Mamusie wrześniowo-październikowe 2013! cz. XVI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-21, 23:02   #1321
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2013! cz. XVI

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
zamówiłam magnesy od Brydzi ze zdjęciem Mai, są bardzo ładne, polecam każdej
bardzo dziękuję

dostałam dwa gratis plus zapłaciłam za pocztę a dostarczył kurier
daj spokój tygodniowy maraton z hektolitrami kawy i spaniem po 3h zakończony do tego rozłożył mnie jakiś wirus i jeden dzień miałam wyjęty zupełnie z życia cały czas wymiotując... to później trzeba było słać kurierem żeby dotarło
ciesze się że się podobają

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Julowi akurat mało robią filmiki

O właśnie, właśnie, ja już dawno temu zbierałam się żeby napisać, że polecam Wam Brydzię Piękne te magnesy wyszły i bardzo tanio. Ja nie dostałam takich gratisów, pewnie za mało zamówiłam

Dzielna jesteś, power mama

Ja narzekam, bo ogólnie jestem wczoraj i dziś narzekająca. Beznadziejnie się czuję, nic nie wychodzi, wszystko jest do bani.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Też czytałam ten artykuł, miałam na uwadze tą wzmiankę o sylabizowaniu i jak Julo nawijał "ku ku", to powiedziałam do niego "ku-ku-ry-dza" Patrzał na mnie bardzo uważnie, widziałam jak główka pracuje, potem się zaśmiał i gdzieś pobiegł. Za chwilę wrócił i przyniósł mi puszkę kukurydzy, którą wyjął z szafki w kuchni Często razem z nim gotuję czy robię sobie sałatkę. Julo wtedy siedzi na blacie a ja mu o wszystkim opowiadam.

To potwierdza moje przypuszczenie, że on wszystko rozumie, tylko kwestia czy mu się chce coś z tym zrobić
bo nie napisałaś żeś z wizażu :P
ale wiem które zdjęcie to Twoje robiąc je pomyślałam że przypominają mi your angel mimo że chyba tylko na jednym zdjęciu była cześć Twojej twarzy ale Julo przystojniak
Pamiętam jak wrzucałaś zdjęcia z sesji ciążowej z balonikiem z maca i jakoś jak zobaczyłam to zdjęcie to mi się skojarzyło z Tobą. Ale stwierdziłam że pewnie mi się coś ubzdurało i jakbyś to była Ty to byś napisała :P

normalnie przez tydzień chyba tu nie zaglądałam myślałam że będzie nadrabiania że hoho a tu względnie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 08:18   #1322
mostly_cloudly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Dzięki,dobrze się czuje im blizej tp tym mniej mam energii
Już 7 miesiąc ciąży się zaczął a my nadal nie mamy imienia dla Synka
Michaś robi się cwany,jak czegoś mu zabraniamy to rozpacz ogromna
Hmm, no to zaraz problem rozwiążemy Proszę koleżanki o sugestie propozycje męskich imion.. a nóż może coś się spodoba, albo mały kopnie jak mama dane imię przeczyta, co będzie oznaczać, że na to imię już reaguje Na początek zaproponuję 3 nasze typy, z których jeden oczywiście zwyciężył: Konstanty, Maciej, Mikołaj
mostly_cloudly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 10:28   #1323
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Kurcze młodą goofno obudziło o 545 i już sie rozbudzila przy przebieraniu. Jak ją Zawiozłam o 8 to już miała takie oczy czerwone że czuje że nieźle im tam da popalić spala by jeszcze jakby nie kupsztal...
wybacz

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Dzięki,dobrze się czuje im blizej tp tym mniej mam energii
Już 7 miesiąc ciąży się zaczął a my nadal nie mamy imienia dla Synka
Michaś robi się cwany,jak czegoś mu zabraniamy to rozpacz ogromna
już 7 ?? ale to leci masakra

ejjjj wątek nam zdycha

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
cześć mamusie

eeee............jakoś niedużo piszecie
ale dziewczyny mam nocki od piątku to nie wiem czy w sumie każdej nocy śpię po 4-5 godz. apogeum było wczoraj położyłam się 2.10 a pobudka była 5.45 mały tak daje popalić , a tż jak na złość nocki ciągnie - masakra
ale mamy kolejne ząbki na tapecie oczywiście 3 na raz
jak wyjdą będziemy mieć kolekcję - już 9 zębulków

laryska, boja dzięki za kciuki
angelika dziękuję za słowa wsparcia, kurczę nie pisałam o tym wcześniej żeby nie zapeszać (staram się już kilka miesięcy) kocham swoje dzieci i cieszę się ze je mam, są dziewczyny które wogóle nie mają dzieci i to jest dopiero "tragedia" a ja już mam poza tym nie chciałam wyjść na egoistkę i żeby nie było że nie doceniam tego co mam- doceniam, ale 3 to był nasz plan tzn. mój i tż , masz rację co będzie to będzie przecież niczego nie przeskoczę
i tak....myślę że w życiu mam dużo szczęścia, serio

buziaki dla Was i maluszków spadam na spanie
no widzisz ile pozytywów znalazłas jak wyluzujesz to samo sie uda ja np. byłam nastawiona na pierwsza ciąze co bedzie to bedzie nie bardzo tez chciałam bo jeszcze studiowałam a ja jestem straszny nerwus i bałam sie jak to bedzie na obronie bo kończyłam studia i na obrone poszłam juz z brzuszkiem jakos na szczescie poszło i wszystko było ok... ale nie bylam nastawiona nawet na to ze szybko pojdzie i ze zaraz bede w ciazy i zajeło nam to 3 miesiace wiec perszingiem ... no a np moja siostra jest mezatka od 10 lat i nic jezdzi na inseminacje teraz bedzie miec zabieg laparoskopowy i znowu inseminacje 4 i pozniej in vitro zostaje ... takze głowa do góry bedzie dobrze i sie na pewno uda
Stary 2015-01-22, 10:41   #1324
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
bo nie napisałaś żeś z wizażu :P
ale wiem które zdjęcie to Twoje robiąc je pomyślałam że przypominają mi your angel mimo że chyba tylko na jednym zdjęciu była cześć Twojej twarzy ale Julo przystojniak
Pamiętam jak wrzucałaś zdjęcia z sesji ciążowej z balonikiem z maca i jakoś jak zobaczyłam to zdjęcie to mi się skojarzyło z Tobą. Ale stwierdziłam że pewnie mi się coś ubzdurało i jakbyś to była Ty to byś napisała :P

normalnie przez tydzień chyba tu nie zaglądałam myślałam że będzie nadrabiania że hoho a tu względnie
Nie sądziłam, że Ty osobiście się tym zajmujesz! Następnym razem na pewno napiszę Pewnie coś jeszcze kupię, tym razem dla siebie. Poza tym polecałam Was wielu koleżankom - akurat miałam magnesy w torebce, pokazałam przy okazji i bardzo się podobały

Haha, tak, była część mojej twarzy, to akurat taki trochę niefortunny kadr Wybrałam same foty gdzie Julo ma duży uśmiech, bo jak człowiek na coś takiego rzuci okiem, to nie ma siły żeby samemu się nie uśmiechnąć
Stary 2015-01-22, 11:05   #1325
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie sądziłam, że Ty osobiście się tym zajmujesz! Następnym razem na pewno napiszę Pewnie coś jeszcze kupię, tym razem dla siebie. Poza tym polecałam Was wielu koleżankom - akurat miałam magnesy w torebce, pokazałam przy okazji i bardzo się podobały

Haha, tak, była część mojej twarzy, to akurat taki trochę niefortunny kadr Wybrałam same foty gdzie Julo ma duży uśmiech, bo jak człowiek na coś takiego rzuci okiem, to nie ma siły żeby samemu się nie uśmiechnąć
kurcze ale kusicie i szkoda że wczesniej na to nie zwróciłam uwagi i nie zakupiłam na dzień babci i dziadka no ale zakupie bezokazyjnie i dam po jednym niech maja sobie tez na lodowke zamowie gorzej ze pewnie moje dziecko bedzie sciagac i niszczyc jak to robi teraz z innymi magnesami
Stary 2015-01-22, 11:58   #1326
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

no osobiście... za bardzo żydzę żeby komuś płacić a tak serio nie ma z tego takiego zarobku żeby kogoś zatrudnić
Chociaż grudzień i styczeń jest masakra no ale ja się ciesze

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
kurcze ale kusicie i szkoda że wczesniej na to nie zwróciłam uwagi i nie zakupiłam na dzień babci i dziadka no ale zakupie bezokazyjnie i dam po jednym niech maja sobie tez na lodowke zamowie gorzej ze pewnie moje dziecko bedzie sciagac i niszczyc jak to robi teraz z innymi magnesami
ja specjalnie daje Igorowi nisko żeby się bawił, zdejmuje przyczepia przekłada
Mam w planie zrobić mu takie 5x5cm ze zwierzątkami. Ale oczywiście szewc bez butów chodzi
Mamy te z danonków ale wystarczy że je poślini i się rozwarstwiają i nadają do kosza

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 12:04   #1327
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
no osobiście... za bardzo żydzę żeby komuś płacić a tak serio nie ma z tego takiego zarobku żeby kogoś zatrudnić

ja specjalnie daje Igorowi nisko żeby się bawił, zdejmuje przyczepia przekłada
Mam w planie zrobić mu takie 5x5cm ze zwierzątkami. Ale oczywiście szewc bez butów chodzi
Mamy te z danonków ale wystarczy że je poślini i się rozwarstwiają i nadają do kosza
no własnie Lena tez ma nisko magnesy rózneee różniaste z danonków też kiedys moja mama je kupowała mojej kuzynki córeczce jak do nas czesto przyjezdzala i sie troche tego uzbierało a Lena czasem ładnie sie bawi a czasem wiesz zgina w pół itd i boje sie zeby mi takich ładnych ze zdjęciami nie zniszczyła... ale na pewno zgłoszę sie do Ciebie w niedługim czasie
Stary 2015-01-22, 12:55   #1328
pszczoua
Zakorzenienie

Brydzia, daj link do magnesow. Przyda sie na przyszlosc
Stary 2015-01-22, 13:00   #1329
bojatoja
Zakorzenienie

Hejo.
Normalnie szkoda, że tak mało się tu pisze.

My dzisiaj wybieramy się do teściów. Wywołałam zdjęcie i dam po tym serduszku z metryczką Filipa (bo podoba mi się ).
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Filip ciężko zniósł, płakał strasznie już na widok pielęgniarki. Miał trzy ukłucia :/ Waży 12 kilo.

Brydzia też miałam zamówić u Ciebie magnesy, ale w sumie to za późno sobie przypomniałam.
Ale i tak wkrótce zamówie
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Mamy tą z 4 kolorami. Oprócz tego, że są te cztery kolory to w rogach są jeszcze ukryte obrazki, więc jak dziecko sobie bazgrze to w końcu się ten obrazek pojawi. I jak narysujesz coś na środku to masz w 4 kolorach a nie w jednym
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
jestem za kolorową też ją mamy sama jak maluję to mam wrażenie że kolorowymi mazakami
O dzięki
A powiedzcie, nie wylewa się Wam woda z tych pisaków? Oglądałam Filmik na youtubie, i koleś jak pisał, to z tego pisaka kapała mu ciągle woda (tylko, że to była mata z innej firmy).
Wymiar 50x50 cm jest wystarczający?
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej ho

ja już mam weekend bo wzięłam 2 dni urlopu
I co Ty zrobisz z takim długim urlopem?
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość

a co do maty wodnej mamy tą jednokolorowa i zaluje ze nie doplacilam tych 30zl i nie kupilam kolorowej
Też dzięki za info miedzy jednokolorową a cztero jest tylko 4 złote róznicy.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:22   #1330
LaLoca
Zakorzenienie

Dziewczynki wiem, że podawane było chyba sto razy, ale sierota nie zapisała podajcie proszę tytuły polecanych poradników o wychowaniu dzieci

U nas dni mega marudzenia. Mai idą cztery zęby naraz, w tym dwa trzonowce. Nie chce nic jeść. Tylko cyca by chciała na okrągło. Zamiast kończyć kp to karmię coraz więcej
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:24   #1331
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Hejo.
Normalnie szkoda, że tak mało się tu pisze.

My dzisiaj wybieramy się do teściów. Wywołałam zdjęcie i dam po tym serduszku z metryczką Filipa (bo podoba mi się ).
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Filip ciężko zniósł, płakał strasznie już na widok pielęgniarki. Miał trzy ukłucia :/ Waży 12 kilo.

Brydzia też miałam zamówić u Ciebie magnesy, ale w sumie to za późno sobie przypomniałam.
Ale i tak wkrótce zamówie

O dzięki
A powiedzcie, nie wylewa się Wam woda z tych pisaków? Oglądałam Filmik na youtubie, i koleś jak pisał, to z tego pisaka kapała mu ciągle woda (tylko, że to była mata z innej firmy).
Wymiar 50x50 cm jest wystarczający?

I co Ty zrobisz z takim długim urlopem?

Też dzięki za info miedzy jednokolorową a cztero jest tylko 4 złote róznicy.
Nic się nie wylewa. Za to Amela lubi się do niego przyssac.

Nam poki co wystarcza taki rozmiar. A pewnie jak kredki pójdą w ruch to mata pójdzie w odstawke

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:31   #1332
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Dziewczynki wiem, że podawane było chyba sto razy, ale sierota nie zapisała podajcie proszę tytuły polecanych poradników o wychowaniu dzieci

U nas dni mega marudzenia. Mai idą cztery zęby naraz, w tym dwa trzonowce. Nie chce nic jeść. Tylko cyca by chciała na okrągło. Zamiast kończyć kp to karmię coraz więcej
Jak mówić do dzieci, żeby nas słuchały, jak słuchać żeby do nas mówiły
Wyzwoleni rodzice, wyzwolone dzieci
Twoje kompetentne dziecko
Ja akurat mam tylko te 3 książki.
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Nic się nie wylewa. Za to Amela lubi się do niego przyssac.

Nam poki co wystarcza taki rozmiar. A pewnie jak kredki pójdą w ruch to mata pójdzie w odstawke
Czyli warto kupić? Bo ciągle się zastanawiam
29.12.2016 [9tc]
Stary 2015-01-22, 13:50   #1333
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Jak mówić do dzieci, żeby nas słuchały, jak słuchać żeby do nas mówiły
Wyzwoleni rodzice, wyzwolone dzieci
Twoje kompetentne dziecko
Ja akurat mam tylko te 3 książki.

Czyli warto kupić? Bo ciągle się zastanawiam
Dziękuję

Też długo zastanawiałam się nad kupnem maty wodnej, ale kupiłam znikopis taki z Biedronki ze stempelkami i Maja ładnie się tym bawi, a my z nią Super zabawka.
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 13:52   #1334
misia332
Zakorzenienie

Moja klusia wazy 3430 g, takze od wyjscia ze szpitala przybral 530 g. Wit D co drugi dzien. Poza tym zdrowe jak ryba.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 14:01   #1335
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Moja klusia wazy 3430 g, takze od wyjscia ze szpitala przybral 530 g. Wit D co drugi dzien. Poza tym zdrowe jak ryba.
super!
Stary 2015-01-22, 14:13   #1336
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
To pięknie Niech rośnie zdrowo.
29.12.2016 [9tc]
Stary 2015-01-22, 14:28   #1337
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Cudowne info
Stary 2015-01-22, 17:52   #1338
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Antosiek <3
Stary 2015-01-22, 18:41   #1339
tassia
Zakorzenienie

Misi a jaki macie teraz wózek?

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:19   #1340
Isabell12
Zadomowienie

hej, hej
ale miałam dzień w pracy

misia dla Tośka

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mostly_cloudly Pokaż wiadomość
Hmm, no to zaraz problem rozwiążemy Proszę koleżanki o sugestie propozycje męskich imion.. a nóż może coś się spodoba, albo mały kopnie jak mama dane imię przeczyta, co będzie oznaczać, że na to imię już reaguje Na początek zaproponuję 3 nasze typy, z których jeden oczywiście zwyciężył: Konstanty, Maciej, Mikołaj
Mikołaj - bardzo mi się podoba
i Antoni -Antoś- też super - to moje propozycje

Cytat:
daj spokój tygodniowy maraton z hektolitrami kawy i spaniem po 3h zakończony :jupi: do tego rozłożył mnie jakiś wirus i jeden dzień miałam wyjęty zupełnie z życia cały czas wymiotując... to później trzeba było słać kurierem żeby dotarło
ciesze się że się podobają

)
mój już też trwa tydziń z hakiem- ale to klusek ma nie moc- i końca nie widać .......a ja zdycham

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:

ejjjj wątek nam zdycha

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

no widzisz ile pozytywów znalazłas jak wyluzujesz to samo sie uda ja np. byłam nastawiona na pierwsza ciąze co bedzie to bedzie nie bardzo tez chciałam bo jeszcze studiowałam a ja jestem straszny nerwus i bałam sie jak to bedzie na obronie bo kończyłam studia i na obrone poszłam juz z brzuszkiem jakos na szczescie poszło i wszystko było ok... ale nie bylam nastawiona nawet na to ze szybko pojdzie i ze zaraz bede w ciazy i zajeło nam to 3 miesiace wiec perszingiem ... no a np moja siostra jest mezatka od 10 lat i nic jezdzi na inseminacje teraz bedzie miec zabieg laparoskopowy i znowu inseminacje 4 i pozniej in vitro zostaje ... takze głowa do góry bedzie dobrze i sie na pewno uda
no właśnie kilka dni temu spotkałam się z dziewczyną - siostra koleżanki z pracy - która nie może mieć dzieci ( jest kilka lat po ślubie) i zdecydowali się na leczenie i doszło do tego ze mąż ma mieć zabieg podczas którego będzie miał pobrane plemniki z jader jak dobrze pamiętam - jakoś to tam się fachowo nazywa ( to chyba on ma bardzie problem niż ona ale w sumie nie istotne- dzieci i tak z naturalnego poczęcia mieć nie będą - to już pewniak) więc naprawdę dało mi to do myślenia - jakoś sie ich sytuacją mocno wzruszyłam no i tak trochę zmienił mi się tok myślenia, ............ale moje marzenia dalej są..........tylko trochę inaczej chyba podchodzę do sytuacji,
dodam że ci ludzie są w trakcie adopcji - chcą adoptować chłopca dla którego są rodziną zastępczą

Cytat:

ale kusicie-
brydzia pokaż coś na wzór jestem zainteresowana

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Brydzia, daj link do magnesow. Przyda sie na przyszlosc
no no........

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

jutro idę z małym do lekarza
mam podejrzenie o AZS u kluska- boję się że się potwierdzi
matall chyba pisała że En ma podejrzenie AZS - jak dobrze pamiętam,-
matall jak tam u was teraz sytuacja wygląda ze skórą małej?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

kupiłam małemu pisaki do wanny i jest szał!!!!

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:

ejjjj wątek nam zdycha [COLOR="Silver"]

[)
noooooo................dz iewczyny do pisania

a... angelika trzymam mega mega mocne kciuki za Twoją siostrę mój problem przy jej problemie jest niczym, oby wszystko poszło po jej myśli

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

jutro na 18 idę ze znajomymi z pracy na pifko bez tż - bosz nie pamiętam kiedy ostatni raz wychodziłam gdziekolwiek ( przed ciążą ostatni raz) - normalnie zdziczałam

a dzisiaj ja mam wolny wieczór tż zabrał chłopaków do swoich rodziców - dzien babci i dziadka

Edytowane przez Isabell12
Czas edycji: 2015-01-22 o 19:20
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 19:40   #1341
kaska87
Zakorzenienie

Mikołaj wybierz Mikołaja chociaż to chyba takie ryzyko jak z Zuziami- zbóje przeogromne

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 20:05   #1342
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Mikołaj wybierz Mikołaja chociaż to chyba takie ryzyko jak z Zuziami- zbóje przeogromne
To podziękuje

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 20:33   #1343
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Myślałam może, że np małż robi - taki rodzinny biznes albo co
Super, że pieniążki się zarobiły. I słusznie, bo patent ekstra a jakość świetna.
Skapnęłam się właśnie, że przesłałam CI 2 razy to samo zdjęcie A myślałam, że przyszło podwójnie, bo zdecydowałaś, że jakość jednego jest za biedna żeby drukować. Oj blondi, blondi... To nic, na szczęście jedno z najładniejszych wysłało się podwójnie

Cytat:
Ślicznie!

Cytat:

ale kusicie-
To co wyślesz, to masz na magnesie Jakość piękna, lepsza niż w firmie, w której drukuję wersję papierową. Przesyłałam zdjęcia powiedzmy profesjonalne, z lustrzanki.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Co do zbójów - polecam imię Juliusz To dziecko nie zna strachu
Stary 2015-01-22, 20:59   #1344
Aaamelkaa
Zakorzenienie

widzę że dużo chłopców z wątku to niezłe Urwisy czy jest na sali chłopczyk który jest grzeczny ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:30   #1345
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Misi a jaki macie teraz wózek?
Navingtona. Kornel chodzi w szelkach.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Ja polecam imie Antoni. uosobienie spokoju... ale tylko w dzien. W nocy zmienia sie w tyrana malego.

Stary 2015-01-22, 21:36   #1346
Francuzeczka_F1
Raczkowanie

Misia! Gratuluje synka!
Widzę, że pięknie sobie radzisz! Tak trzymać!
Pozdrawiam
Francuzeczka_F1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-22, 21:39   #1347
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
hej, hej
ale miałam dzień w pracy

misia dla Tośka

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Mikołaj - bardzo mi się podoba
i Antoni -Antoś- też super - to moje propozycje

mój już też trwa tydziń z hakiem- ale to klusek ma nie moc- i końca nie widać .......a ja zdycham

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

no właśnie kilka dni temu spotkałam się z dziewczyną - siostra koleżanki z pracy - która nie może mieć dzieci ( jest kilka lat po ślubie) i zdecydowali się na leczenie i doszło do tego ze mąż ma mieć zabieg podczas którego będzie miał pobrane plemniki z jader jak dobrze pamiętam - jakoś to tam się fachowo nazywa ( to chyba on ma bardzie problem niż ona ale w sumie nie istotne- dzieci i tak z naturalnego poczęcia mieć nie będą - to już pewniak) więc naprawdę dało mi to do myślenia - jakoś sie ich sytuacją mocno wzruszyłam no i tak trochę zmienił mi się tok myślenia, ............ale moje marzenia dalej są..........tylko trochę inaczej chyba podchodzę do sytuacji,
dodam że ci ludzie są w trakcie adopcji - chcą adoptować chłopca dla którego są rodziną zastępczą

ale kusicie-

no no........

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

jutro idę z małym do lekarza
mam podejrzenie o AZS u kluska- boję się że się potwierdzi
matall chyba pisała że En ma podejrzenie AZS - jak dobrze pamiętam,-
matall jak tam u was teraz sytuacja wygląda ze skórą małej?

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

kupiłam małemu pisaki do wanny i jest szał!!!!

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

noooooo................dz iewczyny do pisania

a... angelika trzymam mega mega mocne kciuki za Twoją siostrę mój problem przy jej problemie jest niczym, oby wszystko poszło po jej myśli

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

jutro na 18 idę ze znajomymi z pracy na pifko bez tż - bosz nie pamiętam kiedy ostatni raz wychodziłam gdziekolwiek ( przed ciążą ostatni raz) - normalnie zdziczałam

a dzisiaj ja mam wolny wieczór tż zabrał chłopaków do swoich rodziców - dzien babci i dziadka
Dzięki i ja trzymam mocne kciuki za Was
Stary 2015-01-22, 21:41   #1348
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Francuzeczka_F1 Pokaż wiadomość
Misia! Gratuluje synka!
Widzę, że pięknie sobie radzisz! Tak trzymać!
Pozdrawiam
Dziekuje. Ty tez dasz rade. Jeszcze miesiac !!

Stary 2015-01-23, 08:12   #1349
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
widzę że dużo chłopców z wątku to niezłe Urwisy czy jest na sali chłopczyk który jest grzeczny ?
Mój Kamil jest grzeczny już prawie 15 lat Emi przy nim, to mały diabełek
Stary 2015-01-23, 08:14   #1350
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Moj tez urwis. Mam nadzieje ze z braciszkiem za pare lat chaty nie rozniosa

Misia brawa dla Antosia

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości