia porodu naturalnego stoi pod znakiem zapytania
|
|
#215 | |
|
Zadomowienie
|
To prosimy się pochwalić i pokazać zdjęcia
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|
#216 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, nadrobiłam Was, dzięki tej awarii wizażowej nie było dużo
![]() Ja dziś jakaś połamana.. Jak chodzę to mnie boli coś.. jakby krocze, czy tam spojenie, nie wiem Od dwóch dni czułam taki dyskomfort, a dziś to już lekki ból jest. Nie wiem, czy to normalne? Miała tak któraś??Ja też dużo na olx kupuję używek, ludzie się tak nie cenią jak na all ![]() Izunia a co się dzieje, że musisz się oszczędzać? Czy to tak zapobiegawczo? |
|
|
|
#217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Uff w koncu udało się tu wejść
Dziewczyny moje kochane Kojarzycie coś ? ![]() Przyszły ciuszki z nexta ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Oj a co się stało? ?
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
ja to mam pod górkę - jak mi mama zabrała dziecko na spacer i mam chwilę na wizaż, to mi nie działa na lapku
|
|
|
|
#219 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokaaa pokaaa! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję glukozy :/ ja wczoraj byłam, fuu! poka co tam kurierek przywlókł ![]() Cytat:
oo właśnie bym coś z kudłami zrobiła, ale co ![]() a Ty co robiłaś ?Cytat:
o kurcze a to czemu ?Cytat:
![]() dokładnie na olx ludzie się nie cenią i dlatego fajne okazje można trafić ![]() Cytat:
jakie ciuszki ![]() ja w końcu usiadłam, bo latam od rana jak z piórem w zrobiłam aż 3 pizze
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||||||
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Izunia co jest ?
![]() pieluszki bambusowe takie http://allegro.pl/show_item.php?item=4960720709 i http://allegro.pl/show_item.php?item=4989003972 i kocyk z poduszką cienki ale to dla starszaka raczej bo duży http://quattropunti.pl/index.php?rou...product_id=102 i czekam jeszcze na http://allegro.pl/show_item.php?item=4968192978 |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tzn mam nadzieje, że jest dla was dobry, bo mój dzień dzisiaj jakoś niekoniecznie jest taki ekstra... TŻ znowu w domu (tamta praca to dorywczo, a ja naiwna myślałam, że złapie sie na dłużej ) odebrał dziś od kuriera, żelazko i deskę do prasowania, a mi dał pospać...powiem wam, że deska szału nie robi,taka akurat na ubranka dziecięce... ale żelazko jak najbardziej wow 3200W, duze, ciężkie(no może nie do przesady), takie że łatwo rozprasować ciuchy już próbowałam na swoich spodniach heheh Jestem zadowolonaZa to ogólnie czuje się dziś gorzej...jakaś taka jestem zmęczona, w tyłku mnie łupie..mniej niż wczoraj, ale jednak...a spałam do 13.40... gdyby nie to ze TŻ sie nudził i mnie obudził, to bym pewnie spała do 14-15 do tego wstałam biała jak ściana :/ sama nie wiem o co chodzi...Agnes, mnie w pachwinach nie ciągnie, tylko ten prawy pośladek ![]() A Ty pięknie kochana pospałaś Fistaszku, ale że coś nie halo? Sugerujesz od pieluszkowe zapalenie mózgu? Mi się nietrzymanie jeszcze nie zdarzyło i mam nadzieje, ze się nie zdarzy ![]() jagodowa, miałam to samo z Ewką ![]() myszonka, bidulo z tym sikaniem, sorrki ale TienShan i nie padł Ci małżonek w efekcie końcowym? Mój sobie palca skelaeczy i biegnie do mnie blady jak śmierć na urlopie z tym palcem, wyciągniętym na kilometr przed siebie, żebym mu to szybko opatrzyła... zupełnie jakby miał mu zaraz ten palec odpaść ![]() Irenka, i jak tak sobie czasem rozmawiamy z babunią to jedna drugiej marudziA' propo babci, niech mi któraś jutro przypomni, że mam do babci zadzwonić ![]() Sywia, ja tez zawsze 100% frekwencji w szkole, a ferie, święta i nawet wakacje choraaaaa Przy świniobiciu zawsze się chowałam po to żeby tych dźwięków nie słyszeć Mam znajomą która też urodziła duze dziecko...niedawno miała 3 operacje , bo nie trzymała moczu po porodzie i z dobre 5 lat chodziła z pampersem... teraz w końcu się operacja udała niby... Emilka, jak ja Ci zazdroszcze, że tak dobrze się czujesz.... Baset, Santi, humorkii, że aż współczuje wam obojgu Lucky, dokładnie to samo uczucie miałam ćwicząc z Ewką ![]() ja mam to szczęście, ze do nas nikt nie przyjedzie z rodziny i w szpitalu będziemy tylko we dwoje. ![]() Co do ubranek, to mam na 50 tylko dlatego, że były w używanych...zresztą większość ma na metkach 50/56 i nie wygląda na takie bardzo miniaturowe i do nas nie bedzie miał raczej kto przyjsć z ciuszkami w odwiedziny...znajomych tez ie raczej nie spodziewam, bo tacy co odzywają sie gdy coś potrzebują to nie znajomi ![]() kefii, ja mam z motherhood oryginalna tylko ze używana i polecam bardzo Ruska, mój pewnie to samo mam nadzieje ze wytrzyma ze mna do końca! Świetne zakupy! Właśnie mi uświadomiłyście, ze potrzebna mi bedzie podusia do wózka ![]() Izunia, oby jednak to nie była jelitówka! Podaj termin nastepnej wizyty ![]() Rybcia, no to za glukoze!
|
#222 |
|
Zadomowienie
|
strzałka...chwalisz się ciuszkami a nie pokazujesz..nieładnie
![]() czekam na zdjątka
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2015-01-20 o 17:17 |
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Gruba ryba powodzenia na glukozie
|
|
|
|
#224 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i te pasiaste są bardzo pasujące do jednego z cienkich kocyków, jakie kupiłam ostatnio w tkmaxie. Cytat:
Była dosłownie jedna, beznadziejna - szaro-fioletowa. a ja chcę zrobić coś takiego: http://chucksforchancho.com/2012/09/...nket-tutorial/ Na allegro są jakieś włóczki "dziecięce", że niby miłe i niedrapiące. |
||
|
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rusia farbowałam odrosty i podcinałam końcówki ![]() Myko no rzeczywiście wklejałas pamiętam
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2015-01-20 o 17:18 |
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Weron, 3 mam kciuki za dzisiejszą wizyte!
Baelka i capriola_87 prosze o info na temat nastepnych wizyt
![]()
|
#227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no ale cóż :P Cytat:
Cytat:
ja nie kupowałam czegoś takiego bo założeniem było kp bez dopajania, teraz też nie kupię nawet jakby dziecko miało dostać moje mleko na spacerze to w temp pokojowej, jakbym miała karmić mm to bym brała termos normalny z wodą Cytat:
Był mega wzruszony, polazł tam jak położna powiedziała, że już widać główkę, że blondasek Hej Bardzo się ciesze, że wizaż szwankował - miałam mało nadrabiania Byłam dziś z synkiem zrobić mu fotkę na dzień babci i dziadka, później małe zakupy, trochę ogarniania i dzień prawie zleciał...
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
lecę zrobić jakiś obiad
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
za wizyty dziewczynyOd 12 stej próbuję wejść i dopiero niedawno mi się udało-masakra.
|
|
#230 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę takie bambusowe kupić ze dwie ![]() Cytat:
Cytat:
a rampersy super na lato świetny prezent na dzień babci i dziadka fajnie by też wyglądało jakby Twój synek trzymał zdj z usg siostrzyczki
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|||
|
|
|
#231 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podejrzewam że oni tego nie łączą... Jeszcze nie jestem pewna czy chce by mój I. był ze mną w ostatniej fazie porodu- czy łatwiej będzie mi jak będę sama. On chce bardzo ale ja zdecyduję w trakcie. Nie wiem czy uda mi się skoncentrować na "swojej robocie" jak on będzie stał taki blady, głaskał mnie i pocieszał...wyjdzie w praniu
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podziwiam za cierpliwość No i umiejętności ![]() ![]() Tien, ja to ubranek na 50 nawet na oczy nie widziałam , nie spotkałam się z takimi Nadzieja, wiem domysliłam się że u Ciebie to raczej dużo odwiedzających nie będzie, ale sama dobrze sobie radzisz przecież Na pewno niczego małemu nie zabraknie
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Scotosia podobno z tym spojeniem to normalne. Powinnas robic masaż
![]() Nadzieja nastepna wizyta 5.02 godz 14.00. Co do tego czemu niekoniecznie pn. Z powodu omdlen, problemów z sercem i astmy. Zalezy jeszcze od zaświadczeń jakie dostane od specjalistów. A i mam nie kupowax za duzo ubran bo mala bedzie dluga
|
#235 |
|
Zadomowienie
|
Ruska ja też kupię ten komplecik po wypłacie
|
#236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym trzema nićmi to powinno iść szybko, a kocyk zrobię tylko taki mały, np do wózka. ![]() W smyku widziałam kilka 50 Ale nie mam innych opinii. Czasem te "niby" 62 są naprawdę duże...
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mężowi nawet już nie mówię haha ![]() wydaję mi się, że powinien zastąpić ja będę mieć ten zestaw minky i 2 kocyki no i jeszcze zestaw pościeli kupiłam 10 el. bo mi się bardzo podobał, myślę że mały będzie spał a jak nie to trudno ![]() muszę jeszcze kupić stojak do wanienki, wózek 2w1, fotelik maxi cosi, łóżeczko turystyczne, szafę, komodę i ten zestaw torba i termoopak. a kosmetyczne rzeczy zostawiam na koniec marca początek kwietnia masakra
|
|
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Tak sobie pomyślałam, ze jutro to można i do własnej mamy zadzwonić, z okazji dnia babci - bo zostanie babcią
|
|
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
w inhalatorze nie, bo chyba nie można żadnych olejków stosować, bo się zapycha urządzenie. A do takiej parówki nad miską jak najbardziej. Ja nie lubię tych parówek, bo ledwo mogę oddychać, więc zapalam sobie kominek i mam dezynfekcję dla wszystkich hurtem.
|
|
|
|
#240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale właśnie - emocje. Mnie było wszystko jedno a nawet to mi dodało sił jak spojrzałam na niego takiego wzruszonego, kiedy zobaczył tą główkę nasze życie intymne na tym nie straciło nic a nic ![]() Ja rozm. 50 kupuję w lumpku, idealny stan i za grosze, więc nawet jak przydają się tylko przez tydzień to nie będzie mi żal ostatnio za 5 pajacy i body zapłaciłam 7zł
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

za wizyte

Od dwóch dni czułam taki dyskomfort, a dziś to już lekki ból jest. Nie wiem, czy to normalne? Miała tak któraś??

?

o kurcze a to czemu ?
) odebrał dziś od kuriera, żelazko i deskę do prasowania, a mi dał pospać...powiem wam, że deska szału nie robi,taka akurat na ubranka dziecięce... ale żelazko jak najbardziej wow 

mężowi nawet już nie mówię haha
nasze życie intymne na tym nie straciło nic a nic