|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+
Cześć ślicznoty.
Ines zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń ![]() ![]() Navi Ty jak zwykle piękna, strasznie mi się podobasz, jakkolwiek to brzmi A fryzurka bardzo fajna, sama jakiejś szukam bo muszę podciąć włoski.Kasia u mnie znów na odwrót, na ojca w życiu nie mogę liczyć. Fajnie, że możesz spędzić ze swoim tatą trochę czasu. Sweet czekamy na zdjęcia! Oreganka rozwaliłaś mnie ![]() Ty to jesteś świetna. Powiem jedno-dobrze, że za Ktośkiem tęskniłaś, że Ci go brakowało. Może już teraz jakieś rozmyślania rzadziej się będą pojawiać A humor nic nie lepszy, pewnie długo lepszy nie będzie. Ale już Basię zamęczam swoimi urojeniami, i wystarczy
|
#3392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam o tym ale wiesz, byłam z mamą, Tż-em...Cytat:
a tak wogóle przecież odrastają!wiem coś o tym, potrafiłam z długich ściąć na 3 mm a potem zapuszczać i znów ścianać, jestem bardzo wybredna co do włosów
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja musialabym sciąc niewiele, dlatego mi tak nie zal ![]() tylko boje sie, ze beda sie kiepsko układać... bo ja mam znacznie ciensze wlosy niz ona
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz nie mam zamiaru już ścinać, jednak w długich czuję się ok.
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
o rany Aneczko weź mnie nie
ale rozumiem doskonale co masz na mysli, tez jestem kobieto -maniaczką ![]() Cytat:
oreganka ma piekne blond fale ![]() na 3 mm???
|
|
|
|
|
#3396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aneczka nas też możesz zamęczać urojeniami, ja chętnie wysłucham, zresztą ja was też zamęczam, co dzień to inny nastrój, ciekawe co będzie jutro ![]() Cytat:
ja też tak zawsze robiłam tak: zapuszczałam i ciach, potem znowu zapuszczanie i ciach ale od 2 lat nie ściam tak drastycznie, jedynie końce i takie długie teraz mam Cytat:
navi powiedz mi jak ten sernik co na 30 o nim pisałaś, tłusty jest bardzo?bo może rodzince coś upichcę w przyszłym tyg
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zdjęciach jakie mam Oreganka ma proste! ale jestem zła i smutna, właśnie zadzwoniła matka TŻ-ta, że zrobiłam błąd w nazwisku TŻ-ta ciotki zamiast "U" napisałam "Ó". Kur... całe 2 miesiące lista leżała u niej i nie mogła zerknąć czy wszystko jest OK?tak trudno było?teraz wyszłam na idiotkę, a przecież z nazwiskami jest różnie strasznie mi przykro![]() Ja tak się wszystkim przejmuję
|
|
#3398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie jest tlusty bardzo, jest PYSZNY!!!! ![]() pieklam go u podrzutka, załapałam sie na 1 kawałek,ciekawe czy cos mi zostanie z calej blachy ![]() aneczko marudz ile tylko potrzebujesz 2000 spam
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
ojejjj Sweet nie przejmuj sie! kazdemu się moglo zdarzyć
![]() witamy JUBILATKĘ!!!!!
|
|
|
|
#3401 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w końcu motylki w brzuszku zaczęły latać ![]() Cytat:
chociaz jestem baaardzo ciekawa jakbyś wyglądała hehe a tunika jest super! :PCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
pokaż sukienke pliz pliz
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, az tak drastycznych zmian nie mam w planach, spokojnie
|
|
|
|
#3403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczyny ![]() Cytat:
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że niby to nie jest nic strasznego, tylko sam fakt, że miała listę i jej nie sprawdziła, mogę się założyć, że gdyby ona mojej rodzinie i znajomym wypisywała zaproszenia też by popełniła błędy ale ja bym sprawdziła!
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
cmokaski uciekam już
będę w nocy albo jutro
|
|
#3406 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejałaś? To ja ślepa jestem...
Oj tam Sweet, nie warto się wkurzać. 3 głębokie oddechy, policz do 10, i już. Może po prostu zapomniała
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ty mowisz sweet o slubnej sukni?? bo my o tej na poprawiny
![]() papa oreganko, baw sie wysmienicie
|
|
|
|
#3408 |
|
Wtajemniczenie
|
To baw się dobrze ale nam tam nie uschnij z tęsknoty
![]() edit: A ślubnej też nie pamiętam, dawno wklejałaś? Pingwin! Na +30 czytałam, że sobie depilację laserową robiłaś. W jakimś salonie w TG??? Bo szukam jakiegoś dobrego na mikrodermabrazję.
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że o ślubnej mówiła Ecstasy, na poprawiny dopiero wkleję
![]() Ja też uciekam, jedziemy do mamy TŻ-ta ![]() Pa!
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie
Ines wszystkiego najlepszego kochana!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#3411 | |||
|
Wtajemniczenie
|
tata będzie około 2 tygodnie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no nic jedziemy w góry, trzeba korzystać z dnia i chwil z tatą pa pa pa
|
|
|
#3412 |
|
Wtajemniczenie
|
INES zdrówka szczęścia pomarańczy! niech słoneczko na niebie Ci zawsze tańczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
sweet nie się nie martw to "tylko u " ja podałam nazwisko dziewczyny mojego brata na zaproszenie zamiast sekta to mafia nie wiem skąd mi sie to wzięło
ale było śmiesznie to było rok temu na weselu mojego kuzyna a do teraz kawały sobie ze mnie robią ![]() aha na zdjęcia sukni ślubnej to ja się chyba nie załapałam ![]() Aneczko nic nie marudzisz, ja mogę Cie słuchać ile będzie potrzeba byleby lepiej się Tobie zrobiło, bo mnie wszystko inetresuje co z Tobą związane INES wszystkiego co najlepsze!! oreganko a dlaczego nie byłaś na ślubie z ktośkiem ?? navi fryzurka fajowa! a jak z TŻ już wszystko dobrze?? bo ja trochę w plecy jestem i nie wiem już co i jak ![]() ka.si super że z tatą tak fojowo Ci się układa,takie oparcie jest bardzo potrzebne szkoda tylko że oboje rodzice nie są tak odpowiedzialni.. ale takie to życie już jest niestety |
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Jak tak czytam o tych waszych supar ojcach to zazdroszcze. Bo ja niby mam ojca (i to w tym samym mieszkaniu), a tak naprawde jakbym go nigdy nie miala
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
ka.si superowo!!
to udanej wycieczki! moze jakies zdjecia... ![]() co ja bym dała za takie samotne chwile z tata... fakt, spedzilismy troche razem, ale to tylko dzieki temu, ze jego zona spała, albo musiala isc do pracy... ale jak przyjadą do warszawy to moge o tym zapomnieć ![]() ehh jak zwykle-szkoda gadać ![]() Cytat:
faktycznie pomylic sekte z mafią... hehehe ![]() na fryzurke chyba się odwazę.. ![]() a oreganka obiecala koledze ktory smali do niej cholewki, ze pojdzie z nim zanim pojawil się ktosiek (chyba)
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to najgorsze, miec kogos tak blisko,a nie czuc jego obecności ![]() no nic.. zycie ![]() powiedz lepiej jakie plany na dzisiejszy szczegolny dzien??
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. dogadzam sobie . Potem zobaczę się ze Szkodnikiem, a wieczorem zabieramy Olę i jedziemy za Górę Kalwarię do takiej knajpki na coś dobrego z grilla . Chyba że pogoda będzie do Trzeba wykombinowac jakis plan B
|
|
#3418 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dziś smętny dzień
|
#3419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do ojca - ja swojego nawet nie pamiętam, tak więc... Eee, co Wam będę smucić. Fakt faktem, jakiś dziwny dziś dzień.
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
ehh
Rayne ale zmarł jak byłas mala, czy się nie zdazyliscie lepiej poznac przed rozwodem etc?ja tam mam dzis dobry dzien ![]() ide wlasnie pichcic to: http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis3863.html ![]() wiec przesylam wam duuuzo pozytywnej energii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

A fryzurka bardzo fajna, sama jakiejś szukam bo muszę podciąć włoski.
Ty to jesteś świetna. Powiem jedno-dobrze, że za Ktośkiem tęskniłaś, że Ci go brakowało. Może już teraz jakieś rozmyślania rzadziej się będą pojawiać

no nic, innym razem.. 

a tak wogóle przecież odrastają!wiem coś o tym, potrafiłam z długich ściąć na 3 mm a potem zapuszczać i znów ścianać, jestem bardzo wybredna co do włosów
ale rozumiem doskonale co masz na mysli, tez jestem kobieto -maniaczką

pokaż sukienke pliz pliz