Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-21, 11:25   #2401
ametty
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Nagle duża altywnośc może bys spowodowana owinięciem pępowiną lub niedotlenieniem ale może tez się próbować obrócić i też wtedy mocniej kopie... i badź tu mądrym....
do zwariowania....
Mi polożna mowiła, że te niebezpieczne gwałtowne ruchy przypominają rzucanie się jak ryba wyciągnięta z wody. Trochę sobie tego nie wyobrażam, ale odkąd mi to powiedziała, przestałam wstrzymywać oddech przy seriach silniejszych kopnięć.
Stary 2015-01-21, 11:26   #2402
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
o kurde... cena mnie zabija ;D ale zapiszę soibe dzięki

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:27   #2403
madzixx88
Zakorzenienie

Dzień dobry

nadrobiłam wczorajsze fotki
nie zacytowało mi jeszcze zdjęcia Soni-śliczna mamusia i bluzeczka dla synka

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Pochwalę się co dziś kupiłam w Smyku
1. zapłaciłam 20zł a na stronie są po 25
2. zapłaciłam 25zł a na stronie są po 35

Warto więc się przejść do sklepów stacjonarnych bo obniżyli tam ceny
super

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
i gratuluje udanych wizyt dziewczynki-Majka na pewno, reszty nie pamiętam przepraszam

i gratuluje udanych zakupów!!
wrzucam moje łupy poniedziałkowe-za wsio 14 zł
bodziak z misiem szału nie robi, ale ma być docelowo częścią piżamy, więc taki może być
exra łupy

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Koperco, Cashmere - kupiliśmy baby design dotty, jestem zadowolona baaardzo a do tego fotelik maxi cosi cabrio fix , chciałam coś zgrabnego i mam
zdjęcie ściągnęłam z neta bo jeszcze nie zrobiłam,
gratki wózka

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe dobrze. Madziu powinnas miec instagram tez

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Lece spac,dobranoc Kochane
hmmm Wasze lubię oglądać, ale prowadzenie swojego to chyba nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Madzixq dzisiaj chyba jest Twój dzień zakupowy - szalejesz ekstra ciuszki A zamówiłaś pościele i ochraniacze u tamtej babki z fejsa? Bo ja jeszcze nie zdecydowałam
hehe dzięki
co do pościeli to ja niby wybrałam materiał ten w kółeczka i ochraniacz z minky, ale w porównaniu do super ceny kompletu Natik dziwnie drogo mnie to by wyszło, miałam napisać do niej o ceny innych materiałów ale jakoś się nie zabrałam jeszcze za to a Ty masz już któryś upatrzony czy jeszcze nic?

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Ja takie pajace kupilam Maciusiowi
świetne te pajace

Cytat:
proszę Was o pomoc
MUSZĘ zamówić w końcu pościel, bo oszaleję, ciągle znajduję coś nowego
ja głosuję za retro girl

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Wiesci zle. Skurcze sie nasilily i nie ma szans na wyjscie jutro niby nie mocne ale do.40 % co 5-7 min :/ kolejny wlew założony. Za☠☠☠iście
ojj trzymaj się może po nowej dawce kroplówki się uspokoją te skurcze...

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Jasne, każda robi jak uważa
Ja sobie wolę rozłożyć w czasie wszystko

Zauważyłam, że wcześniej większość pisała że w marcu będzie prać, jedynie my z terminem na przełom marca/kwietnia pisałyśmy, że w lutym zaczniemy a nagle wszystkie się nakręciły i większość już w styczniu ma poprane Ale tu na wątku to z wszystkim tak chyba, że jedna nakręca drugą
hehe racja!
ja mam termin na ostatni tydzień kwietnia to jak zacznę prać w lutym/koniec lutego to chyba styknie zresztą jeszcze nie mam komód a układać w swojej szafie i potem przekładać mi się nie chce
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:30   #2404
madzixx88
Zakorzenienie

zamówiłam łóżeczko
to za którym wszystkie głosowałyście komody też wybraliśmy, te z ikei-Malm, 4 szufladowe, jutro chyba po nie pojedziemy

policzyłam ciuszki Małej i mam rozkminkę z rozmiarami pajaców

Majka-Ty masz pajace z Mothercare ,prawda? te z metki 0-3 miesiące wg Ciebie wypadają jak 62 czy 68? bo przykładałam je do h&m'owych 62 i są nieco szersze, za to next 0-3 to chyba typowe 62.
A smyk 62 mówisz, że rzeczywiście jak 56? i body i pajace?
bo pepcowe 62 ewidentnie jak 56 a 68 jak 62.
Stary 2015-01-21, 11:30   #2405
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Mi polożna mowiła, że te niebezpieczne gwałtowne ruchy przypominają rzucanie się jak ryba wyciągnięta z wody. Trochę sobie tego nie wyobrażam, ale odkąd mi to powiedziała, przestałam wstrzymywać oddech przy seriach silniejszych kopnięć.

to oja mnie kopała raczej... moze sie obrócić próbowała tylko czemu do końca nie mogła a wracała do poprzedniego ułożenia???? maskara jak detektyw

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:36   #2406
Koperco
Zakorzenienie

laski powtarzam, która to miała takie fajne koszule do karmienia, gdzie te otwory do karmienia były ukryte? nie moge znalezc na all
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:40   #2407
gosiak0512
Zakorzenienie

ale sobie roboty narobiłam tą choinką że mnie zawsze podkusi żeby się wziąć za to co nie trzeba.. jak ją dotaszczyłam do ganku to się okazało że po drodze wiadro mi się zsunęło a tam woda stała bo mąż ją podlewał jeszcze wczoraj i wylało mi się z tymi kolkami na podłogę w korytarzu i na ganku.. jak z tym sobie poradziłam to się okazało że odkurzacz nie ma siły ciągnąć tych kolek z dywanu.. zapchał się worek tyle tego mi spadło po drodze.. ja po worek a worka brak! więc szczotka do zamiatania i jazda.. upociłam się jak smok ale większość sprzątnęłam.. domyłam podłogi raz jeszcze i czekam aż wyschną..

BLACK ja pamiętam że w drugiej ciąży to koniec 8 miesiąca już czułam straszny ucisk na dole i miałam wrażenie że małego zgubię tak czułam jego główkę nisko.. masakra ogółem tak chodzić bo to niby nic się nie dzieje ale małe kroczki robisz z przezorności.. co do zapachu proszku to takie jest wrażenie że go nie czuć ale jak otworzysz szafkę z popranymi ubrankami to czuć zapach proszku

MAJKA a ile młody ma przypomnij mi, mój miał 3 lata jak doginał na tej podstawce. A co do wagi to przede wszystkim łatwiej jest urodzić takiego 3/3,5kg niż takiego 4kg.. ja mam porównanie i taki 4 kg dzieć to jest ciężko wypchnąć, umęczyłam się i potem mały był umęczony tak samo tym całym porodem biedul oczka miał opuchnięte i dopiero po 2 dniach zaczął dochodzić do siebie.

GOSSIP moja też czasem tak robi jak by sie jeszcze do tego przeciągała z wyciągniętymi rękami do góry.. boli jak cholera że łzy w oczach stają.

ROSARIO wiem że masz zamiar oddać ale nie wiesz ile zajmie Ci znalezienie dla niego domu..

PAVLINECKA ja podstawowych rzeczy zapominałam, mąż dzwonił prosił o przygotowanie czegoś tam wracał do domu a ja zapomniałam że miałam mu coś tam przygotować, mówił coś do mnie ja szłam do kuchni i już nie wiedziałam o czym z nim gadałam.. straszne to było! na początku się śmiał bo myślał że ja sobie żartuję, potem już był zły a na koniec zrozumiał że to nie jest dla mnie komfortowa sytuacja bo jest mi ciężko z tym i pomagał jak mógł. Na szczęście te proszki pomogły.

NATIKK w 35 tygodniu to ja już będę na torbie do szpitala siedziała nie ma szans dla mnie to za późno, umachać się idzie z wielkim brzuchem.

SONIA a dziękuję już ok. Jednorazowe przeczyszczenie mu wyszło najwyraźniej i już spokój na szczęście.

co do prania to ja wiem jak wyglądają już kolejne tygodnie i nie miałam zamiaru się ugotować z tym praniem i prasowaniem bo już jest ciężko a i tak mam co w domu robić przy pozostałej dwójce.. tak więc prawie skończone i jestem spokojniejsza że w razie wcześniejszego porodu to jestem gotowa i nie zostawię z tym wszystkim męża bo on i tak w razie co będzie miał sporo na głowie.

i witam się w 30 tygodniu

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

KOPERCO ja pokazywałam takie http://allegro.pl/kopertowa-koszula-...964193495.html jak nie te to pewno chodzi Ci o te co Rosario pokazywała.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:41   #2408
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
o kurde... cena mnie zabija ;D ale zapiszę soibe dzięki
no trochę zabija
Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
zamówiłam łóżeczko
to za którym wszystkie głosowałyście komody też wybraliśmy, te z ikei-Malm, 4 szufladowe, jutro chyba po nie pojedziemy
super
my mamy Malmy 4szufladowe

dobra ja jedna rezygnuję z pościeli. Kupię komplet ochraniacz+koc+poduszka płaska - albo te koty, albo jakiś u Makaszki

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:45   #2409
aniaaaaniaaa
Przyczajenie

nati_kk Mogę wiedzieć co studiujesz?

Koperco http://allegro.pl/taro-dyskretna-kos...012722507.html te są dość dyskretne i nawet ładne

A co do kocyków i kołderek minky to nie taniej kupić na all?

gossip girl Ja ostatnio miałam taka sytuacje, ze czulam takie ruchy malej jakby sie przekrecala o 180 stopni, dosc dziwnie :d az sie wystraszylam :0
Stary 2015-01-21, 11:46   #2410
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
laski powtarzam, która to miała takie fajne koszule do karmienia, gdzie te otwory do karmienia były ukryte? nie moge znalezc na all
hmm... możliwe że ja tylko kurcze chciałam wejśc w zakładki a tam czysto nic kompletnie... zamorduje tż dosłownie go zamorduje !!!!

Stary 2015-01-21, 11:48   #2411
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
hmm... możliwe że ja tylko kurcze chciałam wejśc w zakładki a tam czysto nic kompletnie... zamorduje tż dosłownie go zamorduje !!!!
zamordowałabym

ja w zakładkach mam wszystko
jakieś 1000 przepisów, wszystkie rzeczy fajne dla małej, inspiracje itp.

Stary 2015-01-21, 11:48   #2412
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
no trochę zabija

super
my mamy Malmy 4szufladowe

dobra ja jedna rezygnuję z pościeli. Kupię komplet ochraniacz+koc+poduszka płaska - albo te koty, albo jakiś u Makaszki
macie dwie też? u nas akurat się wpasują idealnie w przeznaczone miejsce bo mamy na jednej ścianie wolne 160 cm to dwie 80tki wejdą

kurcze też wczoraj myślałam o tych pościelach, gdzieś wyczytałam, żeby takiego malucha nie nakrywać kołderką tylko na początku w rożku a potem już ciepło będzie to lekki kocyk wystarczy hmmm
Stary 2015-01-21, 11:49   #2413
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaaaniaaa Pokaż wiadomość
nati_kk Mogę wiedzieć co studiujesz?

Koperco http://allegro.pl/taro-dyskretna-kos...012722507.html te są dość dyskretne i nawet ładne

A co do kocyków i kołderek minky to nie taniej kupić na all?

gossip girl Ja ostatnio miałam taka sytuacje, ze czulam takie ruchy malej jakby sie przekrecala o 180 stopni, dosc dziwnie :d az sie wystraszylam :0
rozbraja mnie, że do tych koszul do karmienia dają taką seksowną modelkę, wymalowaną z ułożona fryzurą
ciekawe która z nas tak będzie w szpitalu wyglądać bo ja na pewno nie

Stary 2015-01-21, 11:49   #2414
rosarioV
Zakorzenienie

koperco taka ? http://allegro.pl/koszula-do-karmien...005275990.html

Stary 2015-01-21, 11:50   #2415
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
macie dwie też? u nas akurat się wpasują idealnie w przeznaczone miejsce bo mamy na jednej ścianie wolne 160 cm to dwie 80tki wejdą

kurcze też wczoraj myślałam o tych pościelach, gdzieś wyczytałam, żeby takiego malucha nie nakrywać kołderką tylko na początku w rożku a potem już ciepło będzie to lekki kocyk wystarczy hmmm
dlatego właśnie myślę, że kupię komplet z kocykiem, a ewentualnie na zimę kupię pościel z Motherhood
Teraz pewnie komplet leżałby w szafie

Tak, mamy 2 Malmy

Stary 2015-01-21, 11:51   #2416
rybcia2309
Wtajemniczenie

Ktora z was ma wózek sevilla bo teraz ten mi sie podoba

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

I ma duzo dobrych opinii
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:52   #2417
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
zamordowałabym

ja w zakładkach mam wszystko
jakieś 1000 przepisów, wszystkie rzeczy fajne dla małej, inspiracje itp.
też miałam... rzeczy dla małego, kocyki, łóżeczko, od was jakiegoś allegrowicza co ma wszystko, jakiegoś od pościeli, piosenkę na pierwszy taniec, układ na pierwszy taniec a się naszukałam za nim grr... dzwoniłam do tż i powiedział że jak przyjedzie sprawdzi co i jak.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ktora z was ma wózek sevilla bo teraz ten mi sie podoba

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

I ma duzo dobrych opinii
bede mieć carera róznią się ylko torbą i kolorystyką a jaki odcień ??

Stary 2015-01-21, 11:53   #2418
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego właśnie myślę, że kupię komplet z kocykiem, a ewentualnie na zimę kupię pościel z Motherhood
Teraz pewnie komplet leżałby w szafie

Tak, mamy 2 Malmy
mi w sumie się bardziej podobają te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70242637/ ale z tego co pamiętam te szuflady są płytkie, poza tym odchodzi powierzchnia nóżek i staje się mniej pojemna i praktyczna zarazem
a Malmy mają 100cm wysokości to nie za wysokie, nie za niskie i szuflady są pojemne
Stary 2015-01-21, 11:56   #2419
rosarioV
Zakorzenienie

W ogóle mam dosc już finansów ;/ musimy nowy materac kupić do nas po pierwsze wychodzą już sprężyny i musiałam sie z tż zmienić miejscami aby mi sie nie wbijały, a po drugie jest już wyrobiony tak, że mi sie strasznie źle śpi, wstaję z okropnym bólem pleców ;/ dziś jeszcze mnie bolą ;/ masakra będze trzeba wykombinowac skądś 500 zł na nowy materac tylko skąd ;/ ta niepewnośc jest dobijająca i non stop o tym myślę eh....
ponarzekałam...

Stary 2015-01-21, 11:57   #2420
madzixx88
Zakorzenienie

Bird-a widziałaś naklejki na te komody?
https://www.dekea.pl/pl/dzial/naklej...alm-4-szuflady

mi się strasznie ta podoba https://www.dekea.pl/pl/dzial/naklej...-szuflady-k013
słitaśna max
Stary 2015-01-21, 11:57   #2421
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
też miałam... rzeczy dla małego, kocyki, łóżeczko, od was jakiegoś allegrowicza co ma wszystko, jakiegoś od pościeli, piosenkę na pierwszy taniec, układ na pierwszy taniec a się naszukałam za nim grr... dzwoniłam do tż i powiedział że jak przyjedzie sprawdzi co i jak.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

bede mieć carera róznią się ylko torbą i kolorystyką a jaki odcień ??
ja na szzęscie co jakiś czas zapisuję zakładki sobie w pliku

Cytat:
mi w sumie się bardziej podobają te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70242637/ ale z tego co pamiętam te szuflady są płytkie, poza tym odchodzi powierzchnia nóżek i staje się mniej pojemna i praktyczna zarazem
a Malmy mają 100cm wysokości to nie za wysokie, nie za niskie i szuflady są pojemne
my też oglądaliśmy Hemnesy i prawie takie same Koppangi, ale wygrały Malmy 3zufladowych Malm bym nie brała, za niskie się nam wydawały. Przy TŻ wyglądały jak meble dla liliputkow

Stary 2015-01-21, 11:57   #2422
rybcia2309
Wtajemniczenie

Czarno zielony chyba szukam tez w używanych ale fajniusie i choć sprawdzone
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 11:59   #2423
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Bird-a widziałaś naklejki na te komody?
https://www.dekea.pl/pl/dzial/naklej...alm-4-szuflady

mi się strasznie ta podoba https://www.dekea.pl/pl/dzial/naklej...-szuflady-k013
słitaśna max
ale cuda
ale musiałby być neutralny wzór żebym się zdecydowała, bo nie wiadomo kim będzie 2 dziecko, a komody do tego czasu na pewno zostaną
Cytat:
W ogóle mam dosc już finansów ;/ musimy nowy materac kupić do nas po pierwsze wychodzą już sprężyny i musiałam sie z tż zmienić miejscami aby mi sie nie wbijały, a po drugie jest już wyrobiony tak, że mi sie strasznie źle śpi, wstaję z okropnym bólem pleców ;/ dziś jeszcze mnie bolą ;/ masakra będze trzeba wykombinowac skądś 500 zł na nowy materac tylko skąd ;/ ta niepewnośc jest dobijająca i non stop o tym myślę eh....
ponarzekałam...
Kochana nas też czeka wymiana materaca, ale musimy się przemęczyć póki co.

Stary 2015-01-21, 12:00   #2424
violka848
Zakorzenienie

[B]Maja albo Madzix [B]. Podacie mi przepis na tą sałatkę sylwestrową która Maja podawała? Bo jestem w sklepie i bym kupiła składniki a nie pamietam jej Pliss
Stary 2015-01-21, 12:00   #2425
soniuska
Zakorzenienie

Madzix ;*
a ja mysle ze dla Ciebie!
Super ze juz zamowione

Gosia no ladnie:/
Masakra!
Super ze mlody lepiej
I gratki 30tyg
Ja mam jeszcze z 3prania i prasowania..masakra jakas :/ ledwo zyje ogolem.
Teraz koce i rozki wstawilam.

Rybcia ja chcialam seville ale za duza dla mnie.

Padam na pysk,wyparzylam butelki dla malego, wstawilam pranie i stare sciagnelam z suszarki.

Mam jezzcze 3prania malego
I prasowanie

Zaraz musze przygotowac kurczaka na jutro i potem powiesze pranie,pomaluje sie i juz dzis odpoczywam bo ledwo zyje:/
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 12:01   #2426
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Madzix ;*
a ja mysle ze dla Ciebie!
Super ze juz zamowione

Gosia no ladnie:/
Masakra!
Super ze mlody lepiej
I gratki 30tyg
Ja mam jeszcze z 3prania i prasowania..masakra jakas :/ ledwo zyje ogolem.
Teraz koce i rozki wstawilam.

Rybcia ja chcialam seville ale za duza dla mnie.

Padam na pysk,wyparzylam butelki dla malego, wstawilam pranie i stare sciagnelam z suszarki.

Mam jezzcze 3prania malego
I prasowanie

Zaraz musze przygotowac kurczaka na jutro i potem powiesze pranie,pomaluje sie i juz dzis odpoczywam bo ledwo zyje:/
właśnie miałam Cię pytać czy Ty czasem odpoczywać nie miałaś?

Stary 2015-01-21, 12:07   #2427
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie miałam Cię pytać czy Ty czasem odpoczywać nie miałaś?
Wczoraj odpoczywalam
Dzis na obiad mamy pizze z biedry,ale juz trzeba na jutro kuraka przygotowac no i prac tez ttzeba,nikt za mnie tego nie zrobi niestety.
A ze mi dwa dni teraz pranie schnie to jak jedno sciagam to mam drugie..

Te 3prania synka to nie na dzis na szczescie
Bede pojedynczo robic. I prasowac.
Chcialabym juz wszystko miec;D
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 12:10   #2428
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
udusiłabym

Cytat:
te też biore pod uwage ale nie wiem czy to byłaś Ty? a nie BLACK?
one byly jakies tanie, niecałe 18zł..

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

te naklejki na komody super!
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-21, 12:10   #2429
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj odpoczywalam
Dzis na obiad mamy pizze z biedry,ale juz trzeba na jutro kuraka przygotowac no i prac tez ttzeba,nikt za mnie tego nie zrobi niestety.
A ze mi dwa dni teraz pranie schnie to jak jedno sciagam to mam drugie..

Te 3prania synka to nie na dzis na szczescie
Bede pojedynczo robic. I prasowac.
Chcialabym juz wszystko miec;D
nie wątpie, ale nie ma co przesadzać
TŻ zatrudnij niech Cię trochę w domu odciąży

Stary 2015-01-21, 12:10   #2430
gosiak0512
Zakorzenienie

SONIA ja mam pranie na strychu do zdjęcia i do poprasowania no i jedno do nastawienia i koniec. Wyprawka cała ogarnięta i ubranka i pościele i kocyki i śpiworki. Ewentualnie jak się na nową pościel wreszcie zdecyduję to jak przyjdzie to upiorę od razu. No ale dziś już nic nie robię, źle się czuję a jak przyjedzie Marcin z roboty to musimy do banku podjechać podpisać papiery więc i tak będzie to dla mnie wyczyn żeby się wybrać z nim ale już nie chcę tego odwlekać bo chcę żeby jak najszybciej miał to pozałatwiane i poodbierane z tą firmą swoją, no a beze mnie jak bez ręki bo muszę mu się podpisać ..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości