|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to Polska czy Bahamy, zdrowych nawyków się trzymamy! Cz. 24
Zapomnialam wyjac rano mieso z zamrazalnika
a chcialam zamarynowac jak wroce ze szkoly zebym wieczorem mogla cos z nim zrobic. No nic, najwyzej bedzie sie krocej marynowac
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, że znajoma sieje panikę
Ja ang ogarniam, jestem zwolniona z języka bo mam certyfikat ale Ci co są słabsi mieli przerażone miny jak im powiedziała taką rewelację![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i czekam ![]() Ostatnio przeglądałam te treningi które mi kiedyś podesłałaś (i od jeu je miałam też ) i nie wszystkie ćwiczenia są do wykonania u nas na siłce, ale wczoraj właśnie z tamtych wplotłam nowe <m.in ten nieszczęsny przyciąg Wcześniej myślałam że to takie gdzie całe ciało musi pracować, a tu chodzi o to że nie koniecznie całe ciało, ale więcej niż 1 staw i 1 grupa mięśniowa ![]() No i doczytałam ostatnio dokładnie o przysiadach i cóż.... mimo że moje wyglądały na poprawne technicznie, to chyba jednak do tej pory nie były Nie taki rozkład sił I chyba czas na zwiększenie obciążenia
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
A co było?
Może nie będzie tak źle ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() widzę, że spam powoli powraca ![]() zdolnaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to w tym roku zejdziesz poniżej 50 minut, cos tak czuję![]() Cytat:
![]() to ćwiczene przecież nie jest trudne plecy proste, łopatki ściągnięte i ciągniesz drążek do brzucha![]() mnie tam wszystko śmigało wczoraj ![]() Cytat:
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Non co z tą maturą?
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba po prostu się zestresowałam ze tylu chłopa paczy i wiedziałam co mam robić, ale mózg nie umiał tego przetransportować do mięśni Dla tego wolała bym popróbować wszystkiego na pustej siłowni co realne nie jest
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolniacho! ![]() wiem, ze muszę na wyniki czekać, ale mnie szlag trafia, że się skompromitowałam i logicznie nie myślałam Arnama dla Ciebie!Anns super wyszło! ![]() Madzia za treningW ogóle w następnym tygodniu mam: 3 kolosy (jak nie zaliczę to dwie poprawki bedę miała w środę )+ 2 egzaminy także ciekawie |
|
|
|
|
#2769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i teraz w tym momencie nie chodzi o jedzenie niezdrowo - słodyczy i ff, tylko na mieście bo to zdrowe, no ale jedno danie to bomba kaloryczna bo no wszystko jest robione niedietetycznie![]() a ja chyba nie będę miała @ nie mam żadnych objawówże miałaby się zbliżać ![]() też mam dzisiaj zakwasy Cytat:
brawo i mnie by się takie samozaparcie przydało, ale razem z TŻ kochamy jeść i to nas gubi i gdyby to tylko po siłowni było to spoko, ale potrafimy tak codziennie a to błędne koło po prostu musimy się ogarnąć, ale coś czuję, że nie będzie łatwo ehh ;/ choć wczoraj z kalorycznością to chyba na zero wyszłam, ale i tak
|
|
#2770 | |||||
|
Zakorzenienie
|
przyzwyczajaj się, to tutaj norma
bywają dni, że po całym dniu jest 10 stron do nadrabianiaCytat:
Cytat:
no to super, że do przodu wszystko póki co i tak będzie z resztą zaliczeń i egzaminówCytat:
![]() za trening; ja sobie od Ciebie pewnie któryś zapożyczę, ale to dopiero pod koniec lutego/początek marca![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak nie to poprawkę już rozwalisz ale ja tam wierzę, że będzie dobrze
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
czytanie ze zrozumieniem było bardzo trudne, szczególnie o 7 rano
czytałam pytania po 5 razy i nadal nie jestem pewna czy dobrze je zrozumiałam a ja nie kojarzę ani Homera, ani Pana Tadeusza w ogóle to się wkur.wiliśmy. matura miała się zaczynać o 7, więc kazali nam przyjść o 6.45, żeby nas usadzić, itp., jak na prawdziwej maturze. no to wszyscy poprzyjeżdżali wcześniej, niektórzy to już parę minut po 6 byli w szkole, bo musieli jechać wcześniejszymi autobusami żeby zdążyć, a nauczyciele przyszli do nas równo o 7
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jeszcze nie samozaparcie, to dopiero 1 kroczek i tak, my też kochamy jeść....
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jeu mam taki zamiar
), polmaraton poniżej 2h i przebiec maraton
|
|
|
#2774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie po polsku to po angielskuno wielostawowe to takie jak martwy ciąg czy przysiad właśnie albo zarzut itp. pracuje wiele stawów i mięśni, mnie po wczorajszym martwym gdzie głównie plecy pracują bolą też nogi i pupa, bo nierozćwiczone jeśli chodzi o przysiad to najważniejsze jest, żeby 1. to nogi podnosiły ciężar (a są tendencje, że najpierw podnosi się pupę z plecami i się "wygina" - nie powinno się) 2. kolano muszą być na zewnątrz, nigdy do środka (łatwo o kontuzje) -> tu najlepiej rozciągać przywodziciele i zacząć od przysiadu ze sztangą z przodu (bo pozwala właśnie ogarnąć kolana )to takie rady na początek i najczęstsze błędy a no i nie odrywa sie stop od podłogi ale to wiesz [a jak nie schodzisz do końca w dół bo pięty się odrywają to możesz sobie małe talerze podłożyć pod nogi ![]() Cytat:
myślę, że stres zrobił swoje ja też jak ktoś mnie zbyt nachalnie poprawia (a TŻtowi się zdarza) to albo nie trafia to do mnie i robię źle nadal albo się zniechęcam i nie robię dalej ćwiczenia (wczoraj siętak zdenerwowałam i zamiast zrobić 3 serie zrobiłam 2) no albo skutecznie się udaje mnie poprawić pusta siłownia to tylko prywatna albo ewentualnie bardzo wcześnie rano/wieczorem![]() Cytat:
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to trzeba będzie samozaparcie wyrobić ![]() Cytat:
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dasz radę Cytat:
![]() Nauczycielom wszystko wolno
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko, nauczycielom wolno, na studiach jest podobnie ![]() Cytat:
a chłop... z chłopami różnie bywa a wo góle jak Muniek? już zdrowy w 100% po ostatnich przebojach (tych sprzed 2 miesięcy?)
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to Ferdydurke znam dobrze, ale Pana Tadeusza czytałam 3 lata temu ![]() no a pierwszy temat to dwa wierszyki króciutkie, analiza na parę zdań i co miałam dalej pisać? napisałam co dałam radę wymyślić, oddałam kartkę i wyszłam ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
sama nie wiedziałam że mają coś wspólnego ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Jeu "Dwa obrazy tradycji szlacheckiej. Porównaj sposoby i funkcje jej przedstawienia na podstawie fragmentów Pana Tadeusza Adama Mickiewicza i Ferdydurke Witolda Gombrowicza. Odwołaj się do znajomości całych utworów."
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(albo ja nie umiałam wytłumaczyć o co tak na prawdę mi chodzi Te przykłady znałam, a z tych planów od Ciebie i Madzi wzięłam też inne. To wiem, jak i to aby kolana nie wychodziły poza linię stopy- co wcześniej rozumiałam nieco inaczej Jednak o tym rozkładzie sił, jak poczytałam to wiele mi dało, bo skupiałam się na tym i rzeczywiście zupełnie inaczej mi się ćwiczyło Mam podobnie Kiedyś M mi też pokazywał jakieś na bramie, na tricka, też się czułam jak gooopek i więcej tego nie robiłam Może w którąś niedzielę rano się uda, bo jak byłam ze 3 razy z Nimi to prócz nas była 1 lub 2 osoby ![]() Cytat:
I budować w tej sytuacji to samozaparcie jednak Na pewno Wam się uda
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2015-01-21 o 14:01 |
||
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chciałyście żebym odpoczęła więc wstałam sobie o 13.30 ![]() @ przed chwilą za kare chyba dostałam ![]() Ja chce już do pracy
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i tak znajdujemy wypluty kawałek np przyklejony do futryny od drzwi ![]() teraz masy nabiera na nowo, bo mu się przychudło przez te wszystkie przejścia
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2015-01-21 o 14:07 |
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie fajnie z tą siłką
ja się nie mogę zebrać żeby iść, mimo, że mam wrażenie że bym się dobrze tam czuła dzisiaj po szkole wpadłam na chwilę do tżta i skorzystałam z jego sztangi no ale w domu, przy kimś kto też się nie zna to
|
|
#2784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałabym na drugi bo poezji nie lubię ;/Cytat:
i zaczyna się od ćwiczeń na większe partie mięśniowe, a kończy na małych partiach (przy czym brzuch zawsze może być na koniec )ja też wolę chodzić jak jest mało ludzi, ale teraz boom po sylwestrze i noworocznych postanowieniach ale pocieszam się, że jeszcze 2-3 tyg i połowa z tych ludzi zniknie ![]() ja wiem, że lepeij mieć kasę niż nie mieć, ale tak łatwo iśc na skróty, szczególnie jeśli chodzi o wyjście na jedzenie bo i On i ja lubimy jeśc i jak jedno rzuci propozycje to nie ma prawie w ogóle szansy żeby drugie odmówiło, a to takie błędne koło no trzeba będzie spiąć pośladki i na pewno się uda![]() ja już staram się w miarę jeśc w ciągu dnia, choć dziś widzę się z koleżanką, którą widziałam ostatni raz ponad rok temu i idziemy na piwko, a jutro widzę się z kumpelą, która jest raz na pół roku w PL bo studiuje w Belgii i pewnie też coś wpadnie, ale ogólnie staram się pilnować, szczególnie że motywacja mi wróciła
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Jednak za dużo wolnego jak dla mnie ![]() Potrafie dłużej ![]() ![]() Cytat:
Poprawka to waga złapała focha na Ciebie, bo ciągle na nią narzekasz
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ferdydurke było spoko a w Panu Tadeuszu charakterystyczne były te obrazy tradycji Za to Homer to zupełnie nie moja bajka![]() Właśnie mam pierwszą dłuższą przerwę w nauce. Zrobiłam pewnie połowę jednego przedmiotu na piątek a jeszcze czekają mnie 2 wejściówy z innego przedmiotu i muszę ogarnąć wykłady na egz bo mam w poniedziałek
|
||
|
|
|
#2787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj wspólczuję @... a do pracy to już jutro, nie? zleci;PCytat:
) do pyszczka bo inaczej nie daje rady ![]() no to dobrze, że już nabiera masy, to nzaczy że juz zdorwy obym nigdy więcej takiego koszmaru nie musiała przeżywać i Ty ze swoim też nie Cytat:
![]() a jak robisz źle to prędzej sobie krzywdę zrobisz niż schudniesz czy zwiększysz siłę mięśni... na to trzeba uważać; ja zawsze kogoś proszę żeby na mnie lukał albo robię przy lustrze i sama siebie poprawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno Ci się uda
|
|
#2790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robote mam? ![]() Cytat:
Tak jak dziewczyny piszą tu i tu masz kontakt z klientem i dobrze byłoby mieć jeszcze opinie pracodawcy, ale to rzadko który wystawia ![]() Cytat:
![]() Moge spytać ile masz lat?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

a chcialam zamarynowac jak wroce ze szkoly zebym wieczorem mogla cos z nim zrobic. No nic, najwyzej bedzie sie krocej marynowac

Ja ang ogarniam, jestem zwolniona z języka bo mam certyfikat ale Ci co są słabsi mieli przerażone miny jak im powiedziała taką rewelację
jestem wqrwiona na siebie. 
Wcześniej myślałam że to takie gdzie całe ciało musi pracować, a tu chodzi o to że nie koniecznie całe ciało, ale więcej niż 1 staw i 1 grupa mięśniowa
Nie taki rozkład sił

za Twoja motywacje, bo wiesz, dzięki Tobie wylądowałam na silce, także teraz powinas nadal dawać mi dobry przykład
musiałam się odstresowac
i teraz w tym momencie nie chodzi o jedzenie niezdrowo - słodyczy i ff, tylko na mieście
czytałam pytania po 5 razy i nadal nie jestem pewna czy dobrze je zrozumiałam