|
|
#2041 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
![]() Uwaga! Przelatuję Was po raz drugi! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A już wycofanie Envy to klasyczny strzał w kolano (i pomyśleć, że nie podobał mi się ten zapach, gdy był jeszcze dostępny za normalne pieniądze) ![]() Opinie W. na temat Twoich perfum ![]() Cytat:
Cytat:
To nie jest aby jakiś kościół w Krakowie? Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-01-22 o 13:30 |
|||||
|
|
|
#2042 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#2043 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2045 |
|
Nindżopesz
|
To jak to było? Nierozpakowany towar można zwrócić w ciągu dziesięciu dni? ![]() A fogle szlag trafił minimalizm, czaję się na Carbone. Będę nim i chłopa psikać przed ten teges. |
|
|
|
#2046 | ||
|
Panaroja
|
znad zdechu dnia kolejnego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie przeczytałam u dołu strony "Na diecie powinnaś jeść słodycze" lete zgłębiać temat
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2047 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie też to ciekawi ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Czyżby ktoś z naszych?
|
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
O! Rychło w czas
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fogle się nie chwaliłam, ostatnimi czasy wygrałam w totka Tylko bez sprawdzania, podglądania i oszukiwania ![]() A i ostatnimi czasy szukałam w domu kubka, który kupiłam 3 dni wcześniej didce, po przeszukaniu domu wszerz i wzdłuż, odkryłam, że ... to jednak talerzyk a nie kubek kupiłam .... ino z takim samym "wzorem"... drogi baru czy to sks? ![]() No i macham znad oparzonego przełyku Idę Was szybko przelecieć i oglądać 5 sezon BB, jakoś nie jest aż taki świetny jak mówiono/pisano , ale może jeszcze będzie Tzn był tak do 3 sezonu może, ewentualnie za dużo go oglądałam i mi się przejadło tj. przeobejrzało
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2049 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
No to się zdecyduj, można wybrać eee tylko jedną poprawną odp
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 20zł? ![]() A ja wczoraj poszłam szukać siostrze prezentu na imieniny, a kupiłam sobie fioletową koszulę niestety średni fiolet, ciemnej szerlokowej śliwki nigdzie nie było ![]() mieszkanie 10minut od centrum outlet to zuuooo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-22 o 17:01 |
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
48 zł i to jeszcze z plusem, nie opłaca się grać w multilotka Poka koszulę
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
taka, całe 39zyli
http://koszuledamskie.pl/p/2014/04/m...4151446498.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-22 o 17:10 |
|
|
|
#2054 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
uszkodzono maskę Tutenchamona
![]() http://wyborcza.pl/1,75477,17293240,..._kairskim.html
|
#2057 | |
|
BAN stały
|
Dobra, więc strzelam 48 PLN
Zgadłem, zgadłem, haha! Cytat:
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3. ![]() 4.nooooo , jakby tu teeegooo noooo ![]() 5.auuuć Z Tutenchamonem to i tak dobrze że go jeszcze na lewo gdzieś nie opylili
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2060 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
olej z siemienia lnianego tłoczony na zimno
![]() Cytat:
oświecicie mnie o jakie messe chodzi? o to czy jakieś inne? bo nie wiem czy znam ![]() oby nie na długo ![]() Cytat:
nawet czasami sobie łyżeczką piję sam, jak syrop ![]() ja dodaję do sałatek, na kanapki, do twarogu (miksuję blenderem na pastę), do musli... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
), ale końcówka znów jest super Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. 4. Obejrzalam dwa odcinki i dalam sobie spokój..nie podeszło mi to .... Cytat:
|
||
|
|
|
#2063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będzie on w duftarcie! Gryxiu - co do opinii W. ... chociaż Cabochard tak się na początku podobal, kiedy po noszeniu cały dzień kładlam się spać, zapodając sobie 2 skromne psiczki, W. przecknął się i wymamrotał "Co tak WALI drogerią z lat 60tych?" ![]() Cytat:
pod sosną to raczej kot - małą, a pod dużą leśnik ![]() Wiecie, co, wiecie, co? zaczęłam Piątkę! Ale nie Premiere, tylko klasyczną!
|
|
#2064 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Serio, dla mnie lata '60 to synonim elegancji |
|
|
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę odkopać i sobie przypomnieć w takim razie ![]() Cytat:
![]() nie mogę się doczekać 5 Znad kawy |
||
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
mój trzeci ulubiony - po czarnym i czerwonym
Cytat:
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Znad earl grey
Cytat:
A w międzyczasie spadam szukać podłóg, bo drzwi na razie Oczywiście podłogi te co mi się podobały są wycofane, ale to już standard. ![]() Przy okazji padł nam piekarnik, mnie wyskoczyły conajmniej 3 wizyty u dentki, w remoncie koszty rosną jak grzyby po deszczu i już wiem na 99,99 % że nie pojadę do Barcelony na wystawę Ju No ale nigdy nie mówię nigdy, takie są realia na dziś dzień, ale może sie uda coś. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Mój też trzeci Masz Wizażowy uniform teraz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-23 o 09:47 |
|
|
|
|
#2068 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Ad wytłuszczone - nie mów do mnie na ten temat! Ząb mnie boli Ju, a klasyczna Piątka czym będzie wywijać...?
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę
|
|
|
|
#2070 |
|
Nindżopesz
|
Jak masz jeszcze choinkę niewyniesioną to zmuś psa/kotha żeby obsikał i będzie szybciej
![]() Macham znad oczekiwania na listonosza z Obsikaną Choinką i zrzucenia 0,7 kg
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

podobno jest super zdrowy 

niestety średni fiolet, ciemnej szerlokowej śliwki nigdzie nie było 

), ale końcówka znów jest super