|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
bu dziękuje.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Aga, Lubcia, ale się wczoraj narobiłyście. Szacun wielki! A moze już się włączył syndrom wicia gniazdka ![]() Aga, wszystkiego co najlepsze ![]() Maciejka, Paulina, powodzenia na ktg ![]() Buu, masz sie z tym bólem brzucha ![]() Alunia, jak dobrze, ze juz Twoja znajoma inaczej patrzy na swoją ciążę. A gdzie chcesz rodzić to Twój wybór. Najważniejsze, zebyś czuła się najlepiej tam, gdzie będziesz rodzić. Zielona, he fajna była Twoja rozmowa z koleżanką ![]() ![]() Paulina, ![]() ![]() ![]() A z tymi plotami w przedszkolu nie mogę ![]() Ale widać, ze jesteś tematem nr 1 ![]() Ilonka, za 40 tydzień ![]() ![]() Aggo, nie mogę z Twojego sąsiada! ![]() Agata, zazdroszczę Ci tej sesji ![]() Węgielek, śpij ile się da ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- własnie Madzia już długo się nie odzywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zadomowienie
|
Hejo
![]() My dalej w szpitalu bo Filip ma zoltaczke i drugi dzień opala się ba Bahamach ;-) a matki nie zabrał ![]() Ale jutro może wyjdziemy ![]() Poza tym jest ok, ja też już dochodzę do siebie i prawie mogę siedzieć ![]() Nie wiem jak z wagą małego ale staram się kp i trochę go dokarmiają żeby z wagi nie poleciał za bardzo. Mam nadzieje ze będzie dobrze ![]() Opis porodu napisze Wam już z domu ale to co mogę doradzić na szybko to zabrać zapas podkładów bo ja lecę z trzecią paczką - kilka poszło przed porodem jak wody płynęły strumieniami ;-) i genialną rzeczą jest nawilżany papier toaletowy - szczególnie jak się ma jakieś szwy Staram się być na bieżąco ale malo piszę i cytuje bo czytam z telefonu na raty i głupio mi się pisze ;-) Aga Wszystkiego najlepszego! :-* Logoasia jak sobie pomyślę ile ja się nameczylam i nacierpialam zanim doszłam do 4 cm! ![]() Mala dobrze ze jesteś pod fachową opieką! Trzymam za Was kciuki :-* Cytat:
Mam nadzieje że dziś się coś ruszy ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
migotko o ! super wiesci
to kciuki zebyscie jutro juz byli w domu ![]() oo papier nawilzany,dobry pomysl,tylko mysle co to cos jak chusteczki nawilzane?nie wiem czy sie spotkalam z czyms takim kochana mam nadzieje ze juz dochodzisz do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Rozeznanie
|
Ilona super ze juz 40 tydzień, za chwile maluch będzie z wami
Mamazuzi kciuki za rozkręcenie akcji, Madzia czeka na dzień dziadka chyba ![]() Maladwspolczuje pobudek co chwile... Dobrze ze krwawienie powoli sie wycisza A ja znów nocka spędzona na rzucaniu sie w łożku, trochę spałam ale nie czuje sie wypoczęta. Dziś w końcu muszę umyć lodówkę, może jakieś małe zakupy ale zobaczę Czy będę mieć sile. Co do wielorazowek to mnie najbardziej przekonują aspekty zdrowotne i brak odparzeń. I w sumie myśle ze to nie jest skomplikowane bo jak ma sie wszystko przygotowane to rach ciach i Pielucha zmieniona. Zobaczymy jak to będzie w praktyce wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Wtajemniczenie
|
Jestem, 2 małe skurcze reszta książkowo, najpóźniej w środę rano mam się stawić jak nie urodze.
U Kamili nie najlepiej, ma skierowanie do szpitala,małej tętno uciekało i skurcze były. Wejdzie to napisze bo się nie widziałyśmy.
#3219 |
Zakorzenienie
|
o kurcze to nieciekawie
![]() mam nadzieje ze bedzie pod dobra opieka Paulina czyli u Ciebie nic sie nie dzieje na razie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Wtajemniczenie
|
2 małe skurcze i nic więcej, muszę poszaleć z Tż konkretnie
Zuzanna ![]() Magdalena ![]() Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2015-01-21 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
Migotka to super
![]() ![]() a ten papier nawilżany to chyba w rossmanie można go dostać... Paulina, ojej :/. Powodzenia dla Maciejki! ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- szalej szalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obyście już jutro wyszli do domu i mogli się sobą nacieszyć ![]() Ahh jak ja Ci zazdroszczę ![]()
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
Paulina czyli cisza....Ciekawe jak się sytuacja rozwinie do środy...
Czekamy na Maciejke..ale się wystraszyłam... Ja znów pospalam, klasycznie. Zaraz spr na stronie dpd gdzie jest mója kołyska, czy dzis będzie bo wczoraj przekazali kurierowi we Wrocławiu... Ręki dalej zgiac nie mogę :-( Ilonka Woow 40 tydz. Szok... Migotka super jeśli jutro uda się wyjść, ![]() Ja wezmę jedna paczkę Chusteczek sensitive więcej bo boje się ze mokry papier mnie uczuli. Nigdy kiedy stosowałam i kto wie.. Ale mokre chusteczki to super pomysł
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-21 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za Maciejkę Migotka trzymam kciuki za wyjście jutrzejsze do domku Ja papier toal. nawilżany kupowałam w Rossmannie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Rozeznanie
|
Paulina to przekaż Maciejce, że trzymamy kciuki za nią
![]() hmm za Twoje skurcze też ![]() Migotka super, że u Was wszystko dobrze ![]() Buu - mama mojego tż kupuje taki nawilżany papier -podpytam gdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podejrzewam, ze w innych sklepach również
![]() |
#3227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, w rossmanie jest ten papier toaletowy, ja go używam już długo do codziennej higieny fajna sprawa. On jest marki rossmanowskiej ostatnio nawet był w promocji
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna Maciejka, może zrobią jej cc
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
oo dzieki dziewczyny
wiecie ze ja dalej nie mam spakowanej torby,kurde i polowy rzeczy do niej sobie zostawilam wszystko na sam koniec a teraz mi sie nie chce nigdzie jezdzic |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
Nazwilzany rossmanowski jest teraz w promocji za bodajze 2,99 jesli wczoraj dobrze spojrzalam
![]() paczka juz u kuriera w Gdansku,wiec bedzie dzis skrecana ![]() ![]() ![]() ja wzielam sobie chipsy - i ide ogladac druga polowe serialu, bo na pierwszej juz przysypialam ![]()
#3231 |
Wtajemniczenie
|
Ilona pewnie tak będą brać na testy.
Jak mnie nie ruszy i jeszcze w szpitalu będą czekać tydzień to mała będzie miała blisko 5 kg. A jak to mówią -/+ 2 tygodnie to też termin. Czyli jeszcze 2 tygodnie mogę tak się kulgać, jak zrobią mi cc to zanim wyjdę 2 dni i moja mama będzie do Anglii wracać. Fajnie Zuzka będzie miałą chociaż opiekę.
#3232 |
Zadomowienie
|
Maciejka kciuki
![]() Migotko, super, że wszystko dobrze, trzymaj sie ![]() Papier nawilżany jest też w biedronce, ale nie pamiętam ceny. W mojej przy chusteczkach leży. |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
Od 10.20 leze na ktg. Panelu do skurczów nawet nie podłączyli. Kuzwa kręgosłup i biodro mi odpadna. Chce sikuu
Maciejka mam nadzieje ze w szpitalu bedzie ok Mamazuzi u nas w szpitalu to do 42trzymaja aż coś się zacznie dziac a jak przekroczysz to dopiero robią testy i wywołują. Także moje dziecko lepiej niech zaczyna szaleć i się rodzic bo inaczej to padne
#3234 |
Rozeznanie
|
Maciejka oby wszystko dobrze było.
MamaZuziale uparciuch mały z Madzi, dobrze jej w maminym brzuchu ![]() MIGOTKAtrzymam kciuki, zeby sie polepszylo i zebyscie jak najszybciej wyszli do domku. buu to musisz juz powoli sie spakowac, bo w sumie 3 tyg zostały ![]() Chociaz widze, ze jak na razie cos sie nie spieszy naszym wątkowym dzieciaczkom na świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
Mala tyle czasu juz pod ktg, mozna pasc, zesztywniejesz biedna cala zanim Cie odlacza :/
u nas z tego co wiem zglaszamy sie w terminie porodu z ksiazeczki,wtedy decyduja, ale wlasnie kolo 42tc jest wywolywanie boze nie wyobrazam sobie teraz mam donoszona za tydz ale termin w ksiazeczce wbity stary 21.02..jeszcze 2 tyg do tego to marzec ???????? ![]()
#3236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze Maciejka napisze co tam u nich dokładniej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze nie mam torby spakowanej tak na full, a na poród to się wybieram
![]()
![]() |
#3238 |
Wtajemniczenie
|
Mała jak 42? Nie rozumiem.
No gagatek będzie z Madziuli, jeszcze się okaże że Krzyś się urodzi to już w ogóle będą jaja ![]()
#3239 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
paulina będą Ci wywoływać ? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Rozeznanie
|
Aga wszystkiego co naj z okazji imienin
![]() ![]() Paulinka to dziś musicie poszalec ![]() ![]() Migotka juz za chwile dosłownie będziecie razem w domku ![]() ![]() Maciejka ![]() Mała oby się rozkrecilo ![]() Zielona te koleżanki co nie rodziły to najlepiej wszystko wiedza ![]() Gdzie jest Madzia? Ja nadal ledwo chodze... Krok mi rozrywa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.