Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 09:33   #3931
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
A ja dla odmiany mówię dobranoc ze szpitalnego łóżka. Miałam dzisiaj wizytę i od poprzedniej wg usg synek nie urósł nic.

Ech niech mi ktoś powie, że ciąża to nie choroba. Ja w ciągu ostatnich 8 miesięcy zaliczyłam więcej patologii niż przez 28 lat życia.

Pierwszy steryd dostany, jutro drugi. Dobrze chociaż, że już prawie kończe 35 tydzień. Ale nie jestem przekonana, że wyjdę stąd będąc jeszcze w ciąży.A tak liczyłam choć na te 37 tyg.

No w każdym razie dobranoc i do jutra.
O kurczę, dobrze, że jesteś pod opieką.. I zgadzam się, że lekarz mógł źle zaznaczyć główkę czy cos i już taka waga wyszła.. Będzie dobrze

Ładne macie brzuszki
Gratuluję udanych wizyt za dzisiejsze trzymam kciuki

Ja wczoraj poprasowałam pierwsze pranie, a dzisiaj włączyłam tetry.

Pozazdrościłam Wam tych literek są boskie ! i zamówiła sobie takie : http://allegro.pl/litery-3d-20cm-imi...001578185.html wybrałam wzór 22 bo mamy szare ściany także rozjaśni troszkę
Stary 2015-01-23, 09:35   #3932
smv
Zakorzenienie

Ale ładne
Stary 2015-01-23, 09:36   #3933
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Jeju, dziewczyny tak pedzicie z tematami, ze dopiero udalo mi sie nadgonic ta cala czesc. A zaraz juz sie skonczy!

W ktorym szpitalu lezysz? Trzymam kciuki za kolejne ktg!

SMV brawa dla tz, ze sam zaproponowal!

Lutowe dziewczyny sie rozpakowuja jedna po drugiej, zaraz i u nas sie zacznie. Oby tylko po donoszeniu!

MON9 piękna Twoja córa

Moja mala wazyla w 30tyg 1400g i p. kardiolog daje duza szanse na to, ze bedzie po urodzeniu dawala rade bez aparatury specjalistycznej wspomagajacej serduszko i tej mysli sie trzymam

Ja od jakiegos czasu nabralam mnostwo sil, niewiem skad nawet. Ostatnio siedze przy maszynie do szycia i szyje, a w momentach w ktorych nie szyje, to planuje co uszyc.
Oczywiscie dla malej Wiki.

Kocyk juz lezy i czeka, tak samo i rozek. Dzis jeszcze podusia do wozka i moze literki
Uszylam tez taki "worek" na pieluszki a pozniej bedzie na zabawki.

Pokaze dzis rozek, a za kolka dni juz kacik malutkiej i siebie tez pokaze

Pozdrawiam mamusie i mam nadzieje, ze dam rade sie jeszcze odezwac przed zakonczeniem tego watku, bo naprawde nie wyrabiam z czytaniem
Zgrabna i zdolna mamusiaśliczny brzusio
Stary 2015-01-23, 09:37   #3934
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Witaj każdy moment jest dobry na dołączenie napisz coś o sobie, co będziesz miała, w którym jesteś tygodniu na kiedy masz termin i jak przechodzisz ciąże?
Mam jeszcze 25 lat (w lipcu 26) i jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 8 marca. Będzie chłopiec Antoni

Co do przechodzenia ciąży to mam te same objawy co większa część z Was, czyli: mdłości, ból kręgosłupa i ta nieszczęsna zgaga Poza tym ciąża przebiega na całe szczęście prawidłowo i oby tak pozostało do końca
antoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 09:44   #3935
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Śliczny brzuszek to czekamy na zdjęcia gotowego kąciku
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 09:49   #3936
przezduzeem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Leżę na kamińskiego. Trafiłam tu z podejrzeniem cholestazy. Do tej pory wyniki ok ale czekam caly czas na wyniki kwasu żółciowego - powinny być w pn. Od wczoraj jednak mnie brzuch pobolewa i dlatego dają mi magnez w kroplowie.
I jak Twoja opinia o tym szpitalu? Narazie to moj nr 1 na poród.
Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Śliczny brzuszek to czekamy na zdjęcia gotowego kąciku
Cytat:
Zgrabna i zdolna mamusiaśliczny brzusio
Dziekuje kochane

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 09:50   #3937
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
Mam jeszcze 25 lat (w lipcu 26) i jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 8 marca. Będzie chłopiec Antoni

Co do przechodzenia ciąży to mam te same objawy co większa część z Was, czyli: mdłości, ból kręgosłupa i ta nieszczęsna zgaga Poza tym ciąża przebiega na całe szczęście prawidłowo i oby tak pozostało do końca
Wg OM też mam termin na 8 marca ale na ostatnim usg lekarz stwierdził że malutka jest o tydzień starsza i termin przesunął się na 2 marca,ale kiedy będzie chciała wyjść to tylko ona jedna o tym wie
A jak z wyprawką, masz już wszystko - torba do szpitala spakowana?
Odzywaj się jak najczęściej.
Stary 2015-01-23, 09:50   #3938
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Witajcie kochane
Gratuluję udanych wizyty i trzymam kciuki za dzisiejsze.

Joamro- trzymaj się na pewno wystąpił jakiś błąd w pomiarach, pamiętam jak byłam w ciąży z córką to w 35 tc moja ówczesna gin obliczyła mi wagę małej na ponad 3 kg, a mała się urodziła w 41 tc i ważyła 2980 g więc chyba trochę się pani dr pomyliła bo wg jej obliczeń powinna ważyć ponad 4 kg

Niunia ona- nie nakręcaj się proszę, to nie jest teraz wskazane, jest ok i tego się trzymaj

Magiusa- może weź nospę, dla pocieszenia powiem ci że ja mam wrażenie że mam cały czas twardy brzuch tak jakoś od dwóch miesięcy i do tej pory nie urodziłam, a może to są skurcze przepowiadające ?

przezduzeem, meganka 18, Alunia - śliczne brzuszki

Kasia adm- nie stresuj się za bardzo ciśnieniem, mierz regularnie i będzie ok, ja jak jestem na wizycie u lekarza to moje ciśnienie zawsze jest wysokie, a mam mierzone po badaniu, moja gin się śmieje że tak na mnie działa stresująco, bo w domu mam wyniki idealne, zresztą ja od samego początku mam założony zeszyt i mierzę ciśnienie 3 razy dziennie, bo poprzednio miałam z nim problem
antoxa - witam nową mamusię
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 09:55   #3939
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju, dziewczyny tak pedzicie z tematami, ze dopiero udalo mi sie nadgonic ta cala czesc. A zaraz juz sie skonczy!

W ktorym szpitalu lezysz? Trzymam kciuki za kolejne ktg!

SMV brawa dla tz, ze sam zaproponowal!

Lutowe dziewczyny sie rozpakowuja jedna po drugiej, zaraz i u nas sie zacznie. Oby tylko po donoszeniu!

MON9 piękna Twoja córa

Moja mala wazyla w 30tyg 1400g i p. kardiolog daje duza szanse na to, ze bedzie po urodzeniu dawala rade bez aparatury specjalistycznej wspomagajacej serduszko i tej mysli sie trzymam

Ja od jakiegos czasu nabralam mnostwo sil, niewiem skad nawet. Ostatnio siedze przy maszynie do szycia i szyje, a w momentach w ktorych nie szyje, to planuje co uszyc.
Oczywiscie dla malej Wiki.

Kocyk juz lezy i czeka, tak samo i rozek. Dzis jeszcze podusia do wozka i moze literki
Uszylam tez taki "worek" na pieluszki a pozniej bedzie na zabawki.

Pozdrawiam mamusie i mam nadzieje, ze dam rade sie jeszcze odezwac przed zakonczeniem tego watku, bo naprawde nie wyrabiam z czytaniem
żeby tylko u Ciebie się wyjasnilo pozytywnie , kciuki trzymam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 09:57   #3940
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
I jak Twoja opinia o tym szpitalu? Narazie to moj nr 1 na poród.

Dziekuje kochane
szpital Oki. Warunki spoko ale ja nie mam porównania. Porodowka fajne wrażenie na mnie zrobiła. Położne sympatyczne. Jedzenie....hmmm niedoprawione obiady ale da się zjeść . Na śniadanie i kolacje trzeba miec swoje wspomagacze. Jedyny problem i minus to brak miejsca- oddziały zapełnione. Czasem laski nowo przybyli leżą na korytarzu. Niektóre po porodzie nie maja miejsca na poporodowych salach i leżą na patologii.

ja juz po obchodzie- mam miec przez weekend magnez i nie głaskać mam brzucha. Jakby sie cos więcej działo mam dawać znać. W pn sie okaże co dalej - wiec sobie leżymy .
Stary 2015-01-23, 10:00   #3941
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
szpital Oki. Warunki spoko ale ja nie mam porównania. Porodowka fajne wrażenie na mnie zrobiła. Położne sympatyczne. Jedzenie....hmmm niedoprawione obiady ale da się zjeść . Na śniadanie i kolacje trzeba miec swoje wspomagacze. Jedyny problem i minus to brak miejsca- oddziały zapełnione. Czasem laski nowo przybyli leżą na korytarzu. Niektóre po porodzie nie maja miejsca na poporodowych salach i leżą na patologii.

ja juz po obchodzie- mam miec przez weekend magnez i nie głaskać mam brzucha. Jakby sie cos więcej działo mam dawać znać. W pn sie okaże co dalej - wiec sobie leżymy .
No to leże kochana, jak mus to mus
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:00   #3942
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Wg OM też mam termin na 8 marca ale na ostatnim usg lekarz stwierdził że malutka jest o tydzień starsza i termin przesunął się na 2 marca,ale kiedy będzie chciała wyjść to tylko ona jedna o tym wie
A jak z wyprawką, masz już wszystko - torba do szpitala spakowana?
Odzywaj się jak najczęściej.
Ja mam ten sam termin z OM i USG (czasami waha się w granicy 1 czy 2 dni). Jak byłam na 3 badaniu usg to lekarz stwierdził, że "niezły klocek z tego malucha" więc raczej zapowiada mi się duże dziecko. U nas to podobno rodzinne bo babcia rodziła duże dzieci (wujek miał lekko ponad 5 kg). Siostra rok temu urodziła mojego chrześniaka, który miał 4,750 kg i 62 cm. Na całe szczęście poród skończył się cc, bo nie wiem czy dałaby radę z takim klockiem

Co do wyprawki to w 3/4 jest juz ogarnięta, mamy m.in. wózek (tako monodi), łóżeczko, ubranka już poprane i poprasowane. A co do torby do szpitala to jest w rozsypce muszę się wziąć za nią i spakować. Bo prawie wszystko jest ale leży w różnych miejscach. Gdyby mąż miałby mnie pakować to z tej paniki nic bym chyba nie miała hah
Stary 2015-01-23, 10:07   #3943
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ja bym pewnie pojechała na IP. Z tym, że ja to jestem panikara

Dziękujemy, już po drodze widziałam jeden wypadek, ehh... e tam zakupy, ja to się na żarcie ciesze
Jak byłam w lipcu to se żarcia nabrałam jeszcze na wynos jedźcie ostrożnie, bo wariatów na drogach nie brakuje.
Cytat:

Co do przechodzenia ciąży to mam te same objawy co większa część z Was, czyli: mdłości, ból kręgosłupa i ta nieszczęsna zgaga Poza tym ciąża przebiega na całe szczęście prawidłowo i oby tak pozostało do końca rosi:
Witaj!

Ja wczoraj miałam wrażenie że brzuch twardy cały czas. Nałaziłam sie rano po sklepach to już w drugim czułam twardy brzuch. Potem frytki zjadłam i mi niedobrze było cały wieczór. Ale o 23 jak mały zaczął kopać to tż ze 30 min trzymał brzuch i sie nadziwic nie mógł.

Dziewczyny gdybym czuła niepokój o dziecko albo mało ruchów to bym pojechała na IP.

Kurcze, córa śpi a ja czekam żeby isć po zakupy.
Jeszcze jakis koleś ma przyjsc kupic zestaw do founde koło południa.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:09   #3944
EdithS
Zadomowienie

Dzień dobry!
Wstałam dziś z lekkim katarem, gardło mnie drapie... i skąd to się przypałętało skoro siedzę wiecznie w domu

Nusiekowa trzymam dalej kciuki, by bóle się nie nasiliły!
JoaMro Kochana bądź dobrej myśli, pozytywne nastawienie dużo daje, organizm się wycisza, Synuś na pewno urodzi się zdrowy! Z tego co piszesz to przepływy są ok, tak? A jak posiew? Mocno ściskam!
Magiusa dla mnie takie napięcia to standard, taki właśnie ból twardniejącego brzucha stale mi towarzyszył, ale u mnie to wina króciutkiej szyjki. Więc na Twoim miejscu sprawdziłabym na IP czy jest ok
Witam nową Mamusię, fajnie, że zdecydowałaś się dołączyć
Przezduzem jak ładnie wyglądasz! Kolejna Mamusia ze zdolnościami do szycia
Zielone_oko ładniutkie literki

Wszystkim połamanym po nocce Mamusiom życzę powrotu sił
Sama dziś siusiałam co pół godziny

Wiecie co...chyba kupię kocyk La Millou, tż nie jest zadowolony z tego pomysłu i jak się dowie, że jednak to zrobiłam, to chyba zwariuje
próbowałam podejrzeć inne, by wyszło taniej, ale mój mózg wciąż wraca do tego... Jak już Wam wcześniej pisałam, wózek dostaniemy używany po szwagierce, niestety czarno różowy (wklejam fotę), ale bez tej torby, torbę dokupię gładką czarną Skip Hop i chciałabym ten róż przyćmić, myślicie że będzie pasować? Czy lepiej żebym wybrała inny wzór kocyka? HELP
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9520_opal.jpg (78,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wózek.jpg (13,2 KB, 28 załadowań)
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:11   #3945
lesyeux
Zadomowienie

o jaaaaacie ale mnie rozbolał brzuch

No spa i ide pod prysznic....

Ałaaaaaaaa
Stary 2015-01-23, 10:17   #3946
smv
Zakorzenienie

Ale ten wózek ładny i kocyk tez... Ja już mam 4 kocyki ale robione na drutach
Stary 2015-01-23, 10:17   #3947
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Wstałam dziś z lekkim katarem, gardło mnie drapie... i skąd to się przypałętało skoro siedzę wiecznie w domu

Wiecie co...chyba kupię kocyk La Millou, tż nie jest zadowolony z tego pomysłu i jak się dowie, że jednak to zrobiłam, to chyba zwariuje
próbowałam podejrzeć inne, by wyszło taniej, ale mój mózg wciąż wraca do tego... Jak już Wam wcześniej pisałam, wózek dostaniemy używany po szwagierce, niestety czarno różowy (wklejam fotę), ale bez tej torby, torbę dokupię gładką czarną Skip Hop i chciałabym ten róż przyćmić, myślicie że będzie pasować? Czy lepiej żebym wybrała inny wzór kocyka? HELP
Ja cały październik walczyłam z przeziębieniem. Dopiero jak zaczęłam pić mleko z czosnkiem i miodem to udało mi się to pokonać. Najlepsze w tym wszystkim, ze 3 tygodnie zarzekałam się że nie wypije tego świństwa. Później to nawet mi ta mikstura zaczęła smakować

Ja dzisiaj w nocy od północy do 5 rano byłam chyba z 5 razy w łazience

Wydaje mi się, że góra kocyka jest ok tylko wybrałabym inny kolor minky. Bo jakoś ten niebieski mi nie pasuje, ale każdy ma swój gust
Stary 2015-01-23, 10:21   #3948
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
No u mnie też na IP wyszło 1750g al to to już uważam za absolutne przekłamanie, bo tyle ważył na tym USG dokładnym mając 31t4d. Potem jeszcze dwa razy miałam usg w odstepach 10-dniowych i dwa razy wyszło po te 2150 g. To musiałby schudnąć.

Ogólnie to ja od 23 tyg nastawiałam się na możliwość przedwczesnego porodu i ostatnio troche bardziej wierzyłam w możliwość donoszenia. Ale teraz się już specjalnie na to nie nastawiam.

Życzę miłego dnia wam dziewczyny, ja pewnie będę odsypiać, mam nadzieję, że nie rodzić (bo choć z moich wpisów bije pewnie pewna panika, to na chwilę obecna na poród się chyba nie zapowiada dziś )
Trzymam kciuki aby maluszek jeszcze nie wychodził Odpoczywaj!

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Dzień dobry!

Nusiekowa trzymam dalej kciuki, by bóle się nie nasiliły!
JoaMro Kochana bądź dobrej myśli, pozytywne nastawienie dużo daje, organizm się wycisza, Synuś na pewno urodzi się zdrowy! Z tego co piszesz to przepływy są ok, tak? A jak posiew? Mocno ściskam!
Magiusa dla mnie takie napięcia to standard, taki właśnie ból twardniejącego brzucha stale mi towarzyszył, ale u mnie to wina króciutkiej szyjki. Więc na Twoim miejscu sprawdziłabym na IP czy jest ok
Witam nową Mamusię, fajnie, że zdecydowałaś się dołączyć
Przezduzem jak ładnie wyglądasz! Kolejna Mamusia ze zdolnościami do szycia
Zielone_oko ładniutkie literki

Kocyk La Millou też chcę, zakochana jestem, ale my dostaniemy w prezencie od mojej mamusi
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:21   #3949
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Dzien dobry Mamusie
Chcialam podziekowac za wszystkie mile slowa dotyczace pokoiku Naszej Poli. Czytalam Wasze komentarze mężowi, czuje sie doceniony przez Marcowe Mamusie
My wlasnie jemy sniadanie. Z samego rana bylam w lab. Na pobraniu krwi.
Stary 2015-01-23, 10:24   #3950
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Czy mogę do Was dołączyć?

Szczerze mówiąc czuję się trochę nie fair w stosunku do Was, ponieważ podczytuje Was na bieżąco już od ponad miesiąca a nic od siebie nie daje

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-23, 10:24   #3951
kruszynkaa88
Rozeznanie

AAaa..... Śnił mi się PORÓD nie miałąm rozwarcia, stanęłam cały dzień na 3 cm, i położna dała mi zaszczyk w brzuch i tym sposobem mnie sparaliżowano, nie zułam nic, i kazała mi pchać przez te 3 cm no mówię Wam, jakaś masakra, ale urodziłam A później, gdzieś po mieście z dzieckiem uciekałam i ktoś mnie gonił
Rany co za sny

Dzień dobry
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-23, 10:27   #3952
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ale ten wózek ładny i kocyk tez... Ja już mam 4 kocyki ale robione na drutach
no to takie są najlepsze, a jeszcze jak robione przez kogoś bliskiego to już w ogóle

Cytat:
Ja cały październik walczyłam z przeziębieniem. Dopiero jak zaczęłam pić mleko z czosnkiem i miodem to udało mi się to pokonać. Najlepsze w tym wszystkim, ze 3 tygodnie zarzekałam się że nie wypije tego świństwa. Później to nawet mi ta mikstura zaczęła smakować

Ja dzisiaj w nocy od północy do 5 rano byłam chyba z 5 razy w łazience

Wydaje mi się, że góra kocyka jest ok tylko wybrałabym inny kolor minky. Bo jakoś ten niebieski mi nie pasuje, ale każdy ma swój gust
a ja po mleku ostatnio wymiotuję, więc miksturka odpada, czosnku się boję na chleb nawet, że mnie zacznie po nim palić
No właśnie ten minky tylko w tym odcieniu występuje...
Stary 2015-01-23, 10:29   #3953
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Gratuluję udanych wizyty i trzymam kciuki za dzisiejsze.

Joamro- trzymaj się na pewno wystąpił jakiś błąd w pomiarach, pamiętam jak byłam w ciąży z córką to w 35 tc moja ówczesna gin obliczyła mi wagę małej na ponad 3 kg, a mała się urodziła w 41 tc i ważyła 2980 g więc chyba trochę się pani dr pomyliła bo wg jej obliczeń powinna ważyć ponad 4 kg

Niunia ona- nie nakręcaj się proszę, to nie jest teraz wskazane, jest ok i tego się trzymaj

Magiusa- może weź nospę, dla pocieszenia powiem ci że ja mam wrażenie że mam cały czas twardy brzuch tak jakoś od dwóch miesięcy i do tej pory nie urodziłam, a może to są skurcze przepowiadające ?

przezduzeem, meganka 18, Alunia - śliczne brzuszki

Kasia adm- nie stresuj się za bardzo ciśnieniem, mierz regularnie i będzie ok, ja jak jestem na wizycie u lekarza to moje ciśnienie zawsze jest wysokie, a mam mierzone po badaniu, moja gin się śmieje że tak na mnie działa stresująco, bo w domu mam wyniki idealne, zresztą ja od samego początku mam założony zeszyt i mierzę ciśnienie 3 razy dziennie, bo poprzednio miałam z nim problem
antoxa - witam nową mamusię
no wiem że nie mogę sie nakręcać ale to nie takie łatwe , dziś idę jednak na IP bo ja tego nie wytrzymam, zobaczymy co mi powiedzą , inaczej się wykończę ciągle martwiąc oby mnie uspokoili...

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-23, 10:37   #3954
smv
Zakorzenienie

Jeśli ma cię to kochana uspokoić to jedz i koniecznie daj znać!

A ja się pochwalić chce paczka od ciotki z USA-kocyki, kołderka z sowami (haftem krzyzkowym trochę mniej ściągniętym) no i ciuchacze aaa i pościel z ochraniaczem -pościel z allegrosza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1422005604801.jpg (73,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005632895.jpg (66,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005651979.jpg (41,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005670535.jpg (49,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005696038.jpg (49,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005753395.jpg (56,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005772865.jpg (54,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005791366.jpg (55,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005811865.jpg (55,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1422005829405.jpg (44,0 KB, 26 załadowań)
Stary 2015-01-23, 10:42   #3955
dziewczynazgitara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
O kurczę, dobrze, że jesteś pod opieką.. I zgadzam się, że lekarz mógł źle zaznaczyć główkę czy cos i już taka waga wyszła.. Będzie dobrze

Ładne macie brzuszki
Gratuluję udanych wizyt za dzisiejsze trzymam kciuki

Ja wczoraj poprasowałam pierwsze pranie, a dzisiaj włączyłam tetry.

Pozazdrościłam Wam tych literek są boskie ! i zamówiła sobie takie : http://allegro.pl/litery-3d-20cm-imi...001578185.html wybrałam wzór 22 bo mamy szare ściany także rozjaśni troszkę
Swietny literkowy wybor

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:

A ja się pochwalić chce paczka od ciotki z USA-kocyki, kołderka z sowami (haftem krzyzkowym trochę mniej ściągniętym) no i ciuchacze aaa i pościel z ochraniaczem -pościel z allegrosza
Ciocia z USA - marzenie z dziecinstwa
super ciuszki, bedzie mały przystojniak
Stary 2015-01-23, 10:43   #3956
EdithS
Zadomowienie

Cytat:

śliczności

Niunia_ona jeśli ma Cię to uspokoić to jedź i daj szybko znać po
Stary 2015-01-23, 10:43   #3957
antoxa
Rozeznanie

Cytat:

ale ładne

Właśnie widziałam w ddtvn materiał o tym, czy mężczyźni potrafią karmić piersią. Zaczęłam się śmiać bo moja mama stwierdziła, że mój mąż przeżywa ze mną tą ciąże tak, żeby czasem nie dostał też mleka
Stary 2015-01-23, 10:44   #3958
smv
Zakorzenienie

Sam lekarz powiedział ze to patologia... No sorry. Ohyda. Kangurowanie - super
Stary 2015-01-23, 10:46   #3959
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Sam lekarz powiedział ze to patologia... No sorry. Ohyda. Kangurowanie - super
zgadzam się z tym
Stary 2015-01-23, 10:48   #3960
anka_1984
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry!

Kocyk La Millou mi się podoba, chociaż nie wiem czy wzięłabym z niebieskim minky.

Ja tez mam jaskrawy wózek (sama się zastanawiam dlaczego go wybrałam, poza tym że jest super lekki i łatwo się składa) i też chcę go stonować kolorem kocyka albo śpiworka i zastanawiam się nad tym z linka, tylko nie wiem, czy ten czarny nie jest za czarny.
Tyle, że ja będę zamawiać śpiworek dopiero po urodzeniu.

Może coś doradzicie?

http://www.lamillou.com/shop/sleep-b...essboard-black
http://www.lamillou.com/shop/sleep-b...ace-black-ecru

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-bebe...s-p-12963.html - blu laguna
anka_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości