|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
to będziemy cierpieć razem bo ja zjadłam sałatke i dopchałam ją grześkiem...
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() człowiek jest jednak głupia istota ![]() Aplikacja dala mi znac, ze maz juz na obwodnicy ![]() jak wejdzie to podgrzeje mu obiad a ja ide pod prysznic sie pgarnac na SR w ogole moj brzuch tak znow wybil do przodu,ze stalam wczoraj przed lustrem i chyba 30 min szukalam czegos w czym nie wygladam jak wielka ciezarowa niska, i tlusta masakra jakas.....
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-21 o 15:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
też już się czuje jak słoń.. i raczej lepiej nam już nie będzie :/
miłego prysznicu..
#3334 |
Zakorzenienie
|
z jednej strony to i dobrze, chociaz z tego powodu bedzie mi spieszno do porodu... wiadomo dziecko swoja droga,ale gorsze od strachu przed bolem chyba jest to oczekiwanie i puchniecie i bole swoja droga, te codzienne :/
#3335 |
Zakorzenienie
|
no ja się już czuje okropnie.. zostało mi 12 dni..
ale co do czego to bardziej współczuje dziewczynom które mają te przepowiadacze.. bo ja w sumie ich nie mam... czasem tylko tak ćmi jak na okres...
#3336 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona narzekających
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3337 |
Zakorzenienie
|
a rozstępów już się nie pozbędziemy...
#3338 |
Zadomowienie
|
A ja zachwycam się tym, ze leżąc na plecach widzę swoje stopy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam przepowiadaczy i szczerze mówiąc martwię się, że nigdy nie urodzę
Madzia- rozstępy wyblakną, tego się trzymam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- pewnie weźmie nas po terminie i będziemy srać z bólu zanim dojdziemy do 4cm :/
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Madzia- widze, że optymizm nie opuszcza
![]() Migotka- a Bozene widzisz? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3342 |
Zakorzenienie
|
niestety od 3 dni wręcz sram pesymizmem...
#3343 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale wyłącznie przez ciążę czy coś jeszcze?
#3344 |
Zakorzenienie
|
Ciąża i bóle to tam mi już pikuś... do tego się przyzwyczaiłam.
#3345 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Doszly jeszcze prywatne sprawy?
![]() Migotka zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!
#3347 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
O ty niedobra :p |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
No...
A mama mi kupiła dzisiaj różowe klapki do szpitala.. marzyłam o różowych...
#3349 |
Rozeznanie
|
Ale mała sie wierci przeokrutnie.
Madziakotlety usmażone? Ja dziś jadłam racuchy na obiad o 11:30 bo maz na 13 do pracy szedł. Mam dziś jakiś słaby dzień, siły mi brakuje na cokolwiek. Maciejka daj znać jak tam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ![]() ja dzis stwierdzialm,ze moze jednak w ta mala torbe sie nie spakuje,ale duza jest za duza,a srednia ma zamek rozwalony,wiec wzielam ta srednia,poszlam do pani co ma uslugi krawieckie,czy sie da zamek wymienic,a pani mi ja tak naprawila ze nie trzeba bylo wymieniac,nowy suwak wsunela,boki zaszyla zeby sie nic nie rozjezdzalo i 10zl za to wziela wiec torbe wypralam,bo ona jasna i cala brudna,nie jest jakas mega ale szkoda mi jej bylo wyrzucac wiec teraz sie suszy,i mowie do meza ze moze sie spakuje,a on ze no moglabym ale jeszcze jest czas ![]() Cytat:
![]() i tego sie wlasnie boje,choc niby moja ma byc mala,tego parcia ze masz rodzic,nie wazne ze mozesz popekac jak nie wiem co,ze sie potna,ba ze sie dziecko moze zaklinowac ![]() Panna Migotka wiesz mi tez tak mowili z tym jedzeniem,ale dziecko dziecku nie rowne,moja sie cala ta pierwsza noc bardzo "darla" ponoc bo po tych dwoch godzinach razem,i calym dniu razem na pierwsza noc ja zabrali zebym mogla pospac,ale juz o 5rano mi ja babka przywiozla ze ona z nia nie moze bo sie tak "drze",ale nakarmic jej nie nakarmily ![]() lui patrz jaka zakrecona jestes ![]() wegieleku a to synka teraz nie ma ze mu taka niespodzianke szykujesz? Ollllciaaa to swoje w tej poczekalni odsiedzialas ![]() ![]() emdziku ![]() Cytat:
![]() to jest straszne wlasnie,ciekawe co tam u maciejki ![]() Cytat:
![]() a duszona tez cos nie pisze ostatnio znow ![]() Aga milego pobytu na SR ![]() a mnie tez brzuch boli,bo na koncowce ciazy mi sie wlaczylo ssanie na slodkie,wiec jem co chwile cos a potem umieram ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() rozowy to piekny kolor wiesz,moja coreczka by wiele dala za rozowe klapki ![]() ja Cie pociesze,nie mam jeszcze wcale |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | ||
Wtajemniczenie
|
podobno do wszystkiego człowiek może się przyzwyczaić
![]() Cytat:
http://www.decathlon.pl/klapki-pywac...d_8118624.html A różowe będą pasować do torby (pożyczyłam od Mamy bladoróżową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę sprawdzić, czy ja widzę, jak leżę. -- sprawdziłam- trochę widzę ![]() ![]() Edytowane przez aggo_di Czas edycji: 2015-01-21 o 16:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się do narzekających!
Po tej misce budyniu, tak całego z pół litra mleka, wcisnęłam 2 krokiety i kubek barczu! Zdycham ![]() Też jutro się chyba popłaczę na wizycie jak stane na wadze, chyba, że zapomni mi kazac stanąc to ja się nie będe przypomnac ![]() Madzia ooo jeeee, różowe klapki, bossssko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Marta... no kotlety się smażą.. tak mi się je chciało robić że mąż na szczęście wrócił z pracy..
![]() |
#3354 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
emdzik a co się stało ![]() 1141655 11 lat klikasz na wizażu, patrz kochana ile czasu przed kompem zmarnowałaś, ale z drugiej strony ile fajnych ludzi poznałaś
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że mam się cieszyć z tych klapek...
No nic, wyboru nie mam, sama już nie miałam i tak siły szukać, dobrze, że w ogóle mama o mnie pomyślała bo bym nie miała w ogóle klapek... Tym bardziej że stopa mi nawet urosła... i jak tu się nie czuć jak słoń ![]() kupiła mi rozmiar 40 z tekstem że najwyżej trochę luzu będę miała a ja ubrałam i w sumie są na styk... Ale mogłam się domyślić bo próbowałam ubrać swoje stare 39 to w ogóle ich założyć nie mogłam... A moje rozstępy na udzie z każdym dniem coraz bardziej się powiększają i rozchodzą i tak jak były na wysokości kolan tak teraz mam już je prawie przy Bożenie.. więc dosłownie na całym udzie... ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- W sumie widzę swoje stopy... palce mi wystają.. takie długie mam..
#3356 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie z własnej woli kupiłam różowe kapcie
![]() Ale ja to tam jestem festyniara, lubię neony i brokaty ![]()
#3357 |
Zakorzenienie
|
Rozowe klapki sa spoko, jak sie spotkamy na porodowce to sie wymienimy, dam ci moje crocsy albo zolte z Ikei chcesz? ale mam 38 bedziesz piete miala oddzielnie
![]() bo ja ten tego..rodze w rozowej koszuli ![]() wiec by mi pasowalo ![]() ja wkurzona jak meserszmit bo moj maz oczywiscie zamiast odpalac woz ze mna na pokladzie by sie nie spoznic to co..poszedl wlasnie z psem KUFA! zanim wroca, bedzie po 18 i znow sie spoznimy oczywiscie ma pretense, bo ma full roboty do pracy, jakas awaria a MUSI ze mna jechac łaski bez cholera jasna grrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Madzia my tylko chcialysmy zebys sie usmiechnela
![]() nie smutaj kochana wlasnie Aga 11 lat,to kawal czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Bo ja na wizazu zaczynalam na podforum "Moje makijaze"
![]() potem byla przerwa, potem cos tam i tam czas lecial ![]() ale teraz siedze najintensywniej na wizazu nie ma co ![]() ![]()
#3360 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Nie jestem w stanie Was nadrobic ale chcialam choc na chwilke wpasc. Potwierdzam ze nawilzone chusteczki sa najlepsze w szpitalu, ja uzywalam caly czas chusteczek lactacyd i jestem mega zadowolona, zwykly papier toaletowy nie byl mi wogole potrzebny. Jezeli chodzi o podklady to u mnie poszlo 1,5 opakowania a od 3 doby juz uzywalam podpasek tych na noc ale podobno po cc jest mniej odchodow. Dziewczyny ktore beda mialy cc zaopatrzcie sie w duza ilosc octaniseptu, idzie w hurtowych ilosciach do rany i do zastrzykow. Jestesmy juz po pierwszej wizycie poloznej, bardzo mi sie spodobala, moge w kazdej chwili do niej dzwonic i bedzie do nas przyjezdzac przez kolejnych 6 tygodni w kazdy poniedzialek. Odetchnelam z ulga bo nasluchalam sie wiele o poloznych pojawiajacych sie tylko raz. A ja potrzebuje kogos kto bedzie czuwal bo trzese sie nad moja coreczka strasznie, a moj maz jest nie lepszy ![]() Nie wiem kiedy znowu wpadne ale trzymam kciuki za Was, oby wszystkie porody byly lekkie i szybkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.