|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2013! cz. XVI
Cytat:
tygodniowy maraton z hektolitrami kawy i spaniem po 3h zakończony ciesze się że się podobają Cytat:
ale wiem które zdjęcie to Twoje robiąc je pomyślałam że przypominają mi your angel mimo że chyba tylko na jednym zdjęciu była cześć Twojej twarzy ale Julo przystojniak ![]() Pamiętam jak wrzucałaś zdjęcia z sesji ciążowej z balonikiem z maca i jakoś jak zobaczyłam to zdjęcie to mi się skojarzyło z Tobą. Ale stwierdziłam że pewnie mi się coś ubzdurało normalnie przez tydzień chyba tu nie zaglądałam myślałam że będzie nadrabiania że hoho a tu względnie
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Proszę koleżanki o sugestie propozycje męskich imion.. a nóż może coś się spodoba, albo mały kopnie jak mama dane imię przeczyta, co będzie oznaczać, że na to imię już reaguje Na początek zaproponuję 3 nasze typy, z których jeden oczywiście zwyciężył: Konstanty, Maciej, Mikołaj
|
|
|
|
|
#1323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
ale to leci masakra ejjjj wątek nam zdycha ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
ile pozytywów znalazłas jak wyluzujesz to samo sie uda ja np. byłam nastawiona na pierwsza ciąze co bedzie to bedzie nie bardzo tez chciałam bo jeszcze studiowałam a ja jestem straszny nerwus i bałam sie jak to bedzie na obronie bo kończyłam studia i na obrone poszłam juz z brzuszkiem jakos na szczescie poszło i wszystko było ok... ale nie bylam nastawiona nawet na to ze szybko pojdzie i ze zaraz bede w ciazy i zajeło nam to 3 miesiace wiec perszingiem ... no a np moja siostra jest mezatka od 10 lat i nic jezdzi na inseminacje teraz bedzie miec zabieg laparoskopowy i znowu inseminacje 4 i pozniej in vitro zostaje ... takze głowa do góry bedzie dobrze i sie na pewno uda
|
|
#1324 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Następnym razem na pewno napiszę Pewnie coś jeszcze kupię, tym razem dla siebie. Poza tym polecałam Was wielu koleżankom - akurat miałam magnesy w torebce, pokazałam przy okazji i bardzo się podobały ![]() Haha, tak, była część mojej twarzy, to akurat taki trochę niefortunny kadr Wybrałam same foty gdzie Julo ma duży uśmiech, bo jak człowiek na coś takiego rzuci okiem, to nie ma siły żeby samemu się nie uśmiechnąć
|
|
#1325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i szkoda że wczesniej na to nie zwróciłam uwagi i nie zakupiłam na dzień babci i dziadka no ale zakupie bezokazyjnie i dam po jednym niech maja sobie tez na lodowke zamowie gorzej ze pewnie moje dziecko bedzie sciagac i niszczyc jak to robi teraz z innymi magnesami
|
|
#1326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio nie ma z tego takiego zarobku żeby kogoś zatrudnić ![]() Chociaż grudzień i styczeń jest masakra no ale ja się ciesze ![]() Cytat:
![]() Mam w planie zrobić mu takie 5x5cm ze zwierzątkami. Ale oczywiście szewc bez butów chodzi ![]() Mamy te z danonków ale wystarczy że je poślini i się rozwarstwiają i nadają do kosza
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Brydzia, daj link do magnesow. Przyda sie na przyszlosc
|
|
|
|
#1329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejo.
Normalnie szkoda, że tak mało się tu pisze. My dzisiaj wybieramy się do teściów. Wywołałam zdjęcie i dam po tym serduszku z metryczką Filipa (bo podoba mi się ).Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Filip ciężko zniósł, płakał strasznie już na widok pielęgniarki. Miał trzy ukłucia :/ Waży 12 kilo. Brydzia też miałam zamówić u Ciebie magnesy, ale w sumie to za późno sobie przypomniałam. Ale i tak wkrótce zamówie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A powiedzcie, nie wylewa się Wam woda z tych pisaków? Oglądałam Filmik na youtubie, i koleś jak pisał, to z tego pisaka kapała mu ciągle woda (tylko, że to była mata z innej firmy). Wymiar 50x50 cm jest wystarczający? I co Ty zrobisz z takim długim urlopem? ![]() Cytat:
miedzy jednokolorową a cztero jest tylko 4 złote róznicy.
|
|||
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wiem, że podawane było chyba sto razy, ale sierota nie zapisała
podajcie proszę tytuły polecanych poradników o wychowaniu dzieci ![]() U nas dni mega marudzenia. Mai idą cztery zęby naraz, w tym dwa trzonowce. Nie chce nic jeść. Tylko cyca by chciała na okrągło. Zamiast kończyć kp to karmię coraz więcej |
|
|
|
#1331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nam poki co wystarcza taki rozmiar. A pewnie jak kredki pójdą w ruch to mata pójdzie w odstawke
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyzwoleni rodzice, wyzwolone dzieci Twoje kompetentne dziecko Ja akurat mam tylko te 3 książki. Cytat:
|
||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też długo zastanawiałam się nad kupnem maty wodnej, ale kupiłam znikopis taki z Biedronki ze stempelkami i Maja ładnie się tym bawi, a my z nią Super zabawka.
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Moja klusia wazy 3430 g, takze od wyjscia ze szpitala przybral 530 g. Wit D co drugi dzien. Poza tym zdrowe jak ryba.
|
#1335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech rośnie zdrowo.
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Antosiek <3
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Misi a jaki macie teraz wózek?
|
|
#1340 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej, hej
ale miałam dzień w pracy ![]() misia dla Tośka ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
i Antoni -Antoś- też super - to moje propozycje ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
dodam że ci ludzie są w trakcie adopcji - chcą adoptować chłopca dla którego są rodziną zastępczą Cytat:
brydzia pokaż coś na wzór jestem zainteresowana no no........ ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- jutro idę z małym do lekarza mam podejrzenie o AZS u kluska- boję się że się potwierdzi matall chyba pisała że En ma podejrzenie AZS - jak dobrze pamiętam,- matall jak tam u was teraz sytuacja wygląda ze skórą małej? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- kupiłam małemu pisaki do wanny i jest szał!!!! ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- noooooo................dz iewczyny do pisania a... angelika trzymam mega mega mocne kciuki za Twoją siostrę mój problem przy jej problemie jest niczym, oby wszystko poszło po jej myśli---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- jutro na 18 idę ze znajomymi z pracy na pifko bez tż - bosz nie pamiętam kiedy ostatni raz wychodziłam gdziekolwiek ( przed ciążą ostatni raz) - normalnie zdziczałam ![]() a dzisiaj ja mam wolny wieczór tż zabrał chłopaków do swoich rodziców - dzien babci i dziadka Edytowane przez Isabell12 Czas edycji: 2015-01-22 o 19:20 |
||||
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Mikołaj wybierz Mikołaja
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1343 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Super, że pieniążki się zarobiły. I słusznie, bo patent ekstra a jakość świetna. Skapnęłam się właśnie, że przesłałam CI 2 razy to samo zdjęcie A myślałam, że przyszło podwójnie, bo zdecydowałaś, że jakość jednego jest za biedna żeby drukować. Oj blondi, blondi... To nic, na szczęście jedno z najładniejszych wysłało się podwójnie ![]() Cytat:
To co wyślesz, to masz na magnesie Jakość piękna, lepsza niż w firmie, w której drukuję wersję papierową. Przesyłałam zdjęcia powiedzmy profesjonalne, z lustrzanki.---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Co do zbójów - polecam imię Juliusz To dziecko nie zna strachu
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że dużo chłopców z wątku to niezłe Urwisy
czy jest na sali chłopczyk który jest grzeczny ?
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Navingtona. Kornel chodzi w szelkach.
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Ja polecam imie Antoni. uosobienie spokoju... ale tylko w dzien. W nocy zmienia sie w tyrana malego.
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
Misia! Gratuluje synka!
Widzę, że pięknie sobie radzisz! Tak trzymać! Pozdrawiam
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i ja trzymam mocne kciuki za Was ![]()
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje. Ty tez dasz rade. Jeszcze miesiac !!
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi przy nim, to mały diabełek
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misia brawa dla Antosia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

tygodniowy maraton z hektolitrami kawy i spaniem po 3h zakończony 
Piękne te magnesy wyszły i bardzo tanio. Ja nie dostałam takich gratisów, pewnie za mało zamówiłam 

Często razem z nim gotuję czy robię sobie sałatkę. Julo wtedy siedzi na blacie a ja mu o wszystkim opowiadam.
ale Julo przystojniak 

jezdzi na inseminacje teraz bedzie miec zabieg laparoskopowy i znowu inseminacje 4 i pozniej in vitro zostaje ... takze głowa do góry bedzie dobrze i sie na pewno uda 

dla Tośka
za Twoją siostrę mój problem przy jej problemie jest niczym, oby wszystko poszło po jej myśli
A myślałam, że przyszło podwójnie, bo zdecydowałaś, że jakość jednego jest za biedna żeby drukować. Oj blondi, blondi...
i ja trzymam mocne kciuki za Was