|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
u mnie w dalszym ciągu kokosi się, że aż szok.. czuję takie bąbelki, łaskotanie od środka i jak się pcha
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kacperek daję czadu mamie, a co! to dopiero początek kopniaków, będę mega kopy dopiero
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam juz 3, 5, 8, 9, 10
![]() I nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać czy rzucić się delikwentowi do aorty....
Op. 11.03.2019. Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-01-22 o 02:10 |
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha nadzieja jakie to prawdziwe
![]() ja podobnie tak jak Ty tylko z bliźniakami nikt mi jeszcze nie wyjechał bo w sumie brzucha nie nam dużego ![]() a jeszcze mega mnie denerwuje jak TZ boli głowa a akurat nie mamy tabletek i idę się mamy zapytać czy ma ibuprom to zawsze sie pyra dla kogo i to z takim przerażeniem w oczach A chyba głupia nie jestem, ale i tak za każdym razem to samo pytanie no ale co tam i tak jest kochana
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
Idę zrobić sobie śniadanie. Wiecie co jestem w szoku |
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry! Wreszcie czwartek! Jutro biorę sobie wolne w pracy i idę badać krzywą cukrzycową Mam nadzieję, że się przyjmie ![]() W gemini faktycznie witaminy są dużo tańsze - ja kupowałam Vita-miner Prenatal DHA w aptece za ponad 30zł a w gemini jest za ok. 16zł. Przerzuciłam się na niego z Femibionu 2 - za który płaciłam ponad 50zł a skład mają prawie identyczny.
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja znowu zarobiona więc nie nadrabiam. Mój jak już zaczął kopać to sobie upodobał pęcherz i szyjkę, więc dostałam nieraz i bolało, dlatego nie rozumiałam, czemu piszecie, że to przyjemne ;p;p haha Ale od 2 dni coś cicho siedzi, rusza się nieśmiało ... dziś pojedziemy na IP bo zaczynam odczuwać niepokój..
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ten tydzień jest dla mnie hardcorem, codziennie pobudka o 7 Dziś taka psia pogoda że najchętniej bym tylko w łóżku leżała no ale obiadek pracusiom trzeba zrobić.Przez wizaż i wasze wyprawki od 3 dni nie mogę zasnąć i myślę o tym ile rzeczy mi jeszcze brakuje, co z ciuszków dokupić itd Już postanowiłam że jak dostanę w końcu kasę za grudzień z zusu to zamawiam rzeczy pielęgnacyjne i apteczne za wczorajsze wizyty ! : *Ja też dziś przeżyłam szok i na prawdę mam nadzieję że waga mi się zepsuła bo mi pokazuje 62 kg Na wizycie w zeszły wtorek było 59, bez przesady żeby tak poszło Cytat:
![]() Cytat:
ale kosi równo
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny umieram... nic nie moge przelknac, nawet sliny. Juz plakalam mezowi, zaczynaja mnie bolec uszy i wezly. Goraczki nie mam ale w nocy musialam sie 2 razy przebierac bo tak sie spocilam. I na to wszystko mam brac herbatke z miodem, czosnek i jakoes glupie tabletki do ssania, smiechu warte!
Jeszcze dzis ten dzien babci na ktory musze jechac a jest na szosie lodowisko. W sobote egz. Nie wiem czy darowac sobie czy nie, jeszcze.nie zrobilam glukozy. To ostatni tydzien kiedy musze zrobic ale nie wyjde do poniedzialku z tej choroby. Najbardziej boje sie o mala... bo nie wiem co mi jest i zeby na nia nie przeszlo.
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż wczoraj mi mówi zamów co jeszcze trzeba i kończ tą wyprawkę on chyba nie wie co mówi ciekawe czy go stać na taki wydatek ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Ja biore ladeevit. |
||
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie mam już 5,5kg na plusie.Mój mały leń też się niespecjalnie rusza - kopie kilka razy wieczorem, a i czasem muszę ją delikatnie poszturchać, żeby raczyła dać znak życia. |
|
|
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Heja
Cytat:
![]() Ja też skąpiec, jak już kupię jakies markowe ciuszki to tylko używki Ale czasem na prawdę perełki można znaleźć. Ostatnio kupiłam młodemu kurtkę na wiosnę w super stanie za niecałe 40zł.Mimi zdrowia dużo!! Gratuluję wczorajszych wizyt, dziś chyba żadna nie wizytuje? Zapisałam się na wszelki wypadek do mojego gina na jutro, bo mnie to spojenie niepokoiło.. Ale dziś jest ok, więc chyba odwołam a pójdę planowo za tydzień.. |
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choć ja i tak staram się oszczędzać ![]() Cześć U nas jednak chyba wirus
|
|
#771 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
gratuluje wczorajszych wizyt ![]() Cytat:
ale dziewczynki chyba faktycznie delikatniejsze i bardziej oszczędne w kopniaczkach, Gabi też była raczej cichutka i delikatna mimi zdrówka
|
|
#772 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wtedy jest dopiero satysfakcja ale znam ludzi, czyt. Moja szwagierka, ktora powiedziala ze ona uzywek dziecku nie bedzie zakładać
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Ja już po śniadaniu, leże sobie z psem na kanapie i zaraz robię kawę. ![]() Dzisiejsza noc dziwna... ![]() Bolał mnie okropnie dół brzucha i pleców... Możecie mi powiedzieć co to może być? Ból taki jak na miesiączkę. Gratuluje wizyt! MimiJedź na SOR do szpitala, tam muszą Ci pomóc. Ja miałam anginę w 7 tygodniu ciąży i pojechałam do rodzinnej, ta mnie skierowała na SOR, w razie gdyby gorączka nie spadała. I pojechałam. Pomogli. Więc nie czekaj, jedźcie na SOR będziesz spokojniejsza
|
#774 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ciuszki rewelacja z nexta zamówiłyście, ja jeszcze nigdy na stronie u nich nie robiłam zakupów, zawsze coś upolowałam na allegro.
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
U Was można na SOR jeśli to nie jest nagły wypadek? W sensie złamanie, skręcenie i takie tam?
Bo u nas są dyżury nocne i świąteczne, tam pomagają i ewentualnie dają skierowanie do szpitala. A w ciągu dnia normalnie do rodzinnego trzeba.
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ledwo żyję, wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku i dzisiaj zrobiłabym to samo... Jakby nie wizyta u gin i endo to chyba bym nawet z piżamy się nie przebrała Nie jestem w stanie nadrobić, bo jedną ręką trzymam chusteczkę przy nosie, a drugą, co chwila ocieram łzy z oczu... Która mi streści wczorajszy dzień? Zerknęłam na tą super pakę i jestem pod wrażeniem jak można ubrać chłopca ![]() Mimi zdrówka życzę
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanki jak byly w ciąży i coś się działo to prędko na SOR. Zalezy na jakiego się lekarza trafi, niektórzy się plują, ale jak się odpyskuje to wtedy pomagają bez zająknięcia. Martwi mnie ten brzuch, ma któraś pomysł co to było?
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia co Ci powiedzieć na ten ból brzucha, może to jakieś przepowiadacze? Nigdy tak nie miałam
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
![]() Mówicie , że dzieciaki Wam dają popalić ? Mnie tam kopie ale bardzo lekko i w zasadzie wieczorem tylko. Chyba jest aż tak grzeczny albo mnie oszczędza jeszcze Moojjaa kruszyna kochana . Men,, znów to samo , teraz kawka, później ogarnac sie na zakupy, obiad, sp0rząting i do 15stej dzień z głowy :P
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Jak dostałam w pęcherz to aż fizyczny ból

Kacperek daję czadu mamie, a co! to dopiero początek kopniaków, będę mega kopy dopiero

A chyba głupia nie jestem, ale i tak za każdym razem to samo pytanie
no ale co tam i tak jest kochana 

Mam nadzieję, że się przyjmie
a skład mają prawie identyczny.

Już postanowiłam że jak dostanę w końcu kasę za grudzień z zusu to zamawiam rzeczy pielęgnacyjne i apteczne
za wczorajsze wizyty ! :
on chyba nie wie co mówi